- 4 Haziran 2014
- 2.058
- 3.442
- 83
Allah korusun...yerinde olmak istemem
İnşallah olma zaten. Allah kimseyi boyle acılarla sınamasın. Bunu yürekten diliyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah korusun...yerinde olmak istemem
Şu burç olaylarina fazla takilmam ama eger her kova burcu sizin gibiyse kovalardan uzak durmak lazim demekkiEvet buna takildim cok degisik bisey yok konuda...hep ayni derdin bilmem kacinci konusu...
Evet uzak durŞu burç olaylarina fazla takilmam ama eger her kova burcu sizin gibiyse kovalardan uzak durmak lazim demekki
Nerneyse, konu sahibine faydali bir tavsiyeniz var ise yazin yoksa bir kova dolusu sacmalamanin manasi yok.
Çocuk psikolojisi mi okuyorsunuz ? Hangi üniversite ?Konuyu oku anlarsin ayrica cocuk psikolojisi okuyorum. Sende bilmeden yorum atma
Şu platformda insanları ezeni , kıranı çok gördüm de evladını kaybeymiş , bupran geçiren ve derdini konuşarak çözmeye çalışan , tavsiye fikir alışvetişinde bulunmak isteyen insana neden çatıldığını anlamıyorum .Bu sorunu bun kadar kucumsedigine gore çok daha ağırlarını yaşamış olmalısın. Allah yardımcın olsun ne deyim
Şu platformda insanları ezeni , kıranı çok gördüm de evladını kaybeymiş , bupran geçiren ve derdini konuşarak çözmeye çalışan , tavsiye fikir alışvetişinde bulunmak isteyen insana neden çatıldığını anlamıyorum .
Hayır ya ben böyle kişiliklere insan diyemiyorum .
Fıtratında yok bunların .
Kimse kimseye avıyın üzülün kırılın demiyor
Ama en azından empati yapın
Yok hep aynı konuymuşta konuda ki iki yüz milyara takılmış
E okuma o zaman ? Çok mu zor yani
Yorum yapmayıver takım taklavatın mı eksilir , incilerin mi dökülür ?
Sargettikleri egoru insan olma yolunda harcasa böyle zavallılar keşke
Çok farklı iki insan olduğunuz için yaşıyorsunuz bence bu problemleri. Eşiniz her işini kendi halleden, güçlü, kararlı birine benziyor. Sizse kendinize güvenmeyen, başkalarından kuvvet alan birine benziyorsunuz.
Eşinizin yardım istemenin ya da duygularını paylaşmanın acizlik olmadığını öğrenmesi gerek. Hepimiz insanız, eksik yanlarımız var. Ancak birlikte yaşarsak, konuşursak, paylaşırsak güçlüyüz.
Sizin de başınız her sıkıştığında ağlayıp, öfke krizleri geçirmeyi bırakmanız ve kendi başınızın çaresine bakmayı öğrenmeniz gerek. Yardım istemekle başkasına dayanmak arasında bir çizgi var siz genelde diğer tarafa geçiyorsunuz. Hayatınız boyunca etrafınızda sizi koruyup kollayacak kişiler olmayacaktır.
Ben sizin yerinizde olsam tüp bebek tedavisini erteler, daha güçlü bir tedavi uygulayacak bir doktor bulur, hepsinden önce de güzel bir tatile çıkıp stresimi atardım.
Şu an bulunduğunuz durum çocuk büyütmeye uygun görünmüyor. Bir anne adayı olarak bence önce siz büyümelisiniz biraz.
Umarım her şey gönlünüzce olur.
Zavalli da insaniyetsiz olan da sensin tatlımŞu platformda insanları ezeni , kıranı çok gördüm de evladını kaybeymiş , bupran geçiren ve derdini konuşarak çözmeye çalışan , tavsiye fikir alışvetişinde bulunmak isteyen insana neden çatıldığını anlamıyorum .
Hayır ya ben böyle kişiliklere insan diyemiyorum .
Fıtratında yok bunların .
Kimse kimseye avıyın üzülün kırılın demiyor
Ama en azından empati yapın
Yok hep aynı konuymuşta konuda ki iki yüz milyara takılmış
E okuma o zaman ? Çok mu zor yani
Yorum yapmayıver takım taklavatın mı eksilir , incilerin mi dökülür ?
Sargettikleri egoru insan olma yolunda harcasa böyle zavallılar keşke
Bunlar kötülüğün vücut bulmuş halleritesekkur ederim gerçekten yorumun için. Onlara açıklama yapacak enerjim bile yok inan ki. Benim yerime konuşmuşsun.
Doktor derken psikiyatrist kastettim ben aslında. Konularınızı uzun süredir takip ediyorum, hep aynı şeylerden bahsediyorsunuz ama pek bir gelişme yok gibi. Naçizane fikrim psikiyatrist eşliğinde ilaç tedavisi de almanız psikolojik açıdan daha sağlıklı olur. Tabi ki ben sadece buradan gözlemlediğimi biliyorum, siz daha iyi düşünüp tartarsınız ama bence ilaç tedavisi olmadan bu yükü kaldıramazsınız.tesekkur ederim. Psikoloğun terapilerde söylediği her şeyin özetini yapmışsınız. Doktorum da en az 2 ay ver dedi son transferden sonraki vücudumun reaksiyonu hic iyi değildi çünkü
Zavalli da insaniyetsiz olan da sensin tatlım[/QUOTE
Kib
Eşime bir kaç günlüğüne evden uzaklaşmasını tavsiye etti. Bana da darp raporu alman ve polise gitmen sorunu çözmez çünkü onu cok seviyorsun ve ayrılmaya hazır değilsin o da sağlıklı değil zaten dedi.
Doktor derken psikiyatrist kastettim ben aslında. Konularınızı uzun süredir takip ediyorum, hep aynı şeylerden bahsediyorsunuz ama pek bir gelişme yok gibi. Naçizane fikrim psikiyatrist eşliğinde ilaç tedavisi de almanız psikolojik açıdan daha sağlıklı olur. Tabi ki ben sadece buradan gözlemlediğimi biliyorum, siz daha iyi düşünüp tartarsınız ama bence ilaç tedavisi olmadan bu yükü kaldıramazsınız.
Dayanamadın dimi:)))Yazık adama üzüldüm cidden en cekemiyeceğim insan modeli