- 13 Ocak 2011
- 316
- 6
-
- Konu Sahibi ceylanck18
bu bir ipucu olabilirmi? kardeşim neden eşime bakmış sürekli birde eşimin bi yakın arkadaşı vardı hatta düğünümüzde eşime el ayak olan biri okadar yakın, kardeşim birde süreklii o çocuğa bakmış
eşinle ne alışverişi olabilir ki kardeşinin?
düşününce benim kardeşim sürekli eşimi aratsa face den ne işi olacak ki ?
konuşmaları görmedinmi? bununla bişi elde edemezsin konuşma vs bişi yoksa eğer.
kardeşin gittimi yoksa hala sizdemi ?
yani benim demek istediğim tamam konuşma falan yokta niye merak ediyor bu adamı sonuçta kaçarak gitmedimi taciz etti elledi diyerek ben buyüzden şaşırdım bakmasına neden hala merak ediyor diye.... kardeşim gitti çok oldu bu olay ocakta oldu olduğundan bir gün sonra gitmişti haziran gibi tekrar geldi bir ay kaldı sonradan annemde kaldı sonra ggiittiler yine geri
peki o mevzu ne oldu kapandımı ? gerçekler ortaya çıktımı kim ne yapmış yada yalan dolan varmıydı?
bu kadar olayın üstüne kardeşin nasıl 1 ay kaldı sizde orasıda muamma ama davranışları nasıldı eşine ve sana karşı ?
belki merak ediyordur ama neyini merak edicek ya
fikir yürtüyorum yanlış anlama ama kardeşin eşine aşık olmasın? yaşı küçük daha kafası karışmış olabilrmi ?
valla bilmiyorum hiçbirşeyi herkesten herşeyi bekliyorum artık bu olay bana bi tokat gibi geldi resmen... kardeşim buraya geldi gelme iyi olmaz dememe rağmen 1 ay kaldı eşime gayet iyi davranıyor konuşmaya çalışıyor falan. olay kapandımı meseleside onlar için kapandı ama benim içimde hiç bitmedi yani kapancak gibi değil. yaklaşık 1 ay oldu bigün çok kötü oldum ağladım akşama kadar içim daraldı bu soru işaretlerinden akşam gelince eşim sordu illa anlattım bende ben dedim bilemiyorum sen suçlumusun değilmisin yapmış olabilirsin ben bunu nasıl öğrencemki dedim ispatla bana bunu lütfen dedim.. o da ispatlıcak bişeyim yok dedi yapmadığım suçum olmayan bişeyin neyini ispatlayabilirim dedi bunu yapmadığımı birgün anlıcaksın bişekilde karşına çıkacak falan dedi böyle işte..
dik dur üzülme artık..
şöyle düşün; eşin birşey yapmış olsaydı tepkileri çok farklı olurdu yani yalan söyleyen insan belli eder kendini. senin yüzüne bakamaz çocugunun yüzüne bakamaz.
kardeşte olsa mesafeni koru o zaman.. hiç ummadığın yerden darbe alıyo insan işte. kocana da körü körüne güvenme bundan sonra ama madem evliliğin devam ediyor unutmaktan başka çaren yok gibi..
sürekli aynı konuları açarsan kendinide üzersin evliliğinide yıpratırsın..
Bana kalırsa kardeşinin kocana aşık olma ihtimali büyük. Daha once de yorum yapmıştım kardeşinin davranışlarında sozlerinde hep çelişki var. Ama kocan net. Belki sizin aranizi bozmak için böyle bisey uydurdu bilemeyiz iliskinizi çok kiskaniyodu belkide kendisi öyle bi ask yaşamadığı için senin yerinde o olmak istenis olabilir. Ergenlik döneminde oluyor boyle kıskançlıklar beklenmedik tepkiler. Gecen gün arkadaşım anlattı. Bir arkadaşı altı ay önce kaçarak evlenmiş çok seviyolarmis birbirlerini. Kaçtıkları için kizla ailesi 4ay konuşmamış. İki ay önce barismislar. Ve bi gün kadın evde telefonunu unutmus öğlen eve gidiyimde aliyim hem kocami da görürüm demiş. Gitmiş bi bakmış kocasıyla kızkardeşi yatakta. Çığlık kıyamet. Ve kardeşi adamı daha önceden tanimiyonus iki ayda nasıl ayarttin sen o adamı. Yani kızkardeşe bile güven olmuyo. O yüzden biri kardeşim biri kocam hangisi doğru soyluyi diye yakınlık derecesine bakmiycaksin. Olayı iyice inceliyceksin. Ben bayağı iinceledim ve sorun bence kardesinde boşuna kocana da kendine de hayati zehir etmeyinede akşlına birşey gelen olursa söylesin olurmu her aklı dinlemekte fayda var belkide bir yol bulurum öğrenmek için diye bi umut iştee....
Kocası kizin yüzüne bile bakmiyomus ki hatta basta gelmesin istemiyrm diye sinirlenmis o bir ayda bakmamis konuşmamış hic kizla kız adamla konuşmaya calisiyomus sonra da abla Eniştem benle niye konusmuyo bana kızgın mi diye soruyomjsBir insanın taciz edildiğini iddia ettiği eve gelmesi nasıl bir olaydır benim aklım mantığım alamadı.
Benim içime doğan ikisinin birbirine ortak gonulleri kaydı da böyle birşey yapıldı sonra arada ne geçti bilmiyorum karşılıklı suçlamalar olduğu. Yoksa ikisinin de bu kadar sakin olup tekrar yüzyüze bakmaları çok normal değil bence
Kocası kizin yüzüne bile bakmiyomus ki hatta basta gelmesin istemiyrm diye sinirlenmis o bir ayda bakmamis konuşmamış hic kizla kız adamla konuşmaya calisiyomus sonra da abla Eniştem benle niye konusmuyo bana kızgın mi diye soruyomjs
kesinlikletam geçmişe dönüp okuyamadım içim şişti ama şöyle bi durum var ki kocasının yerinde ben olsam (büyük sözüme tövbe) asla eve almazdım bana bu şekilde iftira eden birini eve. Benim düşüncem ikisi arasında birşey var
Ama sonuçta karısının kardeşi yanı kapıdan mi kovucakti adam tepkisini göstermiş. Bence kız aşık ve ablasını kiskaniyo çünkü hep diyomus benide keşke enistemin seni sevdifi gibi biri sevse diye ya da o tarz biseydi tam hatırlayamadım simdi ben hepsini okumuştum bi çocukla konjsuyomus kız sonra ayrılmış ablası dmeis niye öyle yaptın seviyosa enistemin senin peşinden koştuğu gibi koşar pesimdebtam geçmişe dönüp okuyamadım içim şişti ama şöyle bi durum var ki kocasının yerinde ben olsam (büyük sözüme tövbe) asla eve almazdım bana bu şekilde iftira eden birini eve. Benim düşüncem ikisi arasında birşey var
Valla bu devirde insan kardeşine bile guvenemiyoken eşim yalan söylüyor demek çok zorr. Arkadaşımın arkadaşı kiz kardeşini kocasıyla yatakta basmis yani hemen yargilamamak gerek olayı ince düşünmek gerekKardesss can cigerdirr kanin senin neden boyle bir yalan soylesin ki? Amac ne olabilir? Sen hayal dunyasinda yasiyorsun bence kusura bakmada? Benim kardesin bana boyle bisey soyliycek asil ben ortaligi birbirine katarim ve bunun pesini birakmam. Kucuk gozardi edilecek bir olay degil, ve boyle bisey duyduktan sonrada o adamla ayni yataga girmezdim. Bence siz cok guvenmissnz ama yaniliyor olabilirsinz.