Eşım ve kız kardeşım lütfen akıl verın :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gercekten igrenc rezil insanlar var. Karaktersz bence boyle seyler yapanlar. Tabiki ince dusunmeli, ama kardesi neden yalan soylesin?erkekler bazen bazi seylerine hakim olamiyor. Bence pesini birakmamalii.

Gercekten igrenc rezil insanlar var. Karaktersz bence boyle seyler yapanlar. Tabiki ince dusunmeli, ama kardesi neden yalan soylesin?erkekler bazen bazi seylerine hakim olamiyor. Bence pesini birakmamalii.
Normalse ince ince düşünmesem ben de aa yapmıştır niye yalan soylesnki derdim. Ama kız ertesi gün ablası görsün diye bi sarilmalar abla ben gidiyrm demeler telefonla mesajasip ablasinin gözünün içine sokmalar falan resmen ablası sorsun diye elinden gelen herşeyi yapmış ablası da sormuş sonra. Üstelik insan taciz edildiği eve nasıl gelir adini bile duymaktan tijsinmesi lazım zorla gelmiş ablası gelme demesine ragmen. Bi de ablasına bi gecelik gördüm Eniştem için almalisin falan demiş olaydan sonra. Eve geldiği sure içinde iç camasirlarini falan rahat rahat peteğin üstüne koyuyimus. Bi de yüzsüz yüzsüz Eniştem benle niye konuşmuyor diye soruyomus kadına. Adamla konuşmaya çalışıyormuş. Hic normal değil bu hareketler. O yüzden kız kiskaniyo olabilir aralarını bozmak istemiş olabilir ergenlik çağındaki bi kız sonuçta. İnşallah gerçek artık ortya çıkar kaç ay olmuş ya

Esini merak edip aratıyorsa hayralığı var bence .. sende unutmuş gibi yap hiç bi gerçek gizli kalkaz karsına çıkar.. temkinli ol ama zehir etme kendine hayatı... bi de afedersinde kardesin yüzszmüş biraz..

Ben konuyu tam okumamistim. Ozman kiz kardeste sikintilii. Yada surekli boyle seyler yaparak enistesinin dikattini cekti sonucta ic camasiri falan ortadayms, adamda firsattan istifade kiz uyurken biseyler yapamya calisti. Yada kiz tamamen uyduruyor. Ayy midem bulandi ya allah akil fikir versin boylelerine, yasayanlar varsada sabir versin.

kardeş yat bi istihareye. sen yatmak istemiyorsan güvendiğin namazında bir arkadaşına rica et senn için yatsın ya. Allaha sığınmaktan başka çaren yok senin. O her zamn doğruyu gösterir. Allah düşmanımın başına vermesin. illet resmen. bence en kısa zamanda yap bunu. için rahatlar en azından. fikrin oluşur

Merhaba cnm.. Hala ayni kabusu yasiyor olmana cok uzuldum... Sen her seferinde kocani aklamaya calisiyorsun ama malesef ben bu arkadasimizin yorumuna katiliyorum. Ortada bir taciz oldugunu dusunmuyorum ama ikisi bisiler yasadi bi sekilde kardesin bisiler elde etmek icin boyle bir sacmalik uydurdu sonra bakti kii olay kendine de patlayacak geri adim atti ama kocan kardesini hala affetmedi o da uzaktan uzaktan esinin hayalini kuruyor. Faceine bakiyor, evine geliyor, konusmaya calisiyo falan. Bu olayi asla ikisine sora sora cozemezsin.. Bir kumpas kuracaksin ve ikisinin konusmalarini duyacaksinn... Sana ne soylerlerse soylesinler anlik rahatlicaksin ama sonra sorular yine beynini kemirmeye baslayacak.. Ve bunu biran once yap.. Cunku bak boyle devam ettigini saniyosun ama bi kabusun icinde yasiyosun.. Birgun kalbim duracak diyosun allah korusun sagligindan olacaksinn.. Hic kolay degil ama gercegi bulmak zorundasin.. Ha esin sucsuz cikarsa da eski gunlerinize donersiniz...Ama boyle onunla da sucsuzsa bile mutlu olamiyosun ki sucuzsa ikinize de buyuk haksizlik bu durum.. Sen be oldugunu yuzde yuzde ogrenmeden bu is cozulmeyecek ve mutsuz olacaksiniz...

Valla kizin o kadar açığı var ki yalan soykedigi bariz belli yani. Önce demiş Eniştem taviz etti ablası üstüne gidince bilmiyrm belki yanlış anlamisimdir demiş bana bunu sormayın konuşmak istemiyrn diye ağlamış kadın orda uzulurkennkiz hayatına bakiyo ariyo enisteme bu geceliği al size gelcem falan. Ben boyle yuzsuzlu kgormedim. Konuştuğu çocuğu da Eniştem senin peşinden koştu o da benim peşinden kossun diye bırakmış yani daha ne diyim boyle ni kizin doğru soylemesini beklemiyorum ben kadına boşu boşuna kaç ayini zehir etti. Simdi de allah bilir tepki almamak için gerçeği soylemiyodur mahfetti kadının hayatini ya çok uzuluyorum

Yapmış zaten şey görmüş kocasıyla normal hayatına devam ediyormuş birkaç kez denemiş sanırım sadece bunu gormus. Bu ne demek acaba kocası suçsuz mu? Ben hepsini okudum yorumların :)

Kardeşinin face şifresini biliuomus aslında adama mesaj atsa senle bunları bunları yaşadık ablama hepsini anlatcam diye bisey yazsa o zaman kesin sonuca varabilir

Yapmış zaten şey görmüş kocasıyla normal hayatına devam ediyormuş birkaç kez denemiş sanırım sadece bunu gormus. Bu ne demek acaba kocası suçsuz mu? Ben hepsini okudum yorumların :)
bilinçaltı da girebiliyor mu rüyaya ben tam bılmiyorum ama?

bilinçaltı da girebiliyor mu rüyaya ben tam bılmiyorum ama?
Bilmiyorum ki ama giriyor olsa ben yaptığım istiarelerde birşeyler görürdüm gibi heliyo ben çok rüya gören bi insanım ama istiareye yatinca hiçbirşey görünmüyor bana

Bilmiyorum ki ama giriyor olsa ben yaptığım istiarelerde birşeyler görürdüm gibi heliyo ben çok rüya gören bi insanım ama istiareye yatinca hiçbirşey görünmüyor bana
konu sahibi başından beri eşinin doğru söylediğine inanıyor u yüzden böyle görmüş olabilir rüyayı . bu iki insanı denemeden bişey öğrenemez bence

Ben inanamiyorum ya bur kardesn boyle yapacagina gercekten. Allahindan bulsun ne diyelim

Eşinizde bir sorun yok.. Sorun kardeşte bana kalırsa..
Yuvanızın huzurunun daha fazla bozulmasına müsade etmeyin..
Sizin evinizin dışında kalması gereken herkes ve herşey bırakın orda kalsın!
Zaman herşeyin ilacı ve aynı zamanda ispatı olacaktır..

hemsirebayan sana ne diyeyim bilmiyorumki ya yardımcı olmak için elinden geleni yapıyorsun sana ayrıcaa çokkkk ama çok teşekkür ederim bütün yorumları incelemişsin ayrıntıları bildiğin için böyle konuşuyorsun sende, aslında bende düşünüyorum ben bu konuyu okusam direk adam yapmış olabilir derim ama ayrıntılar çok değiştiriyo olayı kocasını aklamaya çalışıyor diyenlerede bişey demek istemiyorum, eşimin suçluluğu ispatlımıki aklamaya çalışayım ben ben yaşananlar üzeerinden yorum yapıyorum sadece eşimin aleyhine olsaydı ozaman da ondan soğur dahada nefret ederdim, ama hep kardeşim aleyhine çıkıyor zamanla yaaşanan ayrıntılar ve kardeşimi görmeye dahi tahammül edmiyorumki Allahtan uzaktayız, ne zaman onun sesini duysam yüzünü görsem o olay geliyo aklıma çok mutsuz oluyorum, ki biz bu sene memleketime gidecektik ailemin yaşadığı şehre tamamen gidecektik, burda kimsemiz yok ve alışamadığımız için yine ege tarafına dönelim demiştikki ben havalara uçuyordum şimdiyse gitmek istemiyorum çünkü görmeye dayanamıyorum hele ikisi aynı ortamda olmasına tahammül bile edemem nolcak bilmiyorum

hani ben ilk mesajda demiştim ya eşimde emin kardeşimde emin ikiside kurana el bastı diye, kardeşimin bir süre sonra dediği söz şu abla ben sonuçta o yaptı eminim diyerek el basmadımki ben sadece böyle oldu eminim diye yemin ettim o yaptı eminim demedim dedi günaha girmemişimdir değilmi dedi, aklımda kalan en önemli ayrıntılar, birde eşim olayın ertesi günü msj yazdı bana kızgınmıyım kırgınmıyım bilmiyorum yazmıştı bu msjı hiç unutmuyorum; çünkü o eğer suçluysa bu hissi nasıl bilebilirdi böyle bir msj atma gereği duyabilirdi o hissi bilemezdiki anlatabildimmi demek istediğimi bilmiyorum ama

birde dün gece sabaha kadar kardeşimle msjlaştık bu konuyu açtım, artık bana net ol dedim yaptı veya yapmadı bunu senden başka kim bilecek dedim beni bu şüpheyle yaşatma hergün ölüyorum ya suçluuysa ayrılayım acımı çekerim ama hayatıma devam ederim, yada yapmadıysada günahını alıp durmuyım dedim. şimdi iyice düşün herşeyi ve bana net konuş artık dedim.... bana dediki abla o yapmadı içini rahat tut dedi, bakın net ol dediğim halde bir süre geçti ve sanki yaptı desem inancakmısın dedi ki ilk günler hep yanında oldum hiç ters konuşmadım ona inandım ilk süreçte hep bunu çok iyi biliyordu ama onun kararsız davranışları benim kafamı karıştırdı. bi yapmış olabilir diyor birde abla o yapmadı diyor böyle bi dünya varmı alah aşkına delircem valla ya insan bilmezmi ne yaşadığını oldumu olmadımı işte bu kadar basit bir türlü net konuşmuyo..................

birde msjda dedimki ben artık oraya gelmek bile istemiyorum dedim neden dedi çünkü sizin aynı ortamda olmanızı istemiyorum dedim sizin davranışları takip etmekten huzur bulamam dedim, ne yani abla kardeşinimi kıskancaksın dedii,,,, sinirimden çatladım bi yaşadığımız olaya bakın birde söylediği lafa neyini kıskanıcam ben böyle bi olaydan sonra kim rahat olur eskiden kardeş gibi görürdüm ikisini şimdiyse sadece hiç

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…