- 17 Temmuz 2014
- 535
- 90
-
- Konu Sahibi ceylanck18
Gercekten igrenc rezil insanlar var. Karaktersz bence boyle seyler yapanlar. Tabiki ince dusunmeli, ama kardesi neden yalan soylesin?erkekler bazen bazi seylerine hakim olamiyor. Bence pesini birakmamalii.Valla bu devirde insan kardeşine bile guvenemiyoken eşim yalan söylüyor demek çok zorr. Arkadaşımın arkadaşı kiz kardeşini kocasıyla yatakta basmis yani hemen yargilamamak gerek olayı ince düşünmek gerek
Normalse ince ince düşünmesem ben de aa yapmıştır niye yalan soylesnki derdim. Ama kız ertesi gün ablası görsün diye bi sarilmalar abla ben gidiyrm demeler telefonla mesajasip ablasinin gözünün içine sokmalar falan resmen ablası sorsun diye elinden gelen herşeyi yapmış ablası da sormuş sonra. Üstelik insan taciz edildiği eve nasıl gelir adini bile duymaktan tijsinmesi lazım zorla gelmiş ablası gelme demesine ragmen. Bi de ablasına bi gecelik gördüm Eniştem için almalisin falan demiş olaydan sonra. Eve geldiği sure içinde iç camasirlarini falan rahat rahat peteğin üstüne koyuyimus. Bi de yüzsüz yüzsüz Eniştem benle niye konuşmuyor diye soruyomus kadına. Adamla konuşmaya çalışıyormuş. Hic normal değil bu hareketler. O yüzden kız kiskaniyo olabilir aralarını bozmak istemiş olabilir ergenlik çağındaki bi kız sonuçta. İnşallah gerçek artık ortya çıkar kaç ay olmuş yaGercekten igrenc rezil insanlar var. Karaktersz bence boyle seyler yapanlar. Tabiki ince dusunmeli, ama kardesi neden yalan soylesin?erkekler bazen bazi seylerine hakim olamiyor. Bence pesini birakmamalii.
Ben konuyu tam okumamistim. Ozman kiz kardeste sikintilii. Yada surekli boyle seyler yaparak enistesinin dikattini cekti sonucta ic camasiri falan ortadayms, adamda firsattan istifade kiz uyurken biseyler yapamya calisti. Yada kiz tamamen uyduruyor. Ayy midem bulandi ya allah akil fikir versin boylelerine, yasayanlar varsada sabir versin.Normalse ince ince düşünmesem ben de aa yapmıştır niye yalan soylesnki derdim. Ama kız ertesi gün ablası görsün diye bi sarilmalar abla ben gidiyrm demeler telefonla mesajasip ablasinin gözünün içine sokmalar falan resmen ablası sorsun diye elinden gelen herşeyi yapmış ablası da sormuş sonra. Üstelik insan taciz edildiği eve nasıl gelir adini bile duymaktan tijsinmesi lazım zorla gelmiş ablası gelme demesine ragmen. Bi de ablasına bi gecelik gördüm Eniştem için almalisin falan demiş olaydan sonra. Eve geldiği sure içinde iç camasirlarini falan rahat rahat peteğin üstüne koyuyimus. Bi de yüzsüz yüzsüz Eniştem benle niye konuşmuyor diye soruyomus kadına. Adamla konuşmaya çalışıyormuş. Hic normal değil bu hareketler. O yüzden kız kiskaniyo olabilir aralarını bozmak istemiş olabilir ergenlik çağındaki bi kız sonuçta. İnşallah gerçek artık ortya çıkar kaç ay olmuş ya
Merhaba cnm.. Hala ayni kabusu yasiyor olmana cok uzuldum... Sen her seferinde kocani aklamaya calisiyorsun ama malesef ben bu arkadasimizin yorumuna katiliyorum. Ortada bir taciz oldugunu dusunmuyorum ama ikisi bisiler yasadi bi sekilde kardesin bisiler elde etmek icin boyle bir sacmalik uydurdu sonra bakti kii olay kendine de patlayacak geri adim atti ama kocan kardesini hala affetmedi o da uzaktan uzaktan esinin hayalini kuruyor. Faceine bakiyor, evine geliyor, konusmaya calisiyo falan. Bu olayi asla ikisine sora sora cozemezsin.. Bir kumpas kuracaksin ve ikisinin konusmalarini duyacaksinn... Sana ne soylerlerse soylesinler anlik rahatlicaksin ama sonra sorular yine beynini kemirmeye baslayacak.. Ve bunu biran once yap.. Cunku bak boyle devam ettigini saniyosun ama bi kabusun icinde yasiyosun.. Birgun kalbim duracak diyosun allah korusun sagligindan olacaksinn.. Hic kolay degil ama gercegi bulmak zorundasin.. Ha esin sucsuz cikarsa da eski gunlerinize donersiniz...Ama boyle onunla da sucsuzsa bile mutlu olamiyosun ki sucuzsa ikinize de buyuk haksizlik bu durum.. Sen be oldugunu yuzde yuzde ogrenmeden bu is cozulmeyecek ve mutsuz olacaksiniz...Bir insanın taciz edildiğini iddia ettiği eve gelmesi nasıl bir olaydır benim aklım mantığım alamadı.
Benim içime doğan ikisinin birbirine ortak gonulleri kaydı da böyle birşey yapıldı sonra arada ne geçti bilmiyorum karşılıklı suçlamalar olduğu. Yoksa ikisinin de bu kadar sakin olup tekrar yüzyüze bakmaları çok normal değil bence
Valla kizin o kadar açığı var ki yalan soykedigi bariz belli yani. Önce demiş Eniştem taviz etti ablası üstüne gidince bilmiyrm belki yanlış anlamisimdir demiş bana bunu sormayın konuşmak istemiyrn diye ağlamış kadın orda uzulurkennkiz hayatına bakiyo ariyo enisteme bu geceliği al size gelcem falan. Ben boyle yuzsuzlu kgormedim. Konuştuğu çocuğu da Eniştem senin peşinden koştu o da benim peşinden kossun diye bırakmış yani daha ne diyim boyle ni kizin doğru soylemesini beklemiyorum ben kadına boşu boşuna kaç ayini zehir etti. Simdi de allah bilir tepki almamak için gerçeği soylemiyodur mahfetti kadının hayatini ya çok uzuluyorumBen konuyu tam okumamistim. Ozman kiz kardeste sikintilii. Yada surekli boyle seyler yaparak enistesinin dikattini cekti sonucta ic camasiri falan ortadayms, adamda firsattan istifade kiz uyurken biseyler yapamya calisti. Yada kiz tamamen uyduruyor. Ayy midem bulandi ya allah akil fikir versin boylelerine, yasayanlar varsada sabir versin.
Yapmış zaten şey görmüş kocasıyla normal hayatına devam ediyormuş birkaç kez denemiş sanırım sadece bunu gormus. Bu ne demek acaba kocası suçsuz mu? Ben hepsini okudum yorumların :)kardeş yat bi istihareye. sen yatmak istemiyorsan güvendiğin namazında bir arkadaşına rica et senn için yatsın ya. Allaha sığınmaktan başka çaren yok senin. O her zamn doğruyu gösterir. Allah düşmanımın başına vermesin. illet resmen. bence en kısa zamanda yap bunu. için rahatlar en azından. fikrin oluşur
Kardeşinin face şifresini biliuomus aslında adama mesaj atsa senle bunları bunları yaşadık ablama hepsini anlatcam diye bisey yazsa o zaman kesin sonuca varabilirMerhaba cnm.. Hala ayni kabusu yasiyor olmana cok uzuldum... Sen her seferinde kocani aklamaya calisiyorsun ama malesef ben bu arkadasimizin yorumuna katiliyorum. Ortada bir taciz oldugunu dusunmuyorum ama ikisi bisiler yasadi bi sekilde kardesin bisiler elde etmek icin boyle bir sacmalik uydurdu sonra bakti kii olay kendine de patlayacak geri adim atti ama kocan kardesini hala affetmedi o da uzaktan uzaktan esinin hayalini kuruyor. Faceine bakiyor, evine geliyor, konusmaya calisiyo falan. Bu olayi asla ikisine sora sora cozemezsin.. Bir kumpas kuracaksin ve ikisinin konusmalarini duyacaksinn... Sana ne soylerlerse soylesinler anlik rahatlicaksin ama sonra sorular yine beynini kemirmeye baslayacak.. Ve bunu biran once yap.. Cunku bak boyle devam ettigini saniyosun ama bi kabusun icinde yasiyosun.. Birgun kalbim duracak diyosun allah korusun sagligindan olacaksinn.. Hic kolay degil ama gercegi bulmak zorundasin.. Ha esin sucsuz cikarsa da eski gunlerinize donersiniz...Ama boyle onunla da sucsuzsa bile mutlu olamiyosun ki sucuzsa ikinize de buyuk haksizlik bu durum.. Sen be oldugunu yuzde yuzde ogrenmeden bu is cozulmeyecek ve mutsuz olacaksiniz...
bilinçaltı da girebiliyor mu rüyaya ben tam bılmiyorum ama?Yapmış zaten şey görmüş kocasıyla normal hayatına devam ediyormuş birkaç kez denemiş sanırım sadece bunu gormus. Bu ne demek acaba kocası suçsuz mu? Ben hepsini okudum yorumların :)
Bilmiyorum ki ama giriyor olsa ben yaptığım istiarelerde birşeyler görürdüm gibi heliyo ben çok rüya gören bi insanım ama istiareye yatinca hiçbirşey görünmüyor banabilinçaltı da girebiliyor mu rüyaya ben tam bılmiyorum ama?
konu sahibi başından beri eşinin doğru söylediğine inanıyor u yüzden böyle görmüş olabilir rüyayı . bu iki insanı denemeden bişey öğrenemez benceBilmiyorum ki ama giriyor olsa ben yaptığım istiarelerde birşeyler görürdüm gibi heliyo ben çok rüya gören bi insanım ama istiareye yatinca hiçbirşey görünmüyor bana
Bana kalırsa kardeşinin facesinsen adama mesaj atsin öyle herşey ortaya cikarkonu sahibi başından beri eşinin doğru söylediğine inanıyor u yüzden böyle görmüş olabilir rüyayı . bu iki insanı denemeden bişey öğrenemez bence
Ben inanamiyorum ya bur kardesn boyle yapacagina gercekten. Allahindan bulsun ne diyelimValla kizin o kadar açığı var ki yalan soykedigi bariz belli yani. Önce demiş Eniştem taviz etti ablası üstüne gidince bilmiyrm belki yanlış anlamisimdir demiş bana bunu sormayın konuşmak istemiyrn diye ağlamış kadın orda uzulurkennkiz hayatına bakiyo ariyo enisteme bu geceliği al size gelcem falan. Ben boyle yuzsuzlu kgormedim. Konuştuğu çocuğu da Eniştem senin peşinden koştu o da benim peşinden kossun diye bırakmış yani daha ne diyim boyle ni kizin doğru soylemesini beklemiyorum ben kadına boşu boşuna kaç ayini zehir etti. Simdi de allah bilir tepki almamak için gerçeği soylemiyodur mahfetti kadının hayatini ya çok uzuluyorum
Kocası kizin yüzüne bile bakmiyomus ki hatta basta gelmesin istemiyrm diye sinirlenmis o bir ayda bakmamis konuşmamış hic kizla kız adamla konuşmaya calisiyomus sonra da abla Eniştem benle niye konusmuyo bana kızgın mi diye soruyomjs