- 13 Ocak 2011
- 316
- 6
-
- Konu Sahibi ceylanck18
merhaba hepinize. O kadar kötü bir olay yaşıyorum ki içinden çıkılmaz bir hal aldı. Ben 2buçuk yıllık evliyim ve de eşimle 7yıllık da bi birlikteliğimiz oldu. Şu an 1 yaşında kızım var. Sorun şu ki kız kardeşim gurbette olduğum için arada gelir kalır ve üniyi kazandı aynı şehirden sürekli bizde kalmaya başladı hem bana yoldaş olacaktı. Ama öyle bi olay yaşadık ki yerle bir oldu herşey cuma günü sabah uyandığımda kardeşim eşimin sabaha karşı gelip üstündeki yorganı açıp popomu okşadı diyor 3dk falan kardeşim o sıra arkasını dönükmuş dönüp bakmamış o sırada niye bakmadın diyorum sen duyup üzülme diye diyor sonra az geçince döndüğünde eşim kızımın beşiğinın başındaymış aynı odada uyuyolar çünkü kardeşim ve kızım salonda. Gerçekten anlam veremiyorum kardeşim eminim o yaptı diyor yeminler ediyor eşimde kızımızın ölüsünu göreyim diyor kurana el basıyor yapmadım diye ben yapmadım birşey diyor üstelik eşimde kardeşimede çok guveniyorum ama bu olay nedir ne yapacağımı şaşırdım. Bu olay olunca kardeşim gitti ama ben gitmedim kardeşim ne kadar eminse de ben eşimin yaptığına inanmıyorum. Ama içim yanıyo dusunmekten bu olayın nasıl olduğunu lütfen akıl verin çok kötüyüm
eşim kardeşime çok kızmadi çünkü onun yalan yere konuşmayacağını çok iyi biliyor eşim diyor ki kardeşine laf soylicem ama gözümün içine bakarak eminim diyor diyo bize iftira atıyo olsa böyle diyemezdi diyor. Kardeşimin kötü niyetle böyle birşey deneyecegini biliyorum ama eşimin de yapmayacagini biliyorum gerçekten bakın böyle bir insan degil kardeşim rüya gördü gerçek gibi mi sandı diye düşünüyorum ama kardeşimse eminim diyor da başka birşey demiyor. Eşimde giderek kardeşime sinirlenmeye başladi beni ne hale soktuğunun farkında degil diyor ben ona bize iftira atıyor demedim iyi niyetle yaklaştım ama artık dayanamayıp arayıp kızcam diyor benim anlamadığım nokta şu birde bu yüzden yapmadığıni düşünüyorum kardeşimin üstü açılmış ve gelip biri dokunmuş eğer o zaman gerçekten uyanıktiysa neden sıçramadi yani dönmese bile insan sıçramazmiydi bu yüzden rüya gibi geliyor gerçek gibi gelir ya bazen öyle sonra dönüp onu görünce de onun yaptığına emin olmuş gibi geliyor üstelik eşim bunu niye yapsın ki ne geçecek elini daha öncede onun hiç böyle yapacak tarzda bir hareketini görmedim
bu gerçeği nasıl öğreneceğim beneşim yaptı deyip bırakıp gitsem ya yapmadıysa ne kadar büyük günahına giricem ama ya yaptıysa ne kadar aptal yerine konmuş olucam lütfen aklına bişe gelen varsa söylesin nasıl ispatlıcam ben bunu eşime kardeşimle bir daha konuşmayacagimi söylesem olmazmı bizi nasıl bu duruma düşürdü deyip o zaman yaptıysa belki vicdan yapıp söylemez mi
bu gerçeği nasıl öğreneceğim beneşim yaptı deyip bırakıp gitsem ya yapmadıysa ne kadar büyük günahına giricem ama ya yaptıysa ne kadar aptal yerine konmuş olucam lütfen aklına bişe gelen varsa söylesin nasıl ispatlıcam ben bunu eşime kardeşimle bir daha konuşmayacagimi söylesem olmazmı bizi nasıl bu duruma düşürdü deyip o zaman yaptıysa belki vicdan yapıp söylemez mi
Böyle bir blöf yapma bence. eşin yapmış olsa sence sadece popoyu okşamakla kalır mıydı? çok çirkin bir şey ama ne bileyim kardeşini tehdit edebilirdi. sakın ablana söyleme vs diye. Hem 3 dk biri beni okşayacak adamı doğrarım be! bence kız kardeşinin yalan söyleme ihtimali daha yüksek.
Kardeşin sen üzülmeyesin diye sesini çıkarmamış madem şimdi niye söylüyor sana ? Ben burayı anlamadım.
Eşinin bu kadar sakin kalması hiç normal değil.
Bu bir iftiraysa şuan köpürüyor olurdu.:26:
Zma kız kardeşininde olay anında seslenmeyip sonradan sana söylemesi garip.:26:
Bu işin içinden çıkman mümkün değil gibi.Allah yardımcın olsun.
Şunuda ekleyeyim ; eşime ne kadar güvenirsem güveneyim, kardeşimin bana asla yanlış yapmayacağını bilirim o yüzden beni uyardıysa emindir ve doğrudur derim.