Merhaba cnm.. Hala ayni kabusu yasiyor olmana cok uzuldum... Sen her seferinde kocani aklamaya calisiyorsun ama malesef ben bu arkadasimizin yorumuna katiliyorum. Ortada bir taciz oldugunu dusunmuyorum ama ikisi bisiler yasadi bi sekilde kardesin bisiler elde etmek icin boyle bir sacmalik uydurdu sonra bakti kii olay kendine de patlayacak geri adim atti ama kocan kardesini hala affetmedi o da uzaktan uzaktan esinin hayalini kuruyor. Faceine bakiyor, evine geliyor, konusmaya calisiyo falan. Bu olayi asla ikisine sora sora cozemezsin.. Bir kumpas kuracaksin ve ikisinin konusmalarini duyacaksinn... Sana ne soylerlerse soylesinler anlik rahatlicaksin ama sonra sorular yine beynini kemirmeye baslayacak.. Ve bunu biran once yap.. Cunku bak boyle devam ettigini saniyosun ama bi kabusun icinde yasiyosun.. Birgun kalbim duracak diyosun allah korusun sagligindan olacaksinn.. Hic kolay degil ama gercegi bulmak zorundasin.. Ha esin sucsuz cikarsa da eski gunlerinize donersiniz...Ama boyle onunla da sucsuzsa bile mutlu olamiyosun ki sucuzsa ikinize de buyuk haksizlik bu durum.. Sen be oldugunu yuzde yuzde ogrenmeden bu is cozulmeyecek ve mutsuz olacaksiniz...