Eşım ve kız kardeşım lütfen akıl verın :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

bence kardesin yalan soyluyo madem dogru insan bidaha nasil gelir o ewe keske kabul etmeseydin yada git diyeblsnz ailenizin haberi warmi durumdan

bence kardesin yalan soyluyo madem dogru insan bidaha nasil gelir o ewe keske kabul etmeseydin yada git diyeblsnz ailenizin haberi warmi durumdan

annemin haberi var ilk gunden beri, bşka kimse bilmiyor hatta olayn ilk gunu ikisinin yaninda aradim annemi anlattm boyle boyle oldu diye, ha birde gelmicem zaten bidaha ş öyle böyle diye triplere qiriyo şimdi sanki zorla çagirdik yalvardm geldiye sanki bu havalari ölduruyo beni

İlk mesajdan son mesaja kadar fikrim hiç değişmedi.. Kızkardeşiniz yalan söylüyor....
Eşinizin sessizliği anormal değil, düşünsenize durduk yere size böyle bir iftira atıldığını? Ve herkese bir açıklama yapmak durumunda kaldığınızı, ve karşı tarafın olayları olmuş gibi anlatmasını sürekli... Allah kimsenin başına vermesin... Aileler, akrabalar, çevre herkes öğrenecek.. o da panik olmuştur. İnsanlar panik durumlarında bazen asabileşir, bazen de suskunlaşır... Olay kardeşinizin iftira atmasının öğrenilmesiyle sonuçlansa dahi herkesin aklında bu olay yer edecekti.... Aman Allahım insanların hayatıyla oynamak ne kadar kolay.....

Eğer kız kardeşinizin dediği gibi olay gerçekleşmişse,... o anda mutlaka bir tepki verirdi... vermemesi mümkün değil.. çığlık atmasa dahi dönüp bakardı ne oluyor kim bu diye? Öyle ya ... eve hırsız dahi girmiş olabilir????

Ve son mesajlarınızda kız kardeşinizin emrivaki yapıp evinize geldiğini okuduğumda tamamen artık emin oldum...

Allah yardımcınız olsun.. Ama kız kardeşi evinizden gönderin ve bundan böyle mümkün olduğunca az görüşün... Sizin evliliğinizi, hayatınızı mahvetmeye çalışan birisi sonuçta... bu ister can olsun..ister canan...

Tepkinizi koyun.. Deyin ki ben senin yaptığını unutamıyorum ve bundan sonra asla eskisi gibi olamayacağımızı anladım. Bir şans verdim ama olmadı... Şimdi topla eşyalarını ve çık git deyin....

Ben olsam sanırım böyle yapardım... Bütün yaşananlara rağmen eşinizin bir hatası varsa emin olun ki o da ortaya çıkacaktır...
Ama bu kesinlikle kardeşinizin pür-i pak olduğunu göstermeyecek...

Çok güzel konusmussunuz. Eşinin sucu olsa zaten ortaya çıkardı, kız belli ki düşünmeden konuşan bir tip, bence yine bi deliligine gelip enistemle bunları bunları yaşadık derdi eğer aralarında birşey olsaydi, çünkü onu suçlu gördüklerinin farkında bu suçtan kurtulup dikkati eşine çekmek için aralarında olanları anlatırdı diye dusunuyrm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Amacım burda erkeği savunmak kadını suçlu bulmak falan değil. Aynı şekilde belirsiz bir iftira kadına yapılmış olsaydı fikrim değişmezdi. Yani olayı kadın-erkek olarak düşünmüyorum. İftira ile bir insanın hayatı yerle bir olacak.
Boşansalar dahi adam orada hayatına devam edemeyecek. Herkes onu baldızına sarkıntılık eden biri olarak hatırlayacak. Tekrar kendisine hayat kurmaya çalışsa, yeni evleneceği kişi boşanma nedenini araştırsa ortaya çıkacak... Yani adamı çek öldür daha iyi ya...

Bir de böyle şuursuz bir kız kardeşin söylediğine "acaba doğru mu" diye düşünen bir eşle hayata devam etmek de var.
Sorunlarınız bitmez.. Hiç bir şey eskisi gibi olmayabilir de... Bana yapılsa ben artık eşime eskisi gibi davranamam. Benim sapık biri olduğumu aklından geçirse biter orada... Ama adam kapana kısılmış. Ayrılmak istese sen ya da ailen başlayacak konuşmaya , devam etse kendisine güvenmeyen biriyle hayat sürecek... Bence onun da içinde fırtınalar kopuyordur ve uygun bir zaman bekliyor. Bu da çok mantıksız değil onun açısından...
Sen eşine güvendiğini tam olarak belli etmelisin, ve kız kardeşle arana çooook ciddi bir mesafe koymalısın...

Bu arada eşine nasil davraniyosun? Eger onun hic bir sucu yok ise ve sucladiysan durum gerçekten çok vahim eşin baya kirilmistir "bana güvenmiyor" diyodur oda kolay kolay unutamaz bu olayi, tabii karşındaki de kiz kardeşin, öyle olduğu için senin hareketlerini yine bir nebze anlayisla karşılamistir.
Baska bi kadin söz konusu olsaydi ve sen böyle ikilemde kalsaydın tabii ki daha çok kirilirdi.. empati yapabilirsin.
Eşinin gönlünü aldin mi bilmiyorum ama bence gerçekten özür dile ve üstüne de birşey yap gönlünü almak için.. Şayet ki eşin suçlu ise ozaman senin ona inandigini görünce birşey varsa o ortaya çıkar zaten unutma cekirge bir ziplar iki ziplar sonra yakalanir yada yalancinin mumu yatsiya kadar yanar dememisler boşuna..

Son düzenleme:

valla benimde aklıma gelmedi değil bu seçenek.. hatta eniştesine özür mesajı atması bile bir oyunmuş gibi geldi. tabi olmayabilir de ve inş değildir de. ama dediğiniz gibi yoksa da insan en azından emin olur. şüpheyle ve yalanla yaşamaktan iyidir gerçeği öğrenmek..

aynen bu cevaba katılıyorum

Kesinlikle... Emin olmadan bu celiskiyke, acabayla yasamak konu sahibini gitgide mutsuz edecek.. Yuzde yüz katılıyorum...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Allah dusmanimjn basina vermesin gece gece kanim dondu sanki kendi basima gelmis gibi üzüldüm. Konu sahibi arkadasim icini ferah tut kimsenin ahi kimsede kalmaz cocugun icin iyi olmaya calis. Bu konuda devlet sirri degil aciga cikar eninde sonunda.

Off off Allah yardm etsin.Bence olay soyle.Kizkardesin kimseye guvenmiyordur ve herkesten suphe duyuyodur (bn de oleyim).Bole de olunca sizde kaldiginda flan surekli bi tedirginlik hali olmustur.Ruya veya hayali bi sekilde orada bi el hissetmstir.Snra bakmistir ki esin kizinin besiginin orda ondan suphelenmistir direk olarak.Sen bole bi olay yuzunden sakin ha evliligini biitrme .Bunun gercek olma ihtimali %5 bile degl bence.Cnku sen esine kondurmuyosun bunu.

Kusura bakmayinda kardesiniz hen yalanci hem yuzsuz. Ne guzel mutlu bi iliskiniz varmis hicte bozmayin kardeste olsa herkesin yapisi farkli, illa kardesim o benin diyip herseyine goz yummak cok sacma. Kimler kimlere neler yapiyo valla anne baba kardes. Cocugunuzda varmis yazik gunah hic esinizle kotu olmayin bile ama kardesinize cidden acik acik biraz kotu konusmaniz gerek aklini basina toplamasi icin. Boyle sscmalikmi olur bide cikmis gelmis

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

aylardır bu belirsizlik devam mı ediyor çok yazık huzurunuz kaçmıştır bence ne yapıp ne edip çözüme kavuşturmalısınız sonucu, bu kadar uzun bir zaman bu belirsizlik devam ediyorsa ve devam ederse kendinize yazık etmiş olursunuz kardeşe ya da kocaya değil

bende ce kardesiniz yalan soyluyor..
sizi ve mutlulugunuzu kiskaniyor olabilir, a da esinize goz koymus, ya da tehdit ediyor bile olabilir..
eger dedigimi yapmazsan sana iftira atarim diye..

herkesten hersey beklenir..
zor bir durum insan ablasina bunu nasil yapar?? bir de bebeginiz var..

Allah kimsenin basina vermsn durum çok karisik her ihtimal olablir kimseye guvenme ama bunun oldgunu dusnmekde seni icin icin kemirir bunu ogrenmenn ve rahatlamnn bir yolu olmali.ya bir kamera sakla esinle kardsni bas basa oturt konsmalrini gözlemle hangisi suclysa belli eder kendini.bunu nasil isdir yahu şimdi ne olcak bu isin sonu off

Kardeşiniz uykusunda olduğu için rüya görmüş olabilir mi? Hani bazen gerçek gibi yaşarız ya, uyanınca inanamayız... Çok optimist bulabilirsiniz yorumumu ama bu kolay kolay cesaret edilecek bir şey değil. Bir de daha önceden bunun sinyalleri hiç olmadıysa böyle damdan düşer gibi birden cesaret edip kardeşinize yanaşamaz bence... 3 dk da az bi süre değil hani, rahatsız olan insan elini iter, döner bakar, bişey yapar! Çocuk değil ki korksun, bişey söyleyemesin. Sizi uyandıracağından korkmuş güya... Ondan korktuysa nasıl bu kadar rahat size anlatabildi bunu ertesi gün? Bence kardeşiniz ya bi rüya gördü, ya da bişeyden etkilendi hayal kuruyor. Bu arada kardeşiniz uyuşturucu, herhangi bir hap (Ağır bi ağrı kesici bile olabilir.) veya alkol kullanıyor mu? Belki bunlar kardeşinizin öyle zannetmesine sebep olmuş olabilir.

bnce suphelı olan kısı esınız.boyle bırsey oldu da nye ortalıgı ayaga kaldırmadı.nye sakınce yaklastı.kardesınız donmemıs olablır oan yasadıgı soktan dolayı ne yapacagnı bılememıstr muhtemelen.sahsen bana boyle ıftıra atılsa kendımı aklamaya calısırdım bnu soyeleyen kısıyı karsıma alır senn amacın ne ne yapmaya calısıyrsn bna nye ıftıra atıyorsun derdım.cnku bu bna yapılan br haksızlık olurdu.bu surec ıcınde ne oldugu ortaya cıktı mı bılmıyorum ama kardesınız sızı kıskanacak da ortalıgı bulandırmak ıstecek de boyle bır yalan uyduracak da sıze soylcek de...pek mantıklı gelmıyor ısın acıgı..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…