- 3 Ağustos 2013
- 1.466
- 146
-
- Konu Sahibi ceylanck18
eğer bu kız bukadar emindi madem ortaya bu olayı anlatıp söyleyebilcek kadar emindi neden böyle konuşur insan bi olaydan eminse görmüşse ölene kadar arkasında olmazmı lafının.. okadar emindiyse zaten ablasını bukadar seven birkardeşin tutup kolundan yürü abla gidiyoruz böyle bir Adamla durmanı istemiyorum demezmiydii
bence kardesin yalan soyluyo madem dogru insan bidaha nasil gelir o ewe keske kabul etmeseydin yada git diyeblsnz ailenizin haberi warmi durumdan
Demekki kardeşin senin onu dusundugun kadar seni düşünmüyo, doğruyu söyleyen bi insanın anlattıklarında ve davranışlarında bu kadar çelişki olmaz. Arkadaşlar esin niye tepki göstermedi falan demiş ama adam kiz senin kardeşin olduğu bundan fazla tepki gösteremez zaten
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/Q
konuşmuyor görüşmüyor aynı evin içinde bile daha napabilirki eşim ona dövcek halide yok. zaten tepkisi daha sert olabilirdi eşimin ozamanlardada ama yapmazdı beni düşündüğü için bunu yapmazdı çok iyi biliyorum.
Bence de. O yüzden ben esinizin sucu olmadığını dusunuyrm, ve esinle kardeşin arasinda birşey olsaydı kardesin düşünmeden konuşan biri dayanamaz patlardı anlatirdi böyle böyle durum var ondan yaptım diye çünkü bana niye soğuk davraniyosun falan gelmiycem daha diye triplere giriyormuş, suçlunun kendisi olduğunu düşünüp olay kendine patlamasin diye sucu yine eniştesine atmaya calisirdi bence, ayrıca esin onun çocukluğunu biliyomus yani niye ona yan gözle baksın her erkek aldatır diye bisey yok karakter meselesi bu erkektir yapar ne kadar saçma bi bakış açısı, hissedersin seni nasıl sevdiğini seviyosa zaten kaybetmekten korkar bi de kardeşine mi aldaticak seni subyanci mi bu adam
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
İlk mesajdan son mesaja kadar fikrim hiç değişmedi.. Kızkardeşiniz yalan söylüyor....
Eşinizin sessizliği anormal değil, düşünsenize durduk yere size böyle bir iftira atıldığını? Ve herkese bir açıklama yapmak durumunda kaldığınızı, ve karşı tarafın olayları olmuş gibi anlatmasını sürekli... Allah kimsenin başına vermesin... Aileler, akrabalar, çevre herkes öğrenecek.. o da panik olmuştur. İnsanlar panik durumlarında bazen asabileşir, bazen de suskunlaşır... Olay kardeşinizin iftira atmasının öğrenilmesiyle sonuçlansa dahi herkesin aklında bu olay yer edecekti.... Aman Allahım insanların hayatıyla oynamak ne kadar kolay.....
Eğer kız kardeşinizin dediği gibi olay gerçekleşmişse,... o anda mutlaka bir tepki verirdi... vermemesi mümkün değil.. çığlık atmasa dahi dönüp bakardı ne oluyor kim bu diye? Öyle ya ... eve hırsız dahi girmiş olabilir????
Ve son mesajlarınızda kız kardeşinizin emrivaki yapıp evinize geldiğini okuduğumda tamamen artık emin oldum...
Allah yardımcınız olsun.. Ama kız kardeşi evinizden gönderin ve bundan böyle mümkün olduğunca az görüşün... Sizin evliliğinizi, hayatınızı mahvetmeye çalışan birisi sonuçta... bu ister can olsun..ister canan...
Tepkinizi koyun.. Deyin ki ben senin yaptığını unutamıyorum ve bundan sonra asla eskisi gibi olamayacağımızı anladım. Bir şans verdim ama olmadı... Şimdi topla eşyalarını ve çık git deyin....
Ben olsam sanırım böyle yapardım... Bütün yaşananlara rağmen eşinizin bir hatası varsa emin olun ki o da ortaya çıkacaktır...
Ama bu kesinlikle kardeşinizin pür-i pak olduğunu göstermeyecek...
Arkadasim kardesin tacize ugramadi bu kesin. Tacize ugrayan adam bi de yuzsuzce adamin evine geri gelmez. Bu net... Yalniz senin biz soyledigimiz halde duymadigin, kabul etmek istemedigin bir ihtimal var ki bu da zaten kardesinin tacize ugramis olmasi kadar kotu. Bak ben kocanla kardesin arasinda birseyler oldugunu dusunuyorum. Boyle bir durum varsa hem kardesin hem kocan tarafindan aldatiliyosun demektir. Lutfen anliyorum dusunmek istemiyorsun ama bunu kamera kur ses kaydet ogren. Boyle bisi varsa cok tehlikeli 2 insan var evinde demek. Rol yap ikisine de inaniyomussun gibi rahat davranmaya basla ve kamera koyup evde bu ikisini yalniz birak. Hatta bir kereden fazla kere yap bunu...ilkinde suphelenip renk vermeyebilirler.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
aynen bu cevaba katılıyorumZor bir durum. Önce Allah yardımcın olsun diyorum. Sonuç olarak aileni sen tanıyorsu. Kızkardeşinle aranız nasıl. Durup dururken böyle bir yalanı söyleyebilecek, senin mutluluğuna gölge düşürebilecek tipte bir insan mı? Seninle bir alıp veremediği var mı? Aranız nasıl? Sonuç olarak erkekler çok fazla güvenilebilecek yapıda değiller kadınlar söz konusu olunca. Neler neler görüyoruz. Kendi öz kızkardeşini taciz edenler var, nerde kaldı ki baldız. Ki Türk erkeğinin bu konudaki iğrenç bakış açısını özettleyen bir atasözümüz bile var 'baldız baldan tatlıdır' diye. Bir de evde bunu yapabilecek başka biri var mı? Çocuğunuz henüz bir yaşında. Sanırım henüz yatağından kalkıp, belki de merak ederek teyzesini okşayabilecek derecede gelişmemiştir kas yetenekleri. Ya da kardeşinizin psikolojik durumu nasıl. Kabuslar görür mü sk sık? Bazen uykuyla uyanıklık arasında geçen bir iki saniye içinde insan beyni çok tuhaf oyunlar oynayabiliyor. Yani eşinizin odaya girmiş olduğunu görüp, uykuyla karışık kabus görüp, sonra tekrar gözünü açtığınızda eşinizi kızınızın yanında görmüş olabilir. Tüm bunları iyice araştırmak gerekiyor. Aksi taktirde eğer sizi seven bir kızkardeşiniz vars bu tip bir yalan söyleyebileceğini sanmıyorum ben. Eşinizin yalan söyleme olasılığı daha yüksek.
valla benimde aklıma gelmedi değil bu seçenek.. hatta eniştesine özür mesajı atması bile bir oyunmuş gibi geldi. tabi olmayabilir de ve inş değildir de. ama dediğiniz gibi yoksa da insan en azından emin olur. şüpheyle ve yalanla yaşamaktan iyidir gerçeği öğrenmek..
merhaba hepinize. O kadar kötü bir olay yaşıyorum ki içinden çıkılmaz bir hal aldı. Ben 2buçuk yıllık evliyim ve de eşimle 7yıllık da bi birlikteliğimiz oldu. Şu an 1 yaşında kızım var. Sorun şu ki kız kardeşim gurbette olduğum için arada gelir kalır ve üniyi kazandı aynı şehirden sürekli bizde kalmaya başladı hem bana yoldaş olacaktı. Ama öyle bi olay yaşadık ki yerle bir oldu herşey cuma günü sabah uyandığımda kardeşim eşimin sabaha karşı gelip üstündeki yorganı açıp popomu okşadı diyor 3dk falan kardeşim o sıra arkasını dönükmuş dönüp bakmamış o sırada niye bakmadın diyorum sen duyup üzülme diye diyor sonra az geçince döndüğünde eşim kızımın beşiğinın başındaymış aynı odada uyuyolar çünkü kardeşim ve kızım salonda. Gerçekten anlam veremiyorum kardeşim eminim o yaptı diyor yeminler ediyor eşimde kızımızın ölüsünu göreyim diyor kurana el basıyor yapmadım diye ben yapmadım birşey diyor üstelik eşimde kardeşimede çok guveniyorum ama bu olay nedir ne yapacağımı şaşırdım. Bu olay olunca kardeşim gitti ama ben gitmedim kardeşim ne kadar eminse de ben eşimin yaptığına inanmıyorum. Ama içim yanıyo dusunmekten bu olayın nasıl olduğunu lütfen akıl verin çok kötüyüm
merhaba hepinize. O kadar kötü bir olay yaşıyorum ki içinden çıkılmaz bir hal aldı. Ben 2buçuk yıllık evliyim ve de eşimle 7yıllık da bi birlikteliğimiz oldu. Şu an 1 yaşında kızım var. Sorun şu ki kız kardeşim gurbette olduğum için arada gelir kalır ve üniyi kazandı aynı şehirden sürekli bizde kalmaya başladı hem bana yoldaş olacaktı. Ama öyle bi olay yaşadık ki yerle bir oldu herşey cuma günü sabah uyandığımda kardeşim eşimin sabaha karşı gelip üstündeki yorganı açıp popomu okşadı diyor 3dk falan kardeşim o sıra arkasını dönükmuş dönüp bakmamış o sırada niye bakmadın diyorum sen duyup üzülme diye diyor sonra az geçince döndüğünde eşim kızımın beşiğinın başındaymış aynı odada uyuyolar çünkü kardeşim ve kızım salonda. Gerçekten anlam veremiyorum kardeşim eminim o yaptı diyor yeminler ediyor eşimde kızımızın ölüsünu göreyim diyor kurana el basıyor yapmadım diye ben yapmadım birşey diyor üstelik eşimde kardeşimede çok guveniyorum ama bu olay nedir ne yapacağımı şaşırdım. Bu olay olunca kardeşim gitti ama ben gitmedim kardeşim ne kadar eminse de ben eşimin yaptığına inanmıyorum. Ama içim yanıyo dusunmekten bu olayın nasıl olduğunu lütfen akıl verin çok kötüyüm