- 13 Ocak 2011
- 316
- 6
-
- Konu Sahibi ceylanck18
Sizon kardesiniz sizim b3gendiginiz ve sizi begenen herseye gozunu dikmis bence. Yaptıkları normal degil altta yatan psikolojik bir sorun var gibi. Ama bence esiniz dogru soyluyor. Konuyu en basindan beri takip ediyorum içimde oyle bir his olusuyir hep. Cunju kardesiniz nereeden tutsaniz elinizde kaliyor.
Ewtt cnm haklisinnn... Bu kullanilabilirrr... Ama adam bence kizla konusmuyor bu olaylardan sonraa cvp vermeyebilir..Kardeşinin face şifresini biliuomus aslında adama mesaj atsa senle bunları bunları yaşadık ablama hepsini anlatcam diye bisey yazsa o zaman kesin sonuca varabilir
Ewtt cnm haklisinnn... Bu kullanilabilirrr... Ama adam bence kizla konusmuyor bu olaylardan sonraa cvp vermeyebilir..
Canim boyle bir olay yasanmadi zaten burdaki cogu kisi bole dusunuyoorrr... Yasanmayan bi olay yasandigi icin kardesin tutarsiz cevaplar veriyor bir dedigi bir dedigini tutmuyor. Sen hala taciz dogru mu diye dusunuyosun. Boyle bir olay yok bu cok net. Ama baska bisi var mi yok mu sen onu arastirmalisin.. Yani bunu kardesin niye uydurdu, sonra niye geri dondu, evine geri niye geldi, esin niye ses cikarmadi, kardesin niye faceten esine bakip duruyo??? Bana ve burdaki cogu kisiye garip gelenler bunlar.. O gece bebegin niye hic aglamadi, niye uyandiginda uzerinde yatiyordu??? Bunlarin hepsi garipp ama kizkardesin tacize ugramadi bunu unut. Ugrasaa o eve geri gelmezdi hala esini takip etmezdi.. Sadece bunlari ne oldu da yapti?? Sadece kiskanclikla bunlara cesaret edebilir mi?? Tek tarafli bisi olsa esin sizde kaldiginda bunu kaldirabilir mi?? Sen kendini koy onun yerine biri sana iftira atsa bana asildi dese ve o adam bu olaydan sonra senin evine gelse... Sen esin kadar sakin kalabilir miydin?? Ben o evden basar giderdimm ve kolundan tutup o adami atardim evden. Abisi olsun babasi olsun hic farketmezdi... Benim mutluluguma namusuma goz dikmis kim oldugu onemli mi??? Kiz esinin kardesi naapsin diye dusuneneler icn soyluyorum bunu..,HEP OLABİLİRRR bilmiyorum belki siz olsanız bu kızdan neyin netliğini öğrenebilirsinizki şimdi bana kardeşin niye yalan söylesinki diyenler için diyorum net konuşsa ben kardeşime neden inanmıyım o benim kardeşim ama işte hep oyle olabilir böyle olabilir diyor, ya bu şu kıyafetimi alsam bu kıyafetimi kararı değilki bu bir yuvayı yürütüp yürütmeme kararı, suçlumu suçsuzmu kararı ama o saallıyo gitsin her sorduğumda başka cvplar
Rica ederim böyle asılsız bi olay yüzünden hayatin size ve esinize zehir olması beni çok uzuyo. Ama artık eşine inan gerçekten o adam net ama kardeşin celisiyo. Burada yurtta benle ayni dairede kalan bi arkadaşım var psikoloji okuyo herşeyi anlattım az önce ve dedi ki kız kesinlikle yalan soyluyo ve eniştesine ilgi duyuyo eminim dedi ben hic bi yorum yapmadım sadece olayı anlattım aynen bu şekilde söyledihemsirebayan sana ne diyeyim bilmiyorumki ya yardımcı olmak için elinden geleni yapıyorsun sana ayrıcaa çokkkk ama çok teşekkür ederim bütün yorumları incelemişsin ayrıntıları bildiğin için böyle konuşuyorsun sende, aslında bende düşünüyorum ben bu konuyu okusam direk adam yapmış olabilir derim ama ayrıntılar çok değiştiriyo olayı kocasını aklamaya çalışıyor diyenlerede bişey demek istemiyorum, eşimin suçluluğu ispatlımıki aklamaya çalışayım ben ben yaşananlar üzeerinden yorum yapıyorum sadece eşimin aleyhine olsaydı ozaman da ondan soğur dahada nefret ederdim, ama hep kardeşim aleyhine çıkıyor zamanla yaaşanan ayrıntılar ve kardeşimi görmeye dahi tahammül edmiyorumki Allahtan uzaktayız, ne zaman onun sesini duysam yüzünü görsem o olay geliyo aklıma çok mutsuz oluyorum, ki biz bu sene memleketime gidecektik ailemin yaşadığı şehre tamamen gidecektik, burda kimsemiz yok ve alışamadığımız için yine ege tarafına dönelim demiştikki ben havalara uçuyordum şimdiyse gitmek istemiyorum çünkü görmeye dayanamıyorum hele ikisi aynı ortamda olmasına tahammül bile edemem nolcak bilmiyorum
Rica ederim böyle asılsız bi olay yüzünden hayatin size ve esinize zehir olması beni çok uzuyo. Ama artık eşine inan gerçekten o adam net ama kardeşin celisiyo. Burada yurtta benle ayni dairede kalan bi arkadaşım var psikoloji okuyo herşeyi anlattım az önce ve dedi ki kız kesinlikle yalan soyluyo ve eniştesine ilgi duyuyo eminim dedi ben hic bi yorum yapmadım sadece olayı anlattım aynen bu şekilde söyledi
Hayatım eğer bunu bir şekilde ortaya çıkarmaya kararlı değilsen veya bir yolu olmadığını düşünüyorsan bu işin peşini de bırak bence. Taraflardan birine inanmayı seçtin o zaman sonuna kadar inan... Eşine de, kendine de, bebeğine de hayatı zehir etme... Belki bunu yaparken psikolog sana yardımcı olabilir... Devam etmen konusunda, 10 ay öncesindeki sana dönme konusunda... Sonuçta sen eşine inanmayı seçtin, ailene sahip çıktın.. O zaman bunu tam anlamıyla yapmalısın. Ama bunu tek başına da atlatman çok zor, mutlaka yardım almalısın.. Olayı çözemez tabi sana ama devam etmen için mutlaka yol gösterecektir. Ve eşin de yardım almalı. Yani gerçekten bunu yapmadıysa o da çok zor bir 10 ay geçirmiştir eminim. O da sana karşı öfkelidir belki. Birbirinize yardım edersiniz bu süreçte...bende psikoloğa gitmeyi çok istedim aslında ama ne anlatacağımı bilemediğimden hep vazgeçtim, olayı yaşayan kız bile bana net bişey diyemiyoken psikolog veya psikiyatrist bana nasıl yardımcı olabilirki diye düşündüm. ama benim aklımı yerinden edecek bu konu. 10 ay önceki beni geri istiyorumhayat dolu eşini seven yuvasında huzurlu beni istiyorum sadece ama sanki dünya yıkılsa artık hiçbişey değişmeyecek eski güven huzur vs. içime işleyemeyecek ve bu şekildede hayatım zehir oluyo. ben ne kadar eşim yapmamış olablir desemde o benim gözümde değişti artık bayanlara sapık gözüyle bakıyo gibi geliyo, cinsl konular bana iğrenç geliyor çünkü hep sapıklık olarak algılıyorum, aslında yapıp yapmamış olmasınında hiçbir önemi kalmamış gibi . hiç bi güç bize o anı gösteremeyeceği için bu böyle devam edicek gibi ziyan olan bir hayat........
Hayatım eğer bunu bir şekilde ortaya çıkarmaya kararlı değilsen veya bir yolu olmadığını düşünüyorsan bu işin peşini de bırak bence. Taraflardan birine inanmayı seçtin o zaman sonuna kadar inan... Eşine de, kendine de, bebeğine de hayatı zehir etme... Belki bunu yaparken psikolog sana yardımcı olabilir... Devam etmen konusunda, 10 ay öncesindeki sana dönme konusunda... Sonuçta sen eşine inanmayı seçtin, ailene sahip çıktın.. O zaman bunu tam anlamıyla yapmalısın. Ama bunu tek başına da atlatman çok zor, mutlaka yardım almalısın.. Olayı çözemez tabi sana ama devam etmen için mutlaka yol gösterecektir. Ve eşin de yardım almalı. Yani gerçekten bunu yapmadıysa o da çok zor bir 10 ay geçirmiştir eminim. O da sana karşı öfkelidir belki. Birbirinize yardım edersiniz bu süreçte...
eşim doğumdan sonra sırf ben gece uykusuz kalıyorum diye sabah kalkar bulaşığı yıkardı kahvaltıyı bile hazırlardı bazı günler, çok düşünceli biriydi her zaman, kapıdan içeri girsem mesela yüzün neden asık, neyin var diye yüz kere soran insan, bir sorunumuz olduğunda oturup sonuna kadar içim rahat etsin diye uğraşan adam, daha bugüne kadar seni çok seviyorum dediği gün olmayan insan, ama bunlar bunu yapmaması için engel değil değilmi yani yapmışta olabilir, ben nasıl bişeyin içindeyim çok merAK ediyorum evimi,soframı,yatağımı, paylaştığım kızımın baba dediği benim kocam dediğim insan büyük bir yalanla beni kandırdımı bu konuda yoksa tüm söyledikleri gerçekmiydi ilk günden beri bunu okadar merak ediyorum ki anlatamam, sırf bunu öğrenmek için türlü türlü şeyler yaptım internet sitelerinden rüyada görürmüyüm diye dualar araştırdım neler yaptım iyice bu olaya kafa bozduğumdan dua okuya okuya rüyalarıma tuhaf tuhaf şeyler gelmeye başladı delirdinmi diyeceksiniz ama valla yaşadım herşeyi kafanızı şiişirdiğim için özür dilerim kimse okumasada içimi dökebilmek bile insanı rahatlatıyo azda olsa