Eşım ve kız kardeşım lütfen akıl verın :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
merhaba hepinize. O kadar kötü bir olay yaşıyorum ki içinden çıkılmaz bir hal aldı. Ben 2buçuk yıllık evliyim ve de eşimle 7yıllık da bi birlikteliğimiz oldu. Şu an 1 yaşında kızım var. Sorun şu ki kız kardeşim gurbette olduğum için arada gelir kalır ve üniyi kazandı aynı şehirden sürekli bizde kalmaya başladı hem bana yoldaş olacaktı. Ama öyle bi olay yaşadık ki yerle bir oldu herşey cuma günü sabah uyandığımda kardeşim eşimin sabaha karşı gelip üstündeki yorganı açıp popomu okşadı diyor 3dk falan kardeşim o sıra arkasını dönükmuş dönüp bakmamış o sırada niye bakmadın diyorum sen duyup üzülme diye diyor sonra az geçince döndüğünde eşim kızımın beşiğinın başındaymış aynı odada uyuyolar çünkü kardeşim ve kızım salonda. Gerçekten anlam veremiyorum kardeşim eminim o yaptı diyor yeminler ediyor eşimde kızımızın ölüsünu göreyim diyor kurana el basıyor yapmadım diye ben yapmadım birşey diyor üstelik eşimde kardeşimede çok guveniyorum ama bu olay nedir ne yapacağımı şaşırdım. Bu olay olunca kardeşim gitti ama ben gitmedim kardeşim ne kadar eminse de ben eşimin yaptığına inanmıyorum. Ama içim yanıyo dusunmekten bu olayın nasıl olduğunu lütfen akıl verin çok kötüyüm :KK43:

Kiz niye yalan soylesin ayrica baska yapacak birimi var?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Konu sahibinin hic sesi çıkmıyor inşallah herşey unutulup yoluna girmistir

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tuhaf satırbaşları okudum konuyu atlaya atlaya geçerken..

Eşiniz cinselliğe düşkün değil...
Eşiniz ilk yazdığınızda, üstünü örttüğünü falan belirtmemiş.. Sonradan üstünü örttüğünü söylemiş ve belki elim değmiştir falan gibi bir şey demiş sanırım...

Yukarıdakiler doğru ise... Eşiniz sizinle kurduğu cinsel hayata düşkün olmayabilir, ten uyumu olabilir, iletişim bozukluğu olabilir vs. vs. Ama sizi sevdiği için evlilik birliğine devam ediyordur... Cinsel hayata düşkündür ama sizinle evliliğine daha düşkün olduğu için bunu bastırıyordur... Bu bir ihtimal...

İkinci olarak, üst örtme, el değme vs. bunlar mide bulandırıcı.. Bir odada sizin kız kardeşiniz yatıyorsa, bebek ağlıyor olsa bile sizi kaldırması lazım, bebeğe bakmak için... Kız kardeşinizi tahlil etmeye çalışmak yerine, eşinizle evlilik hayatınızı değerlendirmelisiniz. Devam edecekseniz bu konuda yüz göz olmayın ve kardeşinizle eşinizi bir daha bir araya getirmeyin...

Siz en iyisini bilirsiniz elbette,
Selamlar,

Bir insan kendisine böyle yaklaşan biri olan eve gitmez

gider ama nasıl kimse bilmezde aman duyulmasın diye gider

ama zaten bilmesi gereken biliyorsada gidiyorsa bence kardeşiniz ya rüyayı gerçek sandı yada yalan söylüyor

Saatlerdir baştan sona bütün yorumları ve yazılanları okuyorum. Öncelikle Allah kolaylık versin size demek istiyorum. Gerçekten zor bir imtihan bu yaşadığınız.

Kardeşinize güvenemedim, çelişkili konuşmalarını okudukça da güvensizliğimin ne kadar haklı olduğuna kanaat getirdim. Benim dikkatimi çeken birşey oldu, o da annenizin tavrı. Ne kızım iftira atıyor demiş, ne de damat yapmıştır demiş. Ortada böyle bir çıkmaz varken ve sizin ne kadar etkilendiğinizi bildiği halde kızını size getirmesi, buna onay vermesi anlaşılır gibi değil. Aile ve akrabalardan kardeşinizin sınavı varken gidip kalabileceği başka kimse yok muydu, tek çare siz miydiniz de sizde kalıyor?

Ayrıca ben sizin yerinizde olsam eşimi aklamazdım gözümde, siz de aklamamışsınız gerçi ama kamera ya da başka yöntemler konusunda adım atmak istemediğinizi yorumlarınızdan az da olsa hissettim. Ben de olsam çekinirdim. Görmek istemeyeceğim şeyler görebilirim, duymak istemeyeceğim şeyler duyarım diye ertelerdim eminim. Ama siz ertelemeyin, yoksa bu gidişle ne küçük bebeğinizle yeterince ilgilenebileceksiniz ne de evliliğiniz iyiye gidecek. İçinizi rahatlatmaya, gerçeğe en yakın şeyleri bulmaya ihtiyacınız var. Bu kamera olabilir, ya da başka bir yöntem olur ne bileyim, telefona yüklenen bir aplikasyon, ya da ikisini yüzleştirme, kardeşinizi psikoloğa görme, eşinizle birlikte aile terapistine gitme gibi şeyler...

Kardeşinizin bu rahat tavırları, vurdum duymazlığı ve konuşmaları bana çok çocukça geldi. Evet, zaten daha çocuk sayılır diyenler olacaktır ama 17 yaş o kadar da küçük bir yaş değil. İddia ettiği gibi bir tacize maruz kalsaydı aynı ortama girmek ister miydi diye sorguluyor insan. Ama bir yandan da psikolojisinin farklı şekilde etkilenmiş olma ihtimali geliyor insanın aklına. Belki de bilinçaltı onu bu şekilde tepki vermeye zorluyordur ve etkilenmediğini, güçlü olduğunu ispatlamaya çalışıyordur. Ama belki de eşinizle aralarında bir yaşanmışlık vardır. Biliyorum bunu yazması çok kolay, okuması sizin için kim bilir ne kadar yaralayıcıdır ama bu ihtimali aklınızın köşesinden çıkartmayın derim. Elinizde delil oluşturacak şekilde ortam hazırlamak belki size yardımcı olacaktır. Paranoyak olun demiyorum ama içinizin bir şekilde rahatlamaya ihtiyacı var. En azından böyle bir şey yoksa da kamera kayıtlarından ya da başka yollarla aralarında bir şey olmadığından zamanla emin olabilirsiniz.

Kardeşiniz yaşına göre hiç olgun değil, psikolojik sorunları olabilir. Ama eşinizde de dikkat çeken noktalar var. Mesela kendimi düşünüyorum, eğer gerçekten eşim iftiraya uğrasaydı ve gerçekten böyle bir şey yapmasaydı aylarca bu konunun içimi kemirmesine ve evliliğimizi bu denli etkilemesine sert tepkiler verirdi gibime geliyor. Her erkek farklı tabiiki, fıtrat ve davranışlar büyük ölçüde değişik olabilir birbirinden.

Bir de eşimle cinselliği bile konuşmayız demişsiniz ya.. Bu iyi bir şey değil. Orada bir sıkıntı var gibime geliyor.

İnşallah en kısa zamanda hakkınızda hayırlısı olacak şekilde içinizi rahatlatacak sonuçlar alırsınız.

Merhaba bende atlayarak okudum yorumları daha önce aklınıza geldimi yazıldımı bilmiyorum benim düşüncem kiz kardesiniz sizde kalmamak icin böyle bi şey ortaya atmış olabilir mi daha özgür olmak isteyebilir annenizinde başka türlü kabul etmeyecegini düşünüp bu planı yaptı belki size hiç soylemeyecekti siz mesajı görünce anneyede yalanci cikmamak icin söyledi ne bileyim aklima bu geldi Allah yardimciniz olsun eşinize guvenin ama guvendiginizi soylemeyin izleyin derim ben çünkü yillar gecicek kardesiniz evlenip mutlu olacak siz hem kendiniz hem çocuğunuz cok yipranacak mutsuz olacaksınız unutun gitsin kardeşim sen haklisin sana inanıyorum ama cocugumu babasız buyutmek istemiyorum deyip açıklama yapabilirsiniz. Eşinize de sana inanıyorum inanmak istiyorum ama yardimina ihtiyacim var kardesimide atamam unutalim diyebilirsin ve basarabilirsin .

konu sahibi 12 temmuzdan beri ortalıklarda yok bende merak ediyorum son durumu,

ilk başlarda takip ediyordum, sonra bıraktım..arada aklıma geliyor ama konu sahibinden tık yok..

saatlerdir hemen hemen tüm yorumları okudum. ve eşinizin masum olmadığını düşünüyorum. büyük ihtimalle eşiniz lavaboya falan kalktığında kardeşinizin üstünün açıldığını gördü, örtmeye gittiğinde bir anda şeytana uydu yada başka şekilde de olsa taciz gerçekleşti. kardeşiniz o an uyandı ama cok korktu panik oldu ne yapacağını bilemedi. saniyeler geçmek bilmemiştir. 3 dakika demesi bundandır. ömrünün en uzun 10 saniyesidir belki... bence bunu yaşamayan bilemez. ve herkes aynı tepkiyi vermez. olay olurken ses etmemesi hoşuna gitmiştir o yüzden susmuştur diye yorumlanamaz, yorumlanmamalı...

Bebeğinizin en ufak seste uyandığını söylediniz. eşinizin gelişiyle uyanmıştır. sonra eşiniz bebekten ses gelince bebeğe bakmaya gitmiştir ve kardeşiniz anca o an dönebilmiştir.

kardeşiniz sizi kıskanmıştır o yüzden iftira atmıştır gibi yorumlar var. kardeşiniz sırf evliliğiniz bozulmasın diye size bişey söylememiş. sadece gitmek istemiş.. siz olayı irdeleyince mesajı görmüşsünüz. kaçıp gitmek istemiş, korkmuş...
annenizin yapmamıştır demeside sizi rahatlatmak için bence. yeni doğmuş bebeğiniz var kocanıza aşıksınız olayın üstünü kapatmak istemiş gibi geldi. annem hep insan yeri geliyo kendi çocuğunu tanıyamıyo kavun değil ki koklayasın der... sizin anneniz çok emin ama hem eşinize inanıyo, hem kardeşinize... aşağı tükürsem sakal yukarı tükürsem bıyık durumu.

kardeşinizin son zamanlardaki hareketlerinde ki tutarsızlığa gelince annenizin ve sizin hep rüyadır demesi , ona güvenmemeniz psikolojisini sizce hiç etkilememişmidir. üstünde ki baskı çok büyük... "doğruyu söylüyosun, eminmisin bak ablan boşanacak, yiğenin küçük, zaten zor zamanlar atlattılar, bu şekilde boşanırlarsa bir daha görüşmezler artık, babasız büyür, konu komşu kim bilir neler düşünecek duyulursa, seni bile suçlayabilirler, adınız kötüye çıkar, içinde en ufak bi şüphe varsa olmadığına dair söyle" tarzı cümlelerden ikisi bile 17 yaşındaki genç bir kızın en emin olduğu şeyi bile sorgulamasına yeter... belki her gece kendine rüyaydı o rüyaydı o diye tembihleyerek uykuya dalıyo.. belki o yüzden hiç birşey olamamış gibi davranmaya çalışıyor.. belki o yüzden çelişkilerle dolu...tacize uğramış birinin sağlıklı davranmasını beklemek yanlış olur..
zavallım bir de abla sizin sevginiz ne kadar büyük, sana şu geceliği alalım gibi cümleler kurup içten içe sana yaranmaya çalışıyo.

siz zaten ilk dakikadan beri eşinizi savundunuz. annenizle konuşurken de bu şekilde davrandıysanız annenizde o yüzden örtbas etmeye çalışmış olabilir... ilk başlarda yorum yaparken kardeşinizi de savunmaya çalışıyo gibi gözüküyordunuz.. başlarda "ona kızmadım yalan söylemez, rüyadır" gibi cümleler kurarken ama sonra ki yorumlarınızda "duyduğum ilk an ondan soğudum " gibi bi itirafınız olmuş. zaten kararınızı çoktan vermişsiniz.

3 tane ablam var, ikisi evli. biri ile aynı şehirde yaşıyoruz, bende öğrenciyim kardeşiniz gibi... ailem uzakta. bende arada bir gidip ablamda kalıyorum. genelde oturma odasında uyurum. yiğenim sabah erken kalkıp odaya tv izlemeye geliyo, kapıyı acık bırakır girince. saat kaç olursa olsun ben uzanıp uyukluyosam ya da ben odadan çıkmamışsam, müsait olduğumu belli etmediysem eniştem odaya girmez. keşke bazı sınırları önceden koyabilseydiniz...
kardeşinizin yerinde olmak hiç istemezdim.. unutmayın bazı şeyler aşktan önemlidir...

Konu sahibi ne yaptı gerçekten merak ettim.İçinden çıkılması öyle zor bir durum ki.
Psikiyatrist hipnoz muydu bilinçaltı mıydı öyle bi seansla kız kardeşinin bilincine inse olabilir mi?
İkisine de güvenemezdim ben..Evin odalarına gizli kamera taktırıp konuşmalarını beklemek en iyisi ve ikisini evde yalnız bırakmak.
Ne diyeceğimi bilemiyorum,allah yardım etsin.

daha önce aldığım bir hesabı ilk kez kullanacağım. taraf tutmayacağım ama şunu bilin ki kadınların tacize uğramasının en büyük nedeni, suçlanacağı korkusu ile "bana mı öyle geliyor? yanlış mı anladım acaba? yok canım yapmaz? günahını mı alıyorum? benim yüzümden mi oldu?" gibi soruları kendimize sormak zorunda bırakılan bir şekilde yetiştirilmemiz.

bir yakınımın kocası yıllarca yapmış bunu, ailedeki bir çok kişiye. bütün aile susmuş aman evlilikleri bozulmasın diye. onlar sustukça bu şımarmış belli ki. bu arada birkaç kişi söyleyecek olmuş. ama hem adamın ağzı iyi laf yaptığı, hem de kadın adamı çok sevdiği için ikna olmuş. arada iki de erkek çocuk var, inanmak istememiş belli ki. ayrıca adam çok sevilen sayılan biri, iyi kalpli herkese yardımcı, yani inanmak o kadar zor ki.

ta ki, adam kendi yeğeninin çocuğunu taciz edip de yeğeni bunu söyleyinceye kadar. sonra herkes çözülmüş bana da bana da diye. ama kadının yılları gitmiş bu arada yalanla dolanla. 20 yıldan fazla sürmüş bu olay. sırf çocukların hatırına hapise attırmadılar adamı. ama hem kadının hem adamın ailesi görüşmeyi kesti. bir yerlerde yalnız başına yaşıyor.

merhaba hepinize. O kadar kötü bir olay yaşıyorum ki içinden çıkılmaz bir hal aldı. Ben 2buçuk yıllık evliyim ve de eşimle 7yıllık da bi birlikteliğimiz oldu. Şu an 1 yaşında kızım var. Sorun şu ki kız kardeşim gurbette olduğum için arada gelir kalır ve üniyi kazandı aynı şehirden sürekli bizde kalmaya başladı hem bana yoldaş olacaktı. Ama öyle bi olay yaşadık ki yerle bir oldu herşey cuma günü sabah uyandığımda kardeşim eşimin sabaha karşı gelip üstündeki yorganı açıp popomu okşadı diyor 3dk falan kardeşim o sıra arkasını dönükmuş dönüp bakmamış o sırada niye bakmadın diyorum sen duyup üzülme diye diyor sonra az geçince döndüğünde eşim kızımın beşiğinın başındaymış aynı odada uyuyolar çünkü kardeşim ve kızım salonda. Gerçekten anlam veremiyorum kardeşim eminim o yaptı diyor yeminler ediyor eşimde kızımızın ölüsünu göreyim diyor kurana el basıyor yapmadım diye ben yapmadım birşey diyor üstelik eşimde kardeşimede çok guveniyorum ama bu olay nedir ne yapacağımı şaşırdım. Bu olay olunca kardeşim gitti ama ben gitmedim kardeşim ne kadar eminse de ben eşimin yaptığına inanmıyorum. Ama içim yanıyo dusunmekten bu olayın nasıl olduğunu lütfen akıl verin çok kötüyüm :KK43:
offfffffffff nasıl bir rezalettir bu ya..madem böyle bir olay yaşandı kız kardeşin o üç dakikaya neden müsaade etmiş neden bağırıp ortalığı ayağa kaldırmamış ki şimdi size söyleyince duyp üzülmediniz mi niye bunu olay anında yapmamış ki..bence siz ikisinide bir araya getirin ve yüzlerine tükürün..kızınızıda alın gidin ordan

Üzgünüm ama günahı alamam görmedim fakat yapmamış olsaydı eşinin tepkileri çok daha sert olurdu inanki inanıp inanmak sana kalmış Kızkardeşinide eşinide sen tanıyorsun

Yorumlari tek tek okudum. Yasadiginiz durum cok zor. Bana kalirasa kiz kardesiniz suclu.. esinizi begeniyormus. Böyle bir iftira atarak aranizi bozmaya calismis. Kardesinizin dedigi dogru olsaydi tekrar gelip bir ay kalmazdi.. kardesiniz nasil bilet alip emri vaki yapti, aynisini siz yapin. Biletini aldim gidiyorsun eve deyin.
sizin hisleriniz cok güclü. Yasadiginiz sehiri geldiginizden beri bir tedirginlik varmia icinizde zaten. Baska bir sehire yada baska bir eve tasinma durumunuz varsa degerlendirin. Esinizle cocugunuzla yeni bir baslangic yapin. Kiz kardesinizde o eve adimini atmasin.
Kardesinizi karsiniza alip bir abla gibi degil annesi gibi konusun; sen yaptiklarinin fakinda degilsin. Enisteni beni ne duruma soktun biliyormusun. Huzurumuz kacti senin yüzünden. Kardesimsin dedim, gencsin dedim sustum ama artik daha fazla dayanamiyorum. Tacizde bulundu diyorsun aradan zaman geciyor emin degilim diyorsun. Yalan söyledigine dair sinyaller gösteriyorsun. Birde gelmissin bir aydir yanimizda kaliyorsun. Bana biri taciz etcek o adamin o evin yakinindan gecmem. Aklini basina topla. Büyü artik. Cocuk oyuncagi degil bu hayat. Ortaya bir laf atip, sonra hic birsey olmamis gjbi karsimiza gecip oturamazsin. Sen ne dedin hic farkindamisin. Beni ne hala soktun görmüyormusun?? Birde ablam abim niye eskisi gibi davranmiyor diye dertleniyorsun. Seni tekrar evimi aldigimi sükret. .. deyin..
icinizden gecenleri söyleyin..

Yorumların hepsini sabredip okuyamadım çok zor bir durum ,rabbim kim yalan söylüyorsa çıkartsın .kardeşiniz yalan konuşur mu ? birde uyurken dönüp bakmıyor 3 dakika olduğunu nerden biliyor saat mi tutmuş ..Bende tanıdığım birini başka erkekle konuşurken yakaladım emin olduktan sonra direk yüzüne söyledim hiçbir şey diyemedi ..eger ben yakan söylemiş olsaydım kıyameti kopartırdı kopartmasıda gerekirdi

Konuyu ilk okuduğumda kız kardeşinizin doğru söylediğini düşünmştüm çünkü bir insan durup dururken böyle bir iftira atamaz kimseye(normal insanlar)
Fakat olayın sonrasında gelişen olayları okuduğumda yani kız kardeşinin tekrar size gelmeye kalktığını ve gelmekte ısrar ettiğini:KK57:
Bir insan tacize uğradığı eve nasıl tekrar gidebilir veya tam tersi iftira attığı insanın evine hiç mi utanma yok bu kızda bir doktora götürün pskolojik sorunları var sanırım hiç normal değil bu davranışlar

arkadaşlar merhaba uzun süredir giremedim daha doğrusu girmedim yemin ederim kalbim sıkışıyo bu konunun üstünde durduğum zaman durmasamda geceleri uykumdan ediyo, kafama taktıkça çocuğuma bakamaz hale geliyorum bende ne yaptığımı bilmiyorum açıkcası.... kim yalan kim doğru çözemedim gitti yakında bu dert yüzünden birgün kalbim sıkıştığı yerde kalıcam :KK43: bu arada yazan fikirlerini paylaşan herkese çok teşekkür ederim her zaman takip ettim cvpları sadece girip cevaplayamadım...

birde size sormak istediğim bişey var, ben kardeşimin face şifresini aldım bugün, ve arama yapılıyor ya hani arkadaş arama ordaki hareket dökümüne baktım eşiminde facesi yoktu daha açalı 1 ay oluyor, eşim face açtığından beri, kardeşim ne zaman kendi facesini açsa eşimin adını aratmış biraz karışık anlatmış olabilirim

bu bir ipucu olabilirmi? kardeşim neden eşime bakmış sürekli birde eşimin bi yakın arkadaşı vardı hatta düğünümüzde eşime el ayak olan biri okadar yakın, kardeşim birde süreklii o çocuğa bakmış

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X