Eşım ve kız kardeşım lütfen akıl verın :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
evet konuşmazdım bi daha da çok kızardım ama eğer çok kızsaydi yani böyle sinir falan olsaydı da yanlış anlardım çünkü genelde yalan söylediğinde ters olur genelde. Ben burdan anlarım ama anlayamıyorum ya ne yapicam ben nasıl ispatlıcam bu olayı hiç bi fikriniz var mi. Üstelik ben eşime bu şehire gelmeyelim demiştim hiç içim huzurlu değildi 1yıl oldu geleli sürekli sorun yaşıyoruz doğumda da büyük sorun oldu birde bu en büyük sorunlar eşim bile korktu şimdi ve gidelim buradan diyo o da artık bunu yapsaydı niye şehir değiştirelim derdi kendine iş çıkarırdı diye geliyo aklıma üstelik burda kimsemiz yok ne düşünüyorsunuz
Sorun şehirde değil eşinizde ama yine de siz bilirsiniz

Bir kere anladigim kadariyla kardesiniz durup dururken yalan söyleyip iftira atacak karakterde biri degil.onu en iyi siz tanirsiniz.hem en basta size soylememis garip davranislarindan siz anlamissiniz.sizin yuvaniz dagilsin istememiş. Dolayisiyla bu ihtimal devreden çıkıyor. Geriye 2 secenek var.kardesiniz o esnada karabasan gördü ve birinin kendine dokundugunu sandi.ben zaman zaman karabasan gördüğüm icin benzer halüsinasyonlar yaşadım oluyor yani.ama 3 dk sürmesi cok garip.o kadar sürmez.ve ayrıca kisi karabasandan uyanir ve sonrasinda gercegi ayirt eder.yani kardesin oksama olayindan sonrasini hatirliyor mu?bunu konustunuz mu?bu kısım onemli.3.ihtimal,esiniz yalan soyluyor.en guvenilir insan bile seytana uyabilir.her halukarda ispati zor.

merhaba hepinize. O kadar kötü bir olay yaşıyorum ki içinden çıkılmaz bir hal aldı. Ben 2buçuk yıllık evliyim ve de eşimle 7yıllık da bi birlikteliğimiz oldu. Şu an 1 yaşında kızım var. Sorun şu ki kız kardeşim gurbette olduğum için arada gelir kalır ve üniyi kazandı aynı şehirden sürekli bizde kalmaya başladı hem bana yoldaş olacaktı. Ama öyle bi olay yaşadık ki yerle bir oldu herşey cuma günü sabah uyandığımda kardeşim eşimin sabaha karşı gelip üstündeki yorganı açıp popomu okşadı diyor 3dk falan kardeşim o sıra arkasını dönükmuş dönüp bakmamış o sırada niye bakmadın diyorum sen duyup üzülme diye diyor sonra az geçince döndüğünde eşim kızımın beşiğinın başındaymış aynı odada uyuyolar çünkü kardeşim ve kızım salonda. Gerçekten anlam veremiyorum kardeşim eminim o yaptı diyor yeminler ediyor eşimde kızımızın ölüsünu göreyim diyor kurana el basıyor yapmadım diye ben yapmadım birşey diyor üstelik eşimde kardeşimede çok guveniyorum ama bu olay nedir ne yapacağımı şaşırdım. Bu olay olunca kardeşim gitti ama ben gitmedim kardeşim ne kadar eminse de ben eşimin yaptığına inanmıyorum. Ama içim yanıyo dusunmekten bu olayın nasıl olduğunu lütfen akıl verin çok kötüyüm :KK43:
Tövbe estağfirullah ne günlere kaldık allahım sen kimseyi böyle sınama

Bu konunun akıbetini gerçekten merak etmiştim konu sahibi kardeşine inanmayıp kocasına inandı, ve şimdi üye olarak arattığımda görüyorumki adam yalan söylemiş gerçekten kardeşi haklıymış çok üzüldüm 😔 ilk okuduğumda bende kardeşinin dogru söylediğini düşünmüştüm zaten..

merhaba hepinize. O kadar kötü bir olay yaşıyorum ki içinden çıkılmaz bir hal aldı. Ben 2buçuk yıllık evliyim ve de eşimle 7yıllık da bi birlikteliğimiz oldu. Şu an 1 yaşında kızım var. Sorun şu ki kız kardeşim gurbette olduğum için arada gelir kalır ve üniyi kazandı aynı şehirden sürekli bizde kalmaya başladı hem bana yoldaş olacaktı. Ama öyle bi olay yaşadık ki yerle bir oldu herşey cuma günü sabah uyandığımda kardeşim eşimin sabaha karşı gelip üstündeki yorganı açıp popomu okşadı diyor 3dk falan kardeşim o sıra arkasını dönükmuş dönüp bakmamış o sırada niye bakmadın diyorum sen duyup üzülme diye diyor sonra az geçince döndüğünde eşim kızımın beşiğinın başındaymış aynı odada uyuyolar çünkü kardeşim ve kızım salonda. Gerçekten anlam veremiyorum kardeşim eminim o yaptı diyor yeminler ediyor eşimde kızımızın ölüsünu göreyim diyor kurana el basıyor yapmadım diye ben yapmadım birşey diyor üstelik eşimde kardeşimede çok guveniyorum ama bu olay nedir ne yapacağımı şaşırdım. Bu olay olunca kardeşim gitti ama ben gitmedim kardeşim ne kadar eminse de ben eşimin yaptığına inanmıyorum. Ama içim yanıyo dusunmekten bu olayın nasıl olduğunu lütfen akıl verin çok kötüyüm :KK43:
Yapmış yapmamış bilemem ama herhangi bir olayda karşıdakini inandırmak için evladının hayatı üzerine yemin veren embesillerden nefret ediyorum. Yemin işlerine bebekleri çocukları karıştırmayın.

Bu konunun akıbetini gerçekten merak etmiştim konu sahibi kardeşine inanmayıp kocasına inandı, ve şimdi üye olarak arattığımda görüyorumki adam yalan söylemiş gerçekten kardeşi haklıymış çok üzüldüm 😔 ilk okuduğumda bende kardeşinin dogru söylediğini düşünmüştüm zaten..
bi de evladı adına yemin etmiş!!! nasıl bir insanmış bu!!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X