Eşım ve kız kardeşım lütfen akıl verın :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Aynı şeyi düşünüyorum.

Kocası daha sert davranmalıydı belki, ama zaten demiş gelmesin diye, eşi üzülmesin diyede geldiği zaman gönder dememiş, sadece konuşmamayı tercih etmiş.

Ama kızın tacize uğradığını söyleyipde oraya gelmek istemesi vede emrivaki yaparak gelmesi çok ilginç ve şüphe uyandırıcı.

Anneninde aynı şekilde kızını alıp oraya gitmesi ayrı bir olay.

Acaba kız annesine iftira attığını veya rüya gördüğünü söylemişde anne kızını deşifre etmeden eskisi samiyeti kurup karı kocanın arasının düzelmesine mi çalışıyor.

Konu Sahibi olayın merkezinde ama bizden daha mantıklı düşünemiyordur. Saçma fikirlerde olsa paylaşalım belki birşeyler çıkarırız.

Gerçekten bu olay içime işledi. Etrafımda hiç böyle bir olay duymadım görmedim. Ama hiç tanımadığım bir bayan için gözlerimden yaş aktı . Aklıma geldikçe Allahım bir şekilde bayana bir doğru yol göster gönlüne ferahlık ver diye dua ediyorum. İnşallah rabbim duyar sesimizi...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Evet bencede. Eğer annesi de adamdan suphelense kızını yollamaz ve diğer kızını da çekip alırdı o sapiktan anne yuregi bu kim isterki oyle bi adamin yaninda bulunmalarini ama demekki boyle davrandigina gore kadın emin adamin sucsuzlugundan kadın eminse de kendi kızında var bi sorun ve o da bunu biliyo, diğer kızıyla eşinin arası düzelsin diye ugrasiyo

3 dakika kronomometre tutun bakalim, biride gelsin sizi taciz etsin o surede

kizkardesin madem bagirp çagiracakdi susmayacakdi niye bunu ilk saniyede yapmadi
tacize ugrayaan kadin susar derler ya, 3 dk sustu diyelim,nolduda bagirip çagirdi

evde sizden baskasi yoksa esinden baska kim yapabilir bunu ,yapilmadiysa neden iftira atsinki

bence aralarinda bisey olma ihtimali yuksek
yukarida yapilan yorumlardaki gibi sana buyuk bi gorev dusuyor, herseyi unutmus gibi davranip polyannacilik oynayacksin, sonarada kamera ses kayidi ne bulursan eve yerlestireceksin baska turlu bunun içinden çikilmaz bence ..

varsayimlarla hayat geçmez, vijdana zabi desen insanin iççini yer bitirir .. tek yolun bu bence

bu konudan çıkardığım sonuç: kardeşin hasta.. diyelim ki tacize uğradı, evine gelerek hasta olduğunu yeniden ispatlamış oluyor.. özetle kardeşin sana gelip "abla" dese bile inanma, git DNA testi yaptır.. o derece hasta

Son düzenleme:
Üşenmedim baştan sona okudum.Kardeş ciddi anlamda sorunlu,eş de hiç güven telkin etmiyor benim fikrime göre.
Yarısından fazlasında okudumlarımın,kız kardeşi tacize uğramış bir kadının anlamsızca eşini savunmasını görmüştüm ve sinirlenmiştim "bu toplumda tacize uğrayan bir genç kızın arkasında kız kardeşi bile durmuyor" diyerek.Ama aklım ve fikrim eniştesi tarafından tacize uğramış 18 yaşında bir genç kızın tekrar o adamın yaşadığı evde ısrarla kalma isteğini kabul edemiyor.Ama bunun ney çözümü de kessinlikle ve kessinlikle bu kızcağızın psikologa görürülmesi.Uzman olmafığım için travmaların nasıl ilginç davranış biçimleri yaratabileceğini bilemiyorum.Muazzam bir ihmal var bu konuda,psikolog tarafından kessinlikle değerlendirilmesi gerekiyor.

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

birde kardeşim buraya gelmeden eşime msj atmış.... abi ben ozaman senin günahını aldım kendimi çok kötü hissediyorum beni affet ben sizi üzmek istemedim falan yazmış
olay bitmiştir. kardeşin kocana iftira atmış. şimdi vicdan temizliyor aklınca. o kardeşi ne eve al nede muhatap ol.
kocanında günahını alma. bence adam suçsuz.

olay bitmiştir. kardeşin kocana iftira atmış. şimdi vicdan temizliyor aklınca. o kardeşi ne eve al nede muhatap ol.
kocanında günahını alma. bence adam suçsuz.

Yine de hanımefendi kendi içini rahatlatmak için ve de son olarak ablalık görevini yerine getirmek için bir uzmana götürse kardeşini daha iyi olmaz mı?

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Çok haklisin katılıyorum harfi harfine (Y)

Bence kardeşin doğru soylemiyi gibi bana öyle geldi donup bakmaliydi ve hemen tepki vermeliydi öyle bisey olduysa tabi:/

Baştan sona okumadım bilmiyorum bu açıdan bakan var mı ama, ben okuduğumda öyle hissettim..

Kardeşinizin yaşındaki kızlar cinselliği biraz daha fazla düşünür, belki rüya fln görüyordur ve böyle bir şey hissetmiştir eşinizde o an kızınızın beşiği başında oldupu için yanlış anlamaya meyil verilmiştir..
Ve hatta namahrem olan iki insan bir yerde bulunuyorsa üçüncü kişi şeytandır diye bir hadis var.. Kardeşinize vesvese verilmiş belli ki böyle düşünmesi için..
İkisininde suçu yok .. Kardeşiniz yaşının cahilliğinden fevri davranmış emin olmadan.. Ama eşinize karşı asla suçlamada bulunmayın bence...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

günaydın hepinize... şimdi şurdan başlıyım ilk olarak kardeşim o olaydan sonra gitti biliyosunuz 6 ay geçti üstünden ve buraya gelcem diye tutturdu üstelik annemde gitme dedi bizde gelme dedik annem benim arada kalıp üzülceğimi bildiği için evde huzurumuz kaçmasın diye gitme dedi kardeşime ama ozaman oturup ağlamış niye gitmicem diyekii bukadar gelmek istiyor.... tacize uğradım dediği eve. eşini savunuyor diyosunuz hep okadar gücüme gidiyorki ben size herşeyi olduğu gibi anlatıyorum işte kardeşim işte eşim herşey ortada savunmuyorum kimseyi kimseyide suçlamıyorum ben aslında kardeşim hakkında bile kızgınım ona tamam ama asla kalkıpta bize iftira attı demedim diyememde. ama eşimde bunu yapcak şahsiyette değilki hadi şahsiyetini tanıyamadım diyelim sonradan geişen olaylar zaten yapmamış gibi gösteriyor ama neolursa olsun olay oturuyo insanın içine birkere işte.. kardeşim şimdi burda hala görseniz sanki herşey olmamış güllik gülistanlık eşim dönüp bakıp konuşmuyor bile oysa abla benim hakkımda bişe diyormu diye sorup duruyo hala. çıldırıyorum bazen içime atmaktan kafayı yicem bigün benim hayatımın enn ama en üzücü olayını yaşattı bana şimdi bişey olmamış gibi nasıl olur. eniştesinin yanında hala uzanıp tv izleyebiliyor herşeye rağmen hala yani öyle yapmak ayıp demiyorum ama artık biz eski biz değiliz madem adamdan şüphelendi hareketlerine oturuşuna kalkışına dikkat etmeli değilmi nerde öyle

Hayatım kardeşin zaten sizin evr gelerek bence en büyük saçmalığı yapmış yani uzanıp tv seyretmesine gelene kadar... Ama siz de nolursa olsun gelme demeliydiniz bence.. Madem geldi bu işin aslını öğrenmen için sana fırsat verdi kullan diyorum ben hala. Bu şüpheyle yaşayamazsın. Kim suçluysa çıkart hayatından. İkisi suçluysa ikisini de... Sonuçta ya sapık bi kocan ya da kuyunu kazan bi kardeşin var ya da ikisi birden. Ben kimseyi suçlamıyorum diyosun ama iyliğin fazla luzumu yok yani kusura bakma da sen de burda yanlış yapıyosun..

eşim hakkında ise sadece şunu söylemek istiyorum ben o sıralar ne kadar kötüydüm biliyosunuz aklımı kaçıracaktım nerdeyse düşünüp durmaktan bütün ayrıntıları neyse işte olaydan bir hafta geçmişti sanırım yattık o uyudu eşim yani ben uyuyamadım hani demiştim ya yattığım yerden kardeşimin yatağı görünüyor diye oraya daldım gittim gözümde canlandırdım kardeşimin anlattıklarını varya sanki kalbm yerinden çıkcaktı ölcektim sanki nefesim kesildi sonra ağladım çok o an eşim uyandıı noldu dedi anlattım sen dedim böyle birşey yapmış olabilirmisin yaptıysanda yalvarırım söyle dedim beni bu gelgitten kurtar dedim yani şüphedense en kötüsünü dahi olsa bilmek en iyisidir. şüphe insanı çürütüyo çünkü. konuştuk epey işte o gün söylediği tek laf aklımdan çıkmadı ve bidaha ona o konuyu asla açmadım. o gün dediki bak dedi Allah şahit yemin ederim yapmadım dedi ben kurana el bastım tamam hadi bana inanma ama Allaha inan ozaman dedi Allahın kitabına el bastım dedi... işte ondan sonra bidaha sormadım Allahı şahit tutacak kadar ne bileyim ve bana inanmıyorsan Allaha inan dedi ya işte o lafı yani kendinden emin olmadığı hiç bi konu için asla böyle demezdi çünkü. birde şu var bazı arkadaşlarda benim gibi nerde ayrıntı varsa düşünüyolarya haklılar cidden insan neler düşünüyo başına geldimi. mesela şunu düşündüm mübarek ramazan ayı özür dilerim yanlış bişey söylersemm.... hadi o an anlattığı şekil dokundu diyelim 3 dk. az bir zaman değil bakıldığında ki hadi 1 dk dokundu baktıki ne kıpırdıyo ne uyanıyo ozaman neden kıyafetin üstünden dokunmaya devam etsinki kusura bakmayın tekrardan ama düşünüyorum herşeyi. birde şu var o an dokundu diyelim bir süre sonra erkek bu sonuçta kendini rahatlatmak isteyecektir sonuçta doğru değilmi? o zaman beşiğin başında gördüğünü söylemişti ya ordan nerey gittiğini soruyorum görmedim diyor uyanıktım diyor ama görmemiş ve beş adım mesafe ilk sorduğumda senin yanına geldi demişti sonradan böyle olsaydı lavaboya giderdi falan dedim ondan sonra aslında tam hatırlamıyorum görmedim abla demeye başladı çıldırtıyo valla billa

Valla bunu yapacak bir adam kurana el bassa inanmam ben kusura bakma da allah korkusu mu vardır sence?? Yapmamışsa da öğren bunu ve o zaman kız kardeşini uzaklaştır bu ne hala dipdibe... Belki aşık kocana onu baştan çıkarmaya çalışcak çünkü iftira atan insan utanır kusura bakma yüzünüze bakamaz yani hadi rüya gördü de inandı başta diyelim ama kardeşin yüzsüzce size geliyo uzanıyo tv seyrediyoo bu ne böylee... Ama sanırım sen fikir yürütmekle kalmak istiyosun bi daha tuzak kur öğren demicem sana..

tamam haklısın ama bunu öğrenmenin emin olmanın tek yolu var oda o anı gözlerimle görebilmek işte buda imkansız olduğu için yapcak hiçbişeyim yokki. kardeşim hadi iftira atsa utanır gelemezdi diyelim ama birde gerçekten yaşadı bu durumu diyelim yine gelmesi saçma değilmi yani yinede nasıl bakabilir o adamın yüzüne tiksinmezmi insan

Kardeşin yalan soyliyo basta rüya görmüştür dedim ama her ayrıntıyı düşündüm yalan söylediğine eminim. Basta da demiştim önce sana senin yanina geldi deyip sonradan bilmiyorum demesi de garip ki sen senin odana geldi dediğinde boyle birşey yapan adam kendini rahatlatmak icin tuvalete gider tarzında konusmussun o zaman bilmiyorum demiş senin söylediğin şeyi bilmiyordum ben ama o ayrıntı da çok dikkatimi çekmişti yazdım zaten herşeyi daha once. Resmen adamı sucluycam diye kendini yirtmis. Baktı isler istediği gibi gitmiyo bu sefer mesajlar atıp yanlış anlamisim demis. Kardeşine o kadar güvenme bence. Ben her yazılani okudum her ayrıntı kafamda net o yüzden bu kadar rahat kardeşin suçlu diyorum, eşine ve kendine daha fazla aci çektirme bunu düşünüp ve o kızı da evden gönder belki yarim bıraktığı isi tamamlamak için gelmistir bilemeyiiz

Dediğin gibi bu şüpheyle yaşanmaz. Kız kardeşini gönderdikten sonra da için rahat etmeyecek ki. Bir şekilde öğrenmek lazım. İmkanın varsa küçük kalem gibi kameralar falan varmış ya onlardanmı alsan. Bilemiyorumki başka birşey gelmiyor aklıma

Bence kocan da yalan söylüyor o kadar söyliyim. Kız bana iftira atacak, bana sapık dicek, mutluluğumu bozacak sonra gelip evimde kalacak karım da buna göz yumacak. Bir kere karıma düşman olurum sen nasıl bana sapık diyen bizi bu duruma sokan insanı hala evimize alırsın diye.. Bana göre kardeşinizle eşinizin arasında bişiler oldu o dönem haberiniz olsun. Siz kendinizi eşinizin yerine koyun. Atıyorum eşinizin erkek kardeşi size iftira atsa eşiniz de onu tekrardan evinize alsa napardınız??? Kusura bakmayın da suçsuz olan insan bunu kaldıramazzz... Kardeşiniz tacize uğrasa evinize gelmez bir daha o adamın yüzünü görmek istemez, iftira atsa utanir sikilir bu da yok, esiniz sucsuz olsa su anda ortaligi birbirine katmasi gerekirdi o kizin bizim evimizde ne isi var diye. Bu durumda da tek secenek aralarinda bisi olmasi ikisinin de suclu olmasi ve su an olay unutulsun diye ikisinin de susuyo olmasi benim aklim baska turlusunu almiyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…