Eşım ve kız kardeşım lütfen akıl verın :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bence odaya gizli kamera tak ve ikisinin yalniz bir odada kalmalarini sagla o zaman aralarinda birsey var yok görürsün! Yada seni yok sansinlar evde gidiyor gibi yap sonra mümkünse gizli gel eve haberleri olmadan dinlersin onlari illa ki birseyler duyarsin yada görürsün????

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Valla ben esime aldatma konusunda kendimden daha emin olmama ragmen guvenmem. Sonucta erkek. Ben bekarken teyzemin kocasi beni sarhos sandi eve birakirken teyzemlerdeydik tabi dedi gercekten sarhosmusun sen bende evet dedim. Dedi o zaman bir kere opeyimmi bende kizdim sarhosum ama o kadar degil dedim. Kimseye anlatmadim bu konuyu. Guvenme kimseye bacim kocanda olsa bu isin pesini sakin birakma evet giZlice arastir birseyler yap ve sucluyi bul

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bence kardesin yalan soyluyor ama su durumda esin sutten cikmis ak kasik degil cunku masum olan kişi kendine iftira atan birisini evine almaz ortaligi yıkar sustuguna gore ikisinin arasinda bi sir var aralarinda bisey var mi zannetmiyorum cunku esin onu 12 yasindayken tanımış cocuklugunu biliyor yani.acaba kardesin baska bi kadin var onu mu bilyordu da durumu kenfine cevirmeye calisti

Bence kardeşin doğru soylemiyi gibi bana öyle geldi donup bakmaliydi ve hemen tepki vermeliydi öyle bisey olduysa tabi:/

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bende buna anlam veremedim zaten ilk baştan beri ozaaman öyle bişey olduysa hadi korktun dönmedin kıpırdamazdamı insan çekilsin gitsin diye

Baştan sona okumadım bilmiyorum bu açıdan bakan var mı ama, ben okuduğumda öyle hissettim..

Kardeşinizin yaşındaki kızlar cinselliği biraz daha fazla düşünür, belki rüya fln görüyordur ve böyle bir şey hissetmiştir eşinizde o an kızınızın beşiği başında oldupu için yanlış anlamaya meyil verilmiştir..
Ve hatta namahrem olan iki insan bir yerde bulunuyorsa üçüncü kişi şeytandır diye bir hadis var.. Kardeşinize vesvese verilmiş belli ki böyle düşünmesi için..
İkisininde suçu yok .. Kardeşiniz yaşının cahilliğinden fevri davranmış emin olmadan.. Ama eşinize karşı asla suçlamada bulunmayın bence...

aslında ben bu konuyuda geçtim artık en çok canımı acıtanda bu canımdan öte bildiğim kardeşim nasıl emin olmadan böyle birşey söyleyebilir gelipte eşimi eşiminde beni nekadar sevdiğini çok iyi biliyo birde kızımız var nasıl yuvanın dağılma ihtimalini göze aldı yani benim bukadar üzülmemi nasıl göze aldı aklım ermiyo

kardeşim emin değilmiş diyorum çünkü geçen gün bana diyorki tvde dini program vardı yeminle ilgili konuşuyolardı, abla ben ozaman Kurana el bastım yemin ettim ama o yaptı diye Kurana el basmadımki günah olmamıştır değilmi diyor :S siz olsanız ne düşünürsünüzz

eğer bu kız bukadar emindi madem ortaya bu olayı anlatıp söyleyebilcek kadar emindi neden böyle konuşur insan bi olaydan eminse görmüşse ölene kadar arkasında olmazmı lafının.. okadar emindiyse zaten ablasını bukadar seven birkardeşin tutup kolundan yürü abla gidiyoruz böyle bir Adamla durmanı istemiyorum demezmiydii

eğer bu kız bukadar emindi madem ortaya bu olayı anlatıp söyleyebilcek kadar emindi neden böyle konuşur insan bi olaydan eminse görmüşse ölene kadar arkasında olmazmı lafının.. okadar emindiyse zaten ablasını bukadar seven birkardeşin tutup kolundan yürü abla gidiyoruz böyle bir Adamla durmanı istemiyorum demezmiydii

Evet aynen öyle. Olanlar gerçek olmadığı için lafinın arkasında durmuyor, yalan soyluyo ve yalan söyledim de diyemiyo o yüzden çelişkili konuşuyor. Ve esin iftira atan kişi senin kardeşin olduğu icin onu evden atamiyo, onunla konuşmaması yüzüne bakmamasi da büyük bi tepki bence, evden atması gerekmiyor bence eğer kardeşin degil başka biri olsa bence bunu yapardı, kovsaniz da gitmiycek kız zaten

Evet aynen öyle. Olanlar gerçek olmadığı için lafinın arkasında durmuyor, yalan soyluyo ve yalan söyledim de diyemiyo o yüzden çelişkili konuşuyor. Ve esin iftira atan kişi senin kardeşin olduğu icin onu evden atamiyo, onunla konuşmaması yüzüne bakmamasi da büyük bi tepki bence, evden atması gerekmiyor bence eğer kardeşin degil başka biri olsa bence bunu yapardı, kovsaniz da gitmiycek kız zaten

evet zaten eşim gelmesin dedi gelmiyecekte sanıyordu geldiği günden bikaç saat öğrendi bildiğin emrivaki oldu bende bileti almış gelme diyemedim sınav mınav bahanesiyle geldi halada burda bir ay oluyo, insan hadi gerçekten şüpheleniyo nasıl gelir, hadi yaptığına emin nasıl gelebilir, hadi yapmadığını bildiği halde yine nasıl gelebilir hiçbir seçenekte bu eve gelmemesi gerekirdi nasıl bakıyo yüzüne anlamıyorumki ekmeğini yiyor suyunu içiyor bana çok tuhaf geliyo gerçekten

zaten bikere biz buraya gelmeden önce bu konuyu konuştuk kardeşimle onu suçlayamam falan dedi kendimide suçlu hissetmek istemiyorum bunları konuşmayalım dedi bende dedimki sen zaten onun yapmadığını anladın ozamanlarda sırf seni suçlamayalım diye gelip ablacım ben emin değildim yapmadığnı anladım ama gelip söyleyemedim diyebilirdin ama sırf sen suçlu hissetme diye gelip söylemedin dedim yine bir afralar tafralar kapattı konuyu

Ya kimseden emin olamassin. Ben yinede ikisinin haberi olmadan arastir derim. Tabi kocan suclu demiyorum ama gozunle gormedigin birseye emin de olamassin diyorum. Sen gizlice bir arastir ki emin olasin. Ondan sonra suclu kimse ona gore cezasini vermende kolay olur.

Ya kimseden emin olamassin. Ben yinede ikisinin haberi olmadan arastir derim. Tabi kocan suclu demiyorum ama gozunle gormedigin birseye emin de olamassin diyorum. Sen gizlice bir arastir ki emin olasin. Ondan sonra suclu kimse ona gore cezasini vermende kolay olur.

haklısın bende gözümle görmedim diye ikisinden birini atamıyorum hayatımdan sadece davranışlardan anlam çıkarıyorum işte napayım

evet zaten eşim gelmesin dedi gelmiyecekte sanıyordu geldiği günden bikaç saat öğrendi bildiğin emrivaki oldu bende bileti almış gelme diyemedim sınav mınav bahanesiyle geldi halada burda bir ay oluyo, insan hadi gerçekten şüpheleniyo nasıl gelir, hadi yaptığına emin nasıl gelebilir, hadi yapmadığını bildiği halde yine nasıl gelebilir hiçbir seçenekte bu eve gelmemesi gerekirdi nasıl bakıyo yüzüne anlamıyorumki ekmeğini yiyor suyunu içiyor bana çok tuhaf geliyo gerçekten

Demekki kardeşin senin onu dusundugun kadar seni düşünmüyo, doğruyu söyleyen bi insanın anlattıklarında ve davranışlarında bu kadar çelişki olmaz. Arkadaşlar esin niye tepki göstermedi falan demiş ama adam kiz senin kardeşin olduğu bundan fazla tepki gösteremez zaten

Demekki kardeşin senin onu dusundugun kadar seni düşünmüyo, doğruyu söyleyen bi insanın anlattıklarında ve davranışlarında bu kadar çelişki olmaz. Arkadaşlar esin niye tepki göstermedi falan demiş ama adam kiz senin kardeşin olduğu bundan fazla tepki gösteremez zaten

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/Q

konuşmuyor görüşmüyor aynı evin içinde bile daha napabilirki eşim ona dövcek halide yok. zaten tepkisi daha sert olabilirdi eşimin ozamanlardada ama yapmazdı beni düşündüğü için bunu yapmazdı çok iyi biliyorum.

şimdi birde geçen gün gelmiş surat yapıyor neden eskisi gibi değilmişim ben affetmek büyüklükmüş falan eniştem bile senden daha iyi davranıyor diyorki, Allah yukarda hiç kötü davranmadım hatta hakettiğinden fazla iyi davrandım bunca şeye rağmen inanın zor dayanıyorum Ramazan mübarek gün kırmamak içinde direniyorum

Arkadasim kardesin tacize ugramadi bu kesin. Tacize ugrayan adam bi de yuzsuzce adamin evine geri gelmez. Bu net... Yalniz senin biz soyledigimiz halde duymadigin, kabul etmek istemedigin bir ihtimal var ki bu da zaten kardesinin tacize ugramis olmasi kadar kotu. Bak ben kocanla kardesin arasinda birseyler oldugunu dusunuyorum. Boyle bir durum varsa hem kardesin hem kocan tarafindan aldatiliyosun demektir. Lutfen anliyorum dusunmek istemiyorsun ama bunu kamera kur ses kaydet ogren. Boyle bisi varsa cok tehlikeli 2 insan var evinde demek. Rol yap ikisine de inaniyomussun gibi rahat davranmaya basla ve kamera koyup evde bu ikisini yalniz birak. Hatta bir kereden fazla kere yap bunu...ilkinde suphelenip renk vermeyebilirler.

Arkadasim kardesin tacize ugramadi bu kesin. Tacize ugrayan adam bi de yuzsuzce adamin evine geri gelmez. Bu net... Yalniz senin biz soyledigimiz halde duymadigin, kabul etmek istemedigin bir ihtimal var ki bu da zaten kardesinin tacize ugramis olmasi kadar kotu. Bak ben kocanla kardesin arasinda birseyler oldugunu dusunuyorum. Boyle bir durum varsa hem kardesin hem kocan tarafindan aldatiliyosun demektir. Lutfen anliyorum dusunmek istemiyorsun ama bunu kamera kur ses kaydet ogren. Boyle bisi varsa cok tehlikeli 2 insan var evinde demek. Rol yap ikisine de inaniyomussun gibi rahat davranmaya basla ve kamera koyup evde bu ikisini yalniz birak. Hatta bir kereden fazla kere yap bunu...ilkinde suphelenip renk vermeyebilirler.

sizide anlıyorum karşıdan insan herşeyi düşünebiliyor ama ben böyle birşeye asla ihtimal vermiyorum ki okadar şüpheci bi kişiyim herşeyi araştırırım böyle bişey olsa bakıştan bile sezer insan böyle bişey olamaz bence yoktur yani

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X