- 7 Mayıs 2014
- 231
- 12
-
- Konu Sahibi ceylanck18
Allah yardimcin olsun sana bi işaret ile göstersin insaAllah
Bence kardeşin doğru soylemiyi gibi bana öyle geldi donup bakmaliydi ve hemen tepki vermeliydi öyle bisey olduysa tabi:/
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Baştan sona okumadım bilmiyorum bu açıdan bakan var mı ama, ben okuduğumda öyle hissettim..
Kardeşinizin yaşındaki kızlar cinselliği biraz daha fazla düşünür, belki rüya fln görüyordur ve böyle bir şey hissetmiştir eşinizde o an kızınızın beşiği başında oldupu için yanlış anlamaya meyil verilmiştir..
Ve hatta namahrem olan iki insan bir yerde bulunuyorsa üçüncü kişi şeytandır diye bir hadis var.. Kardeşinize vesvese verilmiş belli ki böyle düşünmesi için..
İkisininde suçu yok .. Kardeşiniz yaşının cahilliğinden fevri davranmış emin olmadan.. Ama eşinize karşı asla suçlamada bulunmayın bence...
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
eğer bu kız bukadar emindi madem ortaya bu olayı anlatıp söyleyebilcek kadar emindi neden böyle konuşur insan bi olaydan eminse görmüşse ölene kadar arkasında olmazmı lafının.. okadar emindiyse zaten ablasını bukadar seven birkardeşin tutup kolundan yürü abla gidiyoruz böyle bir Adamla durmanı istemiyorum demezmiydii
Evet aynen öyle. Olanlar gerçek olmadığı için lafinın arkasında durmuyor, yalan soyluyo ve yalan söyledim de diyemiyo o yüzden çelişkili konuşuyor. Ve esin iftira atan kişi senin kardeşin olduğu icin onu evden atamiyo, onunla konuşmaması yüzüne bakmamasi da büyük bi tepki bence, evden atması gerekmiyor bence eğer kardeşin degil başka biri olsa bence bunu yapardı, kovsaniz da gitmiycek kız zaten
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ya kimseden emin olamassin. Ben yinede ikisinin haberi olmadan arastir derim. Tabi kocan suclu demiyorum ama gozunle gormedigin birseye emin de olamassin diyorum. Sen gizlice bir arastir ki emin olasin. Ondan sonra suclu kimse ona gore cezasini vermende kolay olur.
evet zaten eşim gelmesin dedi gelmiyecekte sanıyordu geldiği günden bikaç saat öğrendi bildiğin emrivaki oldu bende bileti almış gelme diyemedim sınav mınav bahanesiyle geldi halada burda bir ay oluyo, insan hadi gerçekten şüpheleniyo nasıl gelir, hadi yaptığına emin nasıl gelebilir, hadi yapmadığını bildiği halde yine nasıl gelebilir hiçbir seçenekte bu eve gelmemesi gerekirdi nasıl bakıyo yüzüne anlamıyorumki ekmeğini yiyor suyunu içiyor bana çok tuhaf geliyo gerçekten
Demekki kardeşin senin onu dusundugun kadar seni düşünmüyo, doğruyu söyleyen bi insanın anlattıklarında ve davranışlarında bu kadar çelişki olmaz. Arkadaşlar esin niye tepki göstermedi falan demiş ama adam kiz senin kardeşin olduğu bundan fazla tepki gösteremez zaten
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/Q
konuşmuyor görüşmüyor aynı evin içinde bile daha napabilirki eşim ona dövcek halide yok. zaten tepkisi daha sert olabilirdi eşimin ozamanlardada ama yapmazdı beni düşündüğü için bunu yapmazdı çok iyi biliyorum.
evet zaten eşim gelmesin dedi gelmiyecekte sanıyordu geldiği günden bikaç saat öğrendi bildiğin emrivaki oldu bende bileti almış gelme diyemedim sınav mınav bahanesiyle geldi halada burda bir ay oluyo, insan hadi gerçekten şüpheleniyo nasıl gelir, hadi yaptığına emin nasıl gelebilir, hadi yapmadığını bildiği halde yine nasıl gelebilir hiçbir seçenekte bu eve gelmemesi gerekirdi nasıl bakıyo yüzüne anlamıyorumki ekmeğini yiyor suyunu içiyor bana çok tuhaf geliyo gerçekten
Arkadasim kardesin tacize ugramadi bu kesin. Tacize ugrayan adam bi de yuzsuzce adamin evine geri gelmez. Bu net... Yalniz senin biz soyledigimiz halde duymadigin, kabul etmek istemedigin bir ihtimal var ki bu da zaten kardesinin tacize ugramis olmasi kadar kotu. Bak ben kocanla kardesin arasinda birseyler oldugunu dusunuyorum. Boyle bir durum varsa hem kardesin hem kocan tarafindan aldatiliyosun demektir. Lutfen anliyorum dusunmek istemiyorsun ama bunu kamera kur ses kaydet ogren. Boyle bisi varsa cok tehlikeli 2 insan var evinde demek. Rol yap ikisine de inaniyomussun gibi rahat davranmaya basla ve kamera koyup evde bu ikisini yalniz birak. Hatta bir kereden fazla kere yap bunu...ilkinde suphelenip renk vermeyebilirler.