İlk mesajdan son mesaja kadar fikrim hiç değişmedi.. Kızkardeşiniz yalan söylüyor....
Eşinizin sessizliği anormal değil, düşünsenize durduk yere size böyle bir iftira atıldığını? Ve herkese bir açıklama yapmak durumunda kaldığınızı, ve karşı tarafın olayları olmuş gibi anlatmasını sürekli... Allah kimsenin başına vermesin... Aileler, akrabalar, çevre herkes öğrenecek.. o da panik olmuştur. İnsanlar panik durumlarında bazen asabileşir, bazen de suskunlaşır... Olay kardeşinizin iftira atmasının öğrenilmesiyle sonuçlansa dahi herkesin aklında bu olay yer edecekti.... Aman Allahım insanların hayatıyla oynamak ne kadar kolay.....
Eğer kız kardeşinizin dediği gibi olay gerçekleşmişse,... o anda mutlaka bir tepki verirdi... vermemesi mümkün değil.. çığlık atmasa dahi dönüp bakardı ne oluyor kim bu diye? Öyle ya ... eve hırsız dahi girmiş olabilir????
Ve son mesajlarınızda kız kardeşinizin emrivaki yapıp evinize geldiğini okuduğumda tamamen artık emin oldum...
Allah yardımcınız olsun.. Ama kız kardeşi evinizden gönderin ve bundan böyle mümkün olduğunca az görüşün... Sizin evliliğinizi, hayatınızı mahvetmeye çalışan birisi sonuçta... bu ister can olsun..ister canan...
Tepkinizi koyun.. Deyin ki ben senin yaptığını unutamıyorum ve bundan sonra asla eskisi gibi olamayacağımızı anladım. Bir şans verdim ama olmadı... Şimdi topla eşyalarını ve çık git deyin....
Ben olsam sanırım böyle yapardım... Bütün yaşananlara rağmen eşinizin bir hatası varsa emin olun ki o da ortaya çıkacaktır...
Ama bu kesinlikle kardeşinizin pür-i pak olduğunu göstermeyecek...