- 14 Haziran 2014
- 458
- 62
- Konu Sahibi ceylanck18
Ama ben eşini anlayabiliyorum ne kadar kardesden haz etmese de kolundan tutup atamaz çünkü kizin gidecek bi yeri yok yüzüne bakmamayi konuşmamayı tercih etmiştir. Bi de su var kız kardeş nasıl bi insan madem tacize uğradı nasıl o eve geliyor bi de zorla geliyor eve nasıl enistemle kus kalmiycam konuscam diyor, eğer taciz yoksa iftiraysa nasıl o insanların yüzüne bakabiliyo utanmadan nasıl hicbiaey yok gibi devam ediyor, hadi iftira değil rüya gördü diyelim yine insan utanır ikisinin arasını açtığı icin. Kız accayip saçma davraniyo bu nasıl bir rahatliktir anlayamadım. Bu kizin ablasının mutluluğunu düşündüğü falan yok o üzülmüş uzulmemiss umrunda değil bence. Kadın o benim canım deyip kızı suclamiyo, kızsa canının canini yakiyo yazık gercekten
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Aynı şeyi düşünüyorum.
Kocası daha sert davranmalıydı belki, ama zaten demiş gelmesin diye, eşi üzülmesin diyede geldiği zaman gönder dememiş, sadece konuşmamayı tercih etmiş.
Ama kızın tacize uğradığını söyleyipde oraya gelmek istemesi vede emrivaki yaparak gelmesi çok ilginç ve şüphe uyandırıcı.
Anneninde aynı şekilde kızını alıp oraya gitmesi ayrı bir olay.
Acaba kız annesine iftira attığını veya rüya gördüğünü söylemişde anne kızını deşifre etmeden eskisi samiyeti kurup karı kocanın arasının düzelmesine mi çalışıyor.
Konu Sahibi olayın merkezinde ama bizden daha mantıklı düşünemiyordur. Saçma fikirlerde olsa paylaşalım belki birşeyler çıkarırız.
Gerçekten bu olay içime işledi. Etrafımda hiç böyle bir olay duymadım görmedim. Ama hiç tanımadığım bir bayan için gözlerimden yaş aktı . Aklıma geldikçe Allahım bir şekilde bayana bir doğru yol göster gönlüne ferahlık ver diye dua ediyorum. İnşallah rabbim duyar sesimizi...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.