- 26 Mayıs 2014
- 2.563
- 1.118
-
- Konu Sahibi ceylanck18
Niye insanlara kızayım?
''Dişi kuyruk sallamazsa erkek gitmez '' ne demek?
Sen kimsin ki kadınların hepsini aşşağılıyorsun?
Eğer kadınsan (ki olmadığından adım gibi eminim) kendinede hakaret ediyorsun...
Erkeksende dediğim gibi efemine bir karakter olmalısın ki gelip burda kadın dertlerini dinliyorsun..
Her iki durumdada halin içler acısı,Allah yardımcın olsun...
bu arada soran olmuş eşimin popo okşaama huyu yoktu özel olarak
Bunu ben sordum
cunku esnizi siz taniyorsunuz
kardesiniz degil
kardesinizde uzulerek soyluyorum davranislari hic mantikli gelmedi bana ondan yalan olma ihtimali cikiyor dediginizden.yani kardesiniz bu konudada yalan soyluyor
sonucta adamin fantezileri arasinda boyle bisey yokken neden bi baskasinda en sevdigi fantezi yerine huyu olmayan biseyi yPsin?
tabi soylediklerim sDece fikir amacli!
Bi arkadas demis psikolga gidin hep beraber,yalan soyleyen biri kendini ele vermemek icin cok sacmalayacaktir.
ve ya odalara gizli kamera kurun artik ucuz boyle seyler ve bir araya gelmelerini saglayin.yuzlesmeliler.yanliz bisekilde
Bu olay hayatinizda bi kase corbaniz var ve onu icindeki sinekle icmek zorunda birakan bi durum.
Ayriyetten hemsirebayanida tebrik ediyorum her yonuyle ugrasiyor.
Umarım yazdiklarimin hepsini okumussunuzdur çok uzun ve parca parca yazdım ama kotu yorumları kafaniza takmayin, ve ben hislerimde yanilmam ayrica burada benim gibi düşünen pek çok insan var umarım icinizi biraz da olsa rahatlatmışimdir ve sorunu çözebilme yolunda size yardim edebilmisimdir
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bende her yorumunuza katılıyorum. Bayan için dua ediyorum inşallah Allah doğru bir yol gösterir.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Esinizin telibden krdesinize msj atsaniz niye boyle yaptin ablan evi terketti huzurumuz kalmadi.neden yaptin
yada seni arzuluyorum gibi.gelistiriledebilir.
niye riski olsunki
zaten abla atiyo mesaji
kardeste gelip gordunmu bak mesajina diyecek.direk arzuluyorum olmasada yumusak biseyde olur.
iste kardes gelip soyluyomu bakalim.
Ablasida aileye haber salsin bosanmk istiyorum diye.
kizi cesaretlendirsin
manyakmi oldum ne :)(
Valla bisi bulup tuzaga dusurmek lazim. Bu soru isareti ile yasanmaz. Bir de hala icli disli kizkardes, anne, eniste hepsi birliktee konu sahibi ne kadar zor bir konumda dusunemiyorum bile.. 3 kisi de garip davraniyor bence. Kiz kardes bir daha eve gelmek istememli, esi gelse bile kolundan tutup evden atmali, anne kizi tacize ugradiysa kucuk kizini o eve yollamak istememeli eger iftira attiysa buyuk kizinin mutlulugu icin kizinin o eve girip cikmasini istememeli... 3 unun davranisi da bana son derece anormal geliyor...
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Tabi tabi aslında yarım anlattım kızda arkasını dönmüş ve sevişmişler 50 yaşındaki adamla çok heyecanlı oluyormuş. Ertesi gün bu durumu tek taraflı olarak adamın kızına anlatmaksa başka heyecanlı(!)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
sonrasını bilemem senin anlattığına yorum yaptım.dokunulmasına izin vermiş mi vermiş.o anda tepki göstermeliydi,ertesi gün kızına anlatım ne kadar gerçekçi,sahi kız ne yapmış olanları duyunca:26:
ayyy Allah muhafaza çok iğrenç bir durum:18: