Eşım ve kız kardeşım lütfen akıl verın :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu arada kızın poposunu kaşıyıp tacize uğradım sanması çok ironik sabahın körü güldüm yani

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bence konu sahibinin okumasina ve varsa yazacagi bisey yazmasina musade etmek gerek konu uzamadan.
Benim merak ettigim ozel olacak ama kocanizin boyle popo oksama olayi var mi?En azindan kendinden bilir.

Bu arada kızın poposunu kaşıyıp tacize uğradım sanması çok ironik sabahın körü güldüm yani

Uyku hali bu olabilir öyle şeyler bazen sacimi örüp yatinca boynuma degiyo da uç harfliler mi elledi diye korkuyrm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bence konu sahibinin okumasina ve varsa yazacagi bisey yazmasina musade etmek gerek konu uzamadan.
Benim merak ettigim ozel olacak ama kocanizin boyle popo oksama olayi var mi?En azindan kendinden bilir.

Dediginiz gibi kocasinin popo oksama huyu var mi bir de farklı bi hattı var mi bu ikisi çok önemli

Uyku hali bu olabilir öyle şeyler bazen sacimi örüp yatinca boynuma degiyo da uç harfliler mi elledi diye korkuyrm

İlahi ya :) sesli güldüm bu konu altında ayıp da oluyor şimdi çok kafaya takmayın olur mu 3 harfli falan valla hasta olursunuz

ben de bu soruya şunu eklemek istiyorum. aileniz daha doğrusu anneniz nasıl biri?

kimi aileler var aman yuva yıkılmasın kızım dul kalmasın diye her şeyi göze alıyor. eğer böyle bir durum varsa kardeşinizin dengesizliği annenizin baskısından da olabilir.
ama daha önce öyle olmadığını söylemiştiniz. eğer anneniz bu konu da hasassa kardeşinizin bir yalanını yakalamış o yüzden eşine güven diyordur ve aranız bozulmasın diye kardeşinin yalanını da açığa çıkarmıyordur.

İlahi ya :) sesli güldüm bu konu altında ayıp da oluyor şimdi çok kafaya takmayın olur mu 3 harfli falan valla hasta olursunuz

Yok çok dusunmuyrm da insan etrafında kimse yokken bi dokunma hissedince garip oluyor akla ilk gelen şey bu oluyo bence kızkardeş de boyle dusunseydi iyiydi beynim karıştı valla düşünmekten olay cozulse de rahatlasak

Bu olay pek çözülecek gibi görünmüyor çok karmaşık ve çirkin kime inansın konu sahibi biri eşi biri kardeşi allah kolaylık versin. Bu arada biri dokundu gibi hissettiğinde aklına melekler gelsin

Simdi söylemesi kolay geliyo belki ama hayatını geçireceği kişiye inansa daha iyi olur bence huzurlari daha fazla kaçmasın diye üstelik kızları da var, kardeşinin çok şüpheli davranışları var buna dayanarak soyluyrm. Kardeşiyle çok samimi olmasa o aradikca konuşsa daha iyi olur gibime geliyor. Evli çift yaninda hiçbir kız bulunmamalı bence en olmadık yerden sorunlar çıkıyor kimse kimseyi taniyamiyo. Umarım konu sahibine yardımcı olabilmisizdir. İnşallah bundan sonra içini ferah tutar. Sağol bu arada melekler hic aklıma gelmemişti o durumlarda bundan sonra hep ilk onlar aklıma gelecek çünkü bize hep uç harfliler diye asiladilar zamanında korkuttular :)

Valla canım kocası suçluysa birde hep bunun şüphesi olacak zaten ve kız kardeşi haksızlığa uğramış olacak ailen sana inanmıyor düşünsene çok acı. Korku konusunda ise evet aynen öyle 'gitme orada öcü var' demişlerdir hep çocukken ne yanlış bir vazgeçirme yöntemi oysa

konu sahibinin anlattığı kadarıyla kardeşinin haksızlığa uğrama gibi bir korkusu yok gayet rahat davranıyormuş umursamazmış.ablası gelme dediği halde emrivaki yapıp bilet aldım geliyorum demesi ilginç geldi bana..

Halamın oglu kızı olduğunda demişti ki 'insan asil kızı doğunca anliyomus baba olduğunu' boyle taze bi baba sonunu düşünmeden kardeşi yasinda bi kıza bunu yaptıysa çok yazık gerçekten karisini bu kadar seviyosa da ayrılığı kabul etmesi gerekirdi. Tersini düşününce de öyle tabi kız için zor, ama niye geri vites yaptı boyle bi travmayı nasıl cabuk atlattı öyle bi adamın evine nasıl gider niye ablası ertesi gün ne olduğunu sorsun diye elinden geleni yaptı niye anlatırken ağlamadı da telefonda sorulara tahammül edemedi bunlar hep soru işareti aklımda.Kardeşiyle yuzyuze geldikleri bi gün kardeşini sıkıştırması itiraf ettirmesini sağlayabilir aslında eşini sikistiramiyo adam sen bana nasıl guvenmezsin diyecek onuru kirilicak kız o durumda da ısrar ederse o zaman kocadan suphelenilebilir. Biz bile isin içinden çıkamadık allah o insanlara doğru yolu göstersin daha fazla aci yaşatmasını insallah

Konuya pek vakıf olamadım başından okumak gerek oraları kaçırmışım.

Aslında okumama gerek yokmuş sen bir çırpıda özet geçmişsin :) haklı olabilirsin umarım herşey biran önce açıklığa kavuşur

Aksamdan beri sayfadan cikmiyorum herşeyi tek tek ezberledim artik durum gözümde canlanmaya başladı :) kız enisteden hoslaniyo bile olabilir ondan karşılık bulamayınca boyle bi oyun oynamış da olabilir sonuçta kıskançlık var ve ablasıyla eniştesi gibi bi ask istiyormuş konuştuğu çocuğu reddetmiş peşimden kossuun istemiş o an bile enistesinden bahsetmiş ablasına düşündükçe aklıma pek çok şey geliyor her ihtimali düşünüp ona gore hareket etmek gerekir bi yuvayı yıkmak zor yapmak daha da zor o yüzden allah onları biran önce huzura kavuşturur insallah

Oh oh maşallah valla bir sıkıntım olunca sana yazacağım nokta atışları yapıyorsun hercule poirot gibisin :)

hemsirebaayan hafiye gibisin maşşallah

Son düzenleme:
Oh oh maşallah valla bir sıkıntım olunca sana yazacağım nokta atışları yapıyorsun hercule poirot gibisin :)

Şarlok holms elimde büyüdü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…