Eşım ve kız kardeşım lütfen akıl verın :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
:) çok tatlısın ya burayı fazla işgal etmeyelim kızacaklar sonra bize haber bekleyelim konu sahibinden

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Aynen bende tam konu sahibi yazsın öyle devam edelim diycektim sabah da olmuş valla yeni farkettim :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ne zor bır durum Ya Rabbi. Rabbım senı feraha ulastırsın ınsallah

Benımde benden 1 yas kucuk kızkardesım var okadar saf kalplı ve ıyınıyetlıkı ınsanlara cok kolay guvenebılen bı tıptır.Patavatsızlıgıda vardır soyledıgı lafın nereye gıdecegını bılmez, ince dusunemez.bende ayrı bır sehırdeyım ve esımın arkadasıyla bıseyler yasadılar 2 3 yıl once ve kardesım hala unutabılmıs degıl onu.o yuzdende sureklı bana gelmek ıster kı geldıgı zamanda uzun kalır 1 ay mesela, petege camasır serme olayının aynısı bızdede yasandı banyoya taktıgı ıcın camasırını uyarmak zorunda kaldım cunku dusunmuyor hıc o evde enıstesıde var.ben soylemek zorunda kalıyorm ablam ayıp dıye.yattıgı oda ayrıdır esım sortla bıle durmaz kardesımın yanında.kardesım yenı kapandı sayılır evın ıcınde esarbı yarım baglıyor ve yakası acık oldugu ıcın egılım kalkarken goguslerı gorunuyordu esımde oluyodu halıyle odada, esım odadan cıktktan sonra uyarmak zorunda kaldım esımden utandgm ıcın daha cok ablam dıkkat et ıcın gorunuyor abının yanında ayıp olur dedm hem gunahada gırme dıye demez olsaydım bana abım benım goguslerımemı bakıyor dedı kaldım oyle :KK53::KK53: sen bılırsın nası ıstıyosan oyle yap dedım.Galesızdır umursamazdır yanı.esımden cıddı manada utanıyorm rahat davrandıgı ıcın cunku bu tarz seylerı tuhaf goruyor ama kardesımıde uyardımmı terslenıyorum anneme anlattgmda olayı kendını bılen ınsan boyle bırseyı soylemeye utanır be kızım dedi. kardesım gercekten cok saf ama bundan zerrece suphem yok, enıstesınıde cok sever benım 2.abım kıymetını bıl abımın dıye.Cok efendı ımanlı, ne guzel Rabbım banada oyle bır es nasıp etsın der.ınsan napacagnı sasırıyor ınankı uyardıgm zaman sankı kocamı kıskanıyormusum gıbı bı duruma dusuyorm uyarmasam esıme karsı utanıyorm.
Senın kardesınle kardesımı cok benzettım huy olarak ama tabı senınkı kantarın topuzunu kacırmıs canım cahıllık baska bırsey degıl, bırde aılede sureklı ornek gosterıldıysen kardesıne buda emın ol tetıklıyor benım kardesım benı taklıt etmeye calısıyor sureklı cunku annem hep benden ornek verıyor kızıyorum anneme yapma bunu bes parmagın besı bır olmaz dıye.esım bıle farketmıs bu durumu kendı kararlarını kenı alamıyor sureklı senın dusuncelerını alıp kendı dusuncelerıymıs gıbı uyguluyor ısın ıcınden cıkamıyor dedi.

Ayrıca genel olarak da sunu söylemek istiyorum erkek sapıklık yapıyorsa bile karisini aldatiyosa bile bunun suçlusu kadındır bence erkekleri ayartan kadınlar oluyor. Ne demişler dışı kopek kuyruk sallamazsa erkek kopek birşey yapmazmis. Herşey bu kadınların başının altından çıkıyor :)

NE MÜNASEBET!!!!

SEN HER GÖRDÜĞÜNE KUYRUK SALLIYORSUN Kİ,HER KADINI SENİN GİBİ ZANNEDİYORSUN!!

Oksasa niye poposunun arasına surtsun elini adam ondan ne zevk alicakki ben olsam kalcasina yapisirdim oksardim, illa arasını oksiycak olsam on taraftan ellerdim. Bana saçma geliyor. Kardeşinin çok açığı var adam masum bence

Veya erkeksin..
Hiçbir kadın senin kadar abartılı fantazi kuramaz.
Hadi yavrum,git işine.
Yoksa efemine misin?

Bence okşamış olabilir bende şöyle bir olay anlatayım çok yakın bir arkadaşım okulda bir arkadaşına yatıya gitmişti arkadaşıma yer yatağı yapmışlar gece yarısı kızın babası gelip arkadaşımın arkasına sessizce uzanmış ve okşamış biryerlerini arkadaşım erkek gibidir ama o an hiç sesini çıkaramamış ama ertesi gün dayanamayıp anlatmış kıza bu durumlarda insanım nutku tutuluyor.
Hatta birgün bende istiklal de yürürken biri elini kalçama koydu inanın kanım dondu gittikten sonra elimdeki kitapla kafasına vurasım geldi ama iş işten geçmişti.
Kız kardeşinizin yalan söyleyeceğini düşünmüyorum bu konuda canısınız siz onun

erkek gibi arkadaşın adamın bir yerlerini okşamasına izin mi vermiş:KK53:

bundan sadece hoşlandığı anlamı çıkar ne yazık ki,hoşlanmasa bir şekilde en azından kımıldanarak rahatsızlığını belli eder:KK50:

merhaba hepinize. O kadar kötü bir olay yaşıyorum ki içinden çıkılmaz bir hal aldı. Ben 2buçuk yıllık evliyim ve de eşimle 7yıllık da bi birlikteliğimiz oldu. Şu an 1 yaşında kızım var. Sorun şu ki kız kardeşim gurbette olduğum için arada gelir kalır ve üniyi kazandı aynı şehirden sürekli bizde kalmaya başladı hem bana yoldaş olacaktı. Ama öyle bi olay yaşadık ki yerle bir oldu herşey cuma günü sabah uyandığımda kardeşim eşimin sabaha karşı gelip üstündeki yorganı açıp popomu okşadı diyor 3dk falan kardeşim o sıra arkasını dönükmuş dönüp bakmamış o sırada niye bakmadın diyorum sen duyup üzülme diye diyor sonra az geçince döndüğünde eşim kızımın beşiğinın başındaymış aynı odada uyuyolar çünkü kardeşim ve kızım salonda. Gerçekten anlam veremiyorum kardeşim eminim o yaptı diyor yeminler ediyor eşimde kızımızın ölüsünu göreyim diyor kurana el basıyor yapmadım diye ben yapmadım birşey diyor üstelik eşimde kardeşimede çok guveniyorum ama bu olay nedir ne yapacağımı şaşırdım. Bu olay olunca kardeşim gitti ama ben gitmedim kardeşim ne kadar eminse de ben eşimin yaptığına inanmıyorum. Ama içim yanıyo dusunmekten bu olayın nasıl olduğunu lütfen akıl verin çok kötüyüm :KK43:

Hemen hemen bütün yazılanları okudum ve gerçekten durum çok acı. Herkes kendince yorum yapmış. Benim de kafamda bir şeyler oluştu. Ben de birilerini suçladım kimisini akladım. Okurken yer yer çok sinirlendim. Yani benim de kafamda biri suçlu. Doğru ya da yanlış. Ama benim ne düşündüğümün hiç önemi yok çünkü doğru olabileceği kadar yanlış da olabilir düşüncem. Arkadaşların dedikleri gibi olayın içine dahil olmuş her bireyde hata var ama bence en büyük hata sizde. Bu durum acaba olayını çoktan geçmeliydi. Artık eşinizle beraber bir aile terapistine gitmelisiniz. Belki kız kardeşinizi de almalısınız. Hiç kimse size bir doktor kadar yardımcı olamaz. Hem sizin içinde bulunduğunuz ruh haline iyi gelecektir bu, hem de evliliğiniz veya aile ilişkilerinizle ilgili alacağınız kararda büyük katkı sağlayacaktır. Bence ocaktan beri 7 ay, terapiste gitmek için çok bile beklemişsiniz. Sakın ne yardımı olacak ki demeyin. Hele de şu durumda bence başka şansınız da kalmamış.

Allah yardımcınız olsun.

erkek gibi arkadaşın adamın bir yerlerini okşamasına izin mi vermiş:KK53:

bundan sadece hoşlandığı anlamı çıkar ne yazık ki,hoşlanmasa bir şekilde en azından kımıldanarak rahatsızlığını belli eder:KK50:

Tabi tabi aslında yarım anlattım kızda arkasını dönmüş ve sevişmişler 50 yaşındaki adamla çok heyecanlı oluyormuş. Ertesi gün bu durumu tek taraflı olarak adamın kızına anlatmaksa başka heyecanlı(!)

üşenmeden okuyup fikir vermeye çalıştığınız için cidden sağolun... okudum cvpların hepsinide hemen cvp atamıyorum kusura bakmayın. valla ne desem bilmiyorum ama sizlerde haklısınız karşıdan bilmek zor fikir yürütmek zor ama ben olayın tam göbeğinde olmama rağmen çözemedim işi ama gerçekten çözülecek gibi bir durumda değilki ya bilseniz çok illet yapıştı yakamıza yuvamızaa çıkcak gitcek gibi değil....

üşenmeden okuyup fikir vermeye çalıştığınız için cidden sağolun... okudum cvpların hepsinide hemen cvp atamıyorum kusura bakmayın. valla ne desem bilmiyorum ama sizlerde haklısınız karşıdan bilmek zor fikir yürütmek zor ama ben olayın tam göbeğinde olmama rağmen çözemedim işi ama gerçekten çözülecek gibi bir durumda değilki ya bilseniz çok illet yapıştı yakamıza yuvamızaa çıkcak gitcek gibi değil....

Ewt canim cok zor emin olmadan esinle bi daha eskisi gibi olamazsin. Kardesinle de ayni sekilde. Bizim yorumladigimiz gibi ikisinin de bir sucu varsa durum daha da vahim.. O yuzden emin olman sart.. Ve bir an once olmalisin ki iliskilerine ona gore yon vereceksin.. Allah yardim etsin tez zamanda sana dogruyu gostersin...

Ewt canim cok zor emin olmadan esinle bi daha eskisi gibi olamazsin. Kardesinle de ayni sekilde. Bizim yorumladigimiz gibi ikisinin de bir sucu varsa durum daha da vahim.. O yuzden emin olman sart.. Ve bir an once olmalisin ki iliskilerine ona gore yon vereceksin.. Allah yardim etsin tez zamanda sana dogruyu gostersin...

işte bunu çözemediğim için hayatıma iyi yada kötü yön veremiyorum keşke çözülse

Aynen bende tam konu sahibi yazsın öyle devam edelim diycektim sabah da olmuş valla yeni farkettim :)

sana ayrıca teşekkür ederim hemşire bayan kendi derdin gibi görüp okadar anlatmaya çalıştığın için benim içimi gerçekten çok iyi anlamışsın

ben size daha uzun uzun yazaçağım müsait olduğumda şu an ev kalabalık annem kardeşim var o yüzden dökemiyorum içimi görmesinler diye

birde yine soran olmuş eşimin ayrı hattı varmı baktım yok adına kayıtlı hatlar kullandığımız nolar. arama dökümünüde inceledim bişey yok ondada dedektif oldum zaten o olaydan beri

Son düzenleme:
Kız kardeşiniz hala o olaydan sonra evinize geliyor mu ?
Böyle bir olay yaşadı ise evinizin yakınına bile yakmaması lazım...

bu gerçeği nasıl öğreneceğim ben :KK43: eşim yaptı deyip bırakıp gitsem ya yapmadıysa ne kadar büyük günahına giricem ama ya yaptıysa ne kadar aptal yerine konmuş olucam lütfen aklına bişe gelen varsa söylesin :KK43: nasıl ispatlıcam ben bunu eşime kardeşimle bir daha konuşmayacagimi söylesem olmazmı bizi nasıl bu duruma düşürdü deyip o zaman yaptıysa belki vicdan yapıp söylemez mi

bu kadar saf oldugunuza ınanamıyorum kusura bakmayın ama dunyadakı hıc bır erkege guvenmem bı kadaınla bı adam aynı odada ıse ucun cu kısı seytandır ve erkekler nefsı cok kotudur hatalısınız nasıl esınıze yaptın mı dıye soruyosunuz bagırsanız dogrumu dıye yuzlesecek mecbur sımdı yuzune bakmaya cesaretı yok kacıyor kız kardesınızın yerınde olsam bana ınanmayan ablayla da o admlada konusmazdım kımse bu kadar rahat karsılamaz sucunu bılıyor sesı cıkmıyor tabi

NE MÜNASEBET!!!!

SEN HER GÖRDÜĞÜNE KUYRUK SALLIYORSUN Kİ,HER KADINI SENİN GİBİ ZANNEDİYORSUN!!

Canim sen niye buna bu kadar atar yaptın ki yaran mi var anlamadım :) herşeyde erkeği suçlamak ne kadar doğrudur kadınların hic sucu yok mu yani, ben karilarini aldatan kocalardan bahsettim, kızlara tecavüz eden sapıklardan bahsetmiyorum o olaylarda tabiki kadının sucu yok, aldatma konusunda kadınlar adamları ayartiyor biraz düşününce herkes bu fikre katılır, sen niye bu kadar takildin anlamiyorum

Veya erkeksin..
Hiçbir kadın senin kadar abartılı fantazi kuramaz.
Hadi yavrum,git işine.
Yoksa efemine misin?

Burda boyle bi olay varken insan açıklığa kavuşturmak için gerekirse erkeğin yapabilegi abartılı fantezileri bile dusunmeli, siz benim söylediklerime takiliyosunuz da burada bu acilı kadina 'kocan seni aldatti ok' gibi acımasızca yorum yapan hatta dalga gecen insanlara neden bisey demiyosunuz hic kadını anlamadan bosan gitsin yeaa diyen insanlara niye kizmiyosunuz ortada minicik bi çocuk varken yuva yıkmak kolay mi yahu hicbir insan suçluluğu ispatlanana kadar suçlu sayılmaz burada kesin yargı veren insanlara kizin siz asil

sana ayrıca teşekkür ederim hemşire bayan kendi derdin gibi görüp okadar anlatmaya çalıştığın için benim içimi gerçekten çok iyi anlamışsın

Umarım yazdiklarimin hepsini okumussunuzdur çok uzun ve parca parca yazdım ama kotu yorumları kafaniza takmayin, ve ben hislerimde yanilmam ayrica burada benim gibi düşünen pek çok insan var umarım icinizi biraz da olsa rahatlatmışimdir ve sorunu çözebilme yolunda size yardim edebilmisimdir

Burda boyle bi olay varken insan açıklığa kavuşturmak için gerekirse erkeğin yapabilegi abartılı fantezileri bile dusunmeli, siz benim söylediklerime takiliyosunuz da burada bu acilı kadina 'kocan seni aldatti ok' gibi acımasızca yorum yapan hatta dalga gecen insanlara neden bisey demiyosunuz hic kadını anlamadan bosan gitsin yeaa diyen insanlara niye kizmiyosunuz ortada minicik bi çocuk varken yuva yıkmak kolay mi yahu hicbir insan suçluluğu ispatlanana kadar suçlu sayılmaz burada kesin yargı veren insanlara kizin siz asil

Niye insanlara kızayım?

''Dişi kuyruk sallamazsa erkek gitmez '' ne demek?

Sen kimsin ki kadınların hepsini aşşağılıyorsun?

Eğer kadınsan (ki olmadığından adım gibi eminim) kendinede hakaret ediyorsun...

Erkeksende dediğim gibi efemine bir karakter olmalısın ki gelip burda kadın dertlerini dinliyorsun..

Her iki durumdada halin içler acısı,Allah yardımcın olsun...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X