- 26 Mayıs 2014
- 2.563
- 1.118
-
- Konu Sahibi ceylanck18
:) çok tatlısın ya burayı fazla işgal etmeyelim kızacaklar sonra bize haber bekleyelim konu sahibinden
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ayrıca genel olarak da sunu söylemek istiyorum erkek sapıklık yapıyorsa bile karisini aldatiyosa bile bunun suçlusu kadındır bence erkekleri ayartan kadınlar oluyor. Ne demişler dışı kopek kuyruk sallamazsa erkek kopek birşey yapmazmis. Herşey bu kadınların başının altından çıkıyor :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Oksasa niye poposunun arasına surtsun elini adam ondan ne zevk alicakki ben olsam kalcasina yapisirdim oksardim, illa arasını oksiycak olsam on taraftan ellerdim. Bana saçma geliyor. Kardeşinin çok açığı var adam masum bence
Bence okşamış olabilir bende şöyle bir olay anlatayım çok yakın bir arkadaşım okulda bir arkadaşına yatıya gitmişti arkadaşıma yer yatağı yapmışlar gece yarısı kızın babası gelip arkadaşımın arkasına sessizce uzanmış ve okşamış biryerlerini arkadaşım erkek gibidir ama o an hiç sesini çıkaramamış ama ertesi gün dayanamayıp anlatmış kıza bu durumlarda insanım nutku tutuluyor.
Hatta birgün bende istiklal de yürürken biri elini kalçama koydu inanın kanım dondu gittikten sonra elimdeki kitapla kafasına vurasım geldi ama iş işten geçmişti.
Kız kardeşinizin yalan söyleyeceğini düşünmüyorum bu konuda canısınız siz onun
merhaba hepinize. O kadar kötü bir olay yaşıyorum ki içinden çıkılmaz bir hal aldı. Ben 2buçuk yıllık evliyim ve de eşimle 7yıllık da bi birlikteliğimiz oldu. Şu an 1 yaşında kızım var. Sorun şu ki kız kardeşim gurbette olduğum için arada gelir kalır ve üniyi kazandı aynı şehirden sürekli bizde kalmaya başladı hem bana yoldaş olacaktı. Ama öyle bi olay yaşadık ki yerle bir oldu herşey cuma günü sabah uyandığımda kardeşim eşimin sabaha karşı gelip üstündeki yorganı açıp popomu okşadı diyor 3dk falan kardeşim o sıra arkasını dönükmuş dönüp bakmamış o sırada niye bakmadın diyorum sen duyup üzülme diye diyor sonra az geçince döndüğünde eşim kızımın beşiğinın başındaymış aynı odada uyuyolar çünkü kardeşim ve kızım salonda. Gerçekten anlam veremiyorum kardeşim eminim o yaptı diyor yeminler ediyor eşimde kızımızın ölüsünu göreyim diyor kurana el basıyor yapmadım diye ben yapmadım birşey diyor üstelik eşimde kardeşimede çok guveniyorum ama bu olay nedir ne yapacağımı şaşırdım. Bu olay olunca kardeşim gitti ama ben gitmedim kardeşim ne kadar eminse de ben eşimin yaptığına inanmıyorum. Ama içim yanıyo dusunmekten bu olayın nasıl olduğunu lütfen akıl verin çok kötüyüm
erkek gibi arkadaşın adamın bir yerlerini okşamasına izin mi vermiş
bundan sadece hoşlandığı anlamı çıkar ne yazık ki,hoşlanmasa bir şekilde en azından kımıldanarak rahatsızlığını belli eder
üşenmeden okuyup fikir vermeye çalıştığınız için cidden sağolun... okudum cvpların hepsinide hemen cvp atamıyorum kusura bakmayın. valla ne desem bilmiyorum ama sizlerde haklısınız karşıdan bilmek zor fikir yürütmek zor ama ben olayın tam göbeğinde olmama rağmen çözemedim işi ama gerçekten çözülecek gibi bir durumda değilki ya bilseniz çok illet yapıştı yakamıza yuvamızaa çıkcak gitcek gibi değil....
Ewt canim cok zor emin olmadan esinle bi daha eskisi gibi olamazsin. Kardesinle de ayni sekilde. Bizim yorumladigimiz gibi ikisinin de bir sucu varsa durum daha da vahim.. O yuzden emin olman sart.. Ve bir an once olmalisin ki iliskilerine ona gore yon vereceksin.. Allah yardim etsin tez zamanda sana dogruyu gostersin...
Aynen bende tam konu sahibi yazsın öyle devam edelim diycektim sabah da olmuş valla yeni farkettim :)
kardeşinize inanmanız lazım.
bu gerçeği nasıl öğreneceğim beneşim yaptı deyip bırakıp gitsem ya yapmadıysa ne kadar büyük günahına giricem ama ya yaptıysa ne kadar aptal yerine konmuş olucam lütfen aklına bişe gelen varsa söylesin nasıl ispatlıcam ben bunu eşime kardeşimle bir daha konuşmayacagimi söylesem olmazmı bizi nasıl bu duruma düşürdü deyip o zaman yaptıysa belki vicdan yapıp söylemez mi
NE MÜNASEBET!!!!
SEN HER GÖRDÜĞÜNE KUYRUK SALLIYORSUN Kİ,HER KADINI SENİN GİBİ ZANNEDİYORSUN!!
Canim sen niye buna bu kadar atar yaptın ki yaran mi var anlamadım :) herşeyde erkeği suçlamak ne kadar doğrudur kadınların hic sucu yok mu yani, ben karilarini aldatan kocalardan bahsettim, kızlara tecavüz eden sapıklardan bahsetmiyorum o olaylarda tabiki kadının sucu yok, aldatma konusunda kadınlar adamları ayartiyor biraz düşününce herkes bu fikre katılır, sen niye bu kadar takildin anlamiyorum
Veya erkeksin..
Hiçbir kadın senin kadar abartılı fantazi kuramaz.
Hadi yavrum,git işine.
Yoksa efemine misin?
sana ayrıca teşekkür ederim hemşire bayan kendi derdin gibi görüp okadar anlatmaya çalıştığın için benim içimi gerçekten çok iyi anlamışsın
Burda boyle bi olay varken insan açıklığa kavuşturmak için gerekirse erkeğin yapabilegi abartılı fantezileri bile dusunmeli, siz benim söylediklerime takiliyosunuz da burada bu acilı kadina 'kocan seni aldatti ok' gibi acımasızca yorum yapan hatta dalga gecen insanlara neden bisey demiyosunuz hic kadını anlamadan bosan gitsin yeaa diyen insanlara niye kizmiyosunuz ortada minicik bi çocuk varken yuva yıkmak kolay mi yahu hicbir insan suçluluğu ispatlanana kadar suçlu sayılmaz burada kesin yargı veren insanlara kizin siz asil