Esim ve annemin saçmalığı

Niye utanayim. Onlar benim dogum gunumde yemekten tiksindigim biseyi, bilmelerine ragmen ısrarla onume koyuyolar ve utanmıyorlarsa ben niye utanayim.

Niye utanayim. Onlar benim dogum gunumde yemekten tiksindigim biseyi, bilmelerine ragmen ısrarla onume koyuyolar ve utanmıyorlarsa ben niye utanayim.

Nebileyim ben kendi yaptigim bazi şeylerden utaniyorum şuan. Ondan oyle dusundum herhalde. O zaman sorun yok.

Iste varya vallahi bisey istesem tek istemedig8m sey pembe kalpli pastaydi oda 11 yildir basimda
işte hep gırtlaklarına basıp 1 ay önceden hergün duyurup pahalı hediyeleri istemediğimiz için suçluyuz.karakterimiz istemeye karşı dna mıza aykırı biz ne yapalım ayoll?tek taşını bile kendi almış kadınım bu arada

Millet de garip ha. 11 sene hiç bir hediye almadan eşleri sadece pembe kalpli pasta alsa kabul ederler mi acaba merak ediyorum Ağzıyla söylemiş sardunya istiyorum diye almamış hoş bir şey mi bu?
bir çocuğa bile 2 kere üst üste istemediği hediyeyi al daha 2.sinde bile kıyameti koparır.11 yıldır aynı pastaya kim tahammül eder?

Valla iste tum konu bu biz bundan pembe pastaya tahammul ediyoruz. La 10 yil susmusum kaprisli dediler
Ay yemin EDERIM BAYILDUM MUMEMMEL

Ben şuna çok takıldım: sen hiç bir şeyi haketmiyorsun! Bu çok ağır bir cümle. Ve annenin her seferinde damadın safında yer alması. Sizin özel hayatınıza annen neden müdahil oluyor ki? Olmasın annen de olsa sınır çiz. Belli ki kocanı seviyorsun 3. bebeği düşünüyorsun bir yorumda görmüştüm. O yüzden bence birer kahve yap çocuklar uyuyunca loş mutfak ışığında tatlı dilli bir şekilde yaptığının yanlışlığını anlat. Beklentilerini isteklerini dile getir burda olduğu gibi. Eminim anlayacaktır sen iki çocuğunun annesisin sonuçta seni kırmak istemez. Doğum günün kutlu olsun içine atma bu yıl hiçbirşeyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…