Hahahahaha bundan sonra 11 yıl sardunya gelirmiş ama pembe çiçekli pembe kalpli saksı daIste varya vallahi bisey istesem tek istemedig8m sey pembe kalpli pastaydi oda 11 yildir basimda
Zengin karısı seni!Hizıu kocişkom bana ayfon 13 pro alacaqOndan dolayı da aşıq oldum aa dostlar hdhshhdjs Özünde iyi kocam benim , pamuk kalplim
Niye utanayim. Onlar benim dogum gunumde yemekten tiksindigim biseyi, bilmelerine ragmen ısrarla onume koyuyolar ve utanmıyorlarsa ben niye utanayim.Bu da hoş değil ya. 20lerin başindayken ben de abartili abartili tepkiler veriyordum sanki dunya yikilmiş gibi, bit kadar şeyi sanki buyuk sorunmuş gibi anlatirdim oyle goruyordum. Ha donup baktigimda hakli miydim evet hakliydim bir çok konuda ama abarttigim kadar yoktu çogu şey. Ayni şeyleri şuan yaşasam daha farkli cozerdim.
Boyle bir anım olsa onu tavsiye etmezdim ben, sonradan utanirdim.
Niye utanayim. Onlar benim dogum gunumde yemekten tiksindigim biseyi, bilmelerine ragmen ısrarla onume koyuyolar ve utanmıyorlarsa ben niye utanayim.
işte hep gırtlaklarına basıp 1 ay önceden hergün duyurup pahalı hediyeleri istemediğimiz için suçluyuz.karakterimiz istemeye karşı dna mıza aykırı biz ne yapalım ayoll?tek taşını bile kendi almış kadınım bu aradaIste varya vallahi bisey istesem tek istemedig8m sey pembe kalpli pastaydi oda 11 yildir basimda
Ben deger verdiğim insanlara cok ozen gösteririm. Ve ayni ozeni görmüyorsam kendi degerimi sorgularim tepkimi de ona gore koyarim.Nebileyim ben kendi yaptigim bazi şeylerden utaniyorum şuan.Ondan oyle dusundum herhalde. O zaman sorun yok.
bir çocuğa bile 2 kere üst üste istemediği hediyeyi al daha 2.sinde bile kıyameti koparır.11 yıldır aynı pastaya kim tahammül eder?Millet de garip ha. 11 sene hiç bir hediye almadan eşleri sadece pembe kalpli pasta alsa kabul ederler mi acaba merak ediyorumAğzıyla söylemiş sardunya istiyorum diye almamış hoş bir şey mi bu?
Valla iste tum konu bu biz bundan pembe pastaya tahammul ediyoruz. La 10 yil susmusum kaprisli dedilerişte hep gırtlaklarına basıp 1 ay önceden hergün duyurup pahalı hediyeleri istemediğimiz için suçluyuz.karakterimiz istemeye karşı dna mıza aykırı biz ne yapalım ayoll?tek taşını bile kendi almış kadınım bu arada
Ay yemin EDERIM BAYILDUM MUMEMMEL
Buna şükret muhittin bunu bulamayanlar da var valla.Kova
Anlayandanda anlamayandan da tesekkur ederim insallah sizinde her sene pembe kalpli pastaniz olur
zenne mi?bismillahhhhh.pastadan dansöz de çıkacak de bayılayım şuradaaaaaBenim de doğum günüm yaklaşıyor ,arkadaşları eve davet ettim ,12.01 ‘de zenne gelecek eve. :)) İnsan renk istiyor ben hal verdim konu sahibine .
çiçek yerine daha faydalı yeniyor diye maydonoz roka falan da alanlar varmışBuna şükret muhittin bunu bulamayanlar da var valla.
Yok ,pastadan dansöz çıkmıyacakzenne mi?bismillahhhhh.pastadan dansöz de çıkacak de bayılayım şuradaaaaa
Üç kağıtçıyımZengin karısı seni!Rezidanslarda da oturuyordun sen he!
Ayfonları alıyor, kalpli pastayı savunuyor bir de. Hele hele Şahika'ya bak sen!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?