• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esim ve annemin saçmalığı

Başkasından beklentiye girmeyeceksin ,ne istiyorsan kendini ödüllendireceksin doğum gününde…✌🏻
gelecek ay doğum günüm.hediyeme şimdiden bakayım.kendime kendim alacağım ya .eşim de yemeğe götürse yeter yemek te avm de olsa o da yeter.en azından beğendiğim bir hediyem olacak daha ne isterimm :KK45:

Millet de garip ha. 11 sene hiç bir hediye almadan eşleri sadece pembe kalpli pasta alsa kabul ederler mi acaba merak ediyorum 😂 Ağzıyla söylemiş sardunya istiyorum diye almamış hoş bir şey mi bu?
Herkesin evliliği farklıdır, özel günlere bakış açıları, hediye anlayışları da farklıdır, yorum yazanların arasında en kıdemli evli benim, mazisi 33 yıllık olan birlikteliğimizin evlilik kısmı birkaç aya kadar 28 yılı dolduruyor, tanışma yıldönümü, nişan yıldönümü, bebeğin karna düşme yıldönümü, sevgililer günü, falanca günü gibi şeyler kutlamayız kutlayanlar vardır saygı duyarım ama bize komik geliyor, 1 doğum günlerini bir de evlilik yıldönümünü kutlarız, eh onda da insan bilmem kaç yıllık eşinin zevklerini nelerden hoşlandığını bilmeli, ben eşime şunu beğendim doğum günümde onu alırsan sevinirim diyemeyeceksem, eşim bana diyemeyecekse ne anladım o evlilikten, beklentiler atla deve de değil, kadına son model spor araba alınmamış ki ben otomatik vites istiyordum manuel almış çok bozuldum dememiş altı üstü bir sardunya istemiş.

Başkasına bana şu hediyeyi alırsan sevinirim denmez ama eşe söylenebilir, ki birkaç aya kadar bizim de doğum günleri sezonumuz açılıyor, ben şimdiden eşime sordum ne istersin diye, istediği şeyin modeline kadar kendisine seçtirdim, severek kullanacağı olsun mutlu olsun isterim çünkü.

Ahhh biz kovalar hiç anlasilamiyoruz net !

Bilmiyorum ki belkide anlatamiyoruz :olamaz:
Selam ve sevgiler kovadasim, varlığın hep ışık saçıyor boşver bu işleri sen parlamana bak beybi♥️

Bizzzz 🤣Aranjman yapıyoruz, maydanoz roka kıvırcık ve taze soğan hahahahahaha
hediye sevilen birinden gelirse çok daha değerli oluyor mune.benim kıza ilkokul 2 de tüm sınıfla birlikte birer çorap almış öğretmeni.hemen orada giymiş.eve geldi anlata anlata bitiremedi sevinçten.biraz giydi çorabı küçüldü .aradan 3 yıl geçti hala o çorabı saklıyor .maddi değeri olmayan şeylerin bile nasıl bir etkisi olabiliyor insan ruhunda onun kanıtı bu olay bence

Ahhh biz kovalar hiç anlasilamiyoruz net !

Bilmiyorum ki belkide anlatamiyoruz :olamaz:
Selam ve sevgiler kovadasim, varlığın hep ışık saçıyor boşver bu işleri sen parlamana bak beybi♥️
en zeki burç denir kovalara ama bak bir kova pasta mı sardunya mı dertleriyle baş başa bırakıldı :KK45:

Kaynana damat delirtmişler seni Muhittin Muhittin aslında haklısın, adam sana normal zamanda sıcaklık göstermezken üzerine bir de istediğini almayınca kötü hissetmişsin kendini, senin asıl kızdığın söylediğini duymazdan gelmiş olması, üzerine bir de anne faktörü eklenince çığrından çıkmış her şey. İyi yapmışsın. Hiç değilse sinirin içinde kalmamış, annene de ağzının payını versen çok güzel olacak, daha gemileri yakacak kadar sabrın tükenmemiş anlaşılan. Allah sana sabır versin.

Kaynana damat delirtmişler seni Muhittin Muhittin aslında haklısın, adam sana normal zamanda sıcaklık göstermezken üzerine bir de istediğini almayınca kötü hissetmişsin kendini, senin asıl kızdığın söylediğini duymazdan gelmiş olması, üzerine bir de anne faktörü eklenince çığrından çıkmış her şey. İyi yapmışsın. Hiç değilse sinirin içinde kalmamış, annene de ağzının payını versen çok güzel olacak, daha gemileri yakacak kadar sabrın tükenmemiş anlaşılan. Allah sana sabır versin.
anneler gününe aynı pastanın biraz küçüğünden yaptırır yaptırır anneme götürürdüm ben olsam muhittin in yerinde.belki beklediği eşarp bluz vs yerine her sene aynı pastayı görünce durumun vehametini anlar :KK53:

hediye sevilen birinden gelirse çok daha değerli oluyor mune.benim kıza ilkokul 2 de tüm sınıfla birlikte birer çorap almış öğretmeni.hemen orada giymiş.eve geldi anlata anlata bitiremedi sevinçten.biraz giydi çorabı küçüldü .aradan 3 yıl geçti hala o çorabı saklıyor .maddi değeri olmayan şeylerin bile nasıl bir etkisi olabiliyor insan ruhunda onun kanıtı bu olay bence

Beklentileri yüksek olan insanları bilemem ama burada bir çiçek bir sarılmayla bile mutlu olacak insanlardan bahsediyoruz, eşim bana her yıl o pembe kalpli pastayı alsa sinir olurum söylenirim de ama doğum günümde bahçedeki çimleri kalp şeklinde biçip bahçeden kopardığı çiçek ve yazdığı şiirle uyandırdığında çok mutlu olmuştum veya 2 gün önce en sevdiği kurabiyeyi yaptım ellerimi öpüp teşekkür etti, ne demek istediğimi anlatabildim mi bilmiyorum, insan eşinin ruhunu çok küçük ve basit gibi görünen şeylerle de okşayabilir ve mutlu edebilir.

Beklentileri yüksek olan insanları bilemem ama burada bir çiçek bir sarılmayla bile mutlu olacak insanlardan bahsediyoruz, eşim bana her yıl o pembe kalpli pastayı alsa sinir olurum söylenirim de ama doğum günümde bahçedeki çimleri kalp şeklinde biçip bahçeden kopardığı çiçek ve yazdığı şiirle uyandırdığında çok mutlu olmuştum veya 2 gün önce en sevdiği kurabiyeyi yaptım ellerimi öpüp teşekkür etti, ne demek istediğimi anlatabildim mi bilmiyorum, insan eşinin ruhunu çok küçük ve basit gibi görünen şeylerle de okşayabilir ve mutlu edebilir.
çok katılıyorum.ucuz bir avm yemeği basit bir not bir gönlümü alması bile yetiyor bana son 2 3 yıldır mesela.yaptığım yemeğe teşekkür etmesi bunu görevim olarak görmemesi bile en büyük hediye.maddi olarak sıkışık dönemlerdeyiz bu aralar.beklentiler de ona göre olmalı.hediye dayatması zaten tüketim toplumunun insta vs gibi yerlerin dayatması.2 senedir hediye almadım ölmedimm .arkanda kötü günlerin de varsa anne baba eş kardeş çocuk vs en büyük hediye de bu zaten aslında birbirlerine verdikleri

çok katılıyorum.ucuz bir avm yemeği basit bir not bir gönlümü alması bile yetiyor bana son 2 3 yıldır mesela.yaptığım yemeğe teşekkür etmesi bunu görevim olarak görmemesi bile en büyük hediye.maddi olarak sıkışık dönemlerdeyiz bu aralar.beklentiler de ona göre olmalı.hediye dayatması zaten tüketim toplumunun insta vs gibi yerlerin dayatması.2 senedir hediye almadım ölmedimm .arkanda kötü günlerin de varsa anne baba eş kardeş çocuk vs en büyük hediye de bu zaten aslında birbirlerine verdikleri
Diyorum ya, herkesin bakış açısı farklı, evliliği de farklı.
Bir sardunya istemiş spor araba değil, o pasta ki Muhittin'den özür dilerim ama kötü yani:( şahsen ben de bol bol gıda boyası ve tatlandırıcı kullanılmış o pasta yerine kaktüsü bile tercih ederdim, insanı diyabet yapar böbreklerini perişan eder😖

Peki o pastadan hoşlanmadığınızı daha önce belirtmiş miydiniz?

O kesin olmalı zaten evet 😌 yatakta kahvaltı önemli. Ya of içimde tutamiycam salyalı capakli yüzünü yıkamadan, afyonu patlamadan nasıl yatakta kahvaltı yapıyorlar ya 😒😒
Ayfon alırsa gece kahvaltısı hak edecek :D gece kahvaltısııı hahah anladın inş :D allah belamı:D

Back