• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esim ve annemin saçmalığı

Tek soru annenin burada ne işi var :D
Bir de sana gidip sardunya alsa onu da beğenmezdin bence :D

Sardunyalar noldu ? Haklısınız valla bi erkek için en kolay şeyi yapmışsınız ben sardunya iatiyorum demişsiniz onu bile doğru düzgün becerememiş ne deseniz doğru
Ben 26 yıllık evliyim bi 10 yıllık evliyken baktım artık bu hediye işinde eşim iyice strese giriyo artık10 yıl olmuş al al alcak bişi kalmamış zaten normalde de her istediğimi beğendiğimi alan bi adam bi gün doğum günüm yaklaşırken aldım karşıma bak dedim hiç bişi istemiyorum artık özel günlerde bana sadece buket çiçek al o kadar rahatladı ki hiç bir özel günümü atlamaz bende çok memnunum bu durumda çiçeklrrimi kurutup evime dekor yapıyorum bazen kurumuyor atıyorum ama olsun nasıl olsa yenisi geliyor 😄 arada çiçeğin yanında başka şeylerde alıyor mesela geçenki evlilik yıldönümümüzde zultanit taşlı yüzük almış ışığa göre renk değiştiriyor hiç görmemiştim o kadar hoşuma gitti ki -bu arada bende mutlaka bişiler alırım hediye işi erkekleri geriyor maddi güçleri olsa bile geriyor çünkü onlar kadınlar gibi ayrıntılı düşünemiyor daha çok ne alcam düşüncesi onları geriyor eşinizde bu gerginlikten kendini kurtarmak için standart bir pasta edinmiş kendine aslında sardunya diyerek iyi bir yol göstermişsiniz ama eşiniz çözememiş olayı

Hayatta en nefret ettigim sey beyaz cikolatadir. Asla sevmem. Tiksinirim o derece Zaten bitter cikolata insaniyim. Onu bile yuzde 82 filan alirim o derece. Ailemde bilir bunu. Ananemde asla sutlu sevmez beyaz sever. Her dogum gunumde yemege cagirir beyaz cikolatali pasta alir uyuz olurum. Birkac sene once dedim ki bir daha bu pastadan alirsani gelmemde yememde. Sonra ki sene baktim yine ayni pasta geliyor. Ben bunu yemem sevmiyorum sizde biliyorsunuz dedim Kalktim gittim. Yok aramalar baska alalimlar filan acmadim telefonu. Ananemde cok tripli kadindirm aglar zirlar milleti gerer. Annemi aramis aglanmis benim kac tillik omrum kaldi filan. Hiic umursamadim. Sonra ki sene yine dogum gunum. Dediler gelin. Gitmem dedim gitmedim. Sonraki 2 sene gitmedim. 3. Sene yine aglamalar kac senelik omrum kaldilar filan. Dedim o salak pastayi alacaksaniz gelmem. Gecen dedim aldiniz yine alirsaniz da hepinizi silerim. Anca cenazenize gelirim. Almamislar. Sevdigimden almislar. 7 sene filan oldu bu olay olali. 7 senedir duzgun pasta aldilar.

Bunun kaprisle aman nolacakla alakasi yok. Dogum gunum bana ozelse bi zahmet benim tiksindigim bir pastayla kutlanmasin. Ha bak ananemin dogum gununde gider onun sevdigi beyaz cikolatali meyveli pastayi alir kendim giderim. O da onun zevki. Saygi duymak zor degil.
++++
Benim doğum günümse bir zahmet benim sevdiğim şey alınsın. Israr ve inatla kendi sevdiklerini alıyorlarsa doğum günüm bahane tıkınmak şahane diye düşünürüm.

++++
Benim doğum günümse bir zahmet benim sevdiğim şey alınsın. Israr ve inatla kendi sevdiklerini alıyorlarsa doğum günüm bahane tıkınmak şahane diye düşünürüm.
Ya bir de bir insanın istemediği bir şeyde diretmek niye?
Sabır testi mi evlilik mi bu şey, nedir yani?
Biraz saygı duymak lazım, eşin diye de otomatik pilota bağlamaya gerek yok. Nasıl olsa imzayı attık, o zaman her türlü gıcıklığı yapabilirim mi olay?

++++
Ben bu üyenin sardunya ile mutlu olacağına emin olamadım nedense 😂

Kimse 11 yıl boyunca hep ayni gün gelen pastadan hediyeden mutlu olmaz ne diye oluyormuş olurmuş gibi yapılıyor ki
11 yıl iyi dayanmış belki yıl içinde arada öylesine gül çiçek takı toka pasta aliyor tatile yemeğe gidiliyor da doğum gününde aynı hediye hadi dersin ben demem ama bir başka güler geçer ha gülüp geçmedi diye de huzursuzluk çıkarıyorsun denmez

Herkesin karakteri kişiliği eşi farklı
11 yıl boyunca özel günler dışın da bir hosluk yapmayıp doğum gününde pembe kalpli aynı pastayı kendi sevdiği için alan adama da kusana kadar o pastayı yedirmek kafasında patlatmak gerekir

Kimse 11 yıl boyunca hep ayni gün gelen pastadan hediyeden mutlu olmaz ne diye oluyormuş olurmuş gibi yapılıyor ki
11 yıl iyi dayanmış belki yıl içinde arada öylesine gül çiçek takı toka pasta aliyor tatile yemeğe gidiliyor da doğum gününde aynı hediye hadi dersin ben demem ama bir başka güler geçer ha gülüp geçmedi diye de huzursuzluk çıkarıyorsun denmez

Herkesin karakteri kişiliği eşi farklı
11 yıl boyunca özel günler dışın da bir hosluk yapmayıp doğum gününde pembe kalpli aynı pastayı kendi sevdiği için alan adama da kusana kadar o pastayı yedirmek kafasında patlatmak gerekir
Iste varya vallahi bisey istesem tek istemedig8m sey pembe kalpli pastaydi oda 11 yildir basimda😬😬🤣🤣🤣

Hayatta en nefret ettigim sey beyaz cikolatadir. Asla sevmem. Tiksinirim o derece Zaten bitter cikolata insaniyim. Onu bile yuzde 82 filan alirim o derece. Ailemde bilir bunu. Ananemde asla sutlu sevmez beyaz sever. Her dogum gunumde yemege cagirir beyaz cikolatali pasta alir uyuz olurum. Birkac sene once dedim ki bir daha bu pastadan alirsani gelmemde yememde. Sonra ki sene baktim yine ayni pasta geliyor. Ben bunu yemem sevmiyorum sizde biliyorsunuz dedim Kalktim gittim. Yok aramalar baska alalimlar filan acmadim telefonu. Ananemde cok tripli kadindirm aglar zirlar milleti gerer. Annemi aramis aglanmis benim kac tillik omrum kaldi filan. Hiic umursamadim. Sonra ki sene yine dogum gunum. Dediler gelin. Gitmem dedim gitmedim. Sonraki 2 sene gitmedim. 3. Sene yine aglamalar kac senelik omrum kaldilar filan. Dedim o salak pastayi alacaksaniz gelmem. Gecen dedim aldiniz yine alirsaniz da hepinizi silerim. Anca cenazenize gelirim. Almamislar. Sevdigimden almislar. 7 sene filan oldu bu olay olali. 7 senedir duzgun pasta aldilar.

Bunun kaprisle aman nolacakla alakasi yok. Dogum gunum bana ozelse bi zahmet benim tiksindigim bir pastayla kutlanmasin. Ha bak ananemin dogum gununde gider onun sevdigi beyaz cikolatali meyveli pastayi alir kendim giderim. O da onun zevki. Saygi duymak zor degil.

Bu da hoş değil ya. 20lerin başindayken ben de abartili abartili tepkiler veriyordum sanki dunya yikilmiş gibi, bit kadar şeyi sanki buyuk sorunmuş gibi anlatirdim oyle goruyordum. Ha donup baktigimda hakli miydim evet hakliydim bir çok konuda ama abarttigim kadar yoktu çogu şey. Ayni şeyleri şuan yaşasam daha farkli cozerdim. 🙄
Boyle bir anım olsa onu tavsiye etmezdim ben, sonradan utanirdim. 😂

Dogum gunum dogum gunum keske dogmasaydim dogum gunum 😆😆😅🤣
Esimle 11 yıllık evliyiz .doğum gunum var ve ilk defa 2 3 gun onceden dedim ben hic bisey istemiyorum sadece sardunya istiyorum . Sen karisma ben alcam dedi.
Neyse sabah annemle tartistik heseye karisan bir insandir. (Doguramazsin, sutun yok yaramiyor, cocuk emmiyor vs ) boguyor ailede psikolojik baski yaptigi stres attigi kisi benim.
Bunlarin ikisi disari cikti pasta qlmis gelmis annem asagida arabada oturuyor.
Pasta 10 yildir ayni kalpli pembe pasta .
Igrendim artik. Ciddi manada iğrendim bide 2.5 kg almis. Karsimda sırıtıyor kendi begendigi icin aliyor. 10 yildir ayni pastayi aliyroum 5.ilimizde bile demek icin. Geri götur dedim. Geri aldi gitti.

Annem beni arıyorki hic birseyi beğenmiyorsun . Kucuk alsa kucuk buyuk alsa buyuk. Yahu kardesim ben o pastayi isteeemiyorum. Pasta istemiyorum Allah askina abartiyor muyum?
Niye herkes herseye karisiyor. Sirf esim yilalrca ayni pastayi aldim diye anlatsin diye gormek zorundamiyim. 11 yıllık hayatimda bir kere altin yuzuk vs istemedim ya.
Lohusa depresyonu mu yaşıyorsun Muhittin? Duygusal olarak baya çalkantılısın şu an

Dogum gunum dogum gunum keske dogmasaydim dogum gunum 😆😆😅🤣
Esimle 11 yıllık evliyiz .doğum gunum var ve ilk defa 2 3 gun onceden dedim ben hic bisey istemiyorum sadece sardunya istiyorum . Sen karisma ben alcam dedi.
Neyse sabah annemle tartistik heseye karisan bir insandir. (Doguramazsin, sutun yok yaramiyor, cocuk emmiyor vs ) boguyor ailede psikolojik baski yaptigi stres attigi kisi benim.
Bunlarin ikisi disari cikti pasta qlmis gelmis annem asagida arabada oturuyor.
Pasta 10 yildir ayni kalpli pembe pasta .
Igrendim artik. Ciddi manada iğrendim bide 2.5 kg almis. Karsimda sırıtıyor kendi begendigi icin aliyor. 10 yildir ayni pastayi aliyroum 5.ilimizde bile demek icin. Geri götur dedim. Geri aldi gitti.

Annem beni arıyorki hic birseyi beğenmiyorsun . Kucuk alsa kucuk buyuk alsa buyuk. Yahu kardesim ben o pastayi isteeemiyorum. Pasta istemiyorum Allah askina abartiyor muyum?
Niye herkes herseye karisiyor. Sirf esim yilalrca ayni pastayi aldim diye anlatsin diye gormek zorundamiyim. 11 yıllık hayatimda bir kere altin yuzuk vs istemedim ya.
Eşinizle iletişiminiz ne durumdadır bilmem ama açıkçası ben pastanın tarzı için bozmazdım eşimi, bu da onun kendi çapında klasiği olsun istiyor galiba, her yıl aynı pastayı bulmak da çok kolay olmaz sanki. Bence sizin asıl kızdığınız manipülatör anneniz ama kabak eşinizin başına patlamış. Yerinizde olsam annemle arama ciddi mesafe koyarım. Gücü bir tek size yetiyorsa o gücün yetmemesini sağlayın. Ayrıca eşiniz pastayı yukarı çıkarırken anneniz neden arabada, hır çıksın da göreyim diye mi beklemiş

Back