• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esim ve annemin saçmalığı

Dogum gunum dogum gunum keske dogmasaydim dogum gunum 😆😆😅🤣
Esimle 11 yıllık evliyiz .doğum gunum var ve ilk defa 2 3 gun onceden dedim ben hic bisey istemiyorum sadece sardunya istiyorum . Sen karisma ben alcam dedi.
Neyse sabah annemle tartistik heseye karisan bir insandir. (Doguramazsin, sutun yok yaramiyor, cocuk emmiyor vs ) boguyor ailede psikolojik baski yaptigi stres attigi kisi benim.
Bunlarin ikisi disari cikti pasta qlmis gelmis annem asagida arabada oturuyor.
Pasta 10 yildir ayni kalpli pembe pasta .
Igrendim artik. Ciddi manada iğrendim bide 2.5 kg almis. Karsimda sırıtıyor kendi begendigi icin aliyor. 10 yildir ayni pastayi aliyroum 5.ilimizde bile demek icin. Geri götur dedim. Geri aldi gitti.

Annem beni arıyorki hic birseyi beğenmiyorsun . Kucuk alsa kucuk buyuk alsa buyuk. Yahu kardesim ben o pastayi isteeemiyorum. Pasta istemiyorum Allah askina abartiyor muyum?
Niye herkes herseye karisiyor. Sirf esim yilalrca ayni pastayi aldim diye anlatsin diye gormek zorundamiyim. 11 yıllık hayatimda bir kere altin yuzuk vs istemedim ya.
Amaaaaan takıldığın şeye bak muhittin, ben de bişey sandım :KK19:

Back