- 29 Şubat 2012
- 10.716
- 20.054
- 598
Evlenince buraya yaz gayetde eglenceli biriyim hemde cokSomurtup oturmaktan, huzursuzluk çıkarmaktan iyidir bence. Gülmek ömrü uzatır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evlenince buraya yaz gayetde eglenceli biriyim hemde cokSomurtup oturmaktan, huzursuzluk çıkarmaktan iyidir bence. Gülmek ömrü uzatır
9.5 yıllık evliyim ama sizin için tekrar evlenirim olmazsaEvlenince buraya yaz gayetde eglenceli biriyim hemde cok
Sırf desinler diye yarım ayak iştirak ettiği o kadar belli ki işte.Ben de kayınvalide mi acaba dedim cidden. Neden arabada oturmuş ki, kızının doğum günü? Ay nerelere takıldım
Ay yk artık vasat bir pasta bideKova
Anlayandanda anlamayandan da tesekkur ederim insallah sizinde her sene pembe kalpli pastaniz olur
Mesele pasta değil Kudra. Hoşlanmadığın bir şeyin sanki lütufmuş gibi her yıl tekrarlanması.İşte ben bir pastaya karşı bu kadar nefret beslemeyi anlamıyorum, çok saçma geliyor bana.
Bak aklıma geldi, yıllardır her özel günde kocam hediyeye, karta, kutlama mesajına iyi ki doğdun yazar. Özel günün ne olduğu önemli değil, iyi ki doğdunla gelir her şey. Kızmak yerine gülüyorum ben buna
Bi de çiçek alma dediğim halde mutlaka alır. Koparılmış çiçekten nefret ederim zaten ama evimde saksı çiçeği de olmuyor, ölüyorlar. Yine geliyor yine ölüp çöpe gidiyor. Kavga edip huzursuzluk mu çıkarayım bunun için? Aha bak bu sene gelenlerin hali;
Valla allah kolaylık versin kocalarınıza o zaman ne diyeyim.Mesele pasta değil Kudra. Hoşlanmadığın bir şeyin sanki lütufmuş gibi her yıl tekrarlanması.
Bana biri hoşlanmıyorum dediyse, hayır olarak kabul ederim ve tekrarlamam.
Şimdi sen şakadan hoşlanıyormuşsun, ama belli ki konu sahibi bunu şaka olarak görmüyor ki pek şaka gibi de değil.
Ben de kolay kolay delirmem, uğraşmak gerekir sinirlendirmek için. Hadi bir yıl yaptı diyelim, takılmam. Ama hoşlanmadığımı bile bile bam telime basmaya devam ederse akordunu bozarım o adamın.
Rahatsız olduğum bir davranışı bile bile devam ettiriyorsa esas bana kolaylık vermeli.Valla allah kolaylık versin kocalarınıza o zaman ne diyeyim.
Kolaylik verilmesi gereken esler degil bu kadinlar sizede anlatmislar ama anlamamakta istar ediyosunuz konu sahibinin esi gibi :)Valla allah kolaylık versin kocalarınıza o zaman ne diyeyim.
En onemlisi pqsta aldi diye bana dunyalari aldi sanip bas bas bagriyor sen hic birseyi hak etmiyorsun.
Peki su acidan bakin bu kadın 1 pastayla mutlu oluyormus yada birsey istemiyormusken normal mi bunlar?
Artik pastayida hak etmiyormusum arkadaşlar olay kapandi kendimden taviz verdikce yok olmuşum .Aslinda cok sey istemeliymisim
Aslında pastaya hediyeye bile gerek yok, elinde pembe pastayla gelene kadar eşine sıcacık bir sarılsaydı, seni seviyorum iyi ki doğdun deseydi bundan mutlu olacak bir eşi var karşısında ama anlayana
muhittin kuzum bana takıntılı üye bu mesajıma bile beğenmedim atmış.gözardı ettim gene kurtulamadım .şu mesajda beğenmedim olacak ne var arkadaşlar allah aşkına deyiverin banabazı insanları asla değiştiremeyiz hep kendi akıllarına göre davranırlar karşısındakinin isteklerini pek önemsemezler.git sardunyanı kendin al yetiştir.doğum günü mü evlilik yıldönümü mü anlamadım tam ama musmutlu yıllar diliyorumm
Aman öf bana ne. Huzursuz olun, huzursuz edin ufacık şeyler için. Bana bişey olmuyor ki. Aynen devam... Konu sahibi pastanın üstünde tepin benceKolaylik verilmesi gereken esler degil bu kadinlar sizede anlatmislar ama anlamamakta istar ediyosunuz konu sahibinin esi gibi :)
Aynı şey değil işte ama anlatamıyorum, vazgeçtim...Mesele pasta değil Kudra. Hoşlanmadığın bir şeyin sanki lütufmuş gibi her yıl tekrarlanması.
Bana biri hoşlanmıyorum dediyse, hayır olarak kabul ederim ve tekrarlamam.
Şimdi sen şakadan hoşlanıyormuşsun, ama belli ki konu sahibi bunu şaka olarak görmüyor ki pek şaka gibi de değil.
Ben de kolay kolay delirmem, uğraşmak gerekir sinirlendirmek için. Hadi bir yıl yaptı diyelim, takılmam. Ama hoşlanmadığımı bile bile bam telime basmaya devam ederse akordunu bozarım o adamın.
pasta istiyor muydunn istemiyor muydunnn pekii?Kocamın ideal bir eş olduğunu anladım konunuzu okurken. Adam 10 yıldır bir kez bile pasta almadı. Üstelik istemiyorum filan demedigim hâlde. Allah herkese böyle anlayışlı eş nasip etsin