• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esim ve annemin saçmalığı

Pembe kalpli pastaların dışı güzel görünüyor ama içi boş oluyor bir de genelde taze olmuyorlar nedense. Pasta dediğinin şöyle içi dolu dolu olur ağzına attığında bütün bütün çikolata parçaları, yoğun kremalar gelir hahaha. Onun dışında, bence böyle özel gün kutlamayı falan bazı insanlar hiç beceremiyor. Özensizlikten mi ailede görmediklerinden mi bilmiyorum ama kutlamasa daha iyiydi dedirtebiliyorlar. Biraz düz kafa bir insan olmakla alakalı sanırım. Hadi diyelim almışsın pembe pasta bari yanında sardunyayı da alsaymış. Garezi var gibi inadına iş yapan insanlar benim de sinirimi bozuyor.

Diyorum ya, herkesin bakış açısı farklı, evliliği de farklı.
Bir sardunya istemiş spor araba değil, o pasta ki Muhittin'den özür dilerim ama kötü yani:KK43: şahsen ben de bol bol gıda boyası ve tatlandırıcı kullanılmış o pasta yerine kaktüsü bile tercih ederdim, insanı diyabet yapar böbreklerini perişan eder😖
Kaktüs :D mune sana şaka yapmak istiyorum. Ama yaparsam cımbız cebinde biliyorum.. sende kaktüs koleksiyonu olduğuna yemin ederim ama kanıtlayamam :D

Pembe kalpli pastaların dışı güzel görünüyor ama içi boş oluyor bir de genelde taze olmuyorlar nedense. Pasta dediğinin şöyle içi dolu dolu olur ağzına attığında bütün bütün çikolata parçaları, yoğun kremalar gelir hahaha. Onun dışında, bence böyle özel gün kutlamayı falan bazı insanlar hiç beceremiyor. Özensizlikten mi ailede görmediklerinden mi bilmiyorum ama kutlamasa daha iyiydi dedirtebiliyorlar. Biraz düz kafa bir insan olmakla alakalı sanırım. Hadi diyelim almışsın pembe pasta bari yanında sardunyayı da alsaymış. Garezi var gibi inadına iş yapan insanlar benim de sinirimi bozuyor.
Benim eşim de hiç almaz o süslü pastalardan, adam haklı, gerçekten sırf süs püs, içi kuru ekmek resmen ya.

11 yilda 1 kez agzimla cicek istedim🤣
Cnm sıkıntı burda işte.biz kadınlar istiyoruz ki erkekler şıp diye anlasın. Nasıl yapması gerektiğini bilsin. 🕺🏻 Böyle bişey yok. 😅 Bir kere karşına al konuş. Doğum günüm yaklaşıyor. Pasta masta istemiyorum. Çiçek istiyorum deyiver. Anlamazlar bacım. 🤭dedikten sonra yapıyorlar. 😁 anlamayana anlatcaz napalım. :confused::KK39:

Kaktüs :KK70: mune sana şaka yapmak istiyorum. Ama yaparsam cımbız cebinde biliyorum.. sende kaktüs koleksiyonu olduğuna yemin ederim ama kanıtlayamam :KK70:
Koleksiyon olsaydı vallahi hiç kıvırmaz var derdim ama yok🤣 Yalnız kaktüsler neden çirkin ördek yavrusu muamelesi görüyor ki🙄
Ben narin bitkiler yetiştiremiyorum, ev müsait ama ben çiçeklerle çok ilgilenebilen biri değilim, mesela 3 tane orkidem vardı hediye gelmişti, bana orkide getirmeyin diyorum çünkü sadece 1 tanesi yaşıyor o da kızım baktığı için şanslı, bana kaktüs, aloe vera, kauçuk gibi benim gibi bir odunsunun su vermeyi, toprağını havalandırmayı unuttuğu halde hayatta kalmayı başarabilecek bitkiler hediye edilmeli.
Karanfili bile yaktım yahu😬 Olmadık bir saatte suluyormuşum kayınpeder fark ettiğinde artık çok geçti😱

Koleksiyon olsaydı vallahi hiç kıvırmaz var derdim ama yok🤣 Yalnız kaktüsler neden çirkin ördek yavrusu muamelesi görüyor ki🙄
Ben narin bitkiler yetiştiremiyorum, ev müsait ama ben çiçeklerle çok ilgilenebilen biri değilim, mesela 3 tane orkidem vardı hediye gelmişti, bana orkide getirmeyin diyorum çünkü sadece 1 tanesi yaşıyor o da kızım baktığı için şanslı, bana kaktüs, aloe vera, kauçuk gibi benim gibi bir odunsunun su vermeyi, toprağını havalandırmayı unuttuğu halde hayatta kalmayı başarabilecek bitkiler hediye edilmeli.
Karanfili bile yaktım yahu😬 Olmadık bir saatte suluyormuşum kayınpeder fark ettiğinde artık çok geçti😱
Kaktüs kötü değil zaten senin eline iğneler batmış ve o iğnelerle beni durmadan dövüyorsun :D sakın banlama , kızım uyumadı :D sabah 5 te kalktım. Bu kadar da yazabileyim ! :D

Ici kocam kocaman cikata kaplamali fistikliydi bayagi iyi yerden yaptirmis 😅😅😅 isterse altin kaplama olsun ben pembe kalpli pasta istemiyorum:olamaz:

Kaktüs kötü değil zaten senin eline iğneler batmış ve o iğnelerle beni durmadan dövüyorsun :KK70: sakın banlama , kızım uyumadı :KK70: sabah 5 te kalktım. Bu kadar da yazabileyim ! :KK70:
İnsan geyiğin vücut bulmuş hali olunca karşısındakinin elini dikenli görürmüş 🤣
No geyik no ban, yes kurallara uyma yaşasın özgürlük🤣

Benim eşim de hiç almaz o süslü pastalardan, adam haklı, gerçekten sırf süs püs, içi kuru ekmek resmen ya.
1 kere çocuk heveslendi diye doğum gününde yaptırdık ünlü bir yere.görünüş harikaydı ama gelgelelim yiyecek yeri yoktu pastanın.o üstündeki kap katı şekeri sıyır geriye bir şey kalmadı.sonra akıllandım daha basit malzemesi sağlıklı süslü püslü asla olmayan pastalardan aldık.hem paraya yazık hem de sağlığa

Ya çok tatlı değil mi yıllarca aynı pastanın alınması? Ben çok eğlenirdim kocam böyle bişey yapsa, gelenek gibi. Bağzı insanlar hiç bişeyle mutlu olmuyor bence.
Kesinlikle benimde cok hosuma giderdi. Aksine bir kere gelenegi bozup farkli pasta alsa uzulurdum.
Annende buradan bakinca hakli duruyor. Pastadan igrendim ne demektir yani 🤦‍♀️ yemezsin igrendiysen hatta miden bulaniyorsa gozunu kapat oyle ufle. Tabi bundan sonraki seneler o pastayi bulabilirsen

Herkesin evliliği farklıdır, özel günlere bakış açıları, hediye anlayışları da farklıdır, yorum yazanların arasında en kıdemli evli benim, mazisi 33 yıllık olan birlikteliğimizin evlilik kısmı birkaç aya kadar 28 yılı dolduruyor, tanışma yıldönümü, nişan yıldönümü, bebeğin karna düşme yıldönümü, sevgililer günü, falanca günü gibi şeyler kutlamayız kutlayanlar vardır saygı duyarım ama bize komik geliyor, 1 doğum günlerini bir de evlilik yıldönümünü kutlarız, eh onda da insan bilmem kaç yıllık eşinin zevklerini nelerden hoşlandığını bilmeli, ben eşime şunu beğendim doğum günümde onu alırsan sevinirim diyemeyeceksem, eşim bana diyemeyecekse ne anladım o evlilikten, beklentiler atla deve de değil, kadına son model spor araba alınmamış ki ben otomatik vites istiyordum manuel almış çok bozuldum dememiş altı üstü bir sardunya istemiş.

Başkasına bana şu hediyeyi alırsan sevinirim denmez ama eşe söylenebilir, ki birkaç aya kadar bizim de doğum günleri sezonumuz açılıyor, ben şimdiden eşime sordum ne istersin diye, istediği şeyin modeline kadar kendisine seçtirdim, severek kullanacağı olsun mutlu olsun isterim çünkü.
Kesinlikle öyle abla biz de bi doğum günü bi yıldönümü kutlarız çoğunlukla da sorarız birbirimize ya da dikkat ederiz ne istiyoruz o aralar diye. Pasta zaten olağan bir şey bu günlerde. E eşte her sene aynı pastayı almış durmuş. 11 senede bi kere sardunya istemiş yani. Zor kadın olmuş Muhocum😂

Valla Kudra, 11 sene olmasa da birkaç senedir ailem bana pasta alınacağı zaman bulabilirlerse hep kestaneli pasta alırlar. :KK53:
Ama ben alışkanlıkları olan biriyim, kolay kolay değiştirmem. Her insan aynı değil işte. Kimisi sıkılabiliyor, konu sahibi de bunalmış.
Şimdi baştan belirtmemiş olsa, insanlara durduk yere kapris yapsa o zaman ayrı derdim. Ama baştan söylemiş, bir sardunya al, başka bir şey istemiyorum diye. Tamam ortada iyi niyet var, sürpriz yapmak istemişler vs. Ama kişi istemiyorsa can sıkıcı bir şeye dönüşebilir. Ne demişler, cehenneme giden yol iyi niyet taşlarıyla döşelidir. Bu da aynı hesap işte, istemiyorsa yapmayacaksın. Kişi doğum günü kutlamak istemiyorsa, saygı duymak lazım.
Keske yorumu okumasaydim. Canim kestaneli pasta istedi 😟

Kesinlikle benimde cok hosuma giderdi. Aksine bir kere gelenegi bozup farkli pasta alsa uzulurdum.
Annende buradan bakinca hakli duruyor. Pastadan igrendim ne demektir yani 🤦‍♀️ yemezsin igrendiysen hatta miden bulaniyorsa gozunu kapat oyle ufle. Tabi bundan sonraki seneler o pastayi bulabilirsen
ha yanii istemediğimiz bir şeyi dile getirince bir de cezalandırılacağız yani evlilikte? :KK12: kadın basit bir sardunya istemiş çok mu zordu bulması?ikisini birden alsaydı zaten pasta da bu denli gözüne batmayacaktı.11 yıldır bıkmış pastadan yeterince sabretmiş zatenn.bir eş hediye alma niyeti varsa ağzını da arayabilir eşinin istekleri konusunda.bunları da yapamıyorsa odundan farkı ne?

ha yanii istemediğimiz bir şeyi dile getirince bir de cezalandırılacağız yani evlilikte? :KK12: kadın basit bir sardunya istemiş çok mu zordu bulması?ikisini birden alsaydı zaten pasta da bu denli gözüne batmayacaktı.11 yıldır bıkmış pastadan yeterince sabretmiş zatenn.bir eş hediye alma niyeti varsa ağzını da arayabilir eşinin istekleri konusunda.bunları da yapamıyorsa odundan farkı ne?
Cezalandirmak degil ki. Adam almasa o pastayida almaz sonucta onuda almayan tonlarca insan var. Ama dusunmus almis simdi kalbi kirilmis niye tekrar yasasinki bunu. Baska biri olsa orada kavga edebilirdi birseyi begenmiyorsun diye adam anladigim kadariyla tipis tipis geri donmus yanlis mi okudum bilmiyorum 😊 hediye olsa evet istemedigi birseyi almasinin mantigi yok ama pasta yani ben sevmiyorsam otursun esim yesin ben mumu ufliyim yeter 🙃

Cezalandirmak degil ki. Adam almasa o pastayida almaz sonucta onuda almayan tonlarca insan var. Ama dusunmus almis simdi kalbi kirilmis niye tekrar yasasinki bunu. Baska biri olsa orada kavga edebilirdi birseyi begenmiyorsun diye adam anladigim kadariyla tipis tipis geri donmus yanlis mi okudum bilmiyorum 😊 hediye olsa evet istemedigi birseyi almasinin mantigi yok ama pasta yani ben sevmiyorsam otursun esim yesin ben mumu ufliyim yeter 🙃
ben pastayı çok sevdiğimden üstü de şekerli mekerli değilse 20 sene de getirse sevinirim .konu sahibi sardunya istemiş adamın elinde pasta bulmuş gene.sanırım dinlenmemekten önemsenmemekten dolayı da bu konuyu açmış.haklı da buldum kendisini.ama mesela eşim ya da sevgilim şu hediyeyi almış beğenilecek gibi değil çok kötü diye dedikodulu bir konu açsaydı herhangi bir üye ona farklı yazardım eleştirirdim.bana da asla tarzım olmayan hediyeler geliyor arkadaş çevremden.teşekkür edip alıyorumm.

Back