• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esim ve annemin saçmalığı

Dogum gunum dogum gunum keske dogmasaydim dogum gunum 😆😆😅🤣
Esimle 11 yıllık evliyiz .doğum gunum var ve ilk defa 2 3 gun onceden dedim ben hic bisey istemiyorum sadece sardunya istiyorum . Sen karisma ben alcam dedi.
Neyse sabah annemle tartistik heseye karisan bir insandir. (Doguramazsin, sutun yok yaramiyor, cocuk emmiyor vs ) boguyor ailede psikolojik baski yaptigi stres attigi kisi benim.
Bunlarin ikisi disari cikti pasta qlmis gelmis annem asagida arabada oturuyor.
Pasta 10 yildir ayni kalpli pembe pasta .
Igrendim artik. Ciddi manada iğrendim bide 2.5 kg almis. Karsimda sırıtıyor kendi begendigi icin aliyor. 10 yildir ayni pastayi aliyroum 5.ilimizde bile demek icin. Geri götur dedim. Geri aldi gitti.

Annem beni arıyorki hic birseyi beğenmiyorsun . Kucuk alsa kucuk buyuk alsa buyuk. Yahu kardesim ben o pastayi isteeemiyorum. Pasta istemiyorum Allah askina abartiyor muyum?
Niye herkes herseye karisiyor. Sirf esim yilalrca ayni pastayi aldim diye anlatsin diye gormek zorundamiyim. 11 yıllık hayatimda bir kere altin yuzuk vs istemedim ya.
Bu konuda saçma olan sensin.

Koleksiyon olsaydı vallahi hiç kıvırmaz var derdim ama yok🤣 Yalnız kaktüsler neden çirkin ördek yavrusu muamelesi görüyor ki🙄
Ben narin bitkiler yetiştiremiyorum, ev müsait ama ben çiçeklerle çok ilgilenebilen biri değilim, mesela 3 tane orkidem vardı hediye gelmişti, bana orkide getirmeyin diyorum çünkü sadece 1 tanesi yaşıyor o da kızım baktığı için şanslı, bana kaktüs, aloe vera, kauçuk gibi benim gibi bir odunsunun su vermeyi, toprağını havalandırmayı unuttuğu halde hayatta kalmayı başarabilecek bitkiler hediye edilmeli.
Karanfili bile yaktım yahu😬 Olmadık bir saatte suluyormuşum kayınpeder fark ettiğinde artık çok geçti😱
Ben kaktüsgillerden koleksiyon yaptım, senede bir defa büyük bakım yapıyorum sonra allaha emanet ama onların bile belli istekleri var yapmazsan ölüyorlar
1 kere çocuk heveslendi diye doğum gününde yaptırdık ünlü bir yere.görünüş harikaydı ama gelgelelim yiyecek yeri yoktu pastanın.o üstündeki kap katı şekeri sıyır geriye bir şey kalmadı.sonra akıllandım daha basit malzemesi sağlıklı süslü püslü asla olmayan pastalardan aldık.hem paraya yazık hem de sağlığa

Ben o işi şeker hamuru kullanmayı öğrenerek çözdüm pastaları kendim yapıyorum. Kendi doğum günüm hariç

Onla gitmis almislar o zaten herseye mudahil. Hayati boyunca mudahil . Niye begenmedin diye bana kiziyor yada neden boyle konusuyrosun diye. O istedi diye ben sevinmek zorunda degilim. Yada konuşmalarımı ksiiligimi degistirmek beni boyle kabul edemedi.
Heralde pastanın fotoğrafını çekmişler, her pasta alacaklarında bunun aynısı olsun diyorlar 🤣 yoksa her defasında aynı pasta denk gelmiş olamaz.

Eşinize bu sene farklı bir pasta deneyelim mi deseydiniz keşke? Bir de önden sipariş verip sardunya istiyorum demekte doğru değil. Bırakın insanlar ne istiyorsa onu alır

pasta istiyor muydunn istemiyor muydunnn pekii? :işsiz: :KK45:
O kadar ümidi kesmişim ki o kısmı hiç düşünmedim 😄 Şimdi çocuklarım alıyor pastamı. Böyle kocalar yüzünden gıcık kv'ler ortay çıkıyor işte.
İlerde gelinim buraya konu açacak kocam anasına pasta almış, çocuklarımın rıskını anasına yediriyor diye. Benim pastam olmasın mı😐

Esimle 11 yıllık evliyiz .doğum gunum var ve ilk defa 2 3 gun onceden dedim ben hic bisey istemiyorum sadece sardunya istiyorum . Sen karisma ben alcam dedi.
Neyse sabah annemle tartistik heseye karisan bir insandir. (Doguramazsin, sutun yok yaramiyor, cocuk emmiyor vs ) boguyor ailede psikolojik baski yaptigi stres attigi kisi benim.
Igrendim artik. Ciddi manada iğrendim bide 2.5 kg almis. Karsimda sırıtıyor kendi begendigi icin aliyor. 10 yildir ayni pastayi aliyroum 5.ilimizde bile demek icin. Geri götur dedim. Geri aldi gitti.

Annem beni arıyorki hic birseyi beğenmiyorsun . Kucuk alsa kucuk buyuk alsa buyuk. Yahu kardesim ben o pastayi isteeemiyorum. Pasta istemiyorum Allah askina abartiyor muyum?
Niye herkes herseye karisiyor. Sirf esim yilalrca ayni pastayi aldim diye anlatsin diye gormek zorundamiyim. 11 yıllık hayatimda bir kere altin yuzuk vs istemedim ya.
Hiç doğum günü kutlanmayan ve ilk defa annemin bile unuttuğu bir doğum günü senesi geçiren ben bunu okurken gülsem mi ağlasam mı bilemedim :D Allah'ım ne dertler varrrrrr

Muhittin Muhittin yedin değil mi pastayı:))) şuraya yazıyorum eşine söylüyorsun, seneye o pastanın aynısından kaç tane yaptırır bilmem ama en azından tüm bdv müdavimlerine yetecek kadar olması şart, böyle pespembe kalpli pastalar alıp siteye yolluyor, şöyle bir cebi yansın ki tövbe eder belki, böylece sana göre pasta alır 🤣

Seninki yine iyiymiş benimki pasta bile almaz 7 yıllık evliyim ne evlilik yildonumu ne dogum günü kutlamadi 14 şubatta bi kere kolye bi kerede orkide almıştı

Muhittin Muhittin yedin değil mi pastayı:))) şuraya yazıyorum eşine söylüyorsun, seneye o pastanın aynısından kaç tane yaptırır bilmem ama en azından tüm bdv müdavimlerine yetecek kadar olması şart, böyle pespembe kalpli pastalar alıp siteye yolluyor, şöyle bir cebi yansın ki tövbe eder belki, böylece sana göre pasta alır 🤣
ABLA Benim kizlar bayildi herkes yedi seneye hepinize pembe pqsta aldircam bu ne arkadaş ne pembe pastaymis her pastanede var halbuki 🤣🤣🤣🤣
Allahtan beni anladiniz çocuğunuz da neyse pembe kalpli pastam surda dursun 😅😅😅😅😅😅🤧🤧🤧🤧

Dediğin gibi yapcam annene bu pastadan dogum gununde de 3sime cicek alcam😄

Screenshot_20220207-032357_WhatsApp.jpg

Ya ne güzel adam bir hoşluk düşünmüş, her sene aynı pasta ile fotoğraf çekin işte, ileride onu bir albüm yaparsınız, çok hoş olur.

Ama yok, beğenmeyip kapris yapmak daha kolay geldi galiba.

pastayı geri göndermen kırıcı olmuş. eşin o pastayı artık seninle bağdaştırdığı için almış belli . sardunya istiyorum diyebiliyorsan aşkım bi dahakine farklı pastanın tadına bakalım mı da diyebilirdin alttan alttan :)

Abartıyorsunuz evet.
Pasta ya üfle gec.
Kendine git al istediğin pastayı sonra.

İşte ben bir pastaya karşı bu kadar nefret beslemeyi anlamıyorum, çok saçma geliyor bana.

Bak aklıma geldi, yıllardır her özel günde kocam hediyeye, karta, kutlama mesajına iyi ki doğdun yazar. Özel günün ne olduğu önemli değil, iyi ki doğdunla gelir her şey. Kızmak yerine gülüyorum ben buna 😂

Bi de çiçek alma dediğim halde mutlaka alır. Koparılmış çiçekten nefret ederim zaten ama evimde saksı çiçeği de olmuyor, ölüyorlar. Yine geliyor yine ölüp çöpe gidiyor. Kavga edip huzursuzluk mu çıkarayım bunun için? Aha bak bu sene gelenlerin hali;
şimdi pasta var pasta var. Ben mesela ananaslı bademli beyaz çıkolatalı pasta veya çilekli beyaz çıkolatalı pasta, severim, bunlar dışında pasta yemem. Nedeni de kilo problemim olduğu için boş yere kalori almamak için yemem. Biz de eşimle doğum günlerinde (onun, benim, ya da bir arkadaşımızın) çilekli beyaz çıkolatalı pasta alırız. Bu rutin oldu. İkimiz de seviyoruz. Ancak dediğim gibi başka pasta olunca yemiyorum. Hele konu sahibinin foto attığı pasta üzeri şeker kaplamalı. Bunlar hem çok şekerli hem de çok kalorili oluyor. Belki de o pastayı sevmiyordur. Ben mesela hiç sevmem öyle pasta. Bu arada ben de koparılmış çiçek hiç sevmem. Öldürmüşler çiçeği, yazık derim. Saksı çiçeklerini ben de yaşatamıyorum. Takı desen pek takmam. Benim eşim de bana çiçek alamadığı için söylenir, "kadınlar çiçek ister, takı ister bu hiç bir şey istemiyor" der. Aslına bakarsan doğumgünlerini de pek sevmem ama eşim yine de illa ki doğumgünümde bir hediye alır. 11yıldır evli olan eş, eşinin neyi sevip sevmediğini de bilmesi lazım. Kaldı ki konu sahibi sardunya istediğini söylemiş. E alıvereydi bir sardunya.

şimdi pasta var pasta var. Ben mesela ananaslı bademli beyaz çıkolatalı pasta veya çilekli beyaz çıkolatalı pasta, severim, bunlar dışında pasta yemem. Nedeni de kilo problemim olduğu için boş yere kalori almamak için yemem. Biz de eşimle doğum günlerinde (onun, benim, ya da bir arkadaşımızın) çilekli beyaz çıkolatalı pasta alırız. Bu rutin oldu. İkimiz de seviyoruz. Ancak dediğim gibi başka pasta olunca yemiyorum. Hele konu sahibinin foto attığı pasta üzeri şeker kaplamalı. Bunlar hem çok şekerli hem de çok kalorili oluyor. Belki de o pastayı sevmiyordur. Ben mesela hiç sevmem öyle pasta. Bu arada ben de koparılmış çiçek hiç sevmem. Öldürmüşler çiçeği, yazık derim. Saksı çiçeklerini ben de yaşatamıyorum. Takı desen pek takmam. Benim eşim de bana çiçek alamadığı için söylenir, "kadınlar çiçek ister, takı ister bu hiç bir şey istemiyor" der. Aslına bakarsan doğumgünlerini de pek sevmem ama eşim yine de illa ki doğumgünümde bir hediye alır. 11yıldır evli olan eş, eşinin neyi sevip sevmediğini de bilmesi lazım. Kaldı ki konu sahibi sardunya istediğini söylemiş. E alıvereydi bir sardunya.

Yahu pasta bu, mumunu üflersin yemeyiverirsin çok şekerliyse ne olacak. Bi çatal alır içinden bırakırsın. Yani bir pastanın bu kadar dert olmasını anlamıyorum ben.

Pazar günü belki açık çiçekçi bulamadı adam, öncesinde düşünemedi almayı. Ya da ne bileyim sipariş verdi gelecekti. Farazi şeyler tabi ki ama bu kavgada kim kazandı? Konu sahibi kendi doğum gününü mutsuz geçirdi, kocası mutsuz oldu, varsa çocuklar kavga gürültüden üzüldü mutsuz oldu. Değer mi?

Konu sahibini kısmen anlıyorum ama kavga gürültüyle, kaprisle çözebileceğine inanmıyorum ki görüldüğü üzere çözememiş. Davranışının sonucunda herkes mutsuz olmuş.

Yahu pasta bu, mumunu üflersin yemeyiverirsin çok şekerliyse ne olacak. Bi çatal alır içinden bırakırsın. Yani bir pastanın bu kadar dert olmasını anlamıyorum ben.

Pazar günü belki açık çiçekçi bulamadı adam, öncesinde düşünemedi almayı. Ya da ne bileyim sipariş verdi gelecekti. Farazi şeyler tabi ki ama bu kavgada kim kazandı? Konu sahibi kendi doğum gününü mutsuz geçirdi, kocası mutsuz oldu, varsa çocuklar kavga gürültüden üzüldü mutsuz oldu. Değer mi?

Konu sahibini kısmen anlıyorum ama kavga gürültüyle, kaprisle çözebileceğine inanmıyorum ki görüldüğü üzere çözememiş. Davranışının sonucunda herkes mutsuz olmuş.
katılıyorum. Bu kadar huzursuzluğa değmez tabi.

Back