- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.357
- 798
gelecek ay doğum günüm.hediyeme şimdiden bakayım.kendime kendim alacağım ya .eşim de yemeğe götürse yeter yemek te avm de olsa o da yeter.en azından beğendiğim bir hediyem olacak daha ne isterimmBaşkasından beklentiye girmeyeceksin ,ne istiyorsan kendini ödüllendireceksin doğum gününde…
Herkesin evliliği farklıdır, özel günlere bakış açıları, hediye anlayışları da farklıdır, yorum yazanların arasında en kıdemli evli benim, mazisi 33 yıllık olan birlikteliğimizin evlilik kısmı birkaç aya kadar 28 yılı dolduruyor, tanışma yıldönümü, nişan yıldönümü, bebeğin karna düşme yıldönümü, sevgililer günü, falanca günü gibi şeyler kutlamayız kutlayanlar vardır saygı duyarım ama bize komik geliyor, 1 doğum günlerini bir de evlilik yıldönümünü kutlarız, eh onda da insan bilmem kaç yıllık eşinin zevklerini nelerden hoşlandığını bilmeli, ben eşime şunu beğendim doğum günümde onu alırsan sevinirim diyemeyeceksem, eşim bana diyemeyecekse ne anladım o evlilikten, beklentiler atla deve de değil, kadına son model spor araba alınmamış ki ben otomatik vites istiyordum manuel almış çok bozuldum dememiş altı üstü bir sardunya istemiş.Millet de garip ha. 11 sene hiç bir hediye almadan eşleri sadece pembe kalpli pasta alsa kabul ederler mi acaba merak ediyorumAğzıyla söylemiş sardunya istiyorum diye almamış hoş bir şey mi bu?
Bizzzzçiçek yerine daha faydalı yeniyor diye maydonoz roka falan da alanlar varmış
Anladım tamamen duygusal sebeplerden dolayıHizıu kocişkom bana ayfon 13 pro alacaqOndan dolayı da aşıq oldum aa dostlar hdhshhdjs Özünde iyi kocam benim , pamuk kalplim
hediye sevilen birinden gelirse çok daha değerli oluyor mune.benim kıza ilkokul 2 de tüm sınıfla birlikte birer çorap almış öğretmeni.hemen orada giymiş.eve geldi anlata anlata bitiremedi sevinçten.biraz giydi çorabı küçüldü .aradan 3 yıl geçti hala o çorabı saklıyor .maddi değeri olmayan şeylerin bile nasıl bir etkisi olabiliyor insan ruhunda onun kanıtı bu olay benceBizzzzAranjman yapıyoruz, maydanoz roka kıvırcık ve taze soğan hahahahahaha
en zeki burç denir kovalara ama bak bir kova pasta mı sardunya mı dertleriyle baş başa bırakıldıAhhh biz kovalar hiç anlasilamiyoruz net !
Bilmiyorum ki belkide anlatamiyoruz
Selam ve sevgiler kovadasim, varlığın hep ışık saçıyor boşver bu işleri sen parlamana bak beybi
Sorma ya aklımızla rezil oluyoruzen zeki burç denir kovalara ama bak bir kova pasta mı sardunya mı dertleriyle baş başa bırakıldı
Atletiyle yatağında kahvaltı servisi yapıcamAnladım tamamen duygusal sebeplerden dolayıkurt bakışlım de bir de tam olsun
anneler gününe aynı pastanın biraz küçüğünden yaptırır yaptırır anneme götürürdüm ben olsam muhittin in yerinde.belki beklediği eşarp bluz vs yerine her sene aynı pastayı görünce durumun vehametini anlarKaynana damat delirtmişler seniMuhittin aslında haklısın, adam sana normal zamanda sıcaklık göstermezken üzerine bir de istediğini almayınca kötü hissetmişsin kendini, senin asıl kızdığın söylediğini duymazdan gelmiş olması, üzerine bir de anne faktörü eklenince çığrından çıkmış her şey. İyi yapmışsın. Hiç değilse sinirin içinde kalmamış, annene de ağzının payını versen çok güzel olacak, daha gemileri yakacak kadar sabrın tükenmemiş anlaşılan. Allah sana sabır versin.
hediye sevilen birinden gelirse çok daha değerli oluyor mune.benim kıza ilkokul 2 de tüm sınıfla birlikte birer çorap almış öğretmeni.hemen orada giymiş.eve geldi anlata anlata bitiremedi sevinçten.biraz giydi çorabı küçüldü .aradan 3 yıl geçti hala o çorabı saklıyor .maddi değeri olmayan şeylerin bile nasıl bir etkisi olabiliyor insan ruhunda onun kanıtı bu olay bence
O kesin olmalı zaten evetAtletiyle yatağında kahvaltı servisi yapıcamAŞK böcüğüm
Bi de yatakta.O kesin olmalı zaten evetyatakta kahvaltı önemli. Ya of içimde tutamiycam salyalı capakli yüzünü yıkamadan, afyonu patlamadan nasıl yatakta kahvaltı yapıyorlar ya
çok katılıyorum.ucuz bir avm yemeği basit bir not bir gönlümü alması bile yetiyor bana son 2 3 yıldır mesela.yaptığım yemeğe teşekkür etmesi bunu görevim olarak görmemesi bile en büyük hediye.maddi olarak sıkışık dönemlerdeyiz bu aralar.beklentiler de ona göre olmalı.hediye dayatması zaten tüketim toplumunun insta vs gibi yerlerin dayatması.2 senedir hediye almadım ölmedimm .arkanda kötü günlerin de varsa anne baba eş kardeş çocuk vs en büyük hediye de bu zaten aslında birbirlerine verdikleriBeklentileri yüksek olan insanları bilemem ama burada bir çiçek bir sarılmayla bile mutlu olacak insanlardan bahsediyoruz, eşim bana her yıl o pembe kalpli pastayı alsa sinir olurum söylenirim de ama doğum günümde bahçedeki çimleri kalp şeklinde biçip bahçeden kopardığı çiçek ve yazdığı şiirle uyandırdığında çok mutlu olmuştum veya 2 gün önce en sevdiği kurabiyeyi yaptım ellerimi öpüp teşekkür etti, ne demek istediğimi anlatabildim mi bilmiyorum, insan eşinin ruhunu çok küçük ve basit gibi görünen şeylerle de okşayabilir ve mutlu edebilir.
Of kim değiştirecek o çarşaflarıBi de yatakta.Dökülür be.
Diyorum ya, herkesin bakış açısı farklı, evliliği de farklı.çok katılıyorum.ucuz bir avm yemeği basit bir not bir gönlümü alması bile yetiyor bana son 2 3 yıldır mesela.yaptığım yemeğe teşekkür etmesi bunu görevim olarak görmemesi bile en büyük hediye.maddi olarak sıkışık dönemlerdeyiz bu aralar.beklentiler de ona göre olmalı.hediye dayatması zaten tüketim toplumunun insta vs gibi yerlerin dayatması.2 senedir hediye almadım ölmedimm .arkanda kötü günlerin de varsa anne baba eş kardeş çocuk vs en büyük hediye de bu zaten aslında birbirlerine verdikleri
Ayfon alırsa gece kahvaltısı hak edecekO kesin olmalı zaten evetyatakta kahvaltı önemli. Ya of içimde tutamiycam salyalı capakli yüzünü yıkamadan, afyonu patlamadan nasıl yatakta kahvaltı yapıyorlar ya
O ne kız ödül maması der gibiAyfon alırsa gece kahvaltısı hak edecekgece kahvaltısııı hahah anladın inş allah belamı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?