- 6 Mart 2023
- 107
- 31
- 27
-
- Konu Sahibi pecetesiolan
O kadar acemi ve safım ki neyin başlangıcıdır onu bile anlayamıyorum. Ne demek istediğinizi anlamadım bile. Neyin başlangıcı meselaBence önceden konuşulmuş eşinize gaz verilmiş biraz ben öyle hissettim
Ayrıca üzmek istemem ama biri sen de o zaman annenlere gitmeyeceksin dese o bir şeyin başlangıcıdır.
Valla ben kendimi parçalıyorum bence düşünmekten ama o uyuyor yani onun için hayatta sorun olan bir şey yok gibi şu an.O kim ki ailenize gitmenize izin vermiyor? Bunu kendinde nasıl hak görebiliyor? Parçalarım böyle koca mı olur ne sanıyorsa kendini.
Bakın mesela siz bunu söylemeseniz ben biri ona gaz vermiş olabilir gibi asla düşünemedim biliyor musunuz? Elbette bunu annesiyle konuşmuştur ama ben bunu akıl etmedim çünkü safım bence. Doğru söylüyorsunuzBence önceden konuşulmuş eşinize gaz verilmiş biraz ben öyle hissettim
Ayrıca üzmek istemem ama biri sen de o zaman annenlere gitmeyeceksin dese o bir şeyin başlangıcıdır.
Saflık değil ki sadece o metodu kullanmak istemiyorsunuz o yüzden aklınıza gelmiyorBakın mesela siz bunu söylemeseniz ben biri ona gaz vermiş olabilir gibi asla düşünemedim biliyor musunuz? Elbette bunu annesiyle konuşmuştur ama ben bunu akıl etmedim çünkü safım bence. Doğru söylüyorsunuz
Burada kayınvalide ile görüşmemek için bahane arayan gelinlere dönmüş eşiniz.Kızlar eşimle bir konuda çok tartışıyoruz. Aileler. Eşim benim aileme, biz ev alırken bize yardım etmediler beni kendilerinden biri gibi görmediler diyerek gitmek istemiyor. Bende gideceksin diye zorlamıyorum. Aksine sen beni bırak al diyorum zaten kendisi öğretmen hafta içi çalışıyor çalışmasa bile gel kal demiyorum. Anlayışla karşılıyorum ki ne alaka yani aslında saçma bi neden sunuyor bana göre görüşmemek için. Bense onun anne babasıyla herhangi bir sıkıntım yok gidip geliyorum evlerimiz daha yakın onun ailesine sık sık da görüşüyoruz. Davet ediyorum ailesini onlar bize biz onlara gidiyoruz. Fakat ablasıyla pek uymuyor kafam. Eskişehir’de oturuyor ablası ve hamilelik dönemimde benim evimde hemde düşük tehlikem varken olmayacak olaylar yaratmıştı kısacası küs değilim ama gitmek istemiyorum evine. Bugün eşime ara tatilde annemlere gitmek istediğimi söyledim çünkü 2 ay oldu 1.30 saatlik yol ama hiç gitmedim özledim dedim. Ablamlara gideceğiz ara tatilde dedi. Ben gitmek istemiyorum dedim. Bak ben seni saçma bir neden olsa bile annemlere gelmemeni anlıyor zorlamıyorum hiçbir gidişimde kal demiyorum Kalmıyorsun da fakat beni zorlama dedim. Sen gelmeyeceğim mi diyorsun o zaman sende annene gidemezsin gitmeyeceksin dedi. Gideceğim onlar benim annem babam kardeşimin evi değil ki aileme gitmek istiyorum dedim. Eskişehire gideceğiz falan diye daha diretti bende dayanamadım ağladım. Gitmem dediğimde gitmeyeceğimi bildiği için sende gidemezsin diye söyledi. Ama o benim ailem kızlar annem babamın evi. Ağladım baya balkona çıktı ben sessizce ağladım gördü ama tepki vermedi odama geçtim. Sizce ne yapmalıyım
Dediğiniz gibi zaten. Gitmeyeceğimi söyleyince tam olarak evrildi. Netim zaten gitmeyeceğim hiçbir yere. Kendisi istediği yere gidebilir. Ailesine de bencede bundan sonra o nasılsa bende öyle davranacağımSokma akıllı kocanız bir güzel doldurulmuş,sizin ailenize gösterilmeyen saygıyı koşa koşa karşı göstermek neyin kafası???
Adam ilmek ilmek istediğini yapmış,sizde aman ağzımızın tadı bozulmasın diye alttan almışsınız sonuç adam el yükseltmiş ,bunun arkası gelecek, aynısını yapın bakalım o koca nasıl bir şeytana evrilecek???
Ego savaşları olmasa ,herkes kendi sınırını bilse evlilik çok güzel ve çok değerli hayatta birine güvenmek sırt sırta vermek çok anlamlı,ama illa bir taraf sıçıp batiracak.Olmuyorsa zorlamayın milletin oyun tahtası olmak için evlenmediniz......Dediğiniz gibi zaten. Gitmeyeceğimi söyleyince tam olarak evrildi. Netim zaten gitmeyeceğim hiçbir yere. Kendisi istediği yere gidebilir. Ailesine de bencede bundan sonra o nasılsa bende öyle davranacağım