• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim ve ablam..

arkadaslar ben (allah korusun) bu konunun sahibi olsam gelmezdim
konunun 1/4 lut ranla 1/4 konu sahibi nerdeyle ve tahminle gecti
kac sayfa isgal edildi

Konu sahibinin gelmemesinden işgillenmeye başladım açıkçası.
Hadi diyelim işten izin aldı.
Zaten arkadasında kalıyordu..
Arkadasının evinde net mi yok??
Ya da artık kimin telinde net paketi yok girip yazamasın. Hadi diyelin kendi telefonu eski ,arkadasının telefonu da mı eski.
Burda bu kadar insan konuya gebe bırakılıp da sonra böyle sessiz kalınmaz ki.!

bu yazdıklarından sonra, konu sahibinin kocasına döndüğü geliyor aklıma..
Lut_ran Lut_ran belki odur. bilerek bu isimle geliyor. kocasına dönmesi gerektiği için buradakilere birşeyler yazmaya çalışıyor...
Lut_ran Lut_ran kesinlike ya konu sahibi,ya arkadaşı yada eşi gibime geliyor. ablası olduğunu düşünmüyor. ablası olsa, kan çeker birbirini kardeş kardeşe kıymaz onunda yuvasını yıkma vs derdi.. ama Lut_ran Lut_ran eşinin sözlerini zikir ediyor.. cinsellik yok mesafe fazla gibi cümleler kuruyordu

bu yazdıklarından sonra, konu sahibinin kocasına döndüğü geliyor aklıma..
Lut_ran Lut_ran belki odur. bilerek bu isimle geliyor. kocasına dönmesi gerektiği için buradakilere birşeyler yazmaya çalışıyor...
Lut_ran Lut_ran kesinlike ya konu sahibi,ya arkadaşı yada eşi gibime geliyor. ablası olduğunu düşünmüyor. ablası olsa, kan çeker birbirini kardeş kardeşe kıymaz onunda yuvasını yıkma vs derdi.. ama Lut_ran Lut_ran eşinin sözlerini zikir ediyor.. cinsellik yok mesafe fazla gibi cümleler kuruyordu

ve de konu sahibinin babası ablan hakkında nasıl böyle düşünürsün demişti..
lutran da babası tarafından döve döve kocasına geri döndürülen biri gibi anlattı kendini.
vay arkadaş @Dexter dizisinde bizi oynatsalarmış ya :KK45:
bu kk hatunlarına devlet dedektif rozeti versin. :KK45:

benim babannemin bir arkadaşının kardeşi babnnemin arkadaşının kocasıyla kaçmış 40 yıl önce falan her zaman var böyle olaylar ama bir arkadaşın dediği gibi paylaşım yapılmadıgı için bilnimiyor.

neşe karaböcek ve kardeşi örneğide var mesela.konu sahibi aklını başına alsın bugün ablasıyla iş pişirmeye yeltenen adam ablaya mesafe koysa da başkası olur.bir kez yapan hep yapar mantığına inanırım.

Konu sahibinin gelmemesinden işgillenmeye başladım açıkçası.
Hadi diyelim işten izin aldı.
Zaten arkadasında kalıyordu..
Arkadasının evinde net mi yok??
Ya da artık kimin telinde net paketi yok girip yazamasın. Hadi diyelin kendi telefonu eski ,arkadasının telefonu da mı eski.
Burda bu kadar insan konuya gebe bırakılıp da sonra böyle sessiz kalınmaz ki.!

tam içimdekileri yazmışsın
hadi hesap sahte dedi, gün ve gün anbean yazıyordu
şimdi ne oldu da bu kadar suskunluk?
bence pusturuldu ve evine döndü
biz burda şiştiğimizle kaldık!!!

Yanii konu sahibinin işi falan mı uzadı ne oldu ki, yok ya keklememiştir neden keklesin..
Musait olsaydı eğer girerdi yaniii :KK59:

nedense lutran ,konu sahibi gibi geldi bana.....:KK51:
o zaman konuyu sadece yöneticiler aydınlatabilrler,konuyu açarken onlaırn bilgisi dahilinde 2. üyelikle açtım demişti çünkü...
muneeeee sana ihtiyacımız var,yoksa hepimiz çok şüpheci olduk ....

Konuda su an hic ziyaretci yok. :)
Su zamana kadar konunun gercekligine inanip cok uzulmustum ama bugun lutran kafami karistirdi. Konu sahibi oldugunu ve en basindan beri bizi kandirdigini dusundum. Oyle olsa bile sinirlenmeyecegim gerci. Konunun sahte olmasini cok istiyorum.

Ama her sey gercekse ben lutran adli arkadasi kiniyorum. Abla ve kocanin iliskisine goz yuman herkesi kinarim. Boyle bir sey asla kabul edilemeyecek cirkinlikte. O nedenle yasadiklariniz icin uzulmedim. Babaniz sizi dove dove gondermis fakat donmeyebilir, kendinize bu rezil koca ve ablayi layik gormeyebilir, yolunuzu cizebilirdiniz babanizi da terk ederek.

Konu sahibine gelince... bu yasananlar hos olmamis. Bence de bize yazdigi deliller bosanmak ve ablasini hayatindan cikarmak icin yeterliydi fakat bu durumu aileye ispat etmesi gerekiyordu. Anne durumun varligina inandigi halde inkar etmis sonra ama ne olursa olsun boyle bir konuda sadece hislerle veya gordugun birkac seyle ailenin karsisina cikamazsin. Kimse sana destek vermez. Esin sessiz kalmasini normal karsilamiyorum. Zaten her sey ortaya dokulmus, bir daha o abla ve esiyle gorusmeyeceginiz malumken neden sessiz kaldi ki? Belki babadan cekinmistir, baba kizina oyle tepki verince kendisine de tepki gostermesinden cekinmistir ki kabul edilmez bence.
Kisacasi konu sahibi akilli yonetemedi bu sureci. Kamerayi koymasi gerekiyordu. Bu olay kanit isteyen bir olay. Elin kizina kanitimiz olmadan bile boyle seyler soylersek herkes inanir ama abla icin ayni sey gecerli degil. Yine de konu sahibinin pisman olmasini gerektiren bir sey yok. Bu yasanilanlar mide bulandirici. Oyle abla da koca da kendisine ve hic kimseye lazim degil. Allah yolunu acik etsin.

Son düzenleme:
Ama konu için izin alırken kendi üyeliği ile izin almıştır. Kazen gelir yedi sülalesini gözümüzün önüne serer rezil eder öyle bir şey olsa... :KK69:

Son düzenleme:
Back