eşim ve ablam..

alay ediyor ya baksana şuna koca 70 miş kendi 29 muş..önce ayrılıp başka şehre gidiyo sonra ayrılmadım ki ben diyo birde çocuk yaptım diyo abla kanım kocam canım diyo normal mi Allasen İPEK

abla yılbaşı gecesi wc ye gidecekmiş yalnız gitmem eniştemde gelsin demiş az ilerde kol kola girip gitmişler wc ye geldiklerinde gitmelerinin üzerinden 15 dk geçmiş.
iğrençliğin son noktası ya.
ben en başından beri dedim zaten. alkole kendini bu kadar kaptıran insana şeytan yaklaşmazsa olmaz.
bir de evini biraneye çevirmiş ya bence konu sahibi de onlar kadar hatalı.

aman koca müsvettesi neredeymiş.
hepsi hatalı 4 kişi var başrolde hepsinin payına bir hata var.
konu sahibi de dahil.

Güle güle o zaman
70 lik eşinle mutluluklar

Ne diye konu shaibini barışmaya ikna etmeye çalışıyosun ki
bu tipler eğer ki gerçekse koca baldıza hanım enişteye sonra hep beraber bahçıvana tarzında oluyorlar...
sonra biz kerevetine çıkıyoruz adam resmen ........geçti bizle..bırakın pirim vermeyin şuna.sonra biz ban yiycez..eğer ki bu konu sahibi ise ve nabız ölçecem diye bu kadar sapıttıysa da yazıklar olsun..ciğerimizi dağladı sırtı yere gelmez artık.

boşuna yazmayın kafa buluyorlar

ruh hastası manyak..
bu kadar vakit burada saçmalıkların ile bizi meşgul ettiğin ve konuyu dağıttığın midemizi bulandırdığın için sana hakkımı helal etmiyorum..
ister konu sahibinin kendisi ol ister şerefsiz kocası istersende sür...k ablası yada herhangi biri..
ama kimsenin sinirlerini zıplatmaya hakkın yoook !!!
DEFOLL !!!

kimse kusura bakmasın da yine günah almayım ama bence lut_ran fake hatta kesin gibi geliyor bana konu sahibiyle bir ilgisi var gibi bunun yine günah almayım da baksanıza hesabı bile daha bugün açılmış direk bu konuya yazmış yok yok var bunda birşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…