- 14 Aralık 2012
- 21.404
- 32.065
- 598
- 37
- Konu Sahibi sevmesendebeni
-
- #1.821
alay ediyor ya baksana şuna koca 70 miş kendi 29 muş..önce ayrılıp başka şehre gidiyo sonra ayrılmadım ki ben diyo birde çocuk yaptım diyo abla kanım kocam canım diyo normal mi Allasen İPEKBu hikaye gerçekse eğer ailenin ahlak anlayışı hiç yok demektir.
Onu gözetleyen kendi kızını da gözetler bu kadar net yani..
Onu gözetleyen dışarıda ne ahlaksızlıklar yapar. Günah, pislik bilmeyen bir adamdan her türlü kötülük gelir zaten.
iğrençliğin son noktası ya.abla yılbaşı gecesi wc ye gidecekmiş yalnız gitmem eniştemde gelsin demiş az ilerde kol kola girip gitmişler wc ye geldiklerinde gitmelerinin üzerinden 15 dk geçmiş.
Ha birde kocam 70 yasinda bense 29
Niye inanmiyorsunuz.ciddiyim!18 yasinda evlendim. Sevkatine sigindim.kişi kesin fake ve erkek.
yani ben de düşünmedim değil.günahını alıp ta üzmek te istemem kendisini ama bu ihtimal kk da ki diğer yaşananlar nedeni ile var.okudum biraz gelişmelerimi sanırım lut_ran konu sahibi değişik nickle girmiş olabilir daha yeni çünkü
aman koca müsvettesi neredeymiş.sanırım cafe yada dşarıda bir yerde ortak ark. buluşmuşlar. konu sahibinin ablası bakmış kardeşi ona gelmiyor o da gitmiş bu ortak ark. yanına. ve o kadar yer varken konu sahibi ve eşinin arasına oturmuş.
konu sahibinin eşiyle sürekli konuşmuş.. yine alkol sonra ablanın çişi gelmiş. eşinin koluna girip beni wc götür demiş.masum eş ablaya eşlik etmiş.konu sahibi arkalarından bakakalmış.
Bence aradaki yaş farkı normal..Ha birde kocam 70 yasinda bense 29
bu yaştan sonra azanı teneşir paklar... el fatihaNiye inanmiyorsunuz.ciddiyim!18 yasinda evlendim. Sevkatine sigindim.
çocuk kaç yaşında 30 muNiye inanmiyorsunuz.ciddiyim!18 yasinda evlendim. Sevkatine sigindim.
çok güzel şeyler yazdım yazdım sildim yazdım yazdım sildim yazdım yazdım sildim anla sen..ban dan kaçmak ne zormuş yarabbim.Niye inanmiyorsunuz.ciddiyim!18 yasinda evlendim. Sevkatine sigindim.
Ohh içimi doktum burasi iyi geldu
katılıyorum.off konudan daha mide bulandırıcı oldu bu son olaylar, yazmayın arkadaşlar konu sahibi yok ortada fake olma olasılığı gittikçe artıyor
bu tipler eğer ki gerçekse koca baldıza hanım enişteye sonra hep beraber bahçıvana tarzında oluyorlar...Güle güle o zaman
70 lik eşinle mutluluklar
Ne diye konu shaibini barışmaya ikna etmeye çalışıyosun ki
boşuna yazmayın kafa buluyorlar
Sen konu kapatilsin diye ugrasan tek hucrelinin tekisin.nasilsa ne oldugun cikar ortaya birazdan.Niye inanmiyorsunuz.ciddiyim!18 yasinda evlendim. Sevkatine sigindim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?