- 13 Mayıs 2012
- 4.805
- 3.577
- 448
- Konu Sahibi sevmesendebeni
- #1.801
benim de aklıma geldi , nabız yoklama misali ama küçük ihtimalokudum biraz gelişmelerimi sanırım lut_ran konu sahibi değişik nickle girmiş olabilir daha yeni çünkü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim de aklıma geldi , nabız yoklama misali ama küçük ihtimalokudum biraz gelişmelerimi sanırım lut_ran konu sahibi değişik nickle girmiş olabilir daha yeni çünkü
Iyide kardesim sevismediklerini nerden biliyorsun.konu sahibi gorduklerini yazdi sadece.hem olmamis olsa bile niyet önemli. Valla sizin gibi düşünen kadinlar varken bu erkekler daha cok aldatir.Ablasinin amaci onlari ayirmak. Kina yaktirmasin diye. Sanki sevismisler mi? Cinsel bisey mi olmusta ayrilsin? Dusman mi sevindirsin ki?Ha o sarkiyii ablasi degilde kocasi gondermis olsaydi hemen ayrilmaliydi. Ama bunlar en fazla gece içki alemi ve saçma sapan muhabbet döndurmusler.
evet .hem de kol kola yaklaşık 15 dk kadar..Bayanlar ben bu WC olayini okumamisim bastan beri takip ediyordum ama kacirmisim. Ablayla konu sahibinin esimi WC te gidip uzun sure kalmislar biri yazabilirmi?
o ablanın banyoda ne işi var ülke kaynakları mı bitti eniştenin olduğu evde kapısı bacası açık banyoya giriyor lutran gelmese daha o banyoda neler olurdu Allah bilir şimdi o abla kan o koca can ya yakında hücresel bölünmeleride gerçekleşip atomu parçalarlar...birde çocuk var yanarım yanarım o sabiye yanarım..ama sen yine belden aşağı vuruyorsun. her insanın hayatında yanlış dönemler olabilir, yanlış seçimlerin doğurduğu yanlışlar olabilir. sen yanlış bir adam seçmişsin, ve kendi ablanı banyoda izlerken görmüşsün, sen bu insanla devam ediyorsun eğer hatayı devam ettiren tek kişi oluyorsun. ve şimdi de tutup "kınadığınızı yaşamadan ölmeyin" demek son derece yersiz. Bu adamla devam ederken bizim bir katkımız var mı? Belki şuan da da buna benzer şeyler yaşıyorsun belki yaşayacaksın ama kendi seçimini devam ettiriyorsun bunu bil.
Son
Evet tesekkür ederim.Ben artik konuya dahil olmak istemiyorum. Arkadaslar rahatsiz oldular. Konu sahibinin Allah yardimcisi olsun.Daha fazla yazip konunun boyutunu degistirmeyeyim. Son sözüm nasill affettin ayy deyip kinayanlar, kinadiginizi yasamadan ölmeyin.
gerçekten o ikon lazımmış.Hakarete giriyor o ikon aslında ama bu kadar rezillik görmedim.Ablanla esin oynasti.sen adami ablani gozetlerken yakalin.baban seni dovdu atti kocaya.sende baska cozum bulamadin kocaya dondun.ama ablan hala canin kanin.bisey olsa kosarsin.bunlar gercekse yalanci degil midesizsin.keske bi tukurme iconu olsaydi.
ben de okumadım bunu.evet .hem de kol kola yaklaşık 15 dk kadar..
abla yılbaşı gecesi wc ye gidecekmiş yalnız gitmem eniştemde gelsin demiş az ilerde kol kola girip gitmişler wc ye geldiklerinde gitmelerinin üzerinden 15 dk geçmiş.ben de okumadım bunu.
kim kime yardım ediyormuş WC konusunda?
bir Allah'ın kulu çıkıp da ne işiniz var dememiş mi?
yani ortam aleniymiş, çok rahat zorlanmadan işi götürmüşler.
Hani boşanmıştın
Sanırım aileniz destek çıksaydı ayrılacaktınız. İnsanlar da yağmurdan kaçarken doluya tutulabiliyorlar. Neyse ki siz eşinizle devam edebilecek gücü bulabilmişsiniz. Açıkçası ben bu saatten sonra ne ablama abla diyebilirdim, ne de eşime ailem. Konu sahibi arkadaşımıza da aynı şeyi söyledim, aynı yorumu yaptım. Özellikle ablama asla güvenemezdim bu saatten sonra. Benim iyiliğimi istediğine inanamazdım. Eş ablam kadar acı vermezdi sanırım bir de burada eş sadece ilgiden hoşlandı da mı sesini çıkarmadı, yoksa ablayla durumu karşılıklı mıydı pek karar veremedim. Ama eşime de dönemezdim sanırım. Çünkü artık güvendiğim karakterli bir erkek yerine çocukça heyecanların peşine gidebilen ve sorunları halledemeyecek kadar olgunlaşmamış bir insan görürdüm. Yani hayalkırıklığım büyük olurdu. Yanlış anlamayın bu yorumlarım siz, ablanız ve eşiniz için değil. Bu konu için konuşuyorum. Ben ablanın eşe aşık olduğuna da inanmıyorum çoğu arkadaş öyle yorum yapmış ama bence abla isterik. Zaten kocasının arkadaşlarına da böyle davranıyormuş, kocası öyle demiş. Yani kısacası söylemek istediğim kimileri affeder unutur, kimileri affetmeye çalışsa da aklından çıkaramaz. Ben affedenlere de birşey diyemem açıkçası ayrıldığı zaman onu bekleyen hayatı bilmeden yorum yapmak kolay olur. Yani ayrılıyorsunuz diye babanızdan dayak yemişsiniz. Bu size ayrılırsanız hayatınızın daha zor olacağını düşündürtmüştür tabi ki. Ama kimseye ayrılma da diyemezdim açıkçası sizin gibi. Yani insan böyle bir durumda ayrılırsa yaşayacağı hayat ile ayrılmazsa yaşayacağı hayat arasında seçim yapıyor.Evet bir sure ayri kaldim sadece.Babama sigindim ama döve döve evden kovdu.Git dön kocana burda duramazsin dedi.Esimde pisman çok.Kat kat deger veriyor.Ablami ise silmedim.Canim kanim.Birsey olsa iki elim kanda olsa kosarim.Sadece ikisi artik daha mesafeli birbirine.ikisi de hataliydi. Yillar sonra simdi bir evladimiz oldu. Affettin mi dersen? Hayir.panik atagi esime borçluyum. Tedavi goruyorum hala. Benim durumum daha kötü.Karsilastirma yaparak ayrilma dedim.Hakkinda hayirlisi olsun.Lütfen bu yazimi kalbinizle okuyun. Psikolojim hala saglam degil.
Alay mı ediyon sen bura ile..Ha birde kocam 70 yasinda bense 29
Lut_ran arkadasim iyimisin? ayrilmis ailenin evine gitmissin baban seni döve döve gönderdi
cinsel birliktelik yasadiklari halde biri senin kanin canin digeri cocugunun babasi olmus
tamam olabilir ama farkindamisin iyi degilsin?
yaralarim kanamasin konusturmayin beni diyorsun
panik atagim var diyorsun
hala unutamiyorum diyorsun
e konu sahibi senin gibimi olsun? cinsellik yasamadiklarini nerden biliyorsun
iki sarhos basbasa ne yapabilir? ask sarkilari slowlar ayak uzatmalar kucaga yatmalar
yasamis biri olarak olmadi bu yazdiklarin gercekten
Bu hikaye gerçekse eğer ailenin ahlak anlayışı hiç yok demektir.o ablanın banyoda ne işi var ülke kaynakları mı bitti eniştenin olduğu evde kapısı bacası açık banyoya giriyor lutran gelmese daha o banyoda neler olurdu Allah bilir şimdi o abla kan o koca can ya yakında hücresel bölünmeleride gerçekleşip atomu parçalarlar...birde çocuk var yanarım yanarım o sabiye yanarım..
Ha birde kocam 70 yasinda bense 29
ben de okumadım bunu.
kim kime yardım ediyormuş WC konusunda?
bir Allah'ın kulu çıkıp da ne işiniz var dememiş mi?
yani ortam aleniymiş, çok rahat zorlanmadan işi götürmüşler.
kişi kesin fake ve erkek.Ha birde kocam 70 yasinda bense 29