eşim ve ablam..

1 saat çıktım konudan, Lut_ran kendi meselesini açmış biraz daha. Hepsini okuyuncaya kadar dayanamadım. Benim çok içim yanıyor, hep doğru gibi geliyor, öyle babalar var ki mafya babası gibi aileye terör estiriyor hanımlar. Olmayacak şeyler değil Lut_ran'ın anlattıkları. Konu sahibinin eşi olduğuna da inanmıyorum ben şu an için.

Fakat tezatlıklar çok hakikaten. Herkes onun gibi sineye çekmek zorunda değil, konu sahibinin işi var, bağımsız bir hayat yaşayabilecek gücü var.

KK hanımları, eğer Lut_ran birçoğunuzun dediği gibi aileden biriyse, (Allah muhafaza) bir sorun olduğunda psikologa, avukata falan değil, direkt KK'ya geleceğim bu ne keskin görüş kabiliyeti mübarekler!

Konu sahibinin mesleği ne? Sürekli izin alıyor bir kaç gündür, bugün de yok. Böyle şirketler var mı? İnş. konu can sıkıntısından açılmıştır da ziyaretçi olarak okuyup eğleniyordur? Yöneticiler bir el atsa keşke,konu sahte mi değil mi? Hatta lutranla aynı kişi olabilirler mi?

ben şikayetimi yaptım..kendisine laf yetiştirmek yerine..şikayet edelim lütfen.
bilinçli bi şekilde konu saptırıyor üstüne bizde sinir mide bırakmıyor..kaale almayın doz olup gitsin.

burda dalga geçtiğin kişi kadar dalga geçilirsin umarım.
Allahından bul..
Zaten bulmuşsun bulacağını da anlayacak halde değilsin...
inş. 70lik bir neneye denk gelirsin Lut_ran bu da bizden sana. tutar ahımız.

Bu sitede hep niye biri gelip konulari mahvedip gidiyor anlamiyorum.bu konu kapanmasin konu sahibi arkadaşın destege ihtiyaci var.

eşinin yaşına 70 dedi,baktı insanlar hadi oradan diye tepkide bulundu. anında ortalamaya getirdi işi. 47 yaptı.yanlış yazdım dedi

tabi canım ben daha baştan hop derdim ama hadi sustu konduramadı diyelim.. kendi kendini mahvetti konu sahibi.. dedik ona sakin ol diye

aynen ben fake olduğunu düşünüyorum ama bir kadın yazmıştır gibi geliyor anlatımı erkek gibi değil di

evet bende cok merak ediyorum bir açıklığa kavuşsa keşke artık şu saçma şey konu sahibinin girip alay etmediğini nerden biiliyoruz pekii

Sana tek söyleyeceğim şey arkadaşım ablamda olsa tanımam.Gidip ablanla oturup açık bir şekilde konuşup bu durumdan hoşlanmadığını ve evliliğine zarar verdiğini anlat ve ablanla kesinlikle içki ortamında bulunma.Eşinlede bu konuyu kararlı ve kesin bir şekilde konuşmalısın.Ne olursa olsun ablamda olsa kardeşimde olsa bir şekilde sınırını bilcek.Bilmiyorsa da bildireceksin.Allah yardımcın olsun allah ablana akıl fikir versin..

LUTRAN KİMDİR

A)konu sahibinin kocası
B)konu sahibinin ablası
C)konuyu sabote etmeye çalışan ve bunda başarılı olan insanımsı mahlukat
D)gerçekten bu konuyu yaşamış ve başkalarınında bu tarz acılarda kavrulmasını destekleyen psikopat
E)kocasına döndüğü için konunun kapatılmasını sağlamaya çalışan konu sahibi....

Böyleleri başka söz bilmez mi hep aynı beddua

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…