eşim ve ablam..

Iyide kardesim sevismediklerini nerden biliyorsun.konu sahibi gorduklerini yazdi sadece.hem olmamis olsa bile niyet önemli. Valla sizin gibi düşünen kadinlar varken bu erkekler daha cok aldatir.

o ablanın banyoda ne işi var ülke kaynakları mı bitti eniştenin olduğu evde kapısı bacası açık banyoya giriyor lutran gelmese daha o banyoda neler olurdu Allah bilir şimdi o abla kan o koca can ya yakında hücresel bölünmeleride gerçekleşip atomu parçalarlar...birde çocuk var yanarım yanarım o sabiye yanarım..

aaaa

Yaşadığın olay sonucu senin psikolojin bozulduğu için yaşadığın hayatın iğrençliğinin farkında değilsin belli ki. Kimsenin seni kınadığını görmedim sadece nasıl kabullendin demişler. Eğer çevrende buradaki gibi aklı başında bir kaç kişi olsaydı eminim bugün başkasıyla evli, psikolojisi düzelmiş başka bir kadın olurdun.
Sen şimdi beddua ettin ya, haksız yere edilen beddua sahibine dönermiş. o yüzden her şeye rağmen ayrılmadığın kocanla, hayatından silemediğin ablana dikkat et.

Ablanla esin oynasti.sen adami ablani gozetlerken yakalin.baban seni dovdu atti kocaya.sende baska cozum bulamadin kocaya dondun.ama ablan hala canin kanin.bisey olsa kosarsin.bunlar gercekse yalanci degil midesizsin.keske bi tukurme iconu olsaydi.
gerçekten o ikon lazımmış.Hakarete giriyor o ikon aslında ama bu kadar rezillik görmedim.
Sinirden başım tuttu.

bu üyeler migren sebebi , sigaraya başlama sebebi,bıraktığım sigaraya bu konu ile geri başladım var mı daha ötesi

ben de okumadım bunu.
kim kime yardım ediyormuş WC konusunda?
bir Allah'ın kulu çıkıp da ne işiniz var dememiş mi?
yani ortam aleniymiş, çok rahat zorlanmadan işi götürmüşler.
abla yılbaşı gecesi wc ye gidecekmiş yalnız gitmem eniştemde gelsin demiş az ilerde kol kola girip gitmişler wc ye geldiklerinde gitmelerinin üzerinden 15 dk geçmiş.

Sanırım aileniz destek çıksaydı ayrılacaktınız. İnsanlar da yağmurdan kaçarken doluya tutulabiliyorlar. Neyse ki siz eşinizle devam edebilecek gücü bulabilmişsiniz. Açıkçası ben bu saatten sonra ne ablama abla diyebilirdim, ne de eşime ailem. Konu sahibi arkadaşımıza da aynı şeyi söyledim, aynı yorumu yaptım. Özellikle ablama asla güvenemezdim bu saatten sonra. Benim iyiliğimi istediğine inanamazdım. Eş ablam kadar acı vermezdi sanırım bir de burada eş sadece ilgiden hoşlandı da mı sesini çıkarmadı, yoksa ablayla durumu karşılıklı mıydı pek karar veremedim. Ama eşime de dönemezdim sanırım. Çünkü artık güvendiğim karakterli bir erkek yerine çocukça heyecanların peşine gidebilen ve sorunları halledemeyecek kadar olgunlaşmamış bir insan görürdüm. Yani hayalkırıklığım büyük olurdu. Yanlış anlamayın bu yorumlarım siz, ablanız ve eşiniz için değil. Bu konu için konuşuyorum. Ben ablanın eşe aşık olduğuna da inanmıyorum çoğu arkadaş öyle yorum yapmış ama bence abla isterik. Zaten kocasının arkadaşlarına da böyle davranıyormuş, kocası öyle demiş. Yani kısacası söylemek istediğim kimileri affeder unutur, kimileri affetmeye çalışsa da aklından çıkaramaz. Ben affedenlere de birşey diyemem açıkçası ayrıldığı zaman onu bekleyen hayatı bilmeden yorum yapmak kolay olur. Yani ayrılıyorsunuz diye babanızdan dayak yemişsiniz. Bu size ayrılırsanız hayatınızın daha zor olacağını düşündürtmüştür tabi ki. Ama kimseye ayrılma da diyemezdim açıkçası sizin gibi. Yani insan böyle bir durumda ayrılırsa yaşayacağı hayat ile ayrılmazsa yaşayacağı hayat arasında seçim yapıyor.

Kesinlikle katılıyorum
İyi sonuçlar almışsan örnek verirsin
Lutran'ın psikolojisi bozulmuş gibi daha çok
Demek ki gerçekten affedememiş, sadece mecburen öyle görünmüş

Bu hikaye gerçekse eğer ailenin ahlak anlayışı hiç yok demektir.
Onu gözetleyen kendi kızını da gözetler bu kadar net yani..
Onu gözetleyen dışarıda ne ahlaksızlıklar yapar. Günah, pislik bilmeyen bir adamdan her türlü kötülük gelir zaten.

ben de okumadım bunu.
kim kime yardım ediyormuş WC konusunda?
bir Allah'ın kulu çıkıp da ne işiniz var dememiş mi?
yani ortam aleniymiş, çok rahat zorlanmadan işi götürmüşler.

sanırım cafe yada dşarıda bir yerde ortak ark. buluşmuşlar. konu sahibinin ablası bakmış kardeşi ona gelmiyor o da gitmiş bu ortak ark. yanına. ve o kadar yer varken konu sahibi ve eşinin arasına oturmuş.
konu sahibinin eşiyle sürekli konuşmuş.. yine alkol sonra ablanın çişi gelmiş. eşinin koluna girip beni wc götür demiş.masum eş ablaya eşlik etmiş.konu sahibi arkalarından bakakalmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…