- Konu Sahibi sevmesendebeni
-
- #1.761
Cinsel bişey yoksa değil de, eşi konu sahibinin ablasına cinsel anlamda bişe hissetmiyor olabilir demek istedi bence. Mesela kendi boşadığı kocası ablasını çıplak halde görmek için çabalamış yani arzulamış ama bu konuda byle bir ispat yok demek istiyor ve ben kötü tepki vermek istemiyorum lutrana. Bir yönden de haklı olabilir. Aslında hata en başta. İspat ediebilirdi varsaLutran sussa herkes sakinleşecek
Cinsel bişey yoksa abla ve eş her türlü şeyi yapabilir mi yani, çok tuhaf konuşuyo
Evet bir sure ayri kaldim sadece.Babama sigindim ama döve döve evden kovdu.Git dön kocana burda duramazsin dedi.Esimde pisman çok.Kat kat deger veriyor.Ablami ise silmedim.Canim kanim.Birsey olsa iki elim kanda olsa kosarim.Sadece ikisi artik daha mesafeli birbirine.ikisi de hataliydi. Yillar sonra simdi bir evladimiz oldu. Affettin mi dersen? Hayir.panik atagi esime borçluyum. Tedavi goruyorum hala. Benim durumum daha kötü.Karsilastirma yaparak ayrilma dedim.Hakkinda hayirlisi olsun.Lütfen bu yazimi kalbinizle okuyun. Psikolojim hala saglam degil.
koycaktı kamerayı eşi rahatsızmı oluyor hoşunamı gidiyor görcekti.. eğer eşi rahatsız olmuyorsa hiç eşine anasına babasına ses etmeden o ablanın ağzına sıçıcaktı.. böyle olmaz hemde hiç.. belkide durum sadece sarhoş ablanın yaptıkları belkide eşi gerçekten yuvası dağılmasın diye sustu nerden bilcek.. kamera koycaktı çook hata etti çok...
ya ayrıldım yazmadınız mı siz ne oluyor arkadaş burda ya..Evet bir sure ayri kaldim sadece.Babama sigindim ama döve döve evden kovdu.Git dön kocana burda duramazsin dedi.Esimde pisman çok.Kat kat deger veriyor.Ablami ise silmedim.Canim kanim.Birsey olsa iki elim kanda olsa kosarim.Sadece ikisi artik daha mesafeli birbirine.ikisi de hataliydi. Yillar sonra simdi bir evladimiz oldu. Affettin mi dersen? Hayir.panik atagi esime borçluyum. Tedavi goruyorum hala. Benim durumum daha kötü.Karsilastirma yaparak ayrilma dedim.Hakkinda hayirlisi olsun.Lütfen bu yazimi kalbinizle okuyun. Psikolojim hala saglam degil.
Bosandim yazmadim ben.Ayrildim yazdim.Hani boşanmıştın
Evet bir sure ayri kaldim sadece.Babama sigindim ama döve döve evden kovdu.Git dön kocana burda duramazsin dedi.Esimde pisman çok.Kat kat deger veriyor.Ablami ise silmedim.Canim kanim.Birsey olsa iki elim kanda olsa kosarim.Sadece ikisi artik daha mesafeli birbirine.ikisi de hataliydi. Yillar sonra simdi bir evladimiz oldu. Affettin mi dersen? Hayir.panik atagi esime borçluyum. Tedavi goruyorum hala. Benim durumum daha kötü.Karsilastirma yaparak ayrilma dedim.Hakkinda hayirlisi olsun.Lütfen bu yazimi kalbinizle okuyun. Psikolojim hala saglam degil.
Ne abla ne koca silinmemis nsil yuzyuze bakiyonuzLut_ran .!.:Evet bir sure ayri kaldim sadece.Babama sigindim ama döve döve evden kovdu.Git dön kocana burda duramazsin dedi.Esimde pisman çok.Kat kat deger veriyor.Ablami ise silmedim.Canim kanim.Birsey olsa iki elim kanda olsa kosarim.Sadece ikisi artik daha mesafeli birbirine.ikisi de hataliydi. Yillar sonra simdi bir evladimiz oldu. Affettin mi dersen? Hayir.panik atagi esime borçluyum. Tedavi goruyorum hala. Benim durumum daha kötü.Karsilastirma yaparak ayrilma dedim.Hakkinda hayirlisi olsun.Lütfen bu yazimi kalbinizle okuyun. Psikolojim hala saglam degil.
Keske sizinle ilgili gercek hislerimi suan kelimelere dokebilsem.yalan soyluyosunuz yalancisiniz.Evet bir sure ayri kaldim sadece.Babama sigindim ama döve döve evden kovdu.Git dön kocana burda duramazsin dedi.Esimde pisman çok.Kat kat deger veriyor.Ablami ise silmedim.Canim kanim.Birsey olsa iki elim kanda olsa kosarim.Sadece ikisi artik daha mesafeli birbirine.ikisi de hataliydi. Yillar sonra simdi bir evladimiz oldu. Affettin mi dersen? Hayir.panik atagi esime borçluyum. Tedavi goruyorum hala. Benim durumum daha kötü.Karsilastirma yaparak ayrilma dedim.Hakkinda hayirlisi olsun.Lütfen bu yazimi kalbinizle okuyun. Psikolojim hala saglam degil.
Hiç işi yok cengizin , bu kadar yetenekliyse kitap yazsınhande öğretmendi kocası tarafından aldatılıyordu ve en son hamile olduğunu öğrenmişti.önce boşanıcam derken sonra kk kadınlarına döndü konu yemediğimiz hakaret kalmadı..meğer hande erkekmiş şu malum sözlüklerden gelip bizi işlettiğini sanan öküzün tekiymiş.kazen adını falan açıkladı fotosunu kimliğini açıkladı.gerçek adı cengizmiş aslında. o konuda sayfalarca sürmüştü 1-2 ay neredeyse.
ee fark ne biz de seni ayrıldı sanıyorduk.Bosandim yazmadim ben.Ayrildim yazdim.
Bu dediginiz gerçek olsun o kadar isterdim ki.Hayat acilarla dolu bir yer. Allah kimseye yasatmasin.Varsin adimiz yalanciya çiksinKeske sizinle ilgili gercek hislerimi suan kelimelere dokebilsem.yalan soyluyosunuz yalancisiniz.
Bosandim yazmadim ben.Ayrildim yazdim.
ya ayrıldım deyip ablasıyla flörtleşen adama bir de çocuk yapmış bunun adı grubal enfeksiyon değil de ne yaKeske sizinle ilgili gercek hislerimi suan kelimelere dokebilsem.yalan soyluyosunuz yalancisiniz.
çok tuhaf gerçekten.konu sahibiyle bir ilgisi var bu üyenin bir şekilde.Lutran sussa herkes sakinleşecek
Cinsel bişey yoksa abla ve eş her türlü şeyi yapabilir mi yani, çok tuhaf konuşuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?