- 20 Mayıs 2013
- 30.143
- 19.955
- 248
- Konu Sahibi sevmesendebeni
- #1.781
arkadaşlar son durum ne gelişme var mı
Konu sahibi gelmedi
Lutranın hikayeleri var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar son durum ne gelişme var mı
Ama cevapların çok klişe , bak burda bir sonanda var o da buna çok benzer bir olay yaşamış onun yazdıkları su götürmez gerçek kadın gibi düşünüp kadın gibi yazıyor ama sen erkek gibi düşünüp kadın gibi yazmaya çalışıyor gibisin yine de yazdıkların doğruysa Allah aklını korusun çocuğunu sağlıkla büyütmeni nasib etsinBu dediginiz gerçek olsun o kadar isterdim ki.Hayat acilarla dolu bir yer. Allah kimseye yasatmasin.Varsin adimiz yalanciya çiksin
Igrenc ötesi beynim kalbim vicdanim neremle okusam kusarim.
Ablani banyo yaparken dikizleyen adamın koynuna girip bir de çocuk yapmışsın. Zerre uzulmedim senin için.
Lütfen kadın olma Lut-ran konu sahibinin kocasi ol. Böyle bir kadının var olduğunu bilmek korkunç
Evet tesekkür ederim.Ben artik konuya dahil olmak istemiyorum. Arkadaslar rahatsiz oldular. Konu sahibinin Allah yardimcisi olsun.Daha fazla yazip konunun boyutunu degistirmeyeyim. Son sözüm nasill affettin ayy deyip kinayanlar, kinadiginizi yasamadan ölmeyin.Cinsel bişey yoksa değil de, eşi konu sahibinin ablasına cinsel anlamda bişe hissetmiyor olabilir demek istedi bence. Mesela kendi boşadığı kocası ablasını çıplak halde görmek için çabalamış yani arzulamış ama bu konuda byle bir ispat yok demek istiyor ve ben kötü tepki vermek istemiyorum lutrana. Bir yönden de haklı olabilir. Aslında hata en başta. İspat ediebilirdi varsa
olmaz mı konu sahibinin ailesi siteye doluştu tahminimizce..........arkadaşlar son durum ne gelişme var mı
yalnız yaşadıklarınızın faturasını yine siz ödüyorsunuz. kendi yarattığınız olaylar dahilinde.Bu dediginiz gerçek olsun o kadar isterdim ki.Hayat acilarla dolu bir yer. Allah kimseye yasatmasin.Varsin adimiz yalanciya çiksin
Host deriz o zaman canım biz de :)Dikiz deyince kızıyo, beddua ederim diye tehdit ediyo
Konu sahibi herkesi silip başka şehire tayin isteyecek.
Ondan daha çok ona benzer hikaye yaşadım boşandım o yüzden üye oldum diye girizgahla başlayıp
Aman canım kocanı boşayıp ta ablanı sevindirme kocana sarıl diyen bir üye ile kalakaldık
Kısaca durum bu
Son
Evet tesekkür ederim.Ben artik konuya dahil olmak istemiyorum. Arkadaslar rahatsiz oldular. Konu sahibinin Allah yardimcisi olsun.Daha fazla yazip konunun boyutunu degistirmeyeyim. Son sözüm nasill affettin ayy deyip kinayanlar, kinadiginizi yasamadan ölmeyin.
Ablanla esin oynasti.sen adami ablani gozetlerken yakalin.baban seni dovdu atti kocaya.sende baska cozum bulamadin kocaya dondun.ama ablan hala canin kanin.bisey olsa kosarsin.bunlar gercekse yalanci degil midesizsin.keske bi tukurme iconu olsaydi.Bu dediginiz gerçek olsun o kadar isterdim ki.Hayat acilarla dolu bir yer. Allah kimseye yasatmasin.Varsin adimiz yalanciya çiksin
Konuyu bulamadım Konunun adı neydi ki?hande öğretmendi kocası tarafından aldatılıyordu ve en son hamile olduğunu öğrenmişti.önce boşanıcam derken sonra kk kadınlarına döndü konu yemediğimiz hakaret kalmadı..meğer hande erkekmiş şu malum sözlüklerden gelip bizi işlettiğini sanan öküzün tekiymiş.kazen adını falan açıkladı fotosunu kimliğini açıkladı.gerçek adı cengizmiş aslında. o konuda sayfalarca sürmüştü 1-2 ay neredeyse.
ama sen yine belden aşağı vuruyorsun. her insanın hayatında yanlış dönemler olabilir, yanlış seçimlerin doğurduğu yanlışlar olabilir. sen yanlış bir adam seçmişsin, ve kendi ablanı banyoda izlerken görmüşsün, sen bu insanla devam ediyorsun eğer hatayı devam ettiren tek kişi oluyorsun. ve şimdi de tutup "kınadığınızı yaşamadan ölmeyin" demek son derece yersiz. Bu adamla devam ederken bizim bir katkımız var mı? Belki şuan da da buna benzer şeyler yaşıyorsun belki yaşayacaksın ama kendi seçimini devam ettiriyorsun bunu bil.Son
Evet tesekkür ederim.Ben artik konuya dahil olmak istemiyorum. Arkadaslar rahatsiz oldular. Konu sahibinin Allah yardimcisi olsun.Daha fazla yazip konunun boyutunu degistirmeyeyim. Son sözüm nasill affettin ayy deyip kinayanlar, kinadiginizi yasamadan ölmeyin.