• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim ve ablam..

Bu dediginiz gerçek olsun o kadar isterdim ki.Hayat acilarla dolu bir yer. Allah kimseye yasatmasin.Varsin adimiz yalanciya çiksin
Ama cevapların çok klişe , bak burda bir sonanda var o da buna çok benzer bir olay yaşamış onun yazdıkları su götürmez gerçek kadın gibi düşünüp kadın gibi yazıyor ama sen erkek gibi düşünüp kadın gibi yazmaya çalışıyor gibisin yine de yazdıkların doğruysa Allah aklını korusun çocuğunu sağlıkla büyütmeni nasib etsin

Igrenc ötesi beynim kalbim vicdanim neremle okusam kusarim.

Ablani banyo yaparken dikizleyen adamın koynuna girip bir de çocuk yapmışsın. Zerre uzulmedim senin için.

Lütfen kadın olma Lut-ran konu sahibinin kocasi ol. Böyle bir kadının var olduğunu bilmek korkunç

Dikiz deyince kızıyo, beddua ederim diye tehdit ediyo

Son
Cinsel bişey yoksa değil de, eşi konu sahibinin ablasına cinsel anlamda bişe hissetmiyor olabilir demek istedi bence. Mesela kendi boşadığı kocası ablasını çıplak halde görmek için çabalamış yani arzulamış ama bu konuda byle bir ispat yok demek istiyor ve ben kötü tepki vermek istemiyorum lutrana. Bir yönden de haklı olabilir. Aslında hata en başta. İspat ediebilirdi varsa
Evet tesekkür ederim.Ben artik konuya dahil olmak istemiyorum. Arkadaslar rahatsiz oldular. Konu sahibinin Allah yardimcisi olsun.Daha fazla yazip konunun boyutunu degistirmeyeyim. Son sözüm nasill affettin ayy deyip kinayanlar, kinadiginizi yasamadan ölmeyin.

Evet bir sure ayri kaldim sadece.Babama sigindim ama döve döve evden kovdu.Git dön kocana burda duramazsin dedi.Esimde pisman çok.Kat kat deger veriyor.Ablami ise silmedim.Canim kanim.Birsey olsa iki elim kanda olsa kosarim.Sadece ikisi artik daha mesafeli birbirine.ikisi de hataliydi. Yillar sonra simdi bir evladimiz oldu. Affettin mi dersen? Hayir.panik atagi esime borçluyum. Tedavi goruyorum hala. Benim durumum daha kötü.Karsilastirma yaparak ayrilma dedim.Hakkinda hayirlisi olsun.Lütfen bu yazimi kalbinizle okuyun. Psikolojim hala saglam degil.

ee lutran buradan çıkan ne. boşan boşan demeyin deyip durdun. sen mecburen geri dönmüşsün. çünkü baban kabul etmemiş.dövmüş vs. sanırım maddi olarak tek başına kalacak durumun yoktu. geri döndün.
ki bunu herkes hazmedemez.
geri dönmez. gider kadın sığınma evine sığınır orada yaşar ama ablasını banyoda çıplak gözetleyen şerefsize dönmez.
bunu normalleştirme. sende yanlış yapmışsın.
hata var hata var. 2side hatalıydı insanlar hata yapar olayına getirme
affedilecek hata var. birde affedilmeyecek. ki bu bence hata falan değil.
hata istemeden yapılır. bunun istemeden olması söz konusumu. değil.
durumum hala kötü diyorsun.panik atağım diyorsun yaşadıklarından dolayı.psikolojim hala kötü diyorsun ve kalkıp bu duyguları ve senin bu ruh halini yaşaması için konu sahibini teşvik ediyorsun.
ben yaşııyorum bu acıyı herkes yaşasın psikolojisi sanırım bu.
senin, bunu yaşayana iyilik yapmak için tam tersini demen gerekirken, bunu öneriyorsan, sadece bencilliktir bu.
ben yaşadım bunu hala acı duyuyorum oda yaşasın. . oda psikolojisini mahvetsin demektir bu.

Bu dediginiz gerçek olsun o kadar isterdim ki.Hayat acilarla dolu bir yer. Allah kimseye yasatmasin.Varsin adimiz yalanciya çiksin
yalnız yaşadıklarınızın faturasını yine siz ödüyorsunuz. kendi yarattığınız olaylar dahilinde.
bunun adı kader değil, "kendim ettim kendim buldum" dur.

Lut_ran arkadasim iyimisin? ayrilmis ailenin evine gitmissin baban seni döve döve gönderdi
cinsel birliktelik yasadiklari halde biri senin kanin canin digeri cocugunun babasi olmus
tamam olabilir ama farkindamisin iyi degilsin?
yaralarim kanamasin konusturmayin beni diyorsun
panik atagim var diyorsun
hala unutamiyorum diyorsun
e konu sahibi senin gibimi olsun? cinsellik yasamadiklarini nerden biliyorsun
iki sarhos basbasa ne yapabilir? ask sarkilari slowlar ayak uzatmalar kucaga yatmalar
yasamis biri olarak olmadi bu yazdiklarin gercekten

Evet bir sure ayri kaldim sadece.Babama sigindim ama döve döve evden kovdu.Git dön kocana burda duramazsin dedi.Esimde pisman çok.Kat kat deger veriyor.Ablami ise silmedim.Canim kanim.Birsey olsa iki elim kanda olsa kosarim.Sadece ikisi artik daha mesafeli birbirine.ikisi de hataliydi. Yillar sonra simdi bir evladimiz oldu. Affettin mi dersen? Hayir.panik atagi esime borçluyum. Tedavi goruyorum hala. Benim durumum daha kötü.Karsilastirma yaparak ayrilma dedim.Hakkinda hayirlisi olsun.Lütfen bu yazimi kalbinizle okuyun. Psikolojim hala saglam degil.

değdi mi peki canım .hastalık dert sahibi olmuşssun.
baban yüzünden eşini ve ablanı affetmek zorunda kalmışssın.
kendini mecburen harcamışssın.
bu mesajınla ayan beyan ortada iken hala ayrılma diye öneride bulunuyorsun.
aklın çok karışık senin

Konu sahibi herkesi silip başka şehire tayin isteyecek.

Ondan daha çok ona benzer hikaye yaşadım boşandım o yüzden üye oldum diye girizgahla başlayıp
Aman canım kocanı boşayıp ta ablanı sevindirme kocana sarıl diyen bir üye ile kalakaldık

Kısaca durum bu

Ben takipteyim, özet isteyen bir arkadaşa dedim onu ;) Ama yarından sonra benim de nete girmem zorlaşacak, konu kapanıp gittikten sonra okurum artık ne oldu ne bitti...

Son

Evet tesekkür ederim.Ben artik konuya dahil olmak istemiyorum. Arkadaslar rahatsiz oldular. Konu sahibinin Allah yardimcisi olsun.Daha fazla yazip konunun boyutunu degistirmeyeyim. Son sözüm nasill affettin ayy deyip kinayanlar, kinadiginizi yasamadan ölmeyin.

ve işte beklenen cevap da geldi..o sözü başka bir arkadaş söylemişti geçtik orayı..

ben senin yaşadığın bu şeyi kınarım kusura bakma,eğer doğruysa kusulacak bi şey..ablanla kocanı yakala biri canım diğeri kanım de devam et bir de çocuk yap sonrada kınamaktan bahset!

Ablanla esin oynasti.sen adami ablani gozetlerken yakalin.baban seni dovdu atti kocaya.sende baska cozum bulamadin kocaya dondun.ama ablan hala canin kanin.bisey olsa kosarsin.bunlar gercekse yalanci degil midesizsin.keske bi tukurme iconu olsaydi.

hande öğretmendi kocası tarafından aldatılıyordu ve en son hamile olduğunu öğrenmişti.önce boşanıcam derken sonra kk kadınlarına döndü konu yemediğimiz hakaret kalmadı..meğer hande erkekmiş şu malum sözlüklerden gelip bizi işlettiğini sanan öküzün tekiymiş.kazen adını falan açıkladı fotosunu kimliğini açıkladı.gerçek adı cengizmiş aslında. o konuda sayfalarca sürmüştü 1-2 ay neredeyse.
Konuyu bulamadım:KK12: Konunun adı neydi ki?

Bayanlar ben bu WC olayini okumamisim bastan beri takip ediyordum ama kacirmisim. Ablayla konu sahibinin esimi WC te gidip uzun sure kalmislar biri yazabilirmi?

Lut_ran Lut_ran da ben yaşadım herkes yaşasın kafası var şayet konu sahibinin cibilliyetsiz kocası değilse..Ablamız yok olsa da kanında bozukluk yok,Allah muhafaza olsaydı da sizin veremediğiniz tepkileri verecek kadar kudretimiz var..birde temel prensip bedduaya açık ara koşuyorlar hatta depar atıyorlar bu tarz üyeler..gülüyorum.

Son

ama sen yine belden aşağı vuruyorsun. her insanın hayatında yanlış dönemler olabilir, yanlış seçimlerin doğurduğu yanlışlar olabilir. sen yanlış bir adam seçmişsin, ve kendi ablanı banyoda izlerken görmüşsün, sen bu insanla devam ediyorsun eğer hatayı devam ettiren tek kişi oluyorsun. ve şimdi de tutup "kınadığınızı yaşamadan ölmeyin" demek son derece yersiz. Bu adamla devam ederken bizim bir katkımız var mı? Belki şuan da da buna benzer şeyler yaşıyorsun belki yaşayacaksın ama kendi seçimini devam ettiriyorsun bunu bil.

baba istemediği için dönmüşsün diye bir durum yok,bu insan 10 yaşında çocuk değil.eli tutan,gözü gören biri en azından öyle olduğunu tahmin ediyorum yeni bir boyut eklenmezse.çalışabilecek biri..çocuğu da yokmuş o zaman.asla bu iğrençliğe devam etmek durumunda değilmiş.

burada ne kadın hikayeleri okuyoruz hayran kalıyoruz onlara.

Back