- 19 Mayıs 2011
- 10.944
- 9.686
- 248
- Konu Sahibi sevmesendebeni
-
- #1.661
siz bir de yaşamışsınız benzer olayı nasıl yazarsınız bunları aklım almıyor..Ablasinin amaci onlari ayirmak. Kina yaktirmasin diye. Sanki sevismisler mi? Cinsel bisey mi olmusta ayrilsin? Dusman mi sevindirsin ki?Ha o sarkiyii ablasi degilde kocasi gondermis olsaydi hemen ayrilmaliydi. Ama bunlar en fazla gece içki alemi ve saçma sapan muhabbet döndurmusler.
seni de okursa artık konu sahibinin aklı iyice karışacak.Ablasinin amaci onlari ayirmak. Kina yaktirmasin diye. Sanki sevismisler mi? Cinsel bisey mi olmusta ayrilsin? Dusman mi sevindirsin ki?Ha o sarkiyii ablasi degilde kocasi gondermis olsaydi hemen ayrilmaliydi. Ama bunlar en fazla gece içki alemi ve saçma sapan muhabbet döndurmusler.
Ablasinin amaci onlari ayirmak. Kina yaktirmasin diye. Sanki sevismisler mi? Cinsel bisey mi olmusta ayrilsin? Dusman mi sevindirsin ki?Ha o sarkiyii ablasi degilde kocasi gondermis olsaydi hemen ayrilmaliydi. Ama bunlar en fazla gece içki alemi ve saçma sapan muhabbet döndurmusler.
yahu masaj olayına bakışınızla da beni bitirdiniz ...benim eniştem abim gibidir,2 sene kadar da beraber yaşadım ablamlarla.eniştemin sırtı tutulur genelde,kiloludur da biraz..benim parmaklarım güçlüdür eski sporcu olduğum için,omuzlarına masaj yaparım..ama kütür kütür ,hamamcı teyzeler gibi...illa romantik masaj anlaşılmasın...
ne günlere geldik,insan ablasına eniştesine güvenemezse ne bok yesin..
gerçi bunun günle falan da ilgisi yok bence,tamamen kişlikle alakalı ayrıca eskiden de çok varmış ama bu kadar paylaşma ortamı omadığından bilinmiyormuş diye düşünüyorum..emin değilsem de böylw
Hee doğru bu konuda mağdur abla gözetleyen kocasıymış.
Kafam karıştı boşanma deyince :) Konu sahibide yatakda bassın öyle mi ayrılsın? İlla bi basma mı olmalı yani arkadaşa göre
neredeyse sizin üyelik alarak siteye giren konu sahibinin eşi yada annesi filan oldugunuzu düşüneceğimAblasinin amaci onlari ayirmak. Kina yaktirmasin diye. Sanki sevismisler mi? Cinsel bisey mi olmusta ayrilsin? Dusman mi sevindirsin ki?Ha o sarkiyii ablasi degilde kocasi gondermis olsaydi hemen ayrilmaliydi. Ama bunlar en fazla gece içki alemi ve saçma sapan muhabbet döndurmusler.
ne flördü ya sevişmediklerini nerden biliyoz bence kesin o da olmuşturbayılazaam
hımm ille sevişme olmalı yani ayrılmak için? konuyu okudun mu arkadaşım? diyoruz ki birisi ablası diğeri kocası,flört ediyorlar..
off daraldım
Ablasinin amaci onlari ayirmak. Kina yaktirmasin diye. Sanki sevismisler mi? Cinsel bisey mi olmusta ayrilsin? Dusman mi sevindirsin ki?Ha o sarkiyii ablasi degilde kocasi gondermis olsaydi hemen ayrilmaliydi. Ama bunlar en fazla gece içki alemi ve saçma sapan muhabbet döndurmusler.
yahu masaj olayına bakışınızla da beni bitirdiniz ...benim eniştem abim gibidir,2 sene kadar da beraber yaşadım ablamlarla.eniştemin sırtı tutulur genelde,kiloludur da biraz..benim parmaklarım güçlüdür eski sporcu olduğum için,omuzlarına masaj yaparım..ama kütür kütür ,hamamcı teyzeler gibi...illa romantik masaj anlaşılmasın...
ne günlere geldik,insan ablasına eniştesine güvenemezse ne bok yesin..
gerçi bunun günle falan da ilgisi yok bence,tamamen kişlikle alakalı ayrıca eskiden de çok varmış ama bu kadar paylaşma ortamı omadığından bilinmiyormuş diye düşünüyorum..emin değilsem de böylw
Özler tabi, Her eve lazım sapık bir koca. Hayret birşey ya, bu konu da herşeye bakış açım bir anda değişti, konu yeterince iğrenç değilmiş gibi içinde dönen muhabbetlerde ayrı olayTabi eniştesinden masaj isteyen akıllı da abla...
Bilmiyorum ki, bence bu arkadaş eşini özlüyor ve ayrıldığına pişman gibi...
Özler tabi, Her eve lazım sapık bir koca. Hayret birşey ya, bu konu da herşeye bakış açım bir anda değişti, konu yeterince iğrenç değilmiş gibi içinde dönen muhabbetlerde ayrı olay
Sonuç olarak eşinden ayrıldın mı beraber misin?
Şok almak elde degil arkadaşım eşin ablana nasıl masaj yapar sende öyle bakıyosun ay valla bana geldiler hem konu sahibi hem lutran arkadaş bu yaşananlara nasıl musade ettiniz anlamak imkansız ben kocamı sevmiyo bile olsam öldürümek kadar nefret bile ediyo olsam vallahide billahide gözümün önünde olanlari kaldıramam sizin sessizliginize nedemeli bilmiyorumlut-ran
Bir gece uyurken baktim ki esim yanima gelmiyor...Nerdesin diye sordum...Ablan masaj istedi beli ve ayaklari çok agriyirmus dedi...Sabah oldu ablama sordum. Gece naptiniz dedim? Hiccc enistem masaj yapmak istedi dedi...iyi geldi sagolsun dedi.Yutkundum bisey diyemedim. Sonra baska birgün mutfakta yemek hazurliyordum.Ablam bizde kaliyordu.Benden bornoz istedi banyoya girdi. Ben de mutfakta oyalanirken bi bakayim birseye ihtiyaci var midir niyetiyle koridora dogru ilerledim. Esim ablami kapida gözetliyordu.....Dünyam basima yikildi. Beni görünce aaa ben sen içerdesin saniyordum dedi... Ben görcegimi gormustum tabi...Aylarca kendime gelemedim. Ve ayrildim..
bu mesaj nereden çıktı.lut-ran yazıp sonra editledin mi.gerçekten sana mı ait bu mesaj.
ayrıca konuyu tam bilmeden yorum yapıyorsun.
sen bu kadar yaşanmışlık üzerine eşinden ayrılmışsın ama konu sahibine eşine sıkı sarıl diyosun.
ciddi aklım karıştı
konya ovası?merak ettim cidden konyalıyım ya
böyle yazınca garip oluyor belki ama ilişkileri görmek lazım..mesela ailemdeki erkekler diyorsun ya,o da benim ailemdeki erkeklerden birisi.yaşadıüım şehirde anne babam ,kv,kp ve ablamlar var..başka da kimsemiz yok..zatne eniştem de eşimin kuzeni..ayyy ne çok ayrıntı verdim ben de..tabbi herkesin kendi bakış açısı guartacım ancak ailemdeki erkekler dışında kimseye masaj yapmam-yaptırmam.hoşlanmıyorum ve doğru bulmuyorum canım ama tabii bu benim için böyle.ayrıca babasının kızına bile tecavüz ettiği bir dünyada evet kimseye güvenim yok maalesef.
konya ovası?merak ettim cidden konyalıyım ya
böyle yazınca garip oluyor belki ama ilişkileri görmek lazım..mesela ailemdeki erkekler diyorsun ya,o da benim ailemdeki erkeklerden birisi.yaşadıüım şehirde anne babam ,kv,kp ve ablamlar var..başka da kimsemiz yok..zatne eniştem de eşimin kuzeni..ayyy ne çok ayrıntı verdim ben de..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?