- Konu Sahibi sevmesendebeni
- #1.401
anneyi babayıda unutmayalım ama.Biri şu kadının kocasını, ablasını, eniştesini şuraya getirsin de dışardan nasıl göründüklerini görsünler!
Belki azıcık insanlıkları akıllarına gelir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
anneyi babayıda unutmayalım ama.Biri şu kadının kocasını, ablasını, eniştesini şuraya getirsin de dışardan nasıl göründüklerini görsünler!
Belki azıcık insanlıkları akıllarına gelir
O ortamda var ya,
Anneye dönüp "hani sen bana hak vermiştin, ablam kocama asılıyordu?"
Eşe dönüp "hani sen bana -evet asılıyor ama yuvası yıkılmasın diye ses çıkarmıyorum- demiştin?" diyecekti konu sahibi... Tam herkesin ipliğini pazara çıkarma zamanıymış aslında. Hepsi abladan korkuyor, hepsi... Yuh olsun o aileye...
Sansür koy kardeşAnnesi takip et demedi mi eşi evet dedi bu abla hep bölebyapmış etmiş bence çirkefliğe vurmuş işi sıyırmış
Ama kocası malın önde gideni bunun ya bişe dicem banlanıcam o olacak töbe töbe
Bence yapmıştır ya, zaten battı balık yan giderCidden niye bunu yapmamış ki konu sahibi susarak kendine ediyor diğerlerinin ekmeğine de yağ sürüyor.
anneyi babayıda unutmayalım ama.
Bence yapmıştır ya, zaten battı balık yan gider
Hepsini yüzlerine vurmak lazımdı
Ablanın kocası da zaten adeta Konya ovası. Ben böyle genişlik ne gördüm ne duydum.
bence aralarinda bisey yasandi, simdi koca agzini acsaydi abla herseyi dökecekti ama krndini aklayip busefer hepsini kocanin üstüne atacakti, onu demek istedim...Neyden korkabilir ki, Bu güne kadar görmediğim bir genişlik var ortada çok rahat neyse kızım sen boşan ablan evlensin de diyebilirler. Kocasıda seve seve çıkar aradan
Yok canım hak veriyorum ben sana da, kocaya söylüyorum korkması için sebep yok, herkes "extra large". Bu ailenin kadıramayacağı şey yok.Ben
bence aralarinda bisey yasandi, simdi koca agzini acsaydi abla herseyi dökecekti ama krndini aklayip busefer hepsini kocanin üstüne atacakti, onu demek istedim...
Babaniz ve anneniz durumun farkinda ama olayi ortmek icin sana yuklenmis nasil olsa senin geri donecegini bildigi icin, ablanin huyunu bildigi icin, konunun uzayip iki aileninde yikilmamasi icin ama farkinda degiller yuva yapiyim derken yuva yikiyorlar zaten ablanla enistenin bi yuvasi yok bu belli, enisten oyle terbiyesiz bi adam ki arkadaslarimada sakalar yapiyo diyo, bence belliki enistende ablani aldatiyor oda bu durumdan memnun rahat hareket edebiliyo ama olan sana oluyo ASLAA AMA ASLA donmemelisiniz bu sansi ablana enistene esine babana annene asla verme kararinizda durun! durmazsaniz bu sizin sucunuz olur.şu an çıkmam gerek arkadaslar..desteğiniz için teşekkürler..sonra konuşuruz yine.bir avukatla görüşmem gerek evden ayrılma durumumu falan sorcam suçlu duruma düşer miyim diye.izin aldım.görüşürüz.
ailesi bence yanlış anlama var sanıyor küçük kızı kıskançlık krizine girdi ablasını karalıyor diye düşünüyorlar
yani adam büyük kızım küçük damadımla aşnefişne yapmış ama saklayalım kızda evine dönsün demiyor. belli ki ahlaksız ablası kandırmış anne babasısnı
Pisman degil misiniz sessiz kaldiginiza?.. sizde onlarin acik verip sizi sirtinizdan vurmasini mi beklediniz? izlediniz yani oylece onlari.. ve susup kaldiginiz icinde pisman degilsiniz...
siz kendi kendinize eziyet mi ettirmek istediniz yani ben sahiden sizi anlamadim kusura bakmayin..
madem sirtinizdan vuracaklarini biliyordunuz, sustugunuz icin pisman da degilsiniz ..o zaman niye bu kadar sok oldunuz ki bu yasananlara bende bunu merak ettim..
Sizde oylece durup onlarin sizi vurmasini beklediniz yani... ?
annesi enişteye yollasın bakalım o şarkıyı. baba ne yaparYuhhh yaa. Bence şehirden ayrılmadan önce git annene babana olayi detaylica anlat ayagini üstüne atmasi el tutmasi vs hepsini anlat ben sustum önce sizin gibi düşündüm ama artik son şarki beni cildirttti sözlerini oku bu kardeşçemi de evet derlerse empati yaptir annem baskasina yada babam baskasina bu sarkiyi yollasa kkardeşçe mi diye dusunceksiniz de hala ayni kanidalarsa da artik pes de CIK ya o ne öyle sinirden basim agridi
O ortamda var ya,
Anneye dönüp "hani sen bana hak vermiştin, ablam kocama asılıyordu?"
Eşe dönüp "hani sen bana -evet asılıyor ama yuvası yıkılmasın diye ses çıkarmıyorum- demiştin?" diyecekti konu sahibi... Tam herkesin ipliğini pazara çıkarma zamanıymış aslında. Hepsi abladan korkuyor, hepsi... Yuh olsun o aileye...
Bendende selam yollasaydın der sankiannesi enişteye yollasın bakalım o şarkıyı. baba ne yapar