• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim ve ablam..

O ortamda var ya,
Anneye dönüp "hani sen bana hak vermiştin, ablam kocama asılıyordu?"
Eşe dönüp "hani sen bana -evet asılıyor ama yuvası yıkılmasın diye ses çıkarmıyorum- demiştin?" diyecekti konu sahibi... Tam herkesin ipliğini pazara çıkarma zamanıymış aslında. Hepsi abladan korkuyor, hepsi... Yuh olsun o aileye...

Cidden niye bunu yapmamış ki konu sahibi susarak kendine ediyor diğerlerinin ekmeğine de yağ sürüyor.

Annesi takip et demedi mi eşi evet dedi bu abla hep bölebyapmış etmiş bence çirkefliğe vurmuş işi sıyırmış

Ama kocası malın önde gideni bunun ya bişe dicem banlanıcam o olacak töbe töbe
Sansür koy kardeş:KK53::KK53:
Burda neler neler diyoruz hele ben biraz daha okursam kaptırıp gidecem:rolleyes::rolleyes:

beterin beteri var diye boşa söylenmemiş...yabancı biriyle eşler aldatıyor bunun sonucu boşanmalar oluyor.bir daha kimse kimseyi ne görüyor ne muhattap olunuyor herkes yolunu çiziyor...ama böyle bir durumda maalesef aile içinde olduğu için heleki kardeş abla vb...ne kadar kopar ki insan küsebilir konuşmayabilir ama anne var baba var hastalık ölüm düğün bayram seyran var.bir şekilde yanyana gelinicek bu çok kötü bir durum...böyle bir durumu hani denir ya elalem diye onlara anlatmakta mesele yabancı olsa eşim beni aldattı ve bitti denir...çok zor gerçekten zor,abla olucak bu kişiye ancak şu denir hoş başka şeyler denir de burda bunu söyleyeyim.tamda YILANMIŞ ...

Ben
Neyden korkabilir ki, Bu güne kadar görmediğim bir genişlik var ortada çok rahat neyse kızım sen boşan ablan evlensin de diyebilirler. Kocasıda seve seve çıkar aradan:KK51:
bence aralarinda bisey yasandi, simdi koca agzini acsaydi abla herseyi dökecekti ama krndini aklayip busefer hepsini kocanin üstüne atacakti, onu demek istedim...:ssz:

Çok üzüldüm son gelişmelere. Kendini sakın ezdirme o ailen olacak insanlara... Ne diyim Allah yardımcın olsun. Ama o ablanın bi daha yüzüne bakma derim...

ya işte ispatlı delilli çıkmış olsaydın milletin karşısına şimdi elin kolun bağlı kıskanç kadın moduna sokamayacaklardı seni..
aile bile olsa her daim kanıtlı iş yapmak en mantıklısı..sen ne yaşadığını, hissettiğini biliyorsun,eminsin onun için artık ispat delil olayını aştım ama kararlı durman gerekiyor eğer geri dönüşün olursa bu sefer sen kabullenmiş olacaksın bu iğrençlikleri..

Ben

bence aralarinda bisey yasandi, simdi koca agzini acsaydi abla herseyi dökecekti ama krndini aklayip busefer hepsini kocanin üstüne atacakti, onu demek istedim...:KK14:
Yok canım hak veriyorum ben sana da, kocaya söylüyorum korkması için sebep yok, herkes "extra large". Bu ailenin kadıramayacağı şey yok.

şu an çıkmam gerek arkadaslar..desteğiniz için teşekkürler..sonra konuşuruz yine.bir avukatla görüşmem gerek evden ayrılma durumumu falan sorcam suçlu duruma düşer miyim diye.izin aldım.görüşürüz.
Babaniz ve anneniz durumun farkinda ama olayi ortmek icin sana yuklenmis nasil olsa senin geri donecegini bildigi icin, ablanin huyunu bildigi icin, konunun uzayip iki aileninde yikilmamasi icin ama farkinda degiller yuva yapiyim derken yuva yikiyorlar zaten ablanla enistenin bi yuvasi yok bu belli, enisten oyle terbiyesiz bi adam ki arkadaslarimada sakalar yapiyo diyo, bence belliki enistende ablani aldatiyor oda bu durumdan memnun rahat hareket edebiliyo ama olan sana oluyo ASLAA AMA ASLA donmemelisiniz bu sansi ablana enistene esine babana annene asla verme kararinizda durun! durmazsaniz bu sizin sucunuz olur.

ailesi bence yanlış anlama var sanıyor küçük kızı kıskançlık krizine girdi ablasını karalıyor diye düşünüyorlar
yani adam büyük kızım küçük damadımla aşnefişne yapmış ama saklayalım kızda evine dönsün demiyor. belli ki ahlaksız ablası kandırmış anne babasısnı

Babası o kadarını düşünebiliyor da küçük kızının durup dururken ablasına iftira atmayacağını bilmiyor mu?
Hiç mi düşünmüyor bu kız gözüyle görmese kulağıyla duymasa ablasına kocasına böyle iftira atar mı diye babalık analık,
tek çocuğuna sorgusuzca inanıp diğerinin düşüncelerini hiçe saymak değildir bana göre.

Pisman degil misiniz sessiz kaldiginiza?.. sizde onlarin acik verip sizi sirtinizdan vurmasini mi beklediniz? izlediniz yani oylece onlari.. ve susup kaldiginiz icinde pisman degilsiniz...
siz kendi kendinize eziyet mi ettirmek istediniz yani ben sahiden sizi anlamadim kusura bakmayin..
madem sirtinizdan vuracaklarini biliyordunuz, sustugunuz icin pisman da degilsiniz ..o zaman niye bu kadar sok oldunuz ki bu yasananlara bende bunu merak ettim..
Sizde oylece durup onlarin sizi vurmasini beklediniz yani... ?

Bir tarafta kocası bir tarafta ablası vardı. İlk hareketlerinde şüphelenmemiştir sonrakilerde ise ne yapacağını bilememiştir. Karşısındaki ABLASI, arkadaşı olsa yada başka bir kadın emin olun bu kadar susmazdı. Sevmesendebeni nin susması, acaba yanılıyor olabilirmiyim (hatta inşaAllah yanılıyorumdur )eteklerindeki taşları iyice döksünler, emin olayım, diyeydi. Ama hatası şu oldu; ilk yanlış hareketlerinde yüzlerine sert bir şekilde bunun yanlış olduğunu, bu şekilde samimi olunmayacağını söylemeliydi. Ama yapamadı..
Şimdi kanıtlamak imkansız, içinde bu kadar şüphe varken kalmasıda çok zor. Bunca zaman susmuştu 2 gün daha susup, kameraya alsaydı her şey çözülecekti aslında.

Yuhhh yaa. Bence şehirden ayrılmadan önce git annene babana olayi detaylica anlat ayagini üstüne atmasi el tutmasi vs hepsini anlat ben sustum önce sizin gibi düşündüm ama artik son şarki beni cildirttti sözlerini oku bu kardeşçemi de evet derlerse empati yaptir annem baskasina yada babam baskasina bu sarkiyi yollasa kkardeşçe mi diye dusunceksiniz de hala ayni kanidalarsa da artik pes de CIK ya o ne öyle sinirden basim agridi

Yuhhh yaa. Bence şehirden ayrılmadan önce git annene babana olayi detaylica anlat ayagini üstüne atmasi el tutmasi vs hepsini anlat ben sustum önce sizin gibi düşündüm ama artik son şarki beni cildirttti sözlerini oku bu kardeşçemi de evet derlerse empati yaptir annem baskasina yada babam baskasina bu sarkiyi yollasa kkardeşçe mi diye dusunceksiniz de hala ayni kanidalarsa da artik pes de CIK ya o ne öyle sinirden basim agridi
annesi enişteye yollasın bakalım o şarkıyı. baba ne yapar

O ortamda var ya,
Anneye dönüp "hani sen bana hak vermiştin, ablam kocama asılıyordu?"
Eşe dönüp "hani sen bana -evet asılıyor ama yuvası yıkılmasın diye ses çıkarmıyorum- demiştin?" diyecekti konu sahibi... Tam herkesin ipliğini pazara çıkarma zamanıymış aslında. Hepsi abladan korkuyor, hepsi... Yuh olsun o aileye...

Kesinlikle öyle..

Konu sahibi fazla sus pus
Ablası da bir o kadar cadoloz
Bu yüzden hep meydanı boş bulmuşlar zaten

Back