- 11 Mart 2011
- 1.432
- 262
- 363
- Konu Sahibi sevmesendebeni
-
alkolün de etkisiyle iyice cılkını çıkartmış ablan da eşin de.bi de işin şöyle bi iğrenç yanı var allahım çok utanıyorum bunları yazarken.
ablam eşime sırnaştıkça benim orda sinirimin bozulduğunu görüp
kafası güzel eşim yanıma geliyo ben seni cok seviyorum
gel öpiyim seni, benim gözüm senden baskasını görmez(aklınca ablama msj veriyo)
offf çok iğrenç çok.
bu arada şunu da ekleyim; bizim esimle bikac kez bosanma durumumuz oldu.
bu sürecte enistem ve ablam esimle görüstüler.
ablam esime bırak bosanırsa bosansın falan demis
engel olma gitsin demis.(ne çekiyosun, boşanamaz blöf yapıyo gibisinden)
ben de kameraya çekmesi taraftarıyım,en azından inkar edemezler,belki kendilerine çeki düzen verirler.ayrıca şu içki muhabbetlerine de son verilmeli,insanlar başka yeriyle içiyorlar demekkiFilmi artık kenardan izlemeyi bırakın ,ipleri elinize almanızın vakti gelmişte geçiyor bile, O yanlış anlar bu yanlış anlar diye düşünmeyin işler iyice ilerlemeden bu gidişe bir dur demeniz gerekiyor..
Aslında tüm bu anları kaydedebilseniz keşke ,sonrasında hepsinin kafası ayık iken izletip dışardan nasıl göründüğünü sorarınız
Yani en azından şunu yapmadınızmı.Ablanız ayık kafada iken ,abla sen içince sapıtıyon. Akşam kocama elim üşüyor elimi ısıt dedin farkındamısın ne yaptığının bile demedinizm i merak ediyorum..
evetneşe karaböcek gülden karaböcek
nazan öncel bilmemne öncel gibi mi ...
bende düşündüm aynısını..
ablan korkunç bir insan sizi nasıl aynı anne baba büyüttü? değer yargıları aile kavramı senin ve ablanın çok farklı eşinin düzgün bir adam olduğuna inanıyorsan evliliğine devam et ablanı hayatından çıkart ama eşin de doğru bir tip değil senin için çok üzüldüm, bu olay devam ederse içkiliydik yatmışız farkında değildik muhabbetine dönecekeşim şöyle suçlu net bir tavır sergilemiyor bunların hepsi gözümün önünde oluyor mesela ablam eşimin elini tuttuğunda eşim çekiyor ablam "o el çekme ne öyle" falan yapıyor, hiçbir zaman eşim ablama dokunmuyor sürekli yapan ablam ama eşim de dediğim gibi napıyosun sen ya demiyor
Bu arada dipnot olarak ablam ayıkken bunların hiçbiri olmuyor.Yani en azından bu kadar olmuyor.
Atladığım pek çok detay daha var.Şimdi ne yapmalıyım bilmiyorum, nası davranmalıyım, sizce bu olanlar her zaman birinin birinden hoşlandığının göstergesi midir..?eğer farklı bir bakış açısı varsa bilmek istiyorum, beni yanlış düşündüğüme, fesat olduğuma inandırın lütfen
ablan alacak senin kocayı kafasına koymuş!!!bi de işin şöyle bi iğrenç yanı var allahım çok utanıyorum bunları yazarken.
ablam eşime sırnaştıkça benim orda sinirimin bozulduğunu görüp
kafası güzel eşim yanıma geliyo ben seni cok seviyorum
gel öpiyim seni, benim gözüm senden baskasını görmez(aklınca ablama msj veriyo)
offf çok iğrenç çok.
bu arada şunu da ekleyim; bizim esimle bikac kez bosanma durumumuz oldu.
bu sürecte enistem ve ablam esimle görüstüler.
ablam esime bırak bosanırsa bosansın falan demis
engel olma gitsin demis.(ne çekiyosun, boşanamaz blöf yapıyo gibisinden)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?