eşim ve ablam..

İlle birbirlerine bişey hissetmeleri gerekmiyoki yani böyle bişey olmasda ablan bukadar rahat davranamaz davranmamalı olmaz yani ben sinir oldum valla seni düşünemiyorum

herzaman önce kendı aılem derim..

ablam,aıleme zarar veriyor ise hayatımdan uzak tutarım..

bu arada aralarında henüz bısey yok belli ki,olsaydı hareketlerını kısıtlardı,belli olmasın diye

alkolün de etkisiyle iyice cılkını çıkartmış ablan da eşin de.
uzak durun bir müddet.
bu nedir ya.
valla dünyayı başlarına yıkarım ben olsam.
herşeyin bir sınırı var.
ohh içeyim içeyim sapıtayım var mı böyle laçkalık.
eşin de suçlu ablan da.

Ben olsam kendi kendimi yemek yerine eşim ve ablamı alıp konuşurdum bu durumu. Ablanız için çok geniştir, evli ama iş arkadaşıyla sinemaya gider diyorsunuz. Bu profildeki bir kadın yani rahat bir kadın eşinize de gönül rahatlığıyla böyle davranabilir, yapısı bu belli ki. Alkol alınca bu davranışları daha da artıyor da olabilir. Ayrıca dönemdaşlar filan yazmışssınız siz de 18 değilsiniz ki gayet yaşınızı almış bir kadınsınız. Bence ablanız ve eşinizle konuşun rahatsızlığınızı belirtin. Bu görüşmelere de bir son verin evliliğinizin selameti açısından.

Filmi artık kenardan izlemeyi bırakın ,ipleri elinize almanızın vakti gelmişte geçiyor bile, O yanlış anlar bu yanlış anlar diye düşünmeyin işler iyice ilerlemeden bu gidişe bir dur demeniz gerekiyor..
Aslında tüm bu anları kaydedebilseniz keşke ,sonrasında hepsinin kafası ayık iken izletip dışardan nasıl göründüğünü sorarınız
Yani en azından şunu yapmadınızmı.Ablanız ayık kafada iken ,abla sen içince sapıtıyon. Akşam kocama elim üşüyor elimi ısıt dedin farkındamısın ne yaptığının bile demedinizm i merak ediyorum..

Canim umarim yanlis anliyorsun biz kadinlar bazen gereksiz kiskancliklara giriyoruz,bizimde boyle bir ortamimiz vardi akrabayiz sizin gibi onun esiyle ben cok kafayiz ama ablan gibi kalkip dans etmedik yada hic ten temasina kardesce bile girmedik hatta bana belkiimm kiz biz seninle gune girek bunlar cok sikici felan derdi esi guleriz sohbtler havada ucusurdu taki birgun sen onun cocuklariyla ilgilen diyene kadar benim 2 cocugum var onun tek bir yere gidiyorduk benin esim yok kucaklamak istedi cocuklardan birini yardim amacli oda oyle dedi o oldu dedim hakli biz kardes gozuylede gorsek kadin kocasini kiskanma hakki var o oldu bir daha o tarz ortama girmedim onlarla..senin ablan abartmis bir erkekle bir kadin bence dans sohbet bahanesiyle bile olsa ten temasina girmemeli kocana kiskandigini belirtme ama bir daha o ortama sokma bu senin hayatin neler goruyoruz lutfen bir sure ara ver gorusmeye sonrada ara ara gorus en dogrusu bu bence..

Her şeyin bir seviyesi olmalı hayatta. İlişkiler de ölçülü olmalı. Yarın birgün çok sarhoştum karıcım diye yanınıza gelmeden önce kesin bir çizgi çekmeniz lazım. Yani bu ne sabırdır? Ben olsam haddini çoktan bildirmiştim öyle ablaya da kocaya da. İçmeyi bilmeyen içmeyecek bu kadar basit. ama sizde de suç var, vakti zamanında önünü almamışsınız. İlk gördüğünüz işaretlerden itibaren mesafe koyamamışsınız. biz uzaktan bu kadar sinirleniyoruz yani...

Eşinizle de açık açık konuşun. ablanıza da resti çekin. eğer sizin yuvanızdaki huzuru bozuyorsa ve eşinizle haddinden fazla tavırlarla samimi oluyorsa o abla lazım değil zaten. amaç ne bir defa? bu kadar sabırlı olmanız da gereksiz.

Benim ailemde rahattir kuzenler falan sabah kadar icilir sarhoşlugun dibine vurulur ama asla boyle bir yakinlasma olmaz. Esinize kesinlikle ickiyi biraktiriyorsun ve ablanlarla bir sure goruşmeyi kesiyorsun. Esin bu durumun farkinda ve hosuna gidiyor besbelli. Ablan kadar eşinde suçlu bunu bence kabul etmelisin. Sarhoştum hatirlamıyorum ayaklarini yemezler canim. Bu mesafeyi ancak sen yapabilirsin. Illa size gelmek istiyorlarsa kabu etme isimiz var cikiyoruz de arkadaslara gidiyorum de birseyler yap. Kapina dayanacak halleri yok ya. Ayricada bir yerlerden bul bulustur casus programlardan al ve esinin telefonuna yukle. Goruşmelerini takip et. Telefon dokumlarini falan bul..

ben de kameraya çekmesi taraftarıyım,en azından inkar edemezler,belki kendilerine çeki düzen verirler.ayrıca şu içki muhabbetlerine de son verilmeli,insanlar başka yeriyle içiyorlar demekki

Hepiniz birbirinizden suçlusunuz. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu. Ablan gerçekten edepsizmiş. Ablanın edepsizliği eşinin hoşuna gidiyor belli ki istemem yan cep yapıyor.
Burda enişten ne yapıyor onu bilmiyorum? Muhtemelen ablan enişten tarafından aldatılıyor. Ablan egosunu bu şekilde tatmin ediyor.
Sen bu kadar sessiz ve sakin kalabiliyosun. Tebrik ederim.

ablan korkunç bir insan sizi nasıl aynı anne baba büyüttü? değer yargıları aile kavramı senin ve ablanın çok farklı eşinin düzgün bir adam olduğuna inanıyorsan evliliğine devam et ablanı hayatından çıkart ama eşin de doğru bir tip değil senin için çok üzüldüm, bu olay devam ederse içkiliydik yatmışız farkında değildik muhabbetine dönecek

Isterse 7 alem yobaz desin kocan sucsuzmu hayur suclu ama asil suclu ablan olacak kisi insan en cok yakinina kuser ne demek ya ben abime yapmam sortla oturup bacagimi uzatmam edep haya kalmamis .. canim ablani cikar hayatindan namus bu esinde ablanla gorusecekse bosan bunedirya kime guveneceksin gercekten cok sinirlendim benimde kardeslerim var bu kaar olmaz

ablanin ilgisi olmayabilir... hemen boyle iliskiler kondurup canini daha fazla sıkma.
Oyle insanlar tanidim ki bu tip samimiyetlerde erkek hoslandigni aciklasa da yuzune bakmam o adamin diyerek sasirtiyorlar...

Esin senin konusmalarin ile durumun farkinda fakat sen israrla gorusmeye devam ederken o da yabanci bir kadini tersler gibi davranamaz ki...

Esinle konustugun gibi ablani karsina al rahatsiz oldugnu soyle hatta esini kotule, el oglu alkollu iken ne dusunecegi belli olmaz her gun yuzyuze bakiyoruz abla birdaha tekrarladiginda beni umursamadigni dusunecegim beni de kaybedersin seklinde konus bence.

Gercekten alkolun dozunu kacirmaya veya tekraralama devam ediyorsa da ikinci hatayi bile beklemeden ablan da olsa mesafeni koy.

Aralarinda birsey varsa whatsapp konusmalari vs elbet kokusu cikar... sen gorusturmesen de yine devam ederler kafaya koydularsa.
Ancak henuz emin degilken bu tip seyler dusunup kafani bulandirma.

Esine de ablanin rahat oldugu herkese boyle oldugnu falan soyle, hoslanma vs belirtisi sakin deme.

Onu da son birkez sert bir dille uyar, ablam bile olsa kendi annen kizkardesin disinda hicbir kadinla o kadar samimi olmasini istemedigini soyle, baldizi yabanci bilecek ona gore usturuplu davranacak,
saminiyetin de sınırlari vardir...

Bence ablanla açık açık konmuş madem eşinle konuştun fayda etmedi birde onunla konuş aranızda ilişki hoşuma gitmiyor eşime bu kadar yakın davranmanı istemiyorum de baktın daha bunlar aynı devam ediyorlar o zaman ortalığı ayağa da kaldır ve bitir bu işi bu şüphelerle yaşanmaz.

Canım alkolluyken oto sansur kalkar, insan alkolluyken olmadıgı birine donusmez, tam tersi bilincaltindakiler, aklindan gecenler su yuzune cıkar, gercek yuzunu gosterir. Her zaman degil ama cogunlukla bu boyle. Hani 1 2 kez olsa anlarim da, ablan her sarhos olusunda boyleyse endiselerinde haklilik payi vardir derim ben.Yani problem icmesi degil, esine karsi hisleri. Mesela cafede yaninizda otururken, ya da esini israrla eve cagırırken de mi sarhostu? Degildi, yani mesele alkol degil.

Ablanin evliligi nasil? Kocasiyla arasi nasil? Hayatindan mutlu mu? Bu olaylar olana kadar ablanla senin aran nasildi?

ablan alacak senin kocayı kafasına koymuş!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…