eşim ve ablam..

Şimdiye kadarki rahatlığını içkiden güç alarak sergiliyorsa yarın öbür gün ortaya çıkacak
olumsuzluklarda da içkiye sığınacak(lar).
İçkiye karşı bir tutum sergileyebilirsin. Artık bu sarhoş diyaloglarından sıkıldığını,
aklı başında sohbetlerin yapıldığı ortamları özlediğini söyleyebilirsin.

sert bir şekilde ablanı ve eşini uyaracaksın, görüşmelerini en aza indireceksin, tabii ki birbirlerine kafayı takmadılarsa senin uyarılarını dikkate alacaklardır... gerisini düşünemiyorum bile...
daha fazla sessiz kalmayın...
birde alkolün etkisinden böyleler diye sadece kendini kandırıyorsun ne kadar alkol alırsa alsın insan ne yaptığının farkındadır.. ablanda eşinde bilinçli yapıyor herşeyi..

ne desem ki bilemedim
Allah yardımcın olsun canım
kamera olayına bende katılıyorum
eşin de çok suçlu
ablan onun yanına oturduğunda hemen bişeyleri bahane edip
yanından kalkıp senin yanına gelmeli

bide bişey soracağım.. ablanla küçüklüğünüzden beri anlaşmazlığınız
çekememzliğiniz onun seni kıskanması v.s. tarzı şeyler oldu mu?

Neden bu kadar sessiniz...
Ablanız değil mi anlatın ona durumu .... İçki içindce ne hale geldiğini..
Madem eşiniz de ablanız da içince cıvıtıyorlar içtirmeyin...
Bu kadar samimi ilişkiler hiç doğru değil..

Çok zor bir durum sabırla bekleyin mümkün mertebede ablanızdan uzak durun. Eşinize gitmek istemediğinizi söyleyin eğer eşiniz illa gidelim derse buyur sen git de zaten varsa bir pislik ( Allah korusun) kokusu çıkar , umarım yanılıyoruzdur adamın kalbinde varsa ablanız değil bir başkasıyla olur elin oğlunu kapı önüne koyarsın şimdi diyeceksin öteki de ablam yuva yıkanın yuvası olmaz herkes layığını bulur, böyle ablaya kimsenin sevgisi de olmaz ihtiyacı da olmaz .

napacagın belli ve ortada mesafe koyacaksın arkadaşım pek saglıklı bi akraba ilişkisi göremedim ben ablan baya bi genişmiş yani edep yahu saygı hiçmi yok bu akdarda genişlik olmazki sen gene iyi dayanmışın bence senin yapacagın iş bence arayı biraz açmak çok bir araya gelmemek olacak

Aynı ortamda içki almayın bence bu içme işine kendinizce bir sınır koysanız
Eşinize de anlatın durumu sizin kararlarınıza saygı duyacaktır
Eğer duymuyorsa orda sorun vardır işte oda halinden memnundur bu durumda.
Ablanıza da siz konuşamıyorsanız annenize söyleyin o konuşsun daha etkili olabilir.

Ablam bacaklarini kocamin kucagina atacak bende susucam öyle mi...
Şimdiye kadar iyi cingar cikarmamissin. Şahsen ben olsam kocamin telinde ablami engellerin. İsi olan beni arasin.
İletişimimi de keserim. Kesin ve net...

Bu kadar göze batan hareketler varsa ortada ki-ister sarhoş olsun ister ayık-bunlar çok hayra alamet şeyler değil!Çok fazla samimiyet işte sokmuş araya şeytanı,önleminizi alın derim..

ablamın eşi ile benim eşim kuzenler..eniştemiz çok severim.beraber içmişliğimiz de çoktur.2 yıl kadar bekarken yanlarında da yaşadım..ablam içmez biz içerdik bazen ..ama hiçbir zaman ayaklarımı eniştenin (abi derim enişte de demem)kucağına uzatmadım..ya da eşim dururken elimi ısıt demedim.eşim yokken de demedim gerçi de..
siz abartmıyorsunuz yanii..yapılanlar abes..
ben olsam ablamın ağzına tükürürdüm önce..kıskançlıkla itham edileceksiniz ama vazgeçmeyin,böyle devam ederse kardeşlik ilişkinizin yara alacağını söyleyin.eğer beceremiyorsa içmemesini söyleyin..
yüzyüze konuşmak istem,yorsanız da imesafe koyun..bir süre gçrüşmeyin ne var yani...o zaman ablanın tepkilerine bak bakalım.ilgisi var sa eş,ne mutlaka patlak verir zaten..
herkes neden ablaya yüklenmiş diyenlere de;kusura bakmayın da,eşin ablaya ilgisi varsa,boşar gider ,eski eş olur...ama abla ne yaparsa yapsın ,adı ömür boyu kardeş..

Sen her şeye nasıl bu kadar sessiz kalabildin ? Ben olsam ablamla girmiştik birbirimize. Eşimi söylemiyorum bile.

Ben olsam kavgayla dovusle kendimi kucuk dusurmezdim. Ablama bakan, kur yapan adam icin kendimi kucultmeye gerek yok bence, kendini bulunmaz Hint kumasi sanmasin. Bosanirdim, insan bu durumda bosanmazsa ne zaman bosanir bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…