eşim ve ablam..

bir şey daha eklemek istiyorum. ablamı hayatımdan atamam demişsiniz ya, bir arkadaş demiş ki öyle bir atarım ki. kesinlikle aynı şeyi söylemek istiyorum. öyle bir atarım ki! istediği kadar geniş insan olsun, kızkardeşinin eşine göz diktiyse eğer, eğer gerçekten böyle bişey varsa onu bir kalemde silerim. onu da silerim ona çanak tutan eşim dediğim adamı da silerim.

sizi anlıyorum ama ne kadar rahat olursa olsun nişanlı bi adama bunun yapılmaması gerektiğini bi insan nasıl bilmez ya?
ben bunun altında iyi niyet göremiyorum açıkçası.
[/QUOTE]

Yok benim kuzenim genel olarak öyle rahattır. Yani biraz esereklidir. Aklına kötü birşey gelmeden yapar. Çocukluğundan beri böyledir. Sadece erkeklere karşı değil, kadınlara karşı da böyledir. Rahattır yani. Biraz küçük çocuk gibidir. Sevdikleri için can verir ve sevgisini de fiziksel olarak çok gösterir. Mesela durup dururken gelip oy yerim seni diye beni mıncıklar ama bunu nişanlıma da yapar:) Yani eskiden beri böyle olmasaydı da nişanlımla tanıştıktan sonra bir tek nişanlıma böyle olsaydı ben de kötü niyet arayabilirdim ama bu kız da böyle işte:) Ben bırak nişanlı bir erkeği kardeşime, babama bile yapmam bu hareketi çünkü saygısızlık olarak görürüm. Eşim rahatsız oldu benden ziyade ve tavrını koydu. Bitti gitti olay.

Olayı 3. bir göz olarak anneniz de gördüğü ve onayladığı için ben de açıkçası bir şeyler olduğunu düşündüm. Kıskanmanız normal diyeceğim ama sizin durum sınırları aşmış birazcık. Bence olay sizde ve eşinizde bitiyor. Alıp karşınıza konuşacaksınız, en önemlisi içki olayına bir sınır getirmeniz gerekiyor, Allah korusun içince kendini kaybeden insandan her şey beklenir, yarın bir gün bir şey olsa suçu yine içkiye mi atacaklar ? İlişkiyi tamamen koparamazsınız sonuçta ablanız en güzeli eşinizle çözeceksiniz bu durumu, o araya mesafe koyacak, yüz göz olmayacak. Gerekirse az görüşeceksiniz, ablanızı suçlamadan hani içince kendini kaybediyor, huzursuz oluyorum, gibi bahanelerle aralarındaki mesafeyi açın, başka türlüsü zor olur. Ne deseniz suçlu siz olacaksınız annenizden de yardım isteyebilirsiniz. Ablanızla konuşsun yani alttan alta mesaj versin, sonuçta çocuk değil bu kocaman evli barklı kadın. Hoş değil el şakaları filan. Dışarıdan biri yapsa çok sert tepki verirsiniz, ablanızın yapması durumu merşulaştırmıyor...

evet bizim aile yapısını anlamışsınız.bunu pat diye söylesem büyük bir kriz çıkar kesinlikle.kıskançlıkla alakam yoktur.şurda anlattığım mevzular en az 8-9 aydır gerçekleşiyor gözümün önünde.ablamın eli üşüyor yanında eşi var benim eşime elini uzatıyo elimi ısıt falan diye.kıskanç olsam 8-9 ay sabredemezdim.ayrıca da böyle konularda ne kadar kıskanc olursanız olun karsınızdaki aileden biriyse tepki vermeden bi otuz kırk kere düsünmeniz gerekiyor bence.
konusmayı su an düsünmüyorum..

Bisey sorcam ayikken tam olarak durum nasil? Eğer yine varsa boyle durumlar alkolluyken bastirilan duygular ortaya cikabiliyor. Bence uzun bi sure ablanizdan uzak duramasaniz da alkolden uzak durun o zaman daha net gözlemleyebiliriz sonuca gore önce esinizle konuşup sonra ablanizi uyarabilirsiniz

hayır hiç konuşamadım..cesaret edemiyorum çünkü hemen üste çıkıp sen ne demek istiyosun dicek eminim buna.
Ozaman arayi siz acacaksiniz, gelmek istediklerinde yada sizi cagirdiklarinda planimiz var diyceksiniz, kendi programlarinizdan bahsetmiyceksiniz ki esinizi yanliz cagirmasi , cagirirsada kesin bi dille hayir diyeceksiniz, bir araya gelince ickiye karsi geleceksiniz, tavrinizi artik koyun canim, yada anneniz konussun yani hepiniz niye cekiniyorsunuz ki, dünya tek onun etrafinda dönmüyor tek onun istekleri olmaz herkes birbirine saygi duymasi gerekir...

yaşananlar gerçekten çok rahatsız edici

ama ben bu tarz çok aile gördüm içli dışlı

ablan belki kardeşimin eşi benimde kardeşim sayılır diye bu kadar rahattır ki zaten rahat bir insanmış

ayıkken hiç bu kadar abartılı seyler olmuyo.ama gene sohbet muhabbet iyi.temas olayı yok ama.

valla o uzattığı bacağa öyle bir yapıştırırsınız ki zınk diye ayılır.. bu yapılana samimiyetin şeyini çıkartmak denir.. gerçekten bu kadar sakin durmanıza inanamıyorum.. içmeyi bilmiyorsa içmesin, eşinize kur yapmak adına ayyaş olacak ablanız..

canım iyi niyetin nedeniyle görmek istemiyorsun ama olay çok çirkin.. ablan olması vıcık vıcık bir ilişki kurmalarına kılıf değil.. ama aile bağı nedeniyle tabi ki belirli çerçeveler ışığında samimiyet kurulacak.. bunu dile getirirken çekingenlik yaşaman normal ama rahatsızlığını kesin ve net bir şekilde eşinle ciddi ciddi paylaşırsan onun aracılığıyla ablanla yüz göz olmazsınız.. içki muhabbeti herkesle her yerde yapılmaz ama yer senin evin abla senin ablan.. dediğim gibi eşine herkesin içinde içeyim mi diye sormasın direk ben bugün içmiyorum rahatsızım falan desin ablanla dip dibe oturmalarına bir şekilde engel ol ne bileyim mutfağa yanına çağır bişeyler için yardım iste sonrasında sen geç otur eşinin yanına sevgi gösterilerinde bulun onlar geleceği zaman başka bir plan yapın ne biliyim bir şeyler yapmalısın.. sen ne kadar geri çekilirsen o kadar üzerinde olur ilişkiler, sonrasında üzülmemek ve Allah korusun böyle bir acı yaşamamak adına en güzeli tedbirini baştan almak..

ablanın eşine ilgisi var bu açıkça kabak gibi ortada...önemli olan eşininde ablana ilgi duyması muhabbetinden ve tavırlarından hoşlanıyor belliki...işin çok zor canım ..ablanla kötü olacaksın ama bunu ulu orta yapma ablanı bir kenara al ve konuş...ama tam tersine konuş...abla sizin içki muhabetlerinizde eşimin sana karşı bir alakasını hissettim de...eşinle aranızım bozulmasını istemem bu yüzden bir müddet görüşmeyelim de...ve bu söyleyeceğin şeyden eşininde haberi olsun...

ama eğer senin arkandan daha fazla iş çeviriyorlarsa yani gözünüzün görmediği şeyler varsa eğer birbirleriyle iletişime geçeceklerdir... ve inşalah erkenden anlarlar mevzunun vehametinide bu tür yakınlaşmalardan iş ayyuka çıkmadan vazgeçerler inşallah...

Ben de eniştemle çok samimiyim o yüzden anlayabiliyorum söylerseniz neler olacağını. Ablam gelip bana deseki böyle böyle yapma hoşlanmıyorum, onun beni silmesine gerek kalmadan ben silerim ablamı böyle bişey yakıştırdığı için. O yüzden zor bir durumdasınız farkındayım. Ama konuşmadan nasıl çözmeyi planlıyorsunuz?

yaşananlar gerçekten çok rahatsız edici

ama ben bu tarz çok aile gördüm içli dışlı

ablan belki kardeşimin eşi benimde kardeşim sayılır diye bu kadar rahattır ki zaten rahat bir insanmış

işte kafamı kurcalayan sey bu tam olarak.
eğer durum buysa ve ben yanlıs anlyorsam diye üzülüyorum.

öyle dese bile ben napıyorum ki falan der ablası kesin.
Kesinlikle öyle diyecektir ama en azindan ablasi kardesinin rahatsiz oldugunu bilecektir, yani ortada kötü niyet yoksa ve kardesi ona önemliyse hareketlerine dikkat edecektir, haaa yok devam ediyorsa bi arg niyet sezerim ozamanda konu sahibi karar vermeli ablasina ne kadar katlanacagina...

Yok a

Yok artık yaaaaaa bukadarda olmaz yani ne olursa olsun bukadarı fazla yanı okudum okudum ne demek elımı ısıt kocası ne ıse yarıyormus ay cok kaba olucak ama bır kısıyımı paylasıosunuz.
Sen fesat deılsın cokta sabırlısın bana gore!! Allah sabır versın konusmayı kes ablanla....

ayıkken hiç bu kadar abartılı seyler olmuyo.ama gene sohbet muhabbet iyi.temas olayı yok ama.

O.zaman esinizden rica edin bir sure alkol almasin , sadece ablaniz alsin ve gozlemlesin ayik kafayla neler yaptigini, ablaniz da olsa hoş seyler olmadigini anlatin..

Böyle boyle araya mesafe koyun, gelip gitmelere bahane bulun, sadece siz görüşün bir sure

Alkol insanı tamamen başkalaştırıyor kontrolü nü kaybettiriyor böyle ortamlara girmeyin ve ablanız ayıkken tavırlarını kontrol edin ayılınca hatırlıyormu yaptıklarını
Tabi alkolün bilinç altını dışarı vurduğunuda unutmamak gerekir ayıkken kontrol altında tuttuğumuz davranışları sarhoşken kontrol edemeyiz ablanız hoşlanıyor olalir çok zor bir durum gerçekten ama eşinizin hoşuna gitmese engellerdi bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…