• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim ve ablam..

erkek arkadaşı sanki.
telefonla bitivercek bi ilişki yaşıyolar sanki... sende ablan kadar rahatsın...
lavaboya kocası götürüyo. kapıdada mendil kolonya tuttu herhalde. o kadar dakka.:KK67:

Uyarma önerisini yapanlardan biriyim ama benim fikrim şu yüzden, bir keresinde içkili bir ortamda normalde rahatsız olmam ama o akşam sevgilim ve en yakın arkadaşım çok yakın muhabbet ettiler, ikisiyle ayrı ayrı konuştum ertesi gün dedim neden beni böyle düşündürüyorsunuz diye. İkinizden de eminim ama bu tip bir şeyi bir daha farkedip söylemeseydim paranoyaklaşırdım başka çare olmadığı için ikinizi de silerdim, ne arkadaşlığımıza ne sevgimize acırdım dedim, sakince. Ayrı ayrı özür dilediler, ben de rahatladım. İkisi de iyi niyetliymiş zaten ama ben de kötü niyetli değildim.

Ablasıyla, eşinin konu sahibi ile evlenmelerinden önce ilişkileri yokmuş bildiğimiz kadarıyla, ideal bir dünyada abla da, eş de hareketlerine dikkat eder. İnsan da durduk yere aklına bir şey getirmez. Başından beri herkesi kötü niyetli kabul edersek ne evlenebiliriz ,ne ailemizle yaşayabiliriz, ne arkadaşımız olur. Eş konu sahibiyle evlenmiş, ablasıyla değil, ablasıyla yakın olabilmek için evlendiğini düşünecek değiliz ortada hiç bir işaret olmadan. Ablanın herhangi bir erkeğe yakın davranabileceğini biliyoruz iş arkadaşlarıyla sinemaya gitmesi vs. ama konu sahibinin önceden sevgilisi oldu mu, onlara da böyle davrandı mı bilmiyoruz. Belki davrandı, konu sahibi yine sustu. Ablam rahat dedi geçti, içi içini yedi. Niyetleri kötü mü veya hangisininki kötü kanıtımız yok ki?

Rahatsızlığını en başından ikisine de belli etmediği zaman ama neler olduğunu görüyoruz. Ablasıyla barışmasaydı, otel olayı olmayacaktı mesela. Eşi ablasıyla muhabbet etmek yerine yatağa gelseydi, içinde şüphe olmayacaktı. Yalan söyleyen bir insan olduğunu bile bile "ablan bana asılıyor galiba." cümlesine de inanmaması gerekirdi örneğin.
İşte şu anki durum için söyledim ben de. Artık iyi niyetli olmadıklarını biliyoruz. Bu durumda konu sahibine keşke en baştan konuşsaydın demenin bir anlamı yok zira değişen bir şey olmayacakmış.

8-9 ayı bırak
O bacaklar eşinin üstüne konunca şok olur insan, eşin ses çıkarmayınca da ikinci şokla noluyo size demez mi insan
Bunun gibi kaç türlü olay anlattı kibar kibar, ben daha çok sinir oldum
Bilmiyorum eşi de pek bi kibardı ablasını kırmamak için bişey demiyodu sözde ama kendi eşine yani konu sahibine hakaret etti bugün
Bu suç bastırmadır bana göre

aynen..o bacak konusunda bir insan sessiz kalmışsa..o kocada ablada her türlü yolunu bulur..aklar kendini.
iddia ediyorum o abla eşin benim kardeşim gibi tabi samimi olurum sen fesatsın deyip çıkacak işin içinden..sonra bu bayanda ablamın kocamın günahını aldım diye üstüne hayıflanacak..
offf çııldırazaaaguuumm..abi yok böyle ii niyet.

burada başka bir konu vardı..7 aylık hamile bayan eşinin sanal aşkını yakalıyor günlerce konuşmuşlar casus program ile yakalıyor..kocası doğmamış çocuğunun üstüne yeminler ediyor ama yine herşey ortaya çıkıyor pişgin pişgin devam ediyor evlilik..o bayanda sinirlerimi zıplatmış günlerce düşünmekten burada herkesi deli etmişti..ama sonuç aynı..çocuğum için boşanamam...

biz kadınlar kendimize bu kadar değer vermezken başkasından o değeri neden bekleriz ki?

aynen..o bacak konusunda bir insan sessiz kalmışsa..o kocada ablada her türlü yolunu bulur..aklar kendini.
iddia ediyorum o abla eşin benim kardeşim gibi tabi samimi olurum sen fesatsın deyip çıkacak işin içinden..sonra bu bayanda ablamın kocamın günahını aldım diye üstüne hayıflanacak..

burada başka bir konu vardı..7 aylık hamile bayan eşinin sanal aşkını yakalıyor günlerce konuşmuşlar casus program ile yakalıyor..kocası doğmamış çocuğunun üstüne yeminler ediyor ama yine herşey ortaya çıkıyor pişgin pişgin devam ediyor evlilik..o bayanda sinirlerimi zıplatmış günlerce düşünmekten burada herkesi deli etmişti..ama sonuç aynı..çocuğum için boşanamam...

biz kadınlar kendimize bu kadar değer vermezken başkasından o değeri neden bekleriz ki?
:KK19::KK19:
nahhh şura yazıyorum 3-5 ay sonrada zarrrttt diye hamilede kalacak.:confused:
ondan sonra ortalık kellll alinin bagıııı :KK6:

Dün yüzde bi milyon boşanırım diyodu
O yüzden soruşturmaya başladı ama sonucu böyle beklemiyodu demek
Fena sarsıldı gitti

Bi de eniştem orama dokundu diyen baldızda hala enişte ve ablasıyla yaşıyomuş
Üçüne birden pes

Alkol alinmis, saat 2, tuvalete gidilmis birlikte orada kizkardes dururken, 15 dakika gelinmemis geri, bir de uzaklastiklarinda kol kola girdikleri (ya da el ele tutustuklari) gorulmus...

Yok arkadasim, ben de rahatliktan samimilikten yanayim da bu resmen genislik :KK14: Umarim bu ve bunun onlarca kati seyi yiyip yuttuktan sonra cidden dise dokunur bir adim atabilirsin. Ben niyeyse hala o sertligi ve durusu goremiyorum sende.

Dün yüzde bi milyon boşanırım diyodu
O yüzden soruşturmaya başladı ama sonucu böyle beklemiyodu demek
Fena sarsıldı gitti

Bi de eniştem orama dokundu diyen baldızda hala enişte ve ablasıyla yaşıyomuş
Üçüne birden pes
ben o konuda kardeş tekrar yanlarına döndüğünü bilmiyodum..konu sahibi kararsızdı çünkü hangisi haklı diye..üstelik hatırladığın kadarıyla kardeş yurtta kalıyodu açıkta kalmamıştı..yuuuhhh yaaa..

İşte şu anki durum için söyledim ben de. Artık iyi niyetli olmadıklarını biliyoruz. Bu durumda konu sahibine keşke en baştan konuşsaydın demenin bir anlamı yok zira değişen bir şey olmayacakmış.

Su akıp yolunu bulabilirdi tabi haklısınız. Konuşulsaydı da olabilirdi bir şeyler. Konu sahibi bir senedir bunları yaşamayacaktı sadece. Şimdi ne güvenebileceği kardeşi var ne de eşi. Kime, hangi cinse güvensin artık olaylar bu hale geldikten sonra? En çok onun için kötü oldu. İnsanlara güvenini tekrar kazanırsa, ablasız hayat, yeni biriyle mutluluktur bu durumda çözüm :KK43:

annesi bile birşeyler sevmişse zaten,herkes biliyordur birşeyler olduğunu ama oratlığı ayağa kaldırmamak adına susmuşlardır bana gçöre..

Son zamanların en cok rating alan konusu bu sanirim. Konunun başlığı 'geniş aile' olmaliydi. .
Baska yerde bu kadar kadin bulamam. Kac sürüşten sonra trafiğe korkmadan çıktınız Madonnalar??

ben o konuda kardeş tekrar yanlarına döndüğünü bilmiyodum..konu sahibi kararsızdı çünkü hangisi haklı diye..üstelik hatırladığın kadarıyla kardeş yurtta kalıyodu açıkta kalmamıştı..yuuuhhh yaaa..
yok kardeş yurtta kalmıyor,zaten dışardan okuyormuş,yani annesinin evinde de olsa sorun yokmuş.ablaya eş olsun diye gelmiş.:KK66:

onurunuzu kimsenin denemesine izin vermeyin arkadaşım
bir kadın, kocasına ilgi duyanı da hisseder, kocasının ilgi duyduğunu da ...
özellikle ablası için bile böyle düşünebiliyorsa o kadar emin olduğunu düşünürüm ben

ikisi de candır evet ama....
heyecan uğruna sizi, gururunuzu, hislerinizi görmezden gelen adama eş, kadına da kardeş denmez

birini seçmeniz gerekiyorsa kendinizi seçin,
kocanızı kaçırıp ablanızı uzaklaştırınca anılarınızı naapıcaksınız?
insan zihni bir kez kirlendiyse iflah olmaz, yaşadıklarınız bile ömürlük zaten!

ikisini de hayatınızdan çıkarmanızı öneririm!

ek olarak iyi niyetli olmak suç değildir
kendinizi üzmeyin bu kadar
sonradan yazdıklarınızı okuyunca çok üzüldüm
kendime de kızdım bunları söyledim diye
dilerim gönlünüzce olur her şey, ben sizin ilerde çok mutlu olacağınıza inanıyorum.

Hakk’ın karşına çıkardığı değişimlere direnmek yerine, teslim ol.
Bırak hayat sana rağmen değil seninle beraber aksın.
Düzenim bozulur, hayatımın altı üstüne gelir diye endişe etme.
Nereden biliyorsun hayatın altının üstünden daha iyi olmayacağını?
(alıntıdır)

kimse kusura bakmasında içmeyene yobaz şişeleri tek tek dizene çağdaş denilen bir ülkede..aile değeri,ahlak,kadın erkek arasındaki mesafe aşılmışsa çokta normaldir.
sorsalar ülke iranlaşıyor..arablaşıyor...hale bak..güya müslümanız..yazık bize.
kocasının kazayla birine baktığını görse feryad figan eder ama ablası çıplak cabaklarını kocasına sergiler..ablamdır ne olacak der..ne ara bu kadar geniş bu kadar bozulduk..pess.vallahi sinirden ensem,başım ağrıyor..
Allahım kınamıyorum kınamıyorum ne olur sen yanlış anlama..üzülüyorum bu kadar genişlik ...hiç ölmeyecekmiş hesap vermeyecekmiş gibi hayat sürenlere kızıyorum..tepkim buna :KK43: offff.

ek olarak iyi niyetli olmak suç değildir
kendinizi üzmeyin bu kadar
sonradan yazdıklarınızı okuyunca çok üzüldüm
kendime de kızdım bunları söyledim diye
dilerim gönlünüzce olur her şey, ben sizin ilerde çok mutlu olacağınıza inanıyorum.

Hakk’ın karşına çıkardığı değişimlere direnmek yerine, teslim ol.
Bırak hayat sana rağmen değil seninle beraber aksın.
Düzenim bozulur, hayatımın altı üstüne gelir diye endişe etme.
Nereden biliyorsun hayatın altının üstünden daha iyi olmayacağını?
(alıntıdır)
Katılıyorum... İyi niyetli olmak, bu kadar rezilliğe de yok artık demek suç değil.. Sen normalde olması gerekenlerin varolduğunu düşündün sadece. Bir abla kardeşine bunu yapabilir mi normalde? Hem de evli çocuklu bir kadın karısının kocasının gözü önünde başka bir adama asılabilir mi? Anormal olan, çirkin olan bunları yaşayanlar. Sen kendini suçlama...

konu sahibi bastan beri rahatsiz oldugu halde sustuysa, ortaya cikan sonuclara da sasirmamasi lazim aslinda... Hic kimse böyle igrenc biseyi konduramaz ama gercekler de alenen ortadayken görmezden gelmesi, daha önce aklin nerdeydi dedirtiyo adama ... o_O

konu sahibi bastan beri rahatsiz oldugu halde sustuysa, ortaya cikan sonuclara da sasirmamasi lazim aslinda... Hic kimse böyle igrenc biseyi konduramaz ama gercekler de alenen ortadayken görmezden gelmesi, daha önce aklin nerdeydi dedirtiyo adama ... o_O
Öyle demiyelim be arkadaşım. Kim kondurabilir ki eşine ablasına? Heleki kendinee? Yok artık pes şaşırdım mı ben der insan her seferinde. Yine hoşlanmaz yine kendini suçlar saçmala der. Dışarıdan bakmak gibi değildir yaşamak eminim. Çok çok zor bir durum.

Back