• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim ve ablam..

Valla fevrilikle ilgisi yok bunun olmasi gereken tepkiler onlar.kicinda sortla bacakalrini kucagina koymak ne demek.ablasinin kocasi nasil bi koca nasil bi adam.ya belki kizilacak bana ama bunlar gercekten bu diziler yuzunden.normallestirildi bu iliskiler.yengeyle kardes,enisteyle baldiz kavusamayinca hakli gorup aglar olduk tv karsisinda.
Yalnız konu sahibi ablasının hep rahat bir insan olduğunu söylüyor. Budur bence onu da durduran

Bi de diğer konuya gelince de
Eniştme oramı elledi diyen baldız hala niye o evde, sokakta kalacağını bilse çıkar yine gider
Böyle bi iddiadan sonra da ben yapmadım diyen adam böyle iftiracı bi baldızı evde niye tutar
Abla da bunca zamandır bi daha elleyecek diye mi bekliyo ne bekliyo anlamadım
Ben de aynı şeyleri söyledim konu sahibine. Dedim bak bunların arasında bişi var. Araları bozuldu kız bak ben de bunu yaparım dedi taciz etti beni dedi. Sonra olaylar çıkınca geri adım attı. Adam da korkusundan şimdi sesini çıkarmıyor. Kamera koy ikisini yalnız bırak öğren gerçeği diye çok yazdım ama gerçeği görmek de zor heralde. Hiç yanaşmadıı. Ben allah vermesin böyle bir soruyla yaşayamazdım heralde.

İllede bana asılıyosun demeye gerek yok ki
Aynı cinsten biri bile bacak uzatsa insnaın üsütne 'noluyo be' denmez mi
Denmemesi anormal olur asıl
Ne diyim bana asılıyo mu diyim toplum içinde demek bahaneden başka bişey değil
Halinden memnunmuş ki bişey demiyomuş
bence de halinden çok memnundu,karısı uyanınca çevir kazı misali cevaplar verdi.

Aslında insanların ki de kibarlıktan değil, yani kurduğumuz bir cümle konu sahibini farklı şeylere de itebilir. Neler yazmak geliyor içimden ama yazıya dökerken başka birşey çıkıyor ortaya. Ben sadece konu sahibini düşünüyorum mesela, o ne halde o ne hissediyor, kadının psikolojisini bozmamak adına daha yapıcı konuşuyorsun haliyle. Yoksa dünden beri konuya çivilediler sanki, acayip moralimde,sinirimde bozuldu, ee biz böyleysek kadın ne haldedir kimbilir.
olan olmuş artık.
bu işi temizleyecekler başka yolu yok.
felaket geliyorum demiş aslında ama görmek istememiş.
ne yapabilirdi bu kadın ,kendince tedbirler alabilirdi,eşini uyarabilir,içkili ortamlara engel olabilir,daha sert tepkiler vererek eşi ve ablasının hizaya gelmesini sağlayabilirdi.bu da en doğal hakkıydı evliliğini korumak adına.
bu adımları atamamış ne yazık ki.
durumuna hepimiz üzüldük zaten.üzüldüğümüz için de takıldık kaldık konusuna.

Yalnız konu sahibi ablasının hep rahat bir insan olduğunu söylüyor. Budur bence onu da durduran
Evet bende dusundum onu ama nolursa olsun.kime nasil isterse oyle davransin kiminle sinemaya giderse gitsin benim kocamdan uzak olsun diye dusunurdum ben.benim kizkardesimle esimde cok yakindi enseye saplak espriler seyler ama bu anlattiklari bambaska bisey.sen arkadaslarinla gez kocani bize birak,bacak uzatmalar falan cok uc ornekler.

olan olmuş artık.
bu işi temizleyecekler başka yolu yok.
felaket geliyorum demiş aslında ama görmek istememiş.
ne yapabilirdi bu kadın ,kendince tedbirler alabilirdi,eşini uyarabilir,içkili ortamlara engel olabilir,daha sert tepkiler vererek eşi ve ablasının hizaya gelmesini sağlayabilirdi.bu da en doğal hakkıydı evliliğini korumak adına.
bu adımları atamamış ne yazık ki.
durumuna hepimiz üzüldük zaten.üzüldüğümüz için de takıldık kaldık konusuna.
Çok şükür adımı attı da birşeyleride değiştirebilir umarım. Kırmadan dökmeden olsun istiyor ama gelinen noktayla o hiç mümkün değil. Ablasıyla tartışmadan başka şehire taşınsa, kadın arsız yatılı gelip kalacak bu seferde.

Çok şükür adımı attı da birşeyleride değiştirebilir umarım. Kırmadan dökmeden olsun istiyor ama gelinen noktayla o hiç mümkün değil. Ablasıyla tartışmadan başka şehire taşınsa, kadın arsız yatılı gelip kalacak bu seferde.
niyeti eşine inanmaksa zaten eşini afffedecektir muhtemelen.
eşinin inandırıcılık yeteneği de önemli.
ama eşi aleni itiraf ederse ne olur bilinmez

ablayı atsa bi kenara -ki haklı- ablası bu defa kocası için beni bıraktı diye laf edecek ele güne hayırsız çıkaracak adını... hadi çıkarsın boşversin oda kocasının yaptıklarıyla vicdanı rahat bir şekilde evliliğini sürdürebilecek mi?
bunların hepsi muamma...
önce kocayı sepetle ablayı da sepetle... böyle abla olmaz olsun...
önemli olan bundan sonra ne yapacağı...
hiç birşey bulamazsa bile artık güvenini yitirdi eskisi gibi olması imkansız... ablasına kocasına karşı hep bi güvensizlik duyacak.

bence konu sahibi ablasının ağzı iyi laf yapan cazgır biri olduğunu biliyor ve hemen üste çıkıp onu bastıracağını..bu yüzden ona karşı eşine olduğu gibi davranamıyor..
9 yaş fark var aralarında,abla rahat gevşek,lafı gediğini oturtan bir tip bence..kardeşini de sindirmiş.hatta annesini de bana göre..baksana kimse karşısına çıkıp hesap soramıyor...
yoksa benim ilk hesabım ablamla olurdu eşimle değil.koca sonraki iş,çocuk da yok ki sorun değil adam..

Evet bende dusundum onu ama nolursa olsun.kime nasil isterse oyle davransin kiminle sinemaya giderse gitsin benim kocamdan uzak olsun diye dusunurdum ben.benim kizkardesimle esimde cok yakindi enseye saplak espriler seyler ama bu anlattiklari bambaska bisey.sen arkadaslarinla gez kocani bize birak,bacak uzatmalar falan cok uc ornekler.
İyi de kendi erkek iş arkadaşıyla bile sinemaya gidermiş evli olduğu halde. Kadın zaten işkillenmiş ama konduramamış. Başka kadın olsa parçalanır ama abla bu. Çok rahat bir yapıaı da olunca aile faciası çıkmasın istemiştir. Bence bu konuda anneydi olayları durdurması gereken. Kendisi görmüş ve hoşlanmamış gibi sorabilir, uyarabilirdi. Konu sahibi de yüz-göz olmamış olurdu.
Ben bu derece sakin kalamazdım ama kadına burada 80 sayfa gaz verildi, az bi sakin olmanın faydası var. Ciddi bir konu diye düşünüyorum. Yapılacak şeyler sakinlikle de yapılabilir.

valla çok zor bir durum ama ne bileyim hani ablası yapışmıştır çağrı atmıştır o aramıştır felan
iyi düşünmek istiyıorum çünki aksi çok iğrenç yaaaaa

Bunun aksisi mi kalmis. Her türlüsü igrenc. Bi eniste-baldiz gecenin köründe ne konusur? Niye arar? Hal hatir sormak icin degil herhalde... Bu kisa kisa aramalarda hic masumca degil bence. Ya tam konusmanin ortasinda konu sahibi daldi da kapatmak zorunda kaldilar, yada dikkat cekmemek icin iki dk sesini duyayim askim cok özledim durumlari... Saman altindan su yürütmeler falan. Bildigin cakal bunlar :KK57:

eşinin kendine karşı davranışları nasıldı acaba
aralarında soğukluk varmıydı yoksa herşeyi konuşabilen mutlu bir evliliklerimi vardı merak ediyorum

eşinin kendine karşı davranışları nasıldı acaba
aralarında soğukluk varmıydı yoksa herşeyi konuşabilen mutlu bir evliliklerimi vardı merak ediyorum
adamın bazı yalanları yüzünden 1-2 kere boşanma durumuna gelmişler..(kadın emselesi değilmişi,öyle yazmıştı)
hatta ablası ve eniştesi kocayla konuşmaya gitmişler bu boşanma durumu için,ablası,boşan demiş adama..

şimdi hepsini geçtim konu sahibi hangi üye arkadaş diye merak etmeye başladım..tanıyor muyum acep..:KK51::KK34:

abla bagirip cagirip birde konu sahibesine "yaziklar olsun senin gibi kardese" biz seni konusuyorduk
biz kardes gibiyiz gibi laflarla uste cikacak

hele bir konu var konu sahibesi arkadaslariyla bulusacakti abla soyle diyor
sen x'i bize birak sen git gez arkadaslarinla kiz kiza takilirsiniz !!
ayak uzatmak romantik danslar etmek iki uc saat tek basina sarhosken takilmak hic normal degil
bence aralarinda bir sey yoksada kendilerini toparlamalari lazim artik

adamın bazı yalanları yüzünden 1-2 kere boşanma durumuna gelmişler..(kadın emselesi değilmişi,öyle yazmıştı)
hatta ablası ve eniştesi kocayla konuşmaya gitmişler bu boşanma durumu için,ablası,boşan demiş adama..
oo abla kenarda bekliyor yani
yazık yaa insan kardeşi için nefsine hakim olur
ne diyeceğimi bilemiyorum :KK43:

Bunun aksisi mi kalmis. Her türlüsü igrenc. Bi eniste-baldiz gecenin köründe ne konusur? Niye arar? Hal hatir sormak icin degil herhalde... Bu kisa kisa aramalarda hic masumca degil bence. Ya tam konusmanin ortasinda konu sahibi daldi da kapatmak zorunda kaldilar, yada dikkat cekmemek icin iki dk sesini duyayim askim cok özledim durumlari... Saman altindan su yürütmeler falan. Bildigin cakal bunlar :KK57:
buluşmak için de kısa kısa aranır...

İyi de kendi erkek iş arkadaşıyla bile sinemaya gidermiş evli olduğu halde. Kadın zaten işkillenmiş ama konduramamış. Başka kadın olsa parçalanır ama abla bu. Çok rahat bir yapıaı da olunca aile faciası çıkmasın istemiştir. Bence bu konuda anneydi olayları durdurması gereken. Kendisi görmüş ve hoşlanmamış gibi sorabilir, uyarabilirdi. Konu sahibi de yüz-göz olmamış olurdu.
Ben bu derece sakin kalamazdım ama kadına burada 80 sayfa gaz verildi, az bi sakin olmanın faydası var. Ciddi bir konu diye düşünüyorum. Yapılacak şeyler sakinlikle de yapılabilir.
bence gaz değil de cesaret aldı.
aldığı cesaretle de ilk günden eşine hesap sorabildi,tel dökümleri aldı vs.
artık gerisi kendi bileceği iş.

Back