• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim ve ablam..

90 sayfa ne konuştunuz ya :KK57:
işi gücü bıraktık, konu sahibi dışında hepimiz burdayız:) alaşağı ettik ablayı - kocayı, yüce divanı kurduk, astık kestik felan:KK11:
Allah şu kızcağıza hayırlı bir son versin. sanırım hepimiz empati kurduk ve durumun akıllara zarar olduğuna karar verdik. çok felaket bir tablo, başa gelse ne yaparız meçhul, evlerden ırak olsun.

Trafik korkunuzu nasil yendiniz diyorum ban valla. 2 defa esimle test sürüşü yaptik. Bugun yalniz ciktim. Ama esim onde eskortluk yapti. Hala korkuyorum yaw..
Hazir bu kadar kadin bulmusken sorak yani.
sen de pek hoşsun valla. senin derdin de dert mi şimdi? :-)bir iki tek başına çıkınca alışırsın. hep böyle oluyor.:KK14:

Öyle demiyelim be arkadaşım. Kim kondurabilir ki eşine ablasına? Heleki kendinee? Yok artık pes şaşırdım mı ben der insan her seferinde. Yine hoşlanmaz yine kendini suçlar saçmala der. Dışarıdan bakmak gibi değildir yaşamak eminim. Çok çok zor bir durum.
Cok samimi olmak baska, beraber tuvalete gitmek, babacini kucagina uzatmak vs. vs. bunlarin arasinda bisey var kesin demese bile mesafenizi koruyun diye uyarmasi gerekirdi.

Benim enistemle aramda 1 yas var sadece. Yasimiz yakin diye samimiligin sinirlarini zorlamiyorum.. Ablama gidecegim zaman ayip olmasin diye kocan gittimi ise ona göre sana geliyorum diyorum... Konu suan ben degilim ama anormal bi durum sezildigi an el atmak gerek.

Trafik korkunuzu nasil yendiniz diyorum ban valla. 2 defa esimle test sürüşü yaptik. Bugun yalniz ciktim. Ama esim onde eskortluk yapti. Hala korkuyorum yaw..
Ben de 90 sayfayı görünce geldim ne olmuş diye. Bişey yokmuş.

Tek başına çıkarsan alışırsın zamanla. Mecbur kalman lazım çıkmaya benim öyle olmuştu. Bu arada 15 dakka önce bir çocuğa çarpıyordum. Elim ayağım titriyor hala. Yanında iki kadın havaya bakıyorlar çocuk atladı önüme. Küfür edebilsem edecektim kadınlara. Hatta inipsaçını başını yolacaktım. Benim yerimde acemi biri olsa gitmişti çocuk.

kızlar konu sahibi, sayfa 61 de uzunca yazmış zaten
fikirleri değişmiş, birbirlerinden uzaklaştırsa da kabullenemeyeceğini söylemiş
bir iyi niyeti daha katlettiler!

Tek başına çıkarsan alışırsın zamanla. Mecbur kalman lazım çıkmaya benim öyle olmuştu. Bu arada 15 dakka önce bir çocuğa çarpıyordum. Elim ayağım titriyor hala. Yanında iki kadın havaya bakıyorlar çocuk atladı önüme. Küfür edebilsem edecektim kadınlara. Hatta inipsaçını başını yolacaktım. Benim yerimde acemi biri olsa gitmişti çocuk.
Diyarbakir da surucu olsaydin küfür dagarcigin pek bir gelisirdi :))
At binenin yol kapanın :KK73:

işi gücü bıraktık, konu sahibi dışında hepimiz burdayız:) alaşağı ettik ablayı - kocayı, yüce divanı kurduk, astık kestik felan:KK11:
Allah şu kızcağıza hayırlı bir son versin. sanırım hepimiz empati kurduk ve durumun akıllara zarar olduğuna karar verdik. çok felaket bir tablo, başa gelse ne yaparız meçhul, evlerden ırak olsun.

Sessizliğin sesi olduk just :)

Özet olarak konu sahibi eşi ve ablasının durumuna inanmak istemiyor diğer mesajlar da konu sahibini inandırma çabaları :)
biraz daha devam ederse bu işin sonu mahkeme.

neyse artık günlere 3-5 sayfa bölerek okurum :KK57:

Bende merakla girdim ama foss.

*ayni olay dun benim basima geldi oglumu okuldan alip geldigimde.durdugumda hala cocuk duramamisti ve guluyor .an meselesiydi annesi de hala vah vah tuh tuh sohbette.sonra dan dun konusuyor hareketler filan.beklemiyordu kapiyi acip cocuguna sahip cik hanim dedim ama ben gidince devam etmistir muhabbete.inanilmaz bir korku biliyorum.

Yalniz cikmak her zaman iyidir adeninannesi .herkesi cok usta diye dusunme gozunde buyutme:)

Back