• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim ve ablam..

Evet tabii ki öyle, benim yorumum ironikti, hala ablasi yada kizkardesi olan arkadaslarima imrenirim ne güzel dertlesiyorda kavagada ediyorlar :KK48: Konusahibinin ablasi bi istisna...

Evet yaaa uyuz oluyorum bu duruma...:KK14:
Öyle tabi, Allah öyle bir bağ kurmuş ki kardeşler arasında, ölümcül bir hastalığında bile kardeşinin kapısını çalıyorsun ilik, böbrek vs. Kardeşliğin Kıymetini bilmek lazım. Anlık zevkler için nefse yenilmemek lazım da işte arada sapıtanlar oluyor malesef.

siz şunu anlamıyosunuz eğer insanların niyeti bozuksa araya girmeye çalışmalar bi sonuç vermez.içten içe arzulayıp yapamamaları neyi değiştirir allah askına.birbirilerini düsünüyolarsa ben yanına oturtmadım esimi diye vaz mı geçecekler.eğer bile isteye yaptılarsa bu olanların hepsine sadece şükredebilirim iyi ki olmuş da yüzlerini görmüşüm, bu adamdan çocuğum falan olmamış diye mutlu olurum.
O halde korkacagin bisey olmamali... Sen bu rezillerin birbirlerini düsünüp arzuladiklarinin farkindaysan, kaybetecek hicbir seyin yok. Senin susman onlari dahada cesaretlendirmekten baska bi ise yaramaz. Birak Allah askina vur pisliklerini yüzüne. Ar namus zaten kalmamis ama en azindan sizin karsinizda enayi yok tavrini koyarsin. neyi bekliyosun acik acik "dügünümüze bekleriz" demelerini mi...

Sonuçlanmadı hayatım. Kız ablasının evine geri döndü yüzsüzce onlarda kalıyor, kocası kardeşle konuşmuyor ama kalmasına da sesini çıkarmıyor. Konu sahibi de hala hangisine inanacağını bilmiyor.

Ya millette bi sorun var ya bende
Ne kadar sakin herkes
Kolay bişey olsa neyse orama burama el değdi deniyo sonra da yine 3 birlikte yaşıyo
3 elma düşsün gökten bari
Biri baldıza, biri çiftin başına, biri de kk ya

Öyle tabi, Allah öyle bir bağ kurmuş ki kardeşler arasında, ölümcül bir hastalığında bile kardeşinin kapısını çalıyorsun ilik, böbrek vb şeylerde. Kardeşliğin Kıymetini bilmek lazım. Anlık zevkler için nefse yenilmemek lazım da işte arada sapıtanlar oluyor malesef.
Evet ben abimin eski esiyle bikez telefonda kavga ediyordum, bana görüsemezsiniz o benim kocam ben ne dersem o olur falan demisti, bende sadece ne dersen de bigün allah görtermesin saglik sorunu olursa nekadar bizi silsede yine bizim faydamiz dokunur gibi bisey demistim, sonuc biz hala abimin yanindayiz bize yasattiklarina ragmen ama onlar ayrildi...:KK14:

Kötüyüm dedi eve gidecekti sanırım
Bilmiyorum ama ablasıyla yapacağı konuşmayı da keşke yazsaydı rica minnet görüşmeyelim vs. demz inşallah
Kaba biri değilimdir de bu durumlarda da ricalar edeni şifreyi alenen soranı aklım almıyo
burada okuduklarıyla aklı karıştı.
olabileceğine bugüne kadar ihtimal vermiş olsaydı bin kere delil peşine düşerdi.
ilk defa somut bir delil bulunca da kötü oldu.
farkındayız ki tel dökümünü bulana kadar çok sakindi değil mi .
bizler hopluyoruz yerimizde resmen:))
ablasına ne diyebilir ben de şüpheliyim.bence ablasından çok çekiniyor.
eşi sağlam savunma yaparsa ablasına hiç bulaşmayacaktır bile.
ama eşi itiraf ederse işler değişir.
ya Allah aşkına eşinden şüphelenen insan önce kanıt peşine mi düşer yoksa kk ya bi danışayım mı der.
ne bileyim ben biraz fevriyimdir.böylesi hayati konularda nevrim döner,ortalığı yıkarım
belki de ben yanlışım.sakin mi durmak lazım ne.şaşırttı bu konu beni iyice:))

olabileceğine bugüne kadar ihtimal vermiş olsaydı bin kere delil peşine düşerdi.
ya Allah aşkına eşinden şüphelenen insan önce kanıt peşine mi düşer yoksa kk ya bi danışayım mı der.
ne bileyim ben biraz fevriyimdir.böylesi hayati konularda nevrim döner,ortalığı yıkarım

8-9 ayı bırak
O bacaklar eşinin üstüne konunca şok olur insan, eşin ses çıkarmayınca da ikinci şokla noluyo size demez mi insan
Bunun gibi kaç türlü olay anlattı kibar kibar, ben daha çok sinir oldum
Bilmiyorum eşi de pek bi kibardı ablasını kırmamak için bişey demiyodu sözde ama kendi eşine yani konu sahibine hakaret etti bugün
Bu suç bastırmadır bana göre

Bagirmak demek, bagirarak cevap vermek demek, yani azarlarmis gibi olmus!!! Benim yorumum ironikti, arkadaslarda anladi zaten...:KK14:
yok canım ya, öyle bir niyetle yazmadım, sadece bil.da işim vardı capslocku açmıştım öylece kalmış. ama kızlardan biri "iyi ki ablam yok, canım abicim, biri de ablam olmadığına şükrediyorum" falan demiş ya yani böyle de düşünmemek lazım. ne babalar, ne abiler , ne kayınpederler, ne anne, ne ablalar var. yani böyle bir dua etmenin de manası yok bence. Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın diyorum ben.

Ya millette bi sorun var ya bende
Ne kadar sakin herkes
Kolay bişey olsa neyse orama burama el değdi deniyo sonra da yine 3 birlikte yaşıyo
3 elma düşsün gökten bari
Biri baldıza, biri çiftin başına, biri de kk ya
Yok bacim yok sende bi anormallik.aklin yolu bir ama ne dusunuyolarda bu sekilde yollarina devam ediyolar nasil mideleri bulanmiyo anlayamiyorum.allahta anlamami nasip etmesin

Yok bacim yok sende bi anormallik.aklin yolu bir ama ne dusunuyolarda bu sekilde yollarina devam ediyolar nasil mideleri bulanmiyo anlayamiyorum.allahta anlamami nasip etmesin

Yaygaracı gördüm kendimi
Herkes bu kadar kibarcık kibarcık oturup durunca
Aslında bende kaba biri değilim ama kibarlıkla-genişlik arasında ince biz çizgi var

Valla fevrilikle ilgisi yok bunun olmasi gereken tepkiler onlar.kicinda sortla bacakalrini kucagina koymak ne demek.ablasinin kocasi nasil bi koca nasil bi adam.ya belki kizilacak bana ama bunlar gercekten bu diziler yuzunden.normallestirildi bu iliskiler.yengeyle kardes,enisteyle baldiz kavusamayinca hakli gorup aglar olduk tv karsisinda.

8-9 ayı bırak
O bacaklar eşinin üstüne konunca şok olur insan, eşin ses çıkarmayınca da ikinci şokla noluyo size demez mi insan
Bunun gibi kaç türlü olay anlattı kibar kibar, ben daha çok sinir oldum
Bilmiyorum eşi de pek bi kibardı ablasını kırmamak için bişey demiyodu sözde ama kendi eşine yani konu sahibine hakaret etti bugün
Bu suç bastırmadır bana göre
niye uyarmadın zamanında dedik ne dedi konu sahibi o zaman uyarsaydım içindekileri bilemezdim ki dedi.
çok saçma bi savunma kusura bakmasın.
ben bilmiyorum ama bunun binde biri bi yakınlaşma görücem de kendimi frenlicem "aa şimdi susayım bakalım devamı gelecek mi,acaba içlerinde ne var diye"
kim böyle düşünür Allah aşkına ya.
biz mi anormaliz anlamadım ki.
ikisini de birbirine tokuşturdum diyeyim kısaca,kendi yapabileceklerimden ben bile korkardım yani.

konu sahibi olanlara inanmak istememiş,konduramamış kafası karışmış konu açmış ve herşey gözünde netleşti işte.:KK43:

seneler önce bir konu açılmıştı ve sonunda kocamın günahını almışım yazıyordu ama kk sayesinde işin doğrusu ortaya çıkmıştı.3. kişiler olayları daha net görebiliyor:KK66:

Bi de diğer konuya gelince de
Eniştme oramı elledi diyen baldız hala niye o evde, sokakta kalacağını bilse çıkar yine gider
Böyle bi iddiadan sonra da ben yapmadım diyen adam böyle iftiracı bi baldızı evde niye tutar
Abla da bunca zamandır bi daha elleyecek diye mi bekliyo ne bekliyo anlamadım

niye uyarmadın zamanında dedik ne dedi konu sahibi o zaman uyarsaydım içindekileri bilemezdim ki dedi.
çok saçma bi savunma kusura bakmasın.
ben bilmiyorum ama bunun binde biri bi yakınlaşma görücem de kendimi frenlicem "aa şimdi susayım bakalım devamı gelecek mi,acaba içlerinde ne var diye"
kim böyle düşünür Allah aşkına ya.
biz mi anormaliz anlamadım ki.
ikisini de birbirine tokuşturdum diyeyim kısaca,kendi yapabileceklerimden ben bile korkardım yani.
Ben kacirmisim orayi yaa.inanamiyorum.bilmeyeyim zaten birbirlerine karsi bi hisleri varsa.nasil bi mantik bu.hadi farkettin ispatlamak icin izledin diyelim 9 ay surer mi bu?sasilacak sey.allah vermesin insan hissetse o kirilacak,bu bozulacak demez yani.isin birde diger eniste boyutu varki akillara zarar

konu sahibi olanlara inanmak istememiş,konduramamış kafası karışmış konu açmış ve herşey gözünde netleşti işte.:KK43:

seneler önce bir konu açılmıştı ve sonunda kocamın günahını almışım yazıyordu ama kk sayesinde işin doğrusu ortaya çıkmıştı.3. kişiler olayları daha net görebiliyor:KK66:
kesinlikle böyle oldu.
delil bulunca fenalaşması da bu yüzden.
ilk defa gerçeği gördü bugün ne yazık ki.

Ben kacirmisim orayi yaa.inanamiyorum.bilmeyeyim zaten birbirlerine karsi bi hisleri varsa.nasil bi mantik bu.hadi farkettin ispatlamak icin izledin diyelim 9 ay surer mi bu?sasilacak sey.allah vermesin insan hissetse o kirilacak,bu bozulacak demez yani.isin birde diger eniste boyutu varki akillara zarar
ya neden uyarmadın daha önce diye ben bi kaç kere yazdım,diğer arkadaşlar da tabi.
bana verdiği cevaptı bu.
çünkü kalben beynen şüphe duymamış derinlemesine.
daha yeni yeni rahatsız oldu belli ki.
yoksa hangi kadın durur ki.delil olsaydı elinde o da durmaz yüksek perdeden hesap sorardı.tıpkı bugün yaptığı gibi.

Yaygaracı gördüm kendimi
Herkes bu kadar kibarcık kibarcık oturup durunca
Aslında bende kaba biri değilim ama kibarlıkla-genişlik arasında ince biz çizgi var
Aslında insanların ki de kibarlıktan değil, yani kurduğumuz bir cümle konu sahibini farklı şeylere de itebilir. Neler yazmak geliyor içimden ama yazıya dökerken başka birşey çıkıyor ortaya. Ben sadece konu sahibini düşünüyorum mesela, o ne halde o ne hissediyor, kadının psikolojisini bozmamak adına daha yapıcı konuşuyorsun haliyle. Yoksa dünden beri konuya çivilediler sanki, acayip moralimde,sinirimde bozuldu, ee biz böyleysek kadın ne haldedir kimbilir.

İllede bana asılıyosun demeye gerek yok ki
Aynı cinsten biri bile bacak uzatsa insnaın üsütne 'noluyo be' denmez mi
Denmemesi anormal olur asıl
Ne diyim bana asılıyo mu diyim toplum içinde demek bahaneden başka bişey değil
Halinden memnunmuş ki bişey demiyomuş

ya neden uyarmadın daha önce diye ben bi kaç kere yazdım,diğer arkadaşlar da tabi.
bana verdiği cevaptı bu.
çünkü kalben beynen şüphe duymamış derinlemesine.
daha yeni yeni rahatsız oldu belli ki.
yoksa hangi kadın durur ki.delil olsaydı elinde o da durmaz yüksek perdeden hesap sorardı.tıpkı bugün yaptığı gibi.
Ya cidden cok sinirim bozuldu.allah yardimcisi olsun.keske soyle olsaydi,keske boyle yapsaydidan baska cumleler kuramiyorum.

tüm yorumları okumam mümkün değil ama sende anaormallik olmadığı kesin.bende olsam çok rahatsız olur ablamla konuşur uyayrdım karşılığında ne cevap alarsam alayım haddini bildirirrdim.gerek abla olsun gerek başka kişi olsun kimseyle bu kadar sıkkı fıkı olunmaz hele şarhoşken insanlar iyice sapıtıyorken olmucak şeyler bile olabilir.abalanında kocası gerçektençok iyi niyetli bir insanmış.senin eşine gelince bence işine geldiği davranıyor hangi erkeğin ilgi hoşuna gitmezki senin elinde onun telefeonu varken falan seni incelemeside ayrı bir muamma.bence eşinlede konuş eşin zaten normalinde de böyle geniş bir insansa ablanla uzaklaşsan dair başkasıyla bu kadar rahat olumacağından eminsen böyle bir tavır al tek suçlu burda ablan değil

Back