- Konu Sahibi sevmesendebeni
Seni cok iyi anloyorum cnm cok zor durumun bu suphe benimde teyzem teyze demk istemiyorm da esime ilgisi vardi ara ara esimi arar msj atardi esimi yoldan cikarmaya calisti hep esimle teyze denen bozuntu ayni yasta bizim oyle ickili ortamimz yoktu alkol kullnmayiz yani surekli biseyi bahane eder kavga cikarirdi bnim gibi giyinirdi bnim gibi hareket ederdi bn nerden biliyorm tabiki apral degilim anliyodum ama kondurmk istemiyodum esinden ilgi ve sevgi gibi seyler gormzdi esimin bna olan ilgisini sevgisini kiskandi hep evimi esyalarimi kiskandi esime ne zamn msj atsa bna gosterirdi esim hep sustum sabrettim bn utandim sormaya o yapmaya utanmadi yalan yok psikolojim cok bozulmustu suphe ediyodum acaba birliktelermi bnle belkide dalga geciyolar diye dusunuyodum esim onunla ayni ortamda bulunmaktan kaciyodu sinir oluyodu ona bna yeminler etti aklima bile gelmiyo dedi bikere bile aramadim onun nekadar lanet biri oldugnu anladim bna karsi kulla abilirdi diye diyodu ki oylede en son dayanamadim ve s.....agzina susmamin nedeni duyulr akraba sonucta cinayet bile cikabilirdi bayagi kavga ettik ve hayatimdan defettim esim ona bi mesaj bi arama olsaydi bna gosterirdi altta kalmzdi eminim zaten oda annrme itiraf etti bosluktaydim falan demis serefsiz uzun sure ruyalarimdan cikmadi yaklasik dprt yildir konusmuuorm olene kadarda konusmayi dusunmuyorm annmde konusmuyo seninki daha bi zor ablan aralarinda bi etkilesim var gibi sma bnu samki ablsn baslatmis gibime gelfi yazdiklarindan allah islah etsin allah yardimcin olsun egerki oyle bisey varsa asla uzulme bilakis sevin kurtuldugun icin peki bisy sorcam esin sana karsi nasil ilgilimi sarilir opermi ne bilim bide annene demissin ve oda farkndaymis sanirim ablanla komussa kizkardesin rahtsiz yapma mesafe koy dese yada baska bi sehre falan tasinsan