• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim ve ablam..

Seni cok iyi anloyorum cnm cok zor durumun bu suphe benimde teyzem teyze demk istemiyorm da esime ilgisi vardi ara ara esimi arar msj atardi esimi yoldan cikarmaya calisti hep esimle teyze denen bozuntu ayni yasta bizim oyle ickili ortamimz yoktu alkol kullnmayiz yani surekli biseyi bahane eder kavga cikarirdi bnim gibi giyinirdi bnim gibi hareket ederdi bn nerden biliyorm tabiki apral degilim anliyodum ama kondurmk istemiyodum esinden ilgi ve sevgi gibi seyler gormzdi esimin bna olan ilgisini sevgisini kiskandi hep evimi esyalarimi kiskandi esime ne zamn msj atsa bna gosterirdi esim hep sustum sabrettim bn utandim sormaya o yapmaya utanmadi yalan yok psikolojim cok bozulmustu suphe ediyodum acaba birliktelermi bnle belkide dalga geciyolar diye dusunuyodum esim onunla ayni ortamda bulunmaktan kaciyodu sinir oluyodu ona bna yeminler etti aklima bile gelmiyo dedi bikere bile aramadim onun nekadar lanet biri oldugnu anladim bna karsi kulla abilirdi diye diyodu ki oylede en son dayanamadim ve s.....agzina susmamin nedeni duyulr akraba sonucta cinayet bile cikabilirdi bayagi kavga ettik ve hayatimdan defettim esim ona bi mesaj bi arama olsaydi bna gosterirdi altta kalmzdi eminim zaten oda annrme itiraf etti bosluktaydim falan demis serefsiz uzun sure ruyalarimdan cikmadi yaklasik dprt yildir konusmuuorm olene kadarda konusmayi dusunmuyorm annmde konusmuyo seninki daha bi zor ablan aralarinda bi etkilesim var gibi sma bnu samki ablsn baslatmis gibime gelfi yazdiklarindan allah islah etsin allah yardimcin olsun egerki oyle bisey varsa asla uzulme bilakis sevin kurtuldugun icin peki bisy sorcam esin sana karsi nasil ilgilimi sarilir opermi ne bilim bide annene demissin ve oda farkndaymis sanirim ablanla komussa kizkardesin rahtsiz yapma mesafe koy dese yada baska bi sehre falan tasinsan

ablamı yolar, kocamın da ağzına ederdım :KK66: her seyın bır sınırı var.
sonucta bırı eşimse diğeri de ablam... hanı arkadasın olsa s..ktır cekersın ve görüşmezsın bır daha.
ıkısı de bırbırınınden b.kmuş. bu sebeple eşinden boşanmalısın bıle bence
sonucta bu adi kadın da senın ablan yanı arkadasın falan da degıl :KK66:
iğrenç pislikler
kocan itin biri, ablanda pek kaşarmıs kusura bakma
sindirmişler kızı ya iyice...
birde karşı taraf abla oounca daha bür konduramayabiliyor...durumun içindeyken anlayamayabiliyor...dışardan görse kendini
kanıt bile aramayacak da....işte...

Ickii.... hayattaki en berbat anlamsiz bisiy ablanizin boylr yapmasina inanılmaz şaşırdım nrdiyecegimi bilemedim dogrusu birde ne biliyimo ortamda sizi takmiyor falansa isinix zor yaa ama ablanizla konusun kuserde kussun bu ne yaaa nedemek altinda sort varken bu bir erkegi tahrik edebilir biliyorsunuz degilmi katiyen musaade etmeyin.......

Olayda ablaniza gereksiz yere odaklandiginizi dusunuyorum.

Anladigim kadariyla her zaman herkese davrandigi gibi davranan ablaniz.

Normalde hicbir kadinla yakinlik kurmayan, muhattap olmayan ama ablaniza asiri samimi davranan da esiniz. Ustelik ablaniz rahatca esinizle oturdugunu soyleyebilmis ama esiniz yalan soylemis. Mesajlarini silmesini de sizden gizli borcu olmasiyla aciklamissiniz anlayamadim o kismi, sizden gizli borcu olmasi da normal degil ki? Her gun sizden gizli borcu mu var?

Alkolun insanlari olmadiklari bir seye donusturdugune inanmiyorum. Denildigi gibi "Kocanizi elinizden kacirmayin" diye mesafe koymanizi da cok sacma buluyorum aralarinda bir ilgi varsa sizin iliskiniz zaten bitmis demektir. Esinizin ilginizi baskilamaniz ya da engellemeniz o ilginin oldugu gercegini degistirmez, bununla yuzlesmelisiniz bence once.

Bana kalirsa hic ilgi duymuyor da olabilirler birbirlerine, arkadas olarak enerjileri tutuyor olabilir ama sizin hislerinizin bir anlami varsa ve ortada bir yakinlasma varsa once esinizden baslayin hesap sormaya.

Gerçekten berbat bir durum. okuduklarımdan şunu anladım ablanın ve kocanın arasında bir şey başladı mı bilmem ama elektrik çok fazla aralarında.
yeri gelince ablada silinir kocada. umarım bunlara gerek kalmaz.
ablanla konuş onu uyar mutlaka.
kocanla da konuş son defa yine olursa ailene açık oturum yaptır derim sonra tüm taşlar dökülmeye başlar.

Değerli kardeşim bence bunları yaşaman seni hayata karşı daha güçlü kılacaktır.hiç kafana takıpda üzme kendini yazıkki öyle insanlarlaaile olmak zorunda kalmışsın.eğer annen arkandaysa bu durumu annenle paylaş ve onlarıda bırak kendi hallerine ne yapıyorlarsa yapsınlar.ikisinide çıkar hayatından.onlar zaten bozuk sen onları düzeltemezsin.kendine yeni bir yol çizmelisin.

Ya Allah aşkına kardeşlik bağım kopmasın aman ablam incinmesin biz aileyiz düşüncelerini bırakın rica ederim..Ablanızın yaptıkları normal davranışlar değil üzgünüm..İçki içip eniştenin kucağına bacak uzatmakta nedir..Hergün gazetelerin 3. sayfalarında neler okuyoruzda aklımız mantığımız almıyor dimi ama..Yok canım o kadarda değil dediğimiz çoğu şey aslında o kadar çıkmıyomu..
Suç tek taraflı değil elbetteki..Eşiniz o fırsatı veriyorki ablanıza, ablanızda bu kadar rahat davranabiliyor demekki..Ablanızla eşiniz arasına mesafe koyacaksınız başka yolu yok..Aksi takdirde şu an sizin yanınızda bu kadar rahatlarken bir günde siz yokken görüşürler artık sonrası malum...Yarın birgün burada eşimle ablam evleniyorlar başlığıyla yeni konu açarsınız maazallah Allah korusun..
Şimdiden önleminizi alın ve sakın geç kalmayın..Siz bu kadar iyi niyetli düşünürken arkanızdan bir sürü oyunlar dönüyorda olabilir..Her ihtimali düşünmek lazım öyle değilmi..Siz ablanızı düşünürken, ablanız aynı düşüncelere sahipmi acaba..İlerde tüh vah diyen siz olmayın diye söylüyorum..
Keşke art niyetli düşünmesek ama hayatın bir kuralıda bu üzgünüm..

Gerçekten çok zor bir durum :( Yaprak dökümü dizisi gibi. . En azından eşine 'onunla içkili ortam kurmanı istemiyorum, yanında içki içmeni ve onun da içmesini istemiyorum.' diyebilirsin. . Bunda bile seni dinleyip anlamazsa yapacak bir şey yok. Demek ki eşinin de hoşuna gidiyor demektir. .

of cok zor bir durum ablanda eşinde suxlu ama bir kadın olarak ablan hareketlerini düeltmeşi ayahını eşimin kucuna uzatmalar falan aman allahım nakadar mezhepleri genişmiş.

bence sen eşinle ciddi ciddi konuş
bu samimi tavırları acilen bırak
masını söyle aksi taktirde boşanıcanı
söyle ablan bence seni anlamaz
nevar bunda falan der o rahat
insandan bu cevap gelir anca
sen eşini ele al eger düzelmiyorsa boşanmayı düşün yavaştan bişiyorum cok zor ama mide bulandırıcı geldi bana bu davranışalr

ya nasıl sinir olduysam, sapık gibi gelip gidip konuya tekrar bakıyorum, yorumları okuyorum da..
sizin başta tepki gösterememiş olmanızı normal karşıladım aslında, çünkü insan ablasından böyle bir şey beklemez. üstelik evli ve çocuklu da. ateş bacayı sardıkça da tepki göstermek zorlaşmıştır diye tahmin ediyorum. ama, hadi o sizin ablanız, siz konduramıyorsunuz da, enişte bey ne halt ediyor ya? eşi elin adamına öyle davranırken, ne bileyim, hani ben de çok rahat hatta biraz geniş bir insanımdır, ailem de öyledir, ama bana çok tuhaf, afedersiniz iğrenç geldi bu durum.
şimdi kalkıp konuşacağınıza bence de arkadaşların dediğin gibi, uygun ortamlar yaratıp delil toplamak daha iyi olur. rezil rüsva edin, ikisine de s..tiri çekin, hayatınıza bakın.

Başka arkadaş grubunuz yok mu yahu sizin.
Ablan çağıırdıgında abla arkadaşlarlaryız başka zaman görüşürüz.
Eşine de '' bak adam benim ablam ağzıyla değil g*tüyle içiyor gördüğün gibi ve hoşuma gitmiyor haraketleri bıraz araya mesafe koyacagız.
Bunu deyin lütfen ya.
Aslıda o ortamda cıvıdığı bir an bır sert çıksanız buzz gibi bir ortam estırseız bır daha olmaz bu da...

Back