• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim ve ablam..

Ne bicim bir durum bu yahu onlar bir birlerine zitlar zina denen bisi var bundan haberdar degiller heralde ayrica oanlarin aralarinda mesafe denen bisi olmali ablan kiskirtiyor okuduklarima gore valla alah yardimcin olsun ne diyim bacim dikkat et sen bunlar farketmeden al ve hareketlerini bideyoya cek enisyene goster bosanmak istersen bile senin elinde kozun okur ;)

Ask-i memnu ;////

Hakkaten nasil beklediniz. Ablaniz olabilir ama bu rezillik olurken gururunuz hic mi incinmedi de sesinizi cikarmadiniz. Midem bulandi inanin ki. Ablam diye konuşma mecburiyetin yok bu pisliği cekme mecburiyetin yok. İçki de içilebilir ama seviyeli edepli olunmali. Arkadaslarin dedigi gibi içki bahane enişte şahane .. Misali . bence abla alttan alta isi goturuyo gibi. Ben olsam eşimin kafasini kirardim. Ben kuzenlerimle bile /erkek/ kardeş gibi olmama rağmen sarilsam opsem civitsam nisanlim bana çok kizar asla der ki haklida.o erkek sen bayansin ateşle barut . ablanda olsa kimseyi bu kadar ailenin eşinin dibine kucagina sokmana gerek yok. Yoksa bak görüldüğü gibi sen cekersin.

ablamı yolar, kocamın da ağzına ederdım :KK66: her seyın bır sınırı var.
sonucta bırı eşimse diğeri de ablam... hanı arkadasın olsa s..ktır cekersın ve görüşmezsın bır daha.
ıkısı de bırbırınınden b.kmuş. bu sebeple eşinden boşanmalısın bıle bence
sonucta bu adi kadın da senın ablan yanı arkadasın falan da degıl :KK66:
iğrenç pislikler
kocan itin biri, ablanda pek kaşarmıs kusura bakma

sonucta bırı eşimse diğeri de ablam... hanı arkadasın olsa s..ktır cekersın ve görüşmezsın bır daha.
iğrenç pislikler
Kibarlığı elden bırakmak istememiştim ama yazdıklarına aynen katılıyorum :KK51:...

iğrenç pislikler
Herkesin duygularına tercüman olan mesaj :KK9:

Yuh ya valla bir abla bunlari yapiyosaa ve senin hayat arkadasinda izin vrriyoss sen o herifi bosa sahsen ayni sey bssima gelse ben o herifin bidaha koynuna girmem ablamlada kojusmazdim bosa gitsin

Okudukça sinirlendim,çok bile sabretmişsin.
Hiç içkiye filan bağlama canım.İçki niyeti bozsa,düğünlerde filan alakasız kişiler al takke ver külah olurdu.
Bunlar içlerindekini dışarı vurmak için alkole sığınıyorlar.
Allah sana kuvvet versin,inşallah bu işe bir son verirsin.

İnsanlar boşuna cinnet geçirmiyor, bir sürü cinayet bile bu nedenle çıkıyor belki de...
Biz amerikada yada avrupada yasamıyoruz, ki oranın tutucularıda aile konusunda tam tutucudur...
Daha ilk harekette gercekten sert bir tepki verilmeliydi... Gerçi gerçekten eşinizde de bişeyler varsa gizliden gizliye görüşmeye devam ederler...
O yüzden ya eşinize inanıp ben görmedim duymadım bilmiyorum diye hayatınnıza devam edeceksiniz, yada ciddi kanıtlar için uğraşacaksınız,salağa yatıp şüphe çekmemeye çalışıp rahat davranmalarını sağlayacaksınız...
Allah yardımcınız olsun...

Bütün bunlar yaşanmış olsa bile (ki elbette hoş değil yaşananlar) tam olarak emin olmalısınız bence.
O yüzden öncelikle ablanızla görüşme konusunda çok ciddi mesafe koymalısınız aranıza,
bir süre durumları anlayana kadar hatta hiç görüşmemelisiniz, başbaşa kalmak istediğinizi, dışarı çıkacağınız gibi vs vs.
Eğer arada gerçekten bir durum varsa, her iki tarafın tavırlarından anlaşılır zaten bu durumda.

Böyle yapan birini siler atarım sadece ablana değil eşine de tepkini koy. Şu alkol bir çok şeye davetiye çıkarıyor eşin seni seviyorsa bıraksın alkolü ablanı da davet etme. Biz bıraktık bu ortamlarda bulunmak istemiyoruz deyin. Mümkünse ayrı bir yere taşının. Bu ne terbiyesizlık hiç te normal bir durum değil. Boşan da gel diyecek kadar.
Kesinlikle bir sınır koy.

Sorun içkide değil. Ablanızda.

Rahat bir insanımdır, çok çabuk sosyalleşir insanlarla yakın ilişkiler kurarım ablanız gibi. İyi de içerim, güzel de içerim. Ama hiç, hoşlanmadığım bir adamla flört etmedim içki içtiğim için.

Sevdiğim bir laf vardır:
Sarhoşken söylenen her şey, ayıkken düşünülmüştür.

Ne denir ki ya üff çok zor bi durum, Allah yardımcın olsun. En mantıklısı bi gece yine içilirken uykum geldi deyip çekilir gibi yapıp başbaşa bırakıp izlemek, akkoyun karakoyun belli olur.

Back