• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim ve ablam..

Başka tarafıyla içmek diye buna diyorlar galiba.
Enişte bey geniş, eşin geniş, ablan fazlasıyla geniş..

Dar görüşlülüğe hasret bırakan bir derdin var arkadaşım..

Ben olsam o abla ile iletişimi tamamen koparırım, görüşmeler oldukça bu çirkinlikler sürecek çünkü.

O iğrenç ortamı neden oluşturuyoruz ya.ablan yapmak istediği şeyi sarhoşken yapıyor ki bir tepki alırsa onun arkasına siginsin. Şu meşhur sarhostum hatirlamiyorum hikâyesini oluşturuyor.

Bunu bile bile niye aynı ortamda alkol alıyorsunuz aldiriyorsunuz eşinize.

Yapacak birsey yok ne söylerseniz olay size dönecek fesat olup ortada rezil kadın moduna sokacaklari belli. Bu saatten sonra mümkün olduğunca a görüşüp alkol alınınca koşarak uzaklasacaksiniz eşinizi alıp. Başka birşey yapamazsınız. Çünkü henüz birsey yaşanmamış cinsel olarak.iftiraci olup çıkarsınız bu işin sonunda

Peki o zaman şöyle bişey yapmaya karar verdim.bu haftasonu ablamlarla görüşcem ve kaydedicem.peki ya çıkan şeyler yeterli olmazsa nolucak?yani doğrudan bi ilişki çıkmasını beklemiyorum açıkçası.ya bi laf etmezler de aynı el kol teması devam ederse sadece?
el kol teması nedemek ya .. daha ne kanıt istiyosun anlamadım.. sen kaydederken onların yanında olmayacağından dolayı daha rahat el kol teması yapıcaklardır daha ne kanıt olsun...

ya aslında annenin olaya el atması bana daha doğru geliyor. Annen ablanla konuşup durum yine devam ederse sen bu planlarını gerçekleştir.
Of çok zor ya :KK43: Allah yardımcın olsun :KK43:
evet anneside gerkeni yapabilirdi..bak aynı ortamda içki içmeyin kardeşin kızıyordur sana diyemez..söyleyebilirdi bu şekilde ..ne ablaymış herkez çekiniyor..bizim ailede herkez birbirine açıktır..herşeyi konuşuruz..

valla abla mabla tanımam böyle bişey yaşasam. öyle sert ve net bir mesafe koyarımki ablam eşime yaklaşamaz bile. sizi çok yumuşak buldum açıkçası.

ayrıca bu sürekli birlikte içme mevzularınıda anlamadım. başka arkadaşlarınız yok mu?

size katılıyorum bende eşimle ablamın lakayıt tavırlarına şahit oldum ikisini de ayrı ayrı uyardım . kestiler

Cok afedersin ama boyle kendini ikilemlerde kaybedip, her seyi suruncemede birakan, kendine eziyet eden kadinlara sinir oluyorum. Ruh hastasi degilsen boyle seyler hissetmezsin zaten. Hissediyorsan kesinlikle olmamasi gereken bir sey vardir, ki bu durumda hissetmekten cok fazlasi var, gormek, duymak, izlemek.. Daha neyi beklemek bu? Dobra dobra konusmayi, bu konusmalari da sonuclarini kabullenerek yapmayi basaramiyor cogu kadinimiz, sonra da bu durumlar uzadikca uzuyor.

Esinle konus, ve ona sorma "boyle boyle hissediyorum bak sence?" falan diye. Net ol biraz. "Boyle bir durum var, rahatsizim. Ya sen hareketlerini duzelt ve gereken yerde ablami uyar, ya da bu is biter." de. Yine ablana soyle ben bir sey yapmiyorum diyecek olursa da "Sen de yapiyorsun. Ve ben kocam olarak sana soyluyorum. Onunla konusmayacagim, sen kendini duzeltip onu engelleyeceksin, yok diyorsan da verelim dilekceyi." de. Guclu, kararli ol biraz. Icim sikildi okurken ya.

evet bizim aile yapısını anlamışsınız.bunu pat diye söylesem büyük bir kriz çıkar kesinlikle.kıskançlıkla alakam yoktur.şurda anlattığım mevzular en az 8-9 aydır gerçekleşiyor gözümün önünde.ablamın eli üşüyor yanında eşi var benim eşime elini uzatıyo elimi ısıt falan diye.kıskanç olsam 8-9 ay sabredemezdim.ayrıca da böyle konularda ne kadar kıskanc olursanız olun karsınızdaki aileden biriyse tepki vermeden bi otuz kırk kere düsünmeniz gerekiyor bence.
konusmayı su an düsünmüyorum..

ya cnm tmm konuşma ama uzak dur ablandan. fazla görüşme. istesen halledersin bence uzak kalmayı. mesafe her şeyi halleder

İnsan böyle şeyleri görüpte susa susa hasta olur bence
Bir an önce bişey yap
Kanıt mı toplarsın ikisini siler misin sil
Ben daha bugün duydum fenalardayım
Senin yerinde olmak çok daha güç olmalı
Yorumları dikkate almalısın, abartan sen değilsin onlar..

Herkese iyi akşamlar

oky eşimde alkol alırdı hiç cıvıttığını görmedim..cıvıtmaya bahane bence..
Benim kuzenim bir kez çok içmişti(erkek kuzenim), eniştesine sataşmıştı.çocuk ayılınca utancından yerin dibine girdi, 5 senedirde içki içmiyor.
Ama bunlar rahat olabilmek için sürekli içiyor gibiler.

evet öyle, ama böyle bir şeyle ortalığı ayağa kaldırırsam ailem onun ailesi herkes zarar görecek.ortada onların küçücük çocuğu falan var..napıcam bilemiyorum.

Canım ortada onların küçük bi çocuğu varsa senin de yuvan var ortada bence ablana tavrını koymalisin arkadaşlarıma kesinlikle katılıyorum o ne öyle ne samimiyet bu ne rahatlık canım eşin de de var yoksa tavrını koyar erkeklerinde arayıpta bulamadıkları gerçekten bende çok sinirlendim Allah yardımcınız olsun ama adam akıllı bişeyler yapmamin zamanı gelmiş geçiyor bile :cry:

bi de işin şöyle bi iğrenç yanı var allahım çok utanıyorum bunları yazarken.
ablam eşime sırnaştıkça benim orda sinirimin bozulduğunu görüp
kafası güzel eşim yanıma geliyo ben seni cok seviyorum
gel öpiyim seni, benim gözüm senden baskasını görmez(aklınca ablama msj veriyo)
offf çok iğrenç çok.
bu arada şunu da ekleyim; bizim esimle bikac kez bosanma durumumuz oldu.
bu sürecte enistem ve ablam esimle görüstüler.
ablam esime bırak bosanırsa bosansın falan demis
engel olma gitsin demis.(ne çekiyosun, boşanamaz blöf yapıyo gibisinden)

ben böyle bir ablayı önce aile içinde rezil eder, sonra da silerim hayatımdan. herkes haddini bilecek, kardeşlik böyle birşey olamaz.

bende alıyorum. dün gece aldım mesela.ama içmeyi bilmeyen içmesin gerçekten. önemli olan abartmayacaksın.
ablamla konuşamam,düşünmüyorum diyor..kendi eşinin yaptığı karaktersizlik..tamamen ablaya suçu atıyor..halbuki kendisi efendi davransa o da yanaşamazdı..elimi isıt değince duymazdan gelse..kadın ayaklarını attığında hafifçe çekilse..anlardı ablası yapmazdı zaten..

Benim kuzenim bir kez çok içmişti(erkek kuzenim), eniştesine sataşmıştı.çocuk ayılınca utancından yerin dibine girdi, 5 senedirde içki içmiyor.
Ama bunlar rahat olabilmek için sürekli içiyor gibiler.
konuşamazmış ablasıyla enteresan bir aile yapısı..baştan konuşmak yerine harşeyin....çıktıktan sonra silmekmi mantıklı..:KK64:

Adamda yamukluk olmasa içse bile saracağı şakalaşacağı kişi konu sahibi yani eşi olur.
Ohhh ne ala memleket hem baldızı götüreyim hem kardeşini, ablan içinse flörtvari hoşlantılar oluşmuş çook belli , olay belli durum belli yapılması gereken belli.
Sadece ablayı sil, görüştürme demekle olmaz. Bu evlilik bitmiş, o ablada silinmiştir.
Sizin içiniz nasıl alır bilemem bu saatten sonra.......

Back