• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim ve ablam..

"Ablana söyle ben mi yapiyorum"... Koskoca evli barkli insanlar. . kocanin konusmalari bile anormal. Akli basinda bi insan veya söyle söylim "edepli" bi insan bunu fark ettikten sonra sinirini koyar, cizgisini ceker, mesafesini korur. Illa benden uzak dur demesine gerek yok. Düzgün bi sekilde gösterirse bunu karsisindaki insaninda akli kit degilse anlar zaten. Off sinirlendim vallahi
aynen. mesela bacaklar üzerine atıldığı an onlar itilip yer değiştirseydi o hareketi bir daha yapamazdı abla

Peki o zaman şöyle bişey yapmaya karar verdim.bu haftasonu ablamlarla görüşcem ve kaydedicem.peki ya çıkan şeyler yeterli olmazsa nolucak?yani doğrudan bi ilişki çıkmasını beklemiyorum açıkçası.ya bi laf etmezler de aynı el kol teması devam ederse sadece?

ya aslında annenin olaya el atması bana daha doğru geliyor. Annen ablanla konuşup durum yine devam ederse sen bu planlarını gerçekleştir.
Of çok zor ya :( Allah yardımcın olsun :(

hayır ama ne bileyim öyle anlatıyor.
bugüne kadar da ne bi kadın aradı ne mesaj attı iş yerinden.
mail bile atmıyo kadınlar buna.
Canim mesajlarini siliyor diyen sen degilmiydin.. Is yerindeki durumu da bilemezsin. Inan ben bile paranoyak oldum. Gerci is yerinde ki durumlar biraz hafif kalir abla meselesi yaninda..

ya konuşsa kızı suçlu çıkaracaklar ayrıca kocayla konuşmuş kız adamın umrunda değil ablan yapıyor git ona söyle diyor konuşsa nolacak ki ne utanma ne arlanma var rezillik diz boyu.. bunu sürekli dile döküp ortalığa düşürmenin anlamı yok biri eş biri kardeş nihayetinde kocası ablası bile olsa yüz göz olmaya gerek yok niyeti bozacak kamera mıdır ses kaydı mıdır ne haltsa koyacak ortam zaten var sıkıntı yok ondan sonra oturup kendi gözüyle görecek olayları var mı yok mu diye..
ablasına ne diyecek abla kocamdan uzak dur kadın kalksa kocan adam olsun derse ne yapacak top bir orda bir burda kimse evet canım biz böyleyiz işine geliyorsa demeyecek işin suyunu çıkartmadan kendi gözünle gör konuşman seni iyice susturmalarından başka bir işe yaramayacak !!!
eğer karşılaşacağın şeylerden ve sonrasında olacaklardan korkup ne yaparım ne ederim diyorsan korkunun ecele faydası yok silkelen bir an önce şu işi halletmeye bak..şüphe duyduğun bakkalın çırağıyla komşunun kızı değil.. çözüme kavuşturman gerekli bu şüpheyle yaşanmaz ses çıkartmayım aman ayıp demekle olmaz bu iş..utanması sıkılması gereken sen değilsin..

O zaman eşinizle ablanızın ilişkilerinin bu noktaya gelmesine neden izin verdiniz? Baştan tavrınızı koyamaz mıydınız?
çünkü onu yapmam demek durumdan emin olup harekete geçmem demek.
ben herşeyi bilip yalayıp yutan ezik kadın olamam.
öyle bi işe kalkışırsam aralarındaki iliskiyi kabul edip ablamla iliskiyi kesmem esimden bosanmam gerekir.
bunları yapmadan önce de yüz kere düsünüyorum iste su an.
iyice emin olmaya calısıyorum.

bu aksam esimle konuscam.
gerci daha önce de konstum.
sen ne demek istiyosun ablan o senin diyor.
Acık acık soruyorum senin amacın ne diye.sence normal mi bunlar diyorum.hayır değil haklısın hak veriyorum ama ben hicbisey yapmıyorum görüyosun diyo.bana ne söylüyosun bunları ablana söyle ben mi yapıyorum diyo.bi kac kere bu konu açıldığında sarhoşken bana “ablan bana asılıyo galiba” demişti.olanları kendi de normal bulmuyor ama tepkisiz kalmadığını iddia ediyor nası bozuyum nası uyarıyım kocası falan ne düşünür o zaman ağır olur diyo.
Eşine " ablamın sana asıldığını düşündüğün halde neden oraya gitmem için beni sürüklüyorsun. Veya içki ortamı oluştuğunda neden rahatsız olup kalkalım demiyorsun? " diye sordun mu peki?

sonuncuyu yazmamışım,,delil bulunduktan sonra da ,senin yüzünden oldu,ilgi göstermedin,eagresiftin vss vsss kadın suçlanır..[/QUOTE

:KK9::KK9::KK9:değil mi erkeğin aldatmasının tüm kabahati önce diğer kadında sonrada kendi eşindedir. kadın olsaydın da aldatmasaydım derler.kadın aldatırsa da yine tüm kabahat kadınındır.ne kocasını suçlayan olur kocalık yapmadın da böyle oldu diye ne de diğer erkeği suçlayan olur evli kadınla niye birlikte oldun diye.

Peki o zaman şöyle bişey yapmaya karar verdim.bu haftasonu ablamlarla görüşcem ve kaydedicem.peki ya çıkan şeyler yeterli olmazsa nolucak?yani doğrudan bi ilişki çıkmasını beklemiyorum açıkçası.ya bi laf etmezler de aynı el kol teması devam ederse sadece?

ya kafayı yicem arkadaş konuşma olmazda el kol teması olursa diyorsun halaaaa
sen korkuyorsun eğer bişey çıkarsa diye bana dokunmayan yılan bin yaşasın hesabı ne çirkin bir durum farkına var artık..işyerinde temiz sessiz sakin kimse selam vermiyor diyorsun kendi karısının bacısıyla fingirdeyen adam elin karısına kızına neler yapar bide o yönden bak ???

Canım belki açık açık bir ilişki yoktur ama zemin hazırlandığı kesin.

Back