• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim ve ablam..

Ya hu bende bu WC olayina taktim kafayi feci şekilde... İnsan kalkar gider bakar bi ne yapıyor bunlar 15 dk dir diye... Ablanin kocasindaki rahatlıktan birazcik konu sahibinde de var gibi geldi bana sabir değil bunun adi göz yummak kabullenmeye calismak.

ablasının kabızlığından haberi varsa ilgisini çekmemiştir canım aaaa kötü düşünme :)

ne mi var dur yazayım
yatmadan önce yüz boynuz darbesi...abladan enişteye baldızdan görümceye çok çetrefilli çok dikenli sapkın ilişkiler..
sonra biri girdi hayatımıza durun benim kocamda ablamla ilşki yaşadı ama ben affettim biri kanım biri canım birde meyvemiz oldu dedi..
bizde bir yaşımıza daha girdik:KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:
aa nickide çok manidar lut_ran
neymiş efenim babayı sarhoş edip cinsel ilişkiye giren iki kardeş çıktılar mı kendileri..
tevrattan destekli.

meyvemiz oldu derkenn... öyle bişi okumadım da, hamile mi kalmış ablası

Bence lutranin eksiyle alakasi yok.
Cunku takipciler hep uyeler.
Konuyu okuyan ziyaretci sayisi goze batacak kadar degil. Hatta su anda hic ziyaretci yok.
Eksi olaydi ziyaretci sayisinda patlama olurdu :D
en cok reklami bu sayfa alirdi :D
Konuya donersek; keske alavere dalavere olsa da boyle bir seyin gercekligini kabul etmek zorunda kalmasak!

Ya hu bende bu WC olayina taktim kafayi feci şekilde... İnsan kalkar gider bakar bi ne yapıyor bunlar 15 dk dir diye... Ablanin kocasindaki rahatlıktan birazcik konu sahibinde de var gibi geldi bana sabir değil bunun adi göz yummak kabullenmeye calismak.

Çok geç tepki verdiğini bizde söyledik evet
Ama zaten bunca şeye rağmen bile üste çıkmayı başardılar

meyvemiz oldu derkenn... öyle bişi okumadım da, hamile mi kalmış ablası
yo kocasından çocuk yapmış bunların üstüne hemde kocayla ablanın banyo serüveninin akabinde artık al sen hesap et arkadaşım ..bayılacaksan da söyle su getireyim : )
Edit:Lut_ran adlı üyeden bahsediyoruz bak konu sahibinden değil;)

tam içimdekileri yazmışsın
hadi hesap sahte dedi, gün ve gün anbean yazıyordu
şimdi ne oldu da bu kadar suskunluk?
bence pusturuldu ve evine döndü
biz burda şiştiğimizle kaldık!!!

cnm öyle demeyin . benimde ne cepte ne evde ne başka bir yerde internetim var. sadece iş yerimden girebiliyorum. konu sahibi öyledir belki

Bence lutranin eksiyle alakasi yok.
Cunku takipciler hep uyeler.
Konuyu okuyan ziyaretci sayisi goze batacak kadar degil. Hatta su anda hic ziyaretci yok.
Eksi olaydi ziyaretci sayisinda patlama olurdu :D
en cok reklami bu sayfa alirdi :D
Konuya donersek; keske alavere dalavere olsa da boyle bir seyin gercekligini kabul etmek zorunda kalmasak!
Sayfada hata varmış, ziyaretçileri göstermiyormuş.

la prof. affet demiş affetmiş he mi? yemeklere tuz yerine tuzot koy da demiş mi? yalanınızı yesinler sizin, işte bunlar hep GDO :KK53:
ziyaretçiler de çay ve ihtiyaç molasında herhalde..

konu sahabı, sahip çık konuna iyice fantazi ürünü oldu çünkü..

la prof. affet demiş affetmiş he mi? yemeklere tuz yerine tuzot koy da demiş mi? yalanınızı yesinler sizin, işte bunlar hep GDO :KK53: ziyaretçiler çay ve ihtiyaç molasında herhalde..

konu sahabi, sahip çık konuna iyice fantazi ürünü oldu çünkü..
sen yanlış biliyon bunlar hep Amerikanın oyunu:-)

cnm öyle demeyin . benimde ne cepte ne evde ne başka bir yerde internetim var. sadece iş yerimden girebiliyorum. konu sahibi öyledir belki
Aynen ben de öyle dedim palin. Benim de cebimde, evimde internet var. Artık hayatın her noktasında var. Ama iş dışında insanın canı girmek istemiyor zaten günde 10 saat internet başındayız. Kaldı ki bizim bilmediğimiz ciddi bir şey de olmuş olabilir. Belki kaza geçirdi. Olamaz mı?

İçmiş içmiş
İçince insanın aklına kara sevdalısı gelmez mi
Bunun ne hikmetse konu sahibinin kocası gelmiş aklına
Whatsapptan 'haydi söyle onu nasıl sevdiğimi' şarkısının linkini yollamış

Anne baba da hala ortada bişey yok diyomuş ...

şarkı da tam onluk hadi söle onu nasıl sevdiğimi demiş...konu sahibi de gitip söylemiş bak nasıl seviyor diye ...anne baba gayet iyi biliyor ne olup bittiğini herkes salak saf rolünde...

Aynen ben de öyle dedim palin. Benim de cebimde, evimde internet var. Artık hayatın her noktasında var. Ama iş dışında insanın canı girmek istemiyor zaten günde 10 saat internet başındayız. Kaldı ki bizim bilmediğimiz ciddi bir şey de olmuş olabilir. Belki kaza geçirdi. Olamaz mı?
kız netim yok demiş ipek sen ne demişsin canım..

Back