- 1 Ekim 2013
- 8.170
- 16.759
- 448
- 34
- Konu Sahibi kalbimdengecenler
Ya adam kaşığı soruyor niye soruyor diye kızıyorsun, vereceği miktarı sormuyor onu da niye sormuyor diye kızıyorsun.Aynen kesinlikle öyle burda boş yorum yapan çok var vitamin için suçlu görmüyorum kilit noktalar daha önce bahsetmişim ona metal kaşıkla verilmiycek hala soruyor verimi onla boşa konuşmuşum hissi verdi bana sinir oldum birazda fazla verdi bana sormadı o an dalgınlığına geldi tamam ama sor bi yani sinirlendim biraz sesim yükseldi e onun yükselmiyor sanki hiç tabiki onunda yükseliyor bağırma filan dedi şimdi bağırmakla ses yüksekliğin arasında fark var eşim bağırmak görmemiş neyse sofrayı toplarken sinirim geçmediğinden oyuncağı fırlatttm onu kışkırtmak için kesinlikle yapmadım içimden atıp rahatlamak geldi bu yani burda çok boş yerelere çeken insanlar oldu onlara cvp bile yazmak zaman kaybı benim için sonra eşimim kalkıp fizikzel olarak saçma sapan harekette bulunması beni çok üzdü aynen öyle aynenn katılıyorım size
Canın kavga çekmiş yapmışsın olay bu.
Çocuğunun vitaminden çok daha önemli ihtiyaçları var aklında olsun. Huzurlu bir ev,iletişim gibi