- 29 Ağustos 2014
- 1.293
- 2.742
- 333
- Konu Sahibi kalbimdengecenler
bu konudan çıkardığım ders, görmek istemeyenin gözüne parmağını soksan da farketmez:))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gerçekten kaprisli bir anne olarak yazıyorum ki ben geçimsizimdir ama eşim sizi görse melek diye heykelimi diker. Bu kadar kadın konuşuyor bir saniye acaba bende suç var mı diye bir dakika düşündüğünüzü sanmıyorum. Bir de asla ama asla ince düşünceli değilsiniz. Nice anneler varken bunalımda çocukları görmesin diye içine ağlayan siz de oyuncaklar havada uçuşuyor.Yediremiyorum işte yaptığı terbiyesizliği ne olmuş yani attıysam oyuncağı ona atmadım kesinlikle kalktıpda üzerime gelmesi asla olmadı onunda benimle barışmaya niyeti yok gibi zaten
Sinirimi oyuncaktan çıkarmak istedim ve attım beyefendi üste çıkmasa hiç bir problem olamayacak size yanlış gelmiş ben çok küçük şeyleri bile çok dikkatli ve önemseyerek yapıyorum size küçük gelebilir benim için önemli
o da şöyle desin; ne olmus üstüne yürüdüysem, vurmadim yane olmuş yani attıysam oyuncağı ona atmadım
o da şöyle desin; ne olmus üstüne yürüdüysem, vurmadim
Burada bile kendinizi haklı çıkarmak için konuyu anneliğin zorluğuna getirip insanları manipüle etmeye çalışıyorsunuz. Ama izlediğiniz yöntem hiçte zekice değil.
Neymiş beyefendi üste çıkmasa hiç problem olmayacakmış, asıl siz şu vitamin ölçüsüne takmayıp oyuncak fırlatmasaydız hiç bir sorun olmayacaktı. Ayrıca küçük şeyleri önemsediğinizden dolayı dikkatli yapıyor gibi görünmüyorsunuz daha çok takıntıya benziyor bu davranışlar. Yoksa normal hiç bir anne çocuğunun ağzına vitamin kutusunu boca etmiyor yani.
Allah razı olsun akıllıca bir yorum yapmışsınız benimde düşüncem bu yönde zaten bu platformda boş yorum yapan lafa laf katan abartan insanlar çok var size gerçekten çok teşekkür ederimYorumlara şoke oldum. Tamam konu sahibi oyuncağı atmamalıydı ortamı germemeliydi ama kocası üstüne yürümekle kalmamış, çenesini tutup fiziksel olarak temas ederek şiddet tehdidinde hayta başlangıcında bulunmuş. Bu öyle adamı kızdırmışsın denilecek bir şey değil. Konu sahibi ben kırgınlığınıza da gurur kırıklığınıza sa hak veriyorum. Ama trip yapar gibi sessiz kalmayın, karşınıza alıp açık açık cidd nit şekilde bunun şiddet olduğunuzu ve tekrarlanırsa ayrılacağınızı anlatın ve blöf yapmadığınızı belli edin. Yoksa bugün böyle uydurul sebeple fiziksel tehdit savuran daha ciddi bit olayda patlatır bit tane
Oyuncağı fırlatıp sinirli hareketler yaptığı bağırdığı zaman çocuk da o evdeymiş ona da şoke oldunuz mu? Kadında da bir tane patlatacak potansiyel var. Vitamini getir ben vereyim dozunu biliyorum diyebilirdi. Bu kaşık olmuyor etkileşime giriyor, bulamadıysan sorun değil ben birazdan kalkar veririm vitamini diyebilirdi. Antibiyotik değilmiş, bir saat sonra da içilir vitamin. Evet babası da verebilir o vitamini ama kadın ortamı gerdikçe germiş. Oyuncağı atınca uzatmış büyütmüş tartışmaya kavgaya ortam hazırlamış, ona da şoke olun biraz.Yorumlara şoke oldum. Tamam konu sahibi oyuncağı atmamalıydı ortamı germemeliydi ama kocası üstüne yürümekle kalmamış, çenesini tutup fiziksel olarak temas ederek şiddet tehdidinde hayta başlangıcında bulunmuş. Bu öyle adamı kızdırmışsın denilecek bir şey değil. Konu sahibi ben kırgınlığınıza da gurur kırıklığınıza sa hak veriyorum. Ama trip yapar gibi sessiz kalmayın, karşınıza alıp açık açık cidd nit şekilde bunun şiddet olduğunuzu ve tekrarlanırsa ayrılacağınızı anlatın ve blöf yapmadığınızı belli edin. Yoksa bugün böyle uydurul sebeple fiziksel tehdit savuran daha ciddi bit olayda patlatır bit tane
Müge anlının bir sözü varYorumlara şoke oldum. Tamam konu sahibi oyuncağı atmamalıydı ortamı germemeliydi ama kocası üstüne yürümekle kalmamış, çenesini tutup fiziksel olarak temas ederek şiddet tehdidinde hayta başlangıcında bulunmuş. Bu öyle adamı kızdırmışsın denilecek bir şey değil. Konu sahibi ben kırgınlığınıza da gurur kırıklığınıza sa hak veriyorum. Ama trip yapar gibi sessiz kalmayın, karşınıza alıp açık açık cidd nit şekilde bunun şiddet olduğunuzu ve tekrarlanırsa ayrılacağınızı anlatın ve blöf yapmadığınızı belli edin. Yoksa bugün böyle uydurul sebeple fiziksel tehdit savuran daha ciddi bit olayda patlatır bit tane
Merhaba hanımlar böyle şeyleri ne aileme nede bir arkadaşa anlatmak istemediğimden sizlere derdimi anlatmak istiyorum . eşimle kavga ettik sebebi ben o gün hastaydım grip olmuş yatıyorum çocuğun vitaminini vermesini söyledim kaşığını bulamadı çelik kaşıkla verim dedi hayır dedim vitamin olduğu için onunla verilmiyor etkileşime geçebilirmiş özel ölçülü kaşığı var onla verilcek bunu ona daha önce söylediğim halde sorması sinirimi bozdu duvara anlatmışım gibi neyse bulamadık ölçü bardağı vardı onunla verdi fazla verdi diğer vitamine gitti aklı bende kızdım bana sorsaydın dedim. sinirlendim sinirlenince sesim yükseldi tabi bağırma filan dedi neyse işime baktım mutfakta sonra kahvaltı masası duruyordu onu topluyordum çocuğun oyuncağı vardı masanın üstünde onu fırlattım koridora doğru o sırada eşim çocukla araba sürüyor ama görüyorum onları onlar geçtikten sonra fırlattım yani böyle sinirimi bişeyden çıkartmak istedim o an atıp rahatlamak istedim atar atmaz kocam bey bir celallendi üstüme yürüdü yanlış anladı ona attığımı düşündü hemen dedim yemin ederek sana atmadım inanmadı yok ya kim vardı orda dedi böyle salakça elini yüzüme götürmeler çenemdenmi ne tuttu sanki engellemeye durmasam bişey demesem kalkıp vuracak gibiydi daha önce böyle olmadı hiç ama kavgalarımız oldu tabiki ve söyledim ona ben sinirliyken gelme üzerime zaten yanlış verdin çocuğa vitamini sinirliyim birde bişey olmaz diyor çocuğa ya sesim yükseliyor sinirden sonuçta e attım oyuncağı ona atmadım çocuğumun gözü önünde üzerime üzerime yürüdü şaşırdım kaldım ya herşeyi geçtim çocuğun gözü önünde yapması çocuk dondu kaldı orda sırf onun için geri adım attım bir bebeğimiz olmasaydı asla geri durmazdımda işte napcamı bilmiyorum şuan 4 gün oldu bu olay olalı hala bir özürü olmadı ki özürlede geçmiycek bişey yaşadım ne yaşadım neydi üzerimden atamıyorum kavgamızı ki anlattım büyük bişeyde değil üzerime yürümese uzamıycak şuan konuşmuyorum onunla 2 yabancıyız evde tek tük konuşmaya çalışıyor o benden ışık arıyor o ışığı vermiyorum ama ailelerimizden uzak bir şehirde yaşıyoruz burada hiç bir yakınım yok napcağımı şaşırmış durumdayım o adım atmadan ben adım atmıycam ama kalbim çok kırıldı gururluda bir insanım çekip gidesim var çocuğumu düşünüyorum üstelik bu olay olduğu gün iş arkadaşına oturmaya davetliydik ailece herkes eşiyle gelecekti bir gün öncesinden gidemiyceğim belliydi hastaydım daha kavgamz olmadı sordu bna gidermiyiz dedim hastayım ben sen gidersin ama karınsız katılırmısın bilmem ve o akşam gitti 8de orda oldu evden çıkarken 2 saat takılır gelırım dedi 12 bucukda eve geldi aradım 12 de meşgule attı geliyorum diye mesaj yazdı aslında almayacaktım onu evede işte ertesi gün işe gidecekti içimdeki merhamet diyeyim hanımlar gönlüm acayip kırık hazmedemiyorum şuan o davranışını üzülüyorum gerçekten o gelip bana bişey dese tersliycem onu o yaptığı terbiyesizlikten sebep zaten aklımdan çıkmıyor ne yapıcam bilmiyorum şuan bir atışmamız oldu ben abur cubur yerken çocuğada uzatıp yedirmek istedi ben yedirme dedim tabiki zaten cocukda yemiyor sonra dedimki keşke başka bişeye uğraşsa yani yararlı bişey yedirmeye maksatında sonra bana laf çarpıtma dedi bende seninle konuşmuyorum dedim çocuğa diyorum dediki çok büyük iş konuşmazsan konuşma yaptıklarını bir süzgeçten geçir dedimki bende o süzgeçte sen boğulursun beni suçlu buluyor bu her zaman böyle oldu ne yaptım diyince sen bulursun diyo karşılıklı bir iletişim bile yok hem suçlu hem güçlü acayip gıcık oluyorum bu tavırlarına .ondaki bu rahatlık çekip gidemiyceğimi düşünmesi çocuk olmasa çoktan gitmiştim de beni tutan çocuğum bu arada ailenizin yanına gidin tavsiyesi vermezseniz sevinirim zaten bir ay oldu yanlarından döneli güzel tavsiyelerinizi beklerim okuduğunuz için teşekkürler
Adam iki güne seni aldatirsa aglama gelipte en nefret ettigim insan tipi insani bunaltip kactiklarinda suclu yine karsi taraf dersinizMerhaba hanımlar böyle şeyleri ne aileme nede bir arkadaşa anlatmak istemediğimden sizlere derdimi anlatmak istiyorum . eşimle kavga ettik sebebi ben o gün hastaydım grip olmuş yatıyorum çocuğun vitaminini vermesini söyledim kaşığını bulamadı çelik kaşıkla verim dedi hayır dedim vitamin olduğu için onunla verilmiyor etkileşime geçebilirmiş özel ölçülü kaşığı var onla verilcek bunu ona daha önce söylediğim halde sorması sinirimi bozdu duvara anlatmışım gibi neyse bulamadık ölçü bardağı vardı onunla verdi fazla verdi diğer vitamine gitti aklı bende kızdım bana sorsaydın dedim. sinirlendim sinirlenince sesim yükseldi tabi bağırma filan dedi neyse işime baktım mutfakta sonra kahvaltı masası duruyordu onu topluyordum çocuğun oyuncağı vardı masanın üstünde onu fırlattım koridora doğru o sırada eşim çocukla araba sürüyor ama görüyorum onları onlar geçtikten sonra fırlattım yani böyle sinirimi bişeyden çıkartmak istedim o an atıp rahatlamak istedim atar atmaz kocam bey bir celallendi üstüme yürüdü yanlış anladı ona attığımı düşündü hemen dedim yemin ederek sana atmadım inanmadı yok ya kim vardı orda dedi böyle salakça elini yüzüme götürmeler çenemdenmi ne tuttu sanki engellemeye durmasam bişey demesem kalkıp vuracak gibiydi daha önce böyle olmadı hiç ama kavgalarımız oldu tabiki ve söyledim ona ben sinirliyken gelme üzerime zaten yanlış verdin çocuğa vitamini sinirliyim birde bişey olmaz diyor çocuğa ya sesim yükseliyor sinirden sonuçta e attım oyuncağı ona atmadım çocuğumun gözü önünde üzerime üzerime yürüdü şaşırdım kaldım ya herşeyi geçtim çocuğun gözü önünde yapması çocuk dondu kaldı orda sırf onun için geri adım attım bir bebeğimiz olmasaydı asla geri durmazdımda işte napcamı bilmiyorum şuan 4 gün oldu bu olay olalı hala bir özürü olmadı ki özürlede geçmiycek bişey yaşadım ne yaşadım neydi üzerimden atamıyorum kavgamızı ki anlattım büyük bişeyde değil üzerime yürümese uzamıycak şuan konuşmuyorum onunla 2 yabancıyız evde tek tük konuşmaya çalışıyor o benden ışık arıyor o ışığı vermiyorum ama ailelerimizden uzak bir şehirde yaşıyoruz burada hiç bir yakınım yok napcağımı şaşırmış durumdayım o adım atmadan ben adım atmıycam ama kalbim çok kırıldı gururluda bir insanım çekip gidesim var çocuğumu düşünüyorum üstelik bu olay olduğu gün iş arkadaşına oturmaya davetliydik ailece herkes eşiyle gelecekti bir gün öncesinden gidemiyceğim belliydi hastaydım daha kavgamz olmadı sordu bna gidermiyiz dedim hastayım ben sen gidersin ama karınsız katılırmısın bilmem ve o akşam gitti 8de orda oldu evden çıkarken 2 saat takılır gelırım dedi 12 bucukda eve geldi aradım 12 de meşgule attı geliyorum diye mesaj yazdı aslında almayacaktım onu evede işte ertesi gün işe gidecekti içimdeki merhamet diyeyim hanımlar gönlüm acayip kırık hazmedemiyorum şuan o davranışını üzülüyorum gerçekten o gelip bana bişey dese tersliycem onu o yaptığı terbiyesizlikten sebep zaten aklımdan çıkmıyor ne yapıcam bilmiyorum şuan bir atışmamız oldu ben abur cubur yerken çocuğada uzatıp yedirmek istedi ben yedirme dedim tabiki zaten cocukda yemiyor sonra dedimki keşke başka bişeye uğraşsa yani yararlı bişey yedirmeye maksatında sonra bana laf çarpıtma dedi bende seninle konuşmuyorum dedim çocuğa diyorum dediki çok büyük iş konuşmazsan konuşma yaptıklarını bir süzgeçten geçir dedimki bende o süzgeçte sen boğulursun beni suçlu buluyor bu her zaman böyle oldu ne yaptım diyince sen bulursun diyo karşılıklı bir iletişim bile yok hem suçlu hem güçlü acayip gıcık oluyorum bu tavırlarına .ondaki bu rahatlık çekip gidemiyceğimi düşünmesi çocuk olmasa çoktan gitmiştim de beni tutan çocuğum bu arada ailenizin yanına gidin tavsiyesi vermezseniz sevinirim zaten bir ay oldu yanlarından döneli güzel tavsiyelerinizi beklerim okuduğunuz için teşekkürler
Aynen ona uyusuk olasi gelmemisÇocuğa vitamin veremeyecek kadar hasta insan oyuncak fırlatacak enerjiyi nasıl buluyor hiç anlamadım. Olay silsilesinde normal tepki verdiğiniz tek bir an bile yok. Her davranışınız abartılı ve sinir bozucu.
Oyuncağı çocuk görmeyecek şekilde atmışsınız, çocuk duymayacak şekilde nasıl ses yükselttiniz bağırdınız? Anne bağırınca duymayacağı özel kulaklık mı takıyor? Adam koruyucu değiliz haklıya haklı haksıza haksız diyoruz. Ben yaparım ederim bağırırım fırlatırım ama eşim yapamaz. Çocuk donup kalmış, siz bağırınca donup kalmadı mı?
Aynen kesinlikle öyle burda boş yorum yapan çok var vitamin için suçlu görmüyorum kilit noktalar daha önce bahsetmişim ona metal kaşıkla verilmiycek hala soruyor verimi onla boşa konuşmuşum hissi verdi bana sinir oldum birazda fazla verdi bana sormadı o an dalgınlığına geldi tamam ama sor bi yani sinirlendim biraz sesim yükseldi e onun yükselmiyor sanki hiç tabiki onunda yükseliyor bağırma filan dedi şimdi bağırmakla ses yüksekliğin arasında fark var eşim bağırmak görmemiş neyse sofrayı toplarken sinirim geçmediğinden oyuncağı fırlatttm onu kışkırtmak için kesinlikle yapmadım içimden atıp rahatlamak geldi bu yani burda çok boş yerelere çeken insanlar oldu onlara cvp bile yazmak zaman kaybı benim için sonra eşimim kalkıp fizikzel olarak saçma sapan harekette bulunması beni çok üzdü aynen öyle aynenn katılıyorım sizeEsinizin cenenizden tuttugu yere kadar okuyabildim. Baslikta belirttiginiz hem suclu, hem guclu kismini anlamadim zira esiniz o hareketi yapmasaymis bir sucu yokmus.
Iletisim sekliniz her zaman boyle midir? Yani siz sinirlenirsiniz esiniz ustunuze mi yurur?
Hastaymissiniz ve hasta olmayabilir o gun sinirli de olabilirdiniz bunu bile tahammul edemeyip ustunuze yuruyorsa neden evlenmis? Evlilik iyi gunde kotu gunde ya hani?
Çocuğa vitamin veremeyecek kadar hasta insan oyuncak fırlatacak enerjiyi nasıl buluyor hiç anlamadım. Olay silsilesinde normal tepki verdiğiniz tek bir an bile yok. Her davranışınız abartılı ve sinir bozucu.
Ben konunun tamamini degil bir kismini okudum, konu sahibinin yorumlarini da okumadim ama normal evliliklerde bir taraf hastaysa diger taraf sinirli olmaz ya da sinirliyse bir nedeni vardir ve iki kisi konusur yani o sinirin karsi tarafa olmadigini bilir. Konu sahibi hasta haliyle oyuncak topladigina gore, cocugun vitaminini bile dusunmek zorunda kaldigina gore hic bir isin ucundan tutmayan, her sorumlulugu konu sahibine yuklemis bir es gibi geldi
Aynen kesinlikle öyle burda boş yorum yapan çok var vitamin için suçlu görmüyorum kilit noktalar daha önce bahsetmişim ona metal kaşıkla verilmiycek hala soruyor verimi onla boşa konuşmuşum hissi verdi bana sinir oldum birazda fazla verdi bana sormadı o an dalgınlığına geldi tamam ama sor bi yani sinirlendim biraz sesim yükseldi e onun yükselmiyor sanki hiç tabiki onunda yükseliyor bağırma filan dedi şimdi bağırmakla ses yüksekliğin arasında fark var eşim bağırmak görmemiş neyse sofrayı toplarken sinirim geçmediğinden oyuncağı fırlatttm onu kışkırtmak için kesinlikle yapmadım içimden atıp rahatlamak geldi bu yani burda çok boş yerelere çeken insanlar oldu onlara cvp bile yazmak zaman kaybı benim için sonra eşimim kalkıp fizikzel olarak saçma sapan harekette bulunması beni çok üzdü aynen öyle aynenn katılıyorım size